Gość: ula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 18:40 Szukam dobrego gabinetu chirurgicznego, może być prywatnie, bo raczej pilnie. potrzebny nieduży zabieg. Kto to robi? Mieszkam w Sz. od niedawna, nikogo nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ula Re: Chirurg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 20:00 Nikt mi nie powie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzy Re: Chirurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 20:41 Chyba nie odpowie... chirurg jest pojeciem dosc szerokim. Nie naruszysz swojej prywatnosci jezeli napiszesz chociaz czy chodzi o chirurgie twarda /kostna/ czy miekka. Przeciez i usuniecie brodawki wymaga rak chirurga i usuniecie wrastajacego paznokcia tez :}} pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Chirurg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 21:48 Usunięcie pieprzyka. Mam skierowanie od rodzinnego. Nie dla urody to robię, po prostu on z przyczyn medycznych musi być usunięty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vik Re: Chirurg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 22:44 Sp. Lekarzy - "Medicus". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Chirurg IP: *.acx.pl 18.11.06, 22:46 polecam szpital przy Strzałowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AfrykaDzika Re: Chirurg IP: *.chello.pl 18.11.06, 23:23 szpital na strzałowskiej jest ok i chirurdzy tez ale są terminy spore wiec lepiej w prywatnym gabinecie np na ul. Kasprzaka przy Ku słoncu,u dr Nagaya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariner Re: Chirurg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 10:01 Potwierdzam.Dostal nagrode"Twojego Stylu" od pacjetek a w ostatnich wyborach prawie 1000 glosow bez kampanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AfrykaDzika Re: Chirurg roku?? :))) IP: *.chello.pl 19.11.06, 22:52 a to nie wiedziałam nawet , ale się ciesze bo naprawde zasłuzył !! pogratuluje mu osobiście:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Chirurg roku?? :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 01:38 Dziekuję. A ile wizyta? Drogo? A może ktoś wie ile bierze za zabieg? Odpowiedz Link Zgłoś