Gość: 141278 IP: *.* 22.12.02, 13:42 Hej, czy znacie dr Mizgierta?? Proszę o informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MichałaMama Re: Dr Mizgiert IP: *.* 23.12.02, 13:44 Urodziłam się dzięki niemu Jak był na Pomorzanach, byłam również jego pacjentką. Ale rodziłam "bez obstawy". A moja bratowa miała cesarkę u niego.To dobry znajomy mojej mamy więc pewnie nie jestem obiektywna, ale to dobry lekarz. i miałam do niego zaufanie.I tak musisz sama zdecydowaćAknieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 141278 Re: Dr Mizgiert IP: *.* 23.12.02, 18:22 Hej, dziękuję za informację, ja też słyszałam o nim dobre rzeczy, myslę że mogę mu zaufać. Pozdrawiam Gosia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stagnes Re: Dr Mizgiert IP: *.* 02.01.03, 17:42 Hej!Dr.Mizgiert prowadził całą moją ciążę (w 2001r.) i z czystym sumieniem mogę Ci go polecić To bardzo dobry lekarz (moim zdaniem) i mam do niego pełne zaufanie. To dzięki Panu Doktorowi mogłam szczęśliwie donosić mojego synka, zważywszy na to, że była to ciąża z grupy wysokiego ryzyka.Tak wiec polecam bardzo gorąco (chodziłam do niego na badania i usg).PozdrawiamNeska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 141278 Re: Dr Mizgiert IP: *.* 03.01.03, 10:50 Dziękuję za odpowiedź, też słyszałam o Doktorze same dobre rzeczy i mysle ze moge mu takze zaufać. Pozdrawiam, Gosia. Odpowiedz Link Zgłoś