Gość: Adam IP: *.pl / 192.168.1.* 30.03.03, 18:50 Widzę,że B Tychowski jest naczelnym TV Gryf, w kilku postach widziałem to nazwisko.Kto to jest bo ja nie znam? Może powinienem wiedzieć kto to. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: B Tychowski???Kto to? IP: *.pl / 192.168.1.* 30.03.03, 19:49 menel1 napisała: > A kto pyta? Zwykły obywatel.Poprostu kilka razy wpadło mi w oczy to nazwisko i chce wiedzieć, dlaczego akurat ten człowiek jest naczelnym nowej tv i skąd on jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrzyk Re: B Tychowski???Kto to? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.03, 21:49 Pisuje (?) do Pulsu Biznesu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: One Re: B Tychowski???Kto to? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.03.03, 13:16 Gość portalu: Patrzyk napisał(a): > Pisuje (?) do Pulsu Biznesu... Do tej pory był szefem szczecińskiego oddziału Pulsu Biznecu (centralnej gazety codziennej dot. ekonomii i gospodarki), specjalizuje się w gospodarce morskiej, ale nie do końca sprawdza i weryfikuje infoprmacje, więc czasem pisze głupstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karuzelowy Re: B Tychowski???Kto to? IP: *.smsnet.pl / 192.168.1.* 31.03.03, 13:58 ale za to nieźle zakąsza!:) Odpowiedz Link Zgłoś