IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 18:40
Szukam dobrego gabinetu chirurgicznego, może być prywatnie, bo raczej pilnie. potrzebny nieduży zabieg. Kto to robi? Mieszkam w Sz. od niedawna, nikogo nie znam.
Obserwuj wątek
    • Gość: ula Re: Chirurg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 20:00
      Nikt mi nie powie?
      • Gość: jerzy Re: Chirurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 20:41
        Chyba nie odpowie... chirurg jest pojeciem dosc szerokim. Nie naruszysz swojej
        prywatnosci jezeli napiszesz chociaz czy chodzi o chirurgie twarda /kostna/ czy
        miekka. Przeciez i usuniecie brodawki wymaga rak chirurga i usuniecie
        wrastajacego paznokcia tez :}} pozdrawiam
    • Gość: vik Re: Chirurg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 20:27
      Co do roboty?
      • kakq Re: Chirurg 18.11.06, 20:41
        Lancet woj polskiego sa chirurdzy
        pzdr
      • Gość: ula Re: Chirurg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 21:48
        Usunięcie pieprzyka. Mam skierowanie od rodzinnego. Nie dla urody to robię, po prostu on z przyczyn medycznych musi być usunięty.
        • Gość: vik Re: Chirurg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 22:44
          Sp. Lekarzy - "Medicus".
          • Gość: Agnieszka Re: Chirurg IP: *.acx.pl 18.11.06, 22:46
            polecam szpital przy Strzałowskiej.
            • Gość: AfrykaDzika Re: Chirurg IP: *.chello.pl 18.11.06, 23:23
              szpital na strzałowskiej jest ok i chirurdzy tez ale są terminy spore wiec
              lepiej w prywatnym gabinecie np na ul. Kasprzaka przy Ku słoncu,u dr Nagaya
              • Gość: mariner Re: Chirurg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 10:01
                Potwierdzam.Dostal nagrode"Twojego Stylu" od pacjetek a w ostatnich wyborach
                prawie 1000 glosow bez kampanii.
                • Gość: AfrykaDzika Re: Chirurg roku?? :))) IP: *.chello.pl 19.11.06, 22:52
                  a to nie wiedziałam nawet , ale się ciesze bo naprawde zasłuzył !!
                  pogratuluje mu osobiście:)
                  • Gość: ula Re: Chirurg roku?? :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 01:38
                    Dziekuję. A ile wizyta? Drogo? A może ktoś wie ile bierze za zabieg?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka