Gość: andreas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 23:59 bzyk bzyk to ja wasza pszczólja maja nie g\badxcie tacy powazni mam pewne problemu z [isaniem ale Was kocham... Bzyk bzyk Nie bądźcie tacy powążni Najwazniejsze zeby wyluzowac! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andreas Re: bzyk bzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 00:36 ide spac kocham Was wszystkich! dla mnie nie ma opcji.... jezeli ktos mysli ze jestem z jakiejs opcji to jest w głebokliem błedzie! Pioter ma tacje jest poczciwimna, dobrtliwy dla wszysstlkich! Kocham Was wszystkich! Jestescieice cudowni! Dla mnie bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: bzyk bzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 00:41 a i keszcze jedno wszyscy tu na forum sie znaja, pewnoe mnie tez wszyscy znaja i pewnie ja tez innych,... bywam agresywny, ale nie woiem czemu, to taka zabawa... Absztyf wiesz ze Ciebie lubiem i wszystlkich innych... Jurek tez tu jestes? Ja jestem dobrotliwa dusza... Zbyszek? Kajcie spokój wszyscy mamy swoje zdanie i bardzo dobrze i jestesmy uczciwi! Uczcciwi wobec siebie.../ J loive every budy Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: bzyk bzyk 04.11.06, 00:42 Alkoholizm to powazna choroba. Skontaktuj sie z terapeuta uzaleznien, pilnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: bzyk bzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 01:05 Daj spokój te wszystkie gierki socjotechniczne, po co to wszystko.... To Ty jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: bzyk bzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 01:07 dam Tobie sspoój na forum jak mi powiesz czy To Ty wtedy, co ja tak sie napiłem byłes... co foto w Kurierze było!? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: bzyk bzyk 04.11.06, 01:21 ja Absztyfie nienjestem alkoholikiem niestety... moze byc chciałbym zeby to takie proste było! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: bzyk bzyk 04.11.06, 14:58 Andy, na jakiejś hippisowskiem popijaniopopalaniu byłeś,że tak niespodziewanie miłością do ogółu zapałałaeś? dziś to pewnie kac gigant masz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: bzyk bzyk IP: *.system.szczecin.pl 04.11.06, 15:14 Ten typ już jest przegrany.Nie pomoże mu żaden terapeuta,jego zżera sumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: bzyk bzyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 17:05 sumienie? Przegrany? Mam sumienie i akurat ma sie dobrze! Jestem tym kim byc miałem... Czy cos przegrałem czy wygrałem, pewnie tak, jak kazdy! Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: bzyk bzyk 04.11.06, 21:20 xxtoja napisała: > bzyk Proszę precyzyjniej. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: bzyk bzyk 04.11.06, 21:30 beatrix13 napisała: > bingo jestem prascur wszak a nie pscółka. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: bzyk bzyk 04.11.06, 21:37 beatrix13 napisała: > i liczysz na scuru? u prascury? Juz na nic licę,licę ile mi włosów w ogonie zostało i wspominam dawniejse scuru scuru. Scęke wyjąłem to troske seplenię ale wybacys,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: bzyk bzyk 04.11.06, 21:40 ależ oczywiścię,że wybaczę... dziwny z Ciebie gad o owłosionym ogonie był:))) podejrzewałam łuski raczej Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: bzyk bzyk 04.11.06, 21:47 beatrix13 napisała: > ależ oczywiścię,że wybaczę... > dziwny z Ciebie gad o owłosionym ogonie był:))) > podejrzewałam łuski raczej Ja taki trochę jak pancernik, trochę łusek ale i futerko do pogłaskania też mam. Wg. teorii Giertycha to mógłbym w mniej ekspnowanej grocie siedzieć od kuzyna smoka wawelszczańskiego, który dziewice konsumował, bo ja bardziej scuru scuru niż mniam mniam w tym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
dozakochania1krok Re: bzyk bzyk 04.11.06, 21:49 jesteś zaginionym ogniwem ewolucji??:) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: bzyk bzyk 04.11.06, 21:50 dozakochania1krok napisała: > jesteś zaginionym ogniwem ewolucji??:) Nie chciałem się chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: bzyk bzyk 04.11.06, 21:54 praszczur1 napisał: > mógłbym w mniej ekspnowanej grocie siedzieć od > kuzyna smoka wawelszczańskiego, który dziewice konsumował, bo ja bardziej scuru scuru niż mniam mniam w tym czasie. .................................................. i to i tamto to konsumpcja,tylko tak jakby od innej strony, ale tamten obżarstwem siarką skończył nieciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: bzyk bzyk 04.11.06, 22:00 beatrix13 napisała: > praszczur1 napisał: > > mógłbym w mniej ekspnowanej grocie siedzieć od > > kuzyna smoka wawelszczańskiego, który dziewice konsumował, bo ja bardziej > > scuru scuru niż mniam mniam w tym czasie. > > .................................................. > i to i tamto to konsumpcja,tylko tak jakby od innej strony, > ale tamten obżarstwem siarką skończył nieciekawie Scuru scuru is my life!! Scuru scuru forever !! Był to mój łabędzi spiew. Odpowiedz Link Zgłoś