Gość: gc Re: Tir wjechał w ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 00:50 nie znasz dnia,ani godziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naganna Re: Tir wjechał w ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 09:43 ... straszna ta myśl w mojej głowie, ale czy to nie było właśnie przeznaczenie? Aż strac pomyśleć co szykuje dla nas... ["] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: Tir wjechał w ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 10:53 to co sie wydażyło we wrzosowie to jest najgorsza tragedia,jestem mieszkanka i jest mi bardzo smutno z tego powodu co sie stało:(dzien wczesniej widziałam ja usmiechnietą,była na spacerze z córeczka,Boże zostawiłeś chociaż córeczke mała iskierke która bedzie swiatłem i mocą dla całej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas moze nalezy montować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 11:28 moze nalezy w TIRach montowac taki przycisk, po przycisnięciu którego auto staje... Jest takie cos na biezni, jak sie źle poczujesz wciskasz i bieznia staje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syrenka Re: moze nalezy montować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 12:35 Chory jesteś czy sobie jaja robisz ? Jaki przycisk zatrzymałby w ciągu ułamka sekundy rozpędzonego, wielotonowego tira ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: moze nalezy montować IP: 195.124.114.* 30.11.06, 13:08 nie jest chory tylko coraz bardziej oddala sie od rzeczywistosci, starosc nie radosc kiedys tez taka bedziesz wiec wyluzuj ... trzeba raczej zapobiec temu zeby TIR-y pojawialy sie w takich miejscach tzn. przy szkolach, w centrum miast itd. ja rozumiem ze szybciej przeciac jakas miescine przez centrum niz telepac sie dookola ale do k_u_r_w_y n_e_d_z_y jakies priorytety musza byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas fantazjujesz Gosciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 15:43 człowiek Ty to widze omamy masz, albo u Ciebie starośc bracie daleko posunieta! Zapobiec zeby TIRy nie jeździły w okolicy szkół!!! Sam to wymysliłes? Tos sie nagłowkował, ze mała głowa! Bo nawet jakby porobiono obwodnice... to jednak zawsze znajda sie w okolicach miejsca, gdzie znajduje sie duzo ludzi! Czy to szkoła, ale i market jakis do którego dostarczaja towar albo zakład pracy od którego odbieraja, a ludzie akurat wychodza... albo Kosciół czy inna dyskoteka.... Tos bracie wymyslił, zapobiec zeby nie jeździły w okolicy.... To by trzeba im w ogóle zakazac jeździc! Ale wymysliłes, ale to chyba to oddalenie sie od rzeczywistosci! Oj dalekos bracie dalekos, jak myslisz, ze tak łatwo "zapobiec temu zeby TIR-y pojawialy sie w takich miejscach tzn. przy szkolach, w centrum miast itd" Jalos fantazjujesz niemiłosiernie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: moze nalezy montować IP: 217.116.110.* 30.11.06, 16:46 Gość portalu: Gosc napisał(a): > trzeba raczej zapobiec temu zeby TIR-y pojawialy sie w takich miejscach tzn. > przy szkolach, w centrum miast itd. ja rozumiem ze szybciej przeciac jakas > miescine przez centrum niz telepac sie dookola ale do k_u_r_w_y n_e_d_z_y > jakies priorytety musza byc ====================== Jezeli Gosciu myslisz, ze TIRy jezdżą przez miasteczka, bo szybciej... to bracie w ogóle nie masz kontaktu z rzeczywistoscia, pewnie nawet prawa jazdy nie masz! Bo bys wiedział, ze obwodnicą jest moze dalej, ale szybciej! Banałem jest, ze do Wrocławia czy Karpacza jeździ sie przez Niemcy, bo jedziesz z godzine czy półgodziny szybciej, choc dalej jest! Oczywiscie osobówka! Brak szmalu na zrobienie obwodnic miasteczek! Teraz dopiero na bazie dotacji Unijnych cos sie dzieje... Ale powtarzam i tak taki TIR musi wjechac do miasteczka, by towar dostarczyc czy odebrać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: moze nalezy montować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.06, 15:36 człowiek ... przciez nie mówie o zatrzymaniu w miejscu, tego nie zrobi nawet jak by hamował, ale ten TIR uderzył sie od drzewa i auta jakiegos, na druga strone jezdni, potem przejechał przez płot... Pewnie noge facet miał cały czas na gazie! Jak bys nie wiedział, to lokomotywy tez nie zatrzymasz w miejscu, a maja takie pobudzacze co musza wciskac co nie wiem 15 minut! A jak nie to staje skład! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka wrzosow Tir wjechał w ludzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 15:47 jakie wy bzdury wypisujecie w tym artykule!!!po pierwsze nie bylo tam dwoch 4- letnich chłopców tylko jeden 3-letni i mala 2-letnia ola...w wozku dziecko mialo miesiac....to byla moja dobra kolezanka...to straszna tragedia...jezeli nie znacie dokladnie faktow, wogole nie piszcie artykulów... Odpowiedz Link Zgłoś