Gość: Alaula
IP: *.*
14.08.02, 20:14
Drogie emamy!W tym pieknym czasie macierzynstwa, ktore trwa juz 7 miesiecy, nadchodzi nieublagalne rozstanie z moim synkiem. Za kilka, dokladnie za 5 dni wracam do pracy. DO konca wrzesnia mam dla niusia zapewniona dobra opieke - 3 tygodnie szkrab posiedzi z mezem, potem kolejne 3 z moja mama. A potem troche mi sie komplikuje mimo iz mialam niemal zapewniona na 100% opieke tesciow nad szkrabkiem. Mialam.. Teraz jednym z rozwiazan jest zlobek. Nie wiem dokladnie jak wyglada opieka nad maluchami w zlobku, ale generalnie wisi nad zlobkami jakas zla opinia.Chcialabym abyscie podzielily sie swoimi doswiadczeniami jesli chodzi o zlobki, jakie macie opinie o zlobkach w Szczecinie, a szczegolnie interesuje mnie zlobek na Pomorzanach. Jak wyglada opieka nad takimi maluszkami, jak wyglada dzien w zlobku... Na co zwracac uwage... Na poczatku pazdziernika moj niusiek bedzie mial 8,5 miesiaca, a jest takim panikarzem juz teraz przed obcymi a i czlonkami rodziny gdy kogos nie widzi kilka dni, ze boje sie co by bylo gdyby przyszlo mi go zostawiac w zlobku...Moze niepotrzebnie sie boje?Poradzcie prosze i napiszcie jak do tych zlobkow podejsc...Alicja