Dodaj do ulubionych

Ja już wiem na kogo a Wy ?

10.11.06, 11:54
Jakoś sobie pozbierałem tych kandydatów, porównałem i chyba pierwszy raz
pójdę głosować w miarę świadomie, na ludzi a nie na partie. Szkoda, że nie
oglądając regionalenej TV nie mam możliwości zobaczenia coponiektórych w
akcji ale, pal 6, ważne, że wiem na kogo i na której liście. A wy już
zamknęliście swoje notowania ?
Obserwuj wątek
    • beatrix13 Re: Ja już wiem na kogo a Wy ? 10.11.06, 11:58
      ja od zarania moich wyborów wybieram ludzi,nie partie,
      może kiedyś doczekamy JOW
    • Gość: rex Re: Ja już wiem na kogo a Wy ? IP: *.chello.pl 10.11.06, 12:03
      Kandydat na radnego, którego chciałbym poprzeć, startuje z listy, która nijak
      poprzeć nie mogę - i co z takim fantem zrobić?

Niech szlag trafi tę "demokrację partyjną"!
      • Gość: Mika Re: Ja już wiem na kogo a Wy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 12:49
        Mam tak samo jak Ty rex. Co proponujesz ?
        • Gość: rex Re: Ja już wiem na kogo a Wy ? IP: *.chello.pl 10.11.06, 13:05
          Muszę poszukać innego kandydata, który może nie będzie tak dobry, ale będzie z
          listy, która jest do zaakceptowania.
          Przecież jeśli mój kandydat nie wejdzie, to mój głos będzie głosem oddanym na
          wrogą partię, a do tego dopuścić nie chcę.
          • Gość: Mika Re: Ja już wiem na kogo a Wy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 13:09
            Szkoda, że fajni ludzie zmuszeni sa na "współistnienie" z mniej fajnymi.
            W ten sposób wielu kandydatów straci głosy a zyskają ...
            • Gość: monty Re: Ja już wiem na kogo a Wy ? IP: *.chello.pl 10.11.06, 15:05
              Głosując na jednego porządnego ciągniesz tym samym resztę łobuzów.
              Tylko JOW.
              • zona.pijaka Ja również nie chcem ale muszem. 10.11.06, 15:20
                Nie mam wyjścia, po dzisiejszym liście który znalazłam w skrzynce w chaszczach
                Gontyny. Przypomnę jeden punkt z tego listu, dosłowny cyt " <bold>Park
                Wodny</bold>. Większość szczecinian wbrew Radzie Miasta popiera budowę parku
                wodnego i kompleksu usługowo-handlowego na Gontynce. Działania Rady utrudniały
                wyłonienie dzierżawcy dla tereny, ale jestem zdeterminowany, by w krótkim
                czasie rozpocząć budowę." Jest to niestety większy priorytet niż wpadka z
                Golemami.
      • Gość: Galoty Re: Ja już wiem na kogo a Wy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 15:37
        też:
        Niech szlag trafi tę "demokrację partyjną"!
        • Gość: marian paździoch Re: Ja już wiem na kogo a Wy ? IP: *.chello.pl 10.11.06, 15:39
          ja wiem na kogo nie będę.

mp
          • Gość: Galoty Re: Ja już wiem na kogo a Wy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 15:53
            a na kogo będziesz jeszcze nie wiesz :-) Kokietek ?!
            • Gość: marian paździoch Re: Ja już wiem na kogo a Wy ? IP: *.chello.pl 10.11.06, 16:26
              myślllllle, że na Lubińską.

mp
              • Gość: Galoty Re: Ja już wiem na kogo a Wy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:29
                :-))
                • Gość: marian paździoch Re: Ja już wiem na kogo a Wy ? IP: *.chello.pl 10.11.06, 16:34
                  no, bo sam już nie wiem.
                  pierdzielona demokracja.

mp
                  • exman Re: Ja już wiem na kogo a Wy ? 10.11.06, 19:59
                    pierdzielona demokracja...h.u.j. z nią ale my przez nią codziennie jesteśmy
                    pierdzieleni już od 1989-go !!! Kiedy koniec ? Czas na rewolucję i szafoty ?
                    • Gość: partyjny końca nie widać, końca nie widać... IP: 213.155.169.* 10.11.06, 20:05
                      ...jak u Majewskiego , "końca nie widać, końca nie widać"
                      Ale tak naprawdę to popatrz na tzw. dojrzałe demokracje (USA)
                      Przecież tam ta karuzela kręci się tak samo, jeżeli ktoś ma złudzenia że kiedyś
                      będzie "normalnie", to niech się nie łudzi , bo "normalnie" już jest i inaczej
                      nie będzie.
                      Jak to sobie człowiek przemyśli to od razu jest zdrowszy.
                      Tak już będzie do ... ewentualnego końca demokracji.

Pozdrawiam
                      • Gość: exman Re: końca nie widać, końca nie widać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 20:45
                        YOU'RE RIGHT BUD, YOU 'RE BLOOODY RIGHT :))) GREETS
                        • Gość: partyjny Re: końca nie widać, końca nie widać... IP: 213.155.169.* 10.11.06, 20:56
                          :-))))
    • Gość: rex Re: Ja już wiem na kogo a Wy ? IP: *.chello.pl 10.11.06, 21:14
      Właśnie doszedłem do consensusu z samym sobą i rodziną, i już wiem na kogo głosować.

Postanowiliśmy oddać jeden głos na Krzystka i jeden na Lubińską - uważam, że to
      bardzo dobry wybór, czego i Wam życzę.

Spokojnej ciszy nocy ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka