felix_edmundowicz 13.11.06, 16:59 Na Piechotę z PRL w XXI wiek nie da rady przejść,przekonał się o tym Goleniów tracąc DELLa. Ma Pan panie prezydencie Piotrze Krzystek naprawdę dużo do zrobienia po tej marionetce Piechoty, Marianie Jurczyku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
praszczur1 Re: Liczę na pana, panie prezydencie Krzystek 13.11.06, 17:11 felix_edmundowicz napisał: > Na Piechotę z PRL w XXI wiek nie da rady przejść,przekonał się o tym Goleniów > tracąc DELLa. > Ma Pan panie prezydencie Piotrze Krzystek naprawdę dużo do zrobienia po tej > marionetce Piechoty, Marianie Jurczyku. ja rozumiem,że dzień bez wazeliny to dzień stracony,no ale nie aż tak.;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Liczę na pana, panie prezydencie Krzystek IP: *.system.szczecin.pl 13.11.06, 17:13 Ma Pan panie prezydencie Piotrze Krzystek naprawdę dużo do zrobienia , oczywiście we współpracy z Panią Lubińska i PIS Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Liczę na pana, panie prezydencie Krzystek 13.11.06, 17:15 Gość portalu: realista napisał(a): > Ma Pan panie prezydencie Piotrze Krzystek naprawdę dużo do zrobienia , > oczywiście we współpracy z Panią Lubińska i PIS No way !!!Lubińska do Warszawy PiS do diabła !!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz praszczur 13.11.06, 17:17 to wolny kraj i wolne nie-Piechotne miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Feliksie 13.11.06, 17:26 felix_edmundowicz napisał: > to wolny kraj i wolne nie-Piechotne miasto. Że miasto nie-piechotne to fakt.Ale czy kraj nie robi sie wolniejszy od niedawna to bym nie dał funta kłaków z mego ogona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abdreas przeciez pan Krzystek juz rzadził IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 17:17 przeciez pan Kryzstek juz rzadził ponad rok, bo nikt mi nie wmówi, ze to pan Jurczyk dyrygował panem Krzystkiem! Co najwyzej pan Piechota z tylnego siedzenia wydawał wskazówki, a teraz to bedzie robił pan Nitras! I chyba nie ma lepszej opcji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas oczywiscie powyzej to ja andreas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 17:19 Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz aleś zła , że Kononowicz Pomorza jest drugi :))) 13.11.06, 21:04 on wszystko zmieni, nawet logo SLD schował :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: aleś zła , że Kononowicz Pomorza jest drugi : IP: *.chello.pl 13.11.06, 21:07 zwolnijcie, bo dostaniecie rozwolnienia z zachwytu:((( mp Odpowiedz Link Zgłoś
masakra_teksanska Re: :)) 13.11.06, 21:23 no co ty feluś? to dla mnie żaden problem :) Mówię tylko, żebyś nie właził w d... bez mydła, bo jeszcze ci p. Krzystek bokiem wyjdzie. Nawiasem mówiąc każde miasto ma takiego prezia na jakiego zasłużyło. I nie płacz, że to nie tereska Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz Piechota - Kononowicz Pomorza Zachodniego 14.11.06, 21:45 masakra_teksanska napisał: > no co ty feluś? to dla mnie żaden problem :) > Mówię tylko, żebyś nie właził w d... bez mydła, bo jeszcze ci > p. Krzystek bokiem wyjdzie. a bo co ja mu włażę w d.....? :)))))) liczę na tego młodego człowieka i cieszę się że zablokowaliśmy dojście do synekur pseudosocjaldemokratom.Dostali wściekłości,rzucą wszystkie odwody na frony,lepsze teraz przechylić szalę zwycięstwa za każdą cenę na swoją stronę,niż lecieć via Goleniów do Londynu do pracy. Chociaż tam fachowców cenią...a w SLD niefachowca nie znajdziesz,sami fachowcy Odpowiedz Link Zgłoś