IP: *.* 14.08.02, 20:14
Drogie emamy!W tym pieknym czasie macierzynstwa, ktore trwa juz 7 miesiecy, nadchodzi nieublagalne rozstanie z moim synkiem. Za kilka, dokladnie za 5 dni wracam do pracy. DO konca wrzesnia mam dla niusia zapewniona dobra opieke - 3 tygodnie szkrab posiedzi z mezem, potem kolejne 3 z moja mama. A potem troche mi sie komplikuje mimo iz mialam niemal zapewniona na 100% opieke tesciow nad szkrabkiem. Mialam.. Teraz jednym z rozwiazan jest zlobek. Nie wiem dokladnie jak wyglada opieka nad maluchami w zlobku, ale generalnie wisi nad zlobkami jakas zla opinia.Chcialabym abyscie podzielily sie swoimi doswiadczeniami jesli chodzi o zlobki, jakie macie opinie o zlobkach w Szczecinie, a szczegolnie interesuje mnie zlobek na Pomorzanach. Jak wyglada opieka nad takimi maluszkami, jak wyglada dzien w zlobku... Na co zwracac uwage... Na poczatku pazdziernika moj niusiek bedzie mial 8,5 miesiaca, a jest takim panikarzem juz teraz przed obcymi a i czlonkami rodziny gdy kogos nie widzi kilka dni, ze boje sie co by bylo gdyby przyszlo mi go zostawiac w zlobku...Moze niepotrzebnie sie boje?Poradzcie prosze i napiszcie jak do tych zlobkow podejsc...Alicja
Obserwuj wątek
    • Gość: giera Re: Zlobek... IP: *.* 13.09.02, 16:04
      WitajJestem mamą Kuby, ma w tej chwili 2lata w listopadzie minie rok jak chodzi do żłobka na Włościańskiej własnie. Jestem ogromną zwolenniczką żłobka, tego akurat żłobka bo jest fantastyczny, poszukaj moje posty o żłobku na emamie albo napisz na prv. Pozdrawiam GIERA
      • Gość: Alaula Re: Zlobek... IP: *.* 16.09.02, 07:49
        Witam!!Moj niunius tez ma na imie Kuba - Jakub, Kubus, Kubuniek...Jutro konczy 8 miesiecy :)) Juz zapomnialam niemal ze ten post napisalam, a tu prosze :) Dziekuje za opinie. Tez myslalam o tym zlobku w ewentualnosci, poniewaz to jedyny na Pomorzanach w tym momencie. Mialam pod nosem drugi, ale wlasnie go zlikwidowali (na 9 maja). Coz, u mnie ponownie rewolucje i zmiany i poki co nie posylamy Kuby do zlobka. Pracuje do konca wrzesnia, i juz mam wypowiedzenie, a nastepnej pracy narazie nie bede szukac ;/ Zostane z Kubuniem jeszcze kilka miesiecy. I jak juz podrosnie troszke, na wiosne pewnie znowu wezme ten zlobek na Wloscianskiej pod lupe :) Pewnie wtedy tez urodzi mi sie tysiac pytan co i jak wyglada, to napisze do Ciebie :) A moze i spotkamy sie kiedys, skoro obie mieszkamy chyba na Pomorzanach.Pozdrawiam mamusie z Kubusiem,Alicja (z Kubusiem)
        • Gość: giera Re: Zlobek... IP: *.* 18.09.02, 14:18
          WitajAle numer ja mieszkam na 9-go Maja 5 , hihihih , napisz na prv to się spotkamy, a może my się już znamy? Mój Kuba ma 2 lata.Pozdrawiam Ania
          • Gość: joannaz Re: Zlobek...do giery IP: *.* 18.09.02, 15:07
            Witaj Giera- zdziwisz się ale właśnie dziś o tobie myślałam bo bardzo dawno sie nie widzialyśmy. I proszę- znalazłam. zajrzyj czasem na czata albo na forum nie tylko regionalne Joannaz z Zosią ( także żłobkową)
            • Gość: giera Re: Zlobek...do giery IP: *.* 24.09.02, 13:40
              Joaz, jak miło, jasne jak tylko znajdę chwileczkę to wskoczę i pogadamy, a i ja o Tobie myslałam w sprawie wózka... Pozdrówki dla Zosi Buziaki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka