Dodaj do ulubionych

Szczecińskie Radio i Telewizja

23.12.06, 21:41
Chciałbym zapytać o Wasze uwagi na temat zmian jakie zaszły w mediach
publicznych. Przyznam, że z uwagą śledziłem co się dzieje w szczecińskim
radio i telewizji. Moim zdaniem zamiast coraz lepiej jest coraz gorzej. Rano
radio funduje stare informacje. Zresztą przez cały dzień tak jest. Pani,
która czyta rano robi to z zadęciem conajmniej jakby pracowała w Warszawie.
Często rano słychać jakby dopiero wstała, myli się. Jeżeli wygląda jak czyta
to dobrze, że pracuje w radiu. Nic radio pod rządami nowego prezesa - podobno
dziennikarza - nie wniosło nowego, dobrego. Może ktoś z tego radia przedstawi
wyniki słuchalności. Bo może się mylę. Muzyka coraz gorsza. Kiedyś to chociaż
konkursy były a teraz nie ma nic. Tylko muzyka i muzyka i durne zapowiedzi.
Co zaproponowały nowe władze radia? Nic. Wieczorem nadal programy o wszystkim
i niczym. Na zmianę panienki gadają o tym co im ślina na język przyniesie. A
co w telewizji... Chyba każdy kto raz obejrzał godzinną kronikę więcej jej
oglądać nie chce. Jestem ciekawy co na to Ci, którzy odpowiadają za
obsadzanie stanowisk w mediach publicznych. Panie i Panowie jesteście
zadowoleni ze swojego wyboru nowych władz????
Obserwuj wątek
    • kiciara11 hm... dziwne 23.12.06, 21:52
      bo ja odnosze dokladnie odwrotne wrazenie
      • Gość: No Black Re: hm... dziwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 22:05
        Radio gorzej moim zdaniem a Telewizja i Kronika znacznie lepiej
        • Gość: morfeusz Re: hm... dziwne IP: *.chello.pl 23.12.06, 22:19
          Stankiewicz ładnie sie wdzięczy i uśmiecha to krok milowy, chociaż widać ,
          że cierpi. Kultury nie zapowiada pani co rzucała rudą główką jak pacynką , nie
          wiem czy trzeba obalać ustrój, żeby to zrozumieć.
          Telewizja mogłaby być bliżej ludzi niż urzędników, ale to jest rzecz, która sie
          nigdy nie udała.
          • Gość: Rumburak Re: hm... dziwne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 22:24
            Telewizja mogłaby być bliżej ludzi niż urzędników, ale to jest rzecz, która sie
            nigdy nie udała.

Święta słowa
          • Gość: orfeusz Re: hm... dziwne IP: *.chello.pl 23.12.06, 22:24
            Biorąc pod uwagę, że do Rady Nadzorczej PR Szczecin wszedł z rekomendacji Samej
            Brony niejaki mgr Artur Kubaj, wyrzucony z USz z powodu braku postępów
            naukowych (przez 9 lat nie napisał doktoratu), po czym wszystkim pracownikom
            radiostacji obcięto 10% wynagrodzenia (aby wykroić na pensyjki dla towarzyszy z
            przystawek) to wszelki komentarz jest zbędny... Dno i wodorosty...
      • Gość: rzorrzeta Re: hm... dziwne IP: 193.19.145.* 24.12.06, 01:17
        A moim zdanie jesli chodzi o PR Szczecin jest duuuuuzo lepiej.
        Jest duzo bardziej szczecinsko.

Nie naleze do ludzi ktorzy przywiazuja sie do radia ale kiedys nie mogelm
        sluchac w pracy PR Szczecin bo sie nie dalo i przelaczelem na inne Zetki i RMFy
        a od zmiany po prost jest fajnie.

mi sie podoba...
    • Gość: M. Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.chello.pl 24.12.06, 00:37
      Ale czego się spodziewałaś/eś?

To nie ma być do słuchania i oglądania, tylko przedstawiania jedynego słusznego
      obrazu rzeczywistości. A jedyny słuszny obraz rzeczywistości posiadają mr
      Dżoachim & co. , więc powolne im prezesostwo właściwie instruuje podległych
      dziennikarzy. A ci chcą świętego spokoju przede wszystkim, więc dlaczego mają
      się stawiać Lichym prezesinom? W imię czego?
      Odwaga mocno się zdewaluowała, a chęć wejścia w d... pisiorom ważniejsza niż
      jakość. Bo po co starać się, gdy wystarczy zrobić "na antenie" laskę komu
      trzeba? :)
      • Gość: Podejrzany Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.06, 00:49
        Wszystkie media to ku=rrrrrrrrr.w_+y
      • Gość: klecha Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 07:36
        Dżoachim i Lichota do pięt nie urastają duetowi jedynemu słusznemu do niedawna
        jak Piechota i Matlak. Tuszę, że jesteś z tej właśnie ekipy bo rozumiem , że
        przez przeoczenie o tym jedynym słusznym układzie nie napisałeś. Co zwolnili ?
        I bardzo dobrze.
        • Gość: M. Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.chello.pl 24.12.06, 14:18
          Pudło klecho :)
        • Gość: M. Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.chello.pl 24.12.06, 14:31
          Taka refleksja przy okazji... Dlaczego zwolennicy obecnej "waadzy" uważają, że
          ktoś kto ich krytykuje MUSI być z jakiegoś poprzedniego układu? Można
          jednocześnie nie być wielbicielem Lichotki - Miernotki i Matlaczka.
          "A uwas biją Murzynów" wiecznie żywe.
          • andreas.007 spróbuje Tobie odpowiedzieć 26.12.06, 14:53
            Gość portalu: M. napisał(a):

> Taka refleksja przy okazji... Dlaczego zwolennicy obecnej "waadzy" uważają, że
            > ktoś kto ich krytykuje MUSI być z jakiegoś poprzedniego układu? Można
            > jednocześnie nie być wielbicielem Lichotki - Miernotki i Matlaczka.
            > "A uwas biją Murzynów" wiecznie żywe
            -----------------------------

Takie odczucie wynika z analizy prostej tekstów...
            Ot choćby puszesz:
            "Lichotki - Miernotki i Matlaczka"...
            a czemu nie napisałeś Matlaczka - Ślizgaczka albo Cwaniaczka,
            na ten przykład?

Dlatego własnie drogi M, dlatego... to sie nazywa przeginanie na lewo,
            tam gdzie serce i głowa!
            • Gość: M. Re: spróbuje Tobie odpowiedzieć IP: *.chello.pl 26.12.06, 17:50
              > a czemu nie napisałeś Matlaczka - Ślizgaczka albo Cwaniaczka,
              > na ten przykład?
              >
              > Dlatego własnie drogi M, dlatego... to sie nazywa przeginanie na lewo,
              > tam gdzie serce i głowa!

Jeśli ma to coś zmienić, to proszę:
              Lichotki - Miernotki i Matlaczka - Cwaniaczka.
              Problemem nie jest moje sprzyjanie którejś z opcji.
              Problemem jest bezprzykładne pogłębianie patologii w publicznym radio i tv i
              jednoczesne wmawianie, że na tym właśnie polega zmiana na lepsze.
              Paręnaście miesięcy temu (przed wyborami oczywiście) mr Dżoachim zapowiadał
              zerwanie z praktyką "baronowania" lokalnych watażków i obsadzania przez nich
              stanowisk wg klucza BMW.
              A teraz tenże sam Dżoachim nie różni się niczym od takiego Kopcia czy innych.
              Tak samo miało być w odniesieniu do mediów publicznych. Miało być w końcu
              merytorycznie, a jest o wiele gorzej.
              PiSiory sprzedają g..wno w złotym papierku i bezczelnie wmawiają, że to cukierek.
              Przecież to niby poprzednia ekipa na g..wno miała monopol?
              • Gość: andreas Re: spróbuje Tobie odpowiedzieć IP: *.orange.pl 26.12.06, 18:16
                ja pana Krzysztofa, chyba moge nawet powiedziec Krzysztofa
                bardzo lubie, nigdy nie pracowalismy razem!

Jestesmy tylko ludźmi, cz chcem,y czy nie
                i nie jest wazne co deklarujemy...

mamy potrzebe zemsty, sprawiedliwosci, odegrania sie...

Kiedy nastapi opcja ZERO nie pytaj mnie, ja nie wiem!
                Nie wiem czy nastapi....

Jestesmy wadliwymi produktami ubocznej produkcji
                a silimy sie na doskonałosc,
                w poblizu której nawet nie stalismy!

Dziwisz sie... czemu i komu?

Wszyscy jestesny z tego miasta...
                na tej samej telewizji (wprost i w przenosni) wychowani...
                to jest poza nami i ponad nami!

Jestes dobry jestes zły jestes madry jestes głupi

to tylko słowa i nasze opinie odczucia

Wiem poszedłem zbyt daleko w psychike,
                ale wiele rzeczy dzieje sie poza nasza sfera rozumienia...

dziwisz sie masz zal do kogo?
                do swiata...
                Ty bys postapił tak samo, wezmiesz tych którym ufasz...
                jak komus nie ufasz to go nie lubisz...
                no to sa podstawy...

wszyscy jestesmy TYLKO prezenterami naszej swiadomosci
                i trzymamy sie - to najważniejsze - w grupie, jak zwierzeta!

Wiem juz słysze za daleko, ale to TU jest!

• Gość: burek Re: spróbuje Tobie odpowiedzieć IP: *.globalconnect.pl 26.12.06, 18:35
                  Ten temat zawsze wzbudza wiele emocji. No dalej niedowartociowane, sfrustrowane
                  stwory no dalej. Przecież juz po wigilii możecie sobie pofolgować. Szczecińskie
                  dziennikarzyny no dalej.
                  • Gość: andreas Re: spróbuje Tobie odpowiedzieć IP: *.orange.pl 26.12.06, 19:04
                    i masz racje...
                    to jestesmy tylko my....
                    kazdy z nas...

zagryźć

Lew zagryza swoje dzieci

Rozumiesz to?

Nic nie rozumiemy!
                    Nie jestesmy w stanie... po prostu
    • Gość: anna Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 13:55
      zaraz wam odpowiem znam sie na tym
      • Gość: radiówka Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 14:02
        radio?? hhhhmmmmm, uwazam ze teraz polskie radio szczecin brzmi duzo lepiej niz
        na przyklad pol roku temu. jest bardziej zywe, nastawione na sprawy zwyklych
        ludzi. podobaja mi sie te rozne smieszne felietoniki (nie pamietam niestety kto
        jest autorem). aha! nie trawie tylko felietonow pana heropolitanskiego, ani w
        nich humoru, ani specjalnej blyskotliwosci..

a co do newsow radiowych. powiem tak: rano trzeba powtarzac info z dnia
        poprzedniego, kazda stacja tak robi. niestety, dziennikarz tez czlowiek i tez
        potrzebuje kilka godzin snu. wiem cos o tym:)
        • sylwek2222 Re: Szczecińskie Radio i Telewizja 26.12.06, 09:09
          Widać, marna z Ciebie radiówka. Jeżeli robisz program tak jak myślisz to
          znaczy, że w Polskim Radiu Szczecin naprawdę jest źle. Radio otwarte na
          problemy ludzi ? Za sprawą idiotycznego programu interwencyjnego ???? Zgoda
          program może i potrzebny. Tylko trzeba mieć na niego pomysł. Jeden prowadzący (
          i to podobno sam kierownik, przyjaciel prezesa )połamał sobie już zęby na nim i
          oddał go wysokiej klasy specjalistce - jak go prowadzi, słychać. Radiówko -
          skoro nią jesteś, wyjdź z gmachu na Niedziałkowskiego, posłuchaj co ludzie
          mówią o Radiu. Idź do innych redakcji - tam też pracują dziennikarze. Zapytaj
          ich o to czy jak kiedyś Radio zaskakuje ich jakimiś informacjami... To raczej
          gazety zaskakują Radio. Czy tak powinno być? Żeby radio z takim potencjałem nie
          mogło mieć jednego super tematu dziennie? Nie jest to wyznacznik poziomu
          słuchalności radia etc ale w innych redakcjach ze zmian śmiejemy się. Taka
          prawda. Przez chwilę wydawało nam się, że Radio odskoczy do przodu ale cofa
          się. Słuchalność spada, ludzie odchodzą a w "świecie" dziennikarskim mówi się o
          przedstawianiu jednynie pisowskiego punktu widzenia, podporządkowaniu władzy,
          totalnym układom, wpychaniu miernych ale wiernych na stanowiska kierowników i
          ich zastępców. Oto cała prawda. Za to płacimy abonament ? A w gazetach widać
          ostatnio było ogłoszenie o konkursie na stanowisko jeszcze jednego członka
          zarządu... Czy będzie to kolejnej klasy specjalista ? Ludziom - jak tu
          wyczytałem na forum obcięto wynagrodzenia a pieniądze na kolejnego wice są ????
          Gdzie jest Rada Nadzorcza?? Gdzie Rada Programowa? Panie i Panowie pora umyć
          uszy i posłuchać tego co się dzieje w Radiu. Pora rozliczyć Zarząd - przez pół
          roku można było zrobić wiele. Nie zrobili nic. Wydać kilka tysięcy na spot w
          telewizji to potrafi każdy. Trzeba jeszcze stworzyć produkt. A jaki on jest
          każdy słyszy...
          • Gość: morfeusz Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.chello.pl 26.12.06, 12:29
            Kosior daj spokój.
            • filek31 Re: Szczecińskie Radio i Telewizja 26.12.06, 13:35
              Nawet jeżeli to Kosior to ma rację. Dobrze to Sylwek ujął. Cała prawda całą
              dobę... A co do Telewizji to dorzucę, że najlepsi odchodzą z Kroniki. Do TVN
              odeszła Aleksandra Piotrowska, Aleksandra Rucińska, Patrycja Frankiewicz. W
              środowisku dziennikarskim śmieją się z nowych szefów mediów publicznych, którzy
              okazali się totalnymi nieudacznikami - ale za to wierni Pisiorom. Nikt z nich
              nie był dobrym dziennikarzem. Teraz okazało się, że szefować też nie potrafią.
              TKM.
              • Gość: Rumburak Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 13:44
                Jakos płaczu nie słyszałem jak odchodziła Małgosia Gwiazda z Michałem
                Elmertychem świezo po wyróżnieniu ogólnopolskim. Dobrze, że wietrzą. Dobzi9
                dziennikarze znajdą robotę.
                • Gość: asesor Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 14:07
                  No tak ale Michał i Małgosia robiąc bodajże "Tydzień z głowy" czy jakoś tak nie
                  oszczędzali nikogo. Parę razy śmieli zaśmiać się z aktywistów SLD i ...
                  wiadomo. Wtedy powyższe czerwońce nie widziały w tym afery.
              • Gość: suzi_ Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.globalconnect.pl 26.12.06, 14:30
                :)))) tos mnie ubawił(a)..tymi "najlepszymi"...wyborne..doprawdy ..wyborne :)
                a tak a propos...Rucinska ma na imie Alicja :))
                • filek31 Re: Szczecińskie Radio i Telewizja 26.12.06, 14:48
                  Słuchaj Ciebie nie wzięli do TVN 24 jak widać więc pozostaje jedynie Ci
                  pracować nadal w miernej TVP, która nigdy nie dogoni TVN i TVN 24. Pozostaje Ci
                  też nadal udawać się, ze super reportera. Dziewczyny zrobiły krok do przodu
                  idąc do TVN , Ty zostając w TVP - 10 do tyłu. I nic tego nie zmieni. Chyba nie
                  będziesz próbować wmawiać mi, że TVN bierze kogo popadnie, byle wziąć :) No
                  chyba, że w tej totalnej głupocie będziesz starać się mnie do tego przekonać.
                • Gość: Future Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 14:49
                  Niechaj szybko zajmują miejsca bo w I kwartale 2007 roku będą znaczne redukcje
                  w Gazecie Wyborczej.
                • Gość: morfeusz Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.chello.pl 26.12.06, 14:51
                  Nawet nie zapamietałem tych asów dziennikarstwa tv , niech założą
                  prywatna stacje z Matlakiem.
                  • Gość: asesor Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 14:54
                    Założyć prywatna stację to trzeba mieć odwagę i mądrą głowę. Tego Matlak nie
                    posiada. Zakładał już Zachodniopomorskie Wydawnictwo (Obserwator), które mimo
                    fool znajomości popłynęło w bankruty.
                  • Gość: morfi Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.chello.pl 26.12.06, 14:55
                    Szkoda ,że czarna sopla nie odeszła do SubotićowoWalterowniWSITVN
                    była by bliżej swoich.
                    • Gość: agga a kto to? IP: 83.168.89.* 04.01.07, 15:02
                      a kto jest ''czarna sopla''? KB?
                      • gajossss Re: a kto to? 04.01.07, 15:51
                        > a kto jest ''czarna sopla''? KB?

No co Ty? Ten przygłup nie nadaje się do takiej telewizji. To pajac. Myślę, że
                        chodzi o PL.
                        • Gość: Agga Re: a kto to? IP: 83.168.89.* 05.01.07, 09:38
                          kurcze, no jakos nie kojarze dziennikarki PL, mozecie pisac jasniej?
    • filek31 Re: Szczecińskie Radio i Telewizja 26.12.06, 15:01
      Bardzo mi się podoba obrona ludzi z Niedziałkowskiego. Jak napiszesz, źle o TVP
      to znaczy, że jesteś Matlak jak źle o radiu toś Kosior:) Panowie zrozumcie, że
      są też zwykli ludzie, któzy potrafią odróznić pozorne działania od
      profesjonalnego zarządzania TVP i PR. Wam brakuje umiejętności. Pora kończyć.
      Starczy niszczenia publicznego dobra...
      • Gość: morfeusz Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.chello.pl 26.12.06, 15:33
        Nie jestem obrońcą żadnej TVP, stara esbecka ostoja z pozornymi zmianami.
        Jest to państwowa instytucja , gdzie zmiany są czymś naturalnym i bez sensu
        jest mówienie ,że teraz odeszli wybitni fachowcy i wszystko sie zawali.
        Panie redaktorki pójdą do Tevałenu ponosza trochę kamery, podjadą prywatnyumi
        autami, materiału im nie puszczą ,to nabiora szwungu dziennikarskiego.
        • Gość: takie życie Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.globalconnect.pl 26.12.06, 17:26
          Poszły dwie panienki z telewizji publicznej i wieeelkie larum. A z TVN-u ze
          Szczecina wszyscy odeszli. I to wszyscy do TVP! Puknijcie sie w głowy.
          • Gość: hura ! Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 17:28
            Nie przejmuj się to tylko takie matlaczenie
            • z00ropa Re: Szczecińskie Radio i Telewizja 26.12.06, 18:13
              Lichota to lichota. Dosłownie.
          • filek31 Re: Szczecińskie Radio i Telewizja 26.12.06, 18:14
            Gość portalu: takie życie napisał(a):

> Poszły dwie panienki z telewizji publicznej i wieeelkie larum. A z TVN-u ze
            > Szczecina wszyscy odeszli. I to wszyscy do TVP! Puknijcie sie w głowy.

A nie jest tak, że przynajmniej jedna osoba wyleciała z TVN ? - no i właśnie
            znalazła pracę w TVP - bo tam miernoty przyjmują! Druga faktycznie odeszła ale
            do Polsatu - nie do TVP bo jest ambitna.

• Gość: misiek Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: 195.245.213.* 27.12.06, 20:55
              O ile mi wiadomo nikt z TVN nie wyleciał, to dobra stacja z której rzadko kiedy
              się kogoś wyrzuca. A już od stycznia stary zespół TVN24 będzie pracował w
              Kronice. Nawet Małgorzata Gwiazda-Elmerych- moim zdaniem najlepsza szczecińska
              dziennikarka.
              • mp97 Re: Szczecińskie Radio i Telewizja 27.12.06, 21:26
                Najlepszy to jest K B ... :)On w to mocno wierzy :)Ale każdy wie jak jest...
          • Gość: luzak Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 00:45
            Panienki wcale nie najlepsze podobno nie potrafia sie ze soba rozstać. Niczyj
            fatalna, rucińska z pewną klasą. Podobno są nowi młodzi. Pojawiło się już na
            wizji kilka młodych i nawet niezłych twarzy np. taka czarna - od sportu chyba
            tez ela czy ewa, no poseł Łyżwiński to jest gość. Znikneła kmieciak. Panienek
            nie ma co żałować, wybrały prace na czyjeś nazwisko, bo materiałów ich w tvn
            nie ma. W kronice przynajmniej robiły materiały a teraz sie cofają. Młodzi
            rządzą!!! Fabian trzymam kciuki!Fumfel czy Fanfel - to jakis koszmar, kto temu
            dał papiery na pokazywanie sie?
      • Gość: andreas nie ma IP: 217.116.110.* 26.12.06, 16:57
        w lokalnych mediach - radio i TV - niewielu sie ostało czy utrzyma
        profesjinalistów, taka specyfika!
        nie da sie wytrzymac komus kto jest dobry i nie układny!
        nie wierze, a znam pare nazwisk...

To sa tylko prezenterzy politycznych opcji...
    • genesis25 Re: Szczecińskie Radio i Telewizja 26.12.06, 18:54
      A o tym już wszyscy zapomnieli? Chyba ktoś robi jak wiatr wieje...

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=354&w=2455964&v=2&s=0
    • genesis25 Re: Szczecińskie Radio i Telewizja 26.12.06, 19:02
      Wystarczy kliknąć na pozycję "Kto nami rządzi" i wpisać nazwisko prezesa... To
      skarbnica wiedzy o tym jak wiatr wiał. I niech mi ktoś powie, że Pisiory źle
      wybrały...Najlepszy człowiek. Nikt inny nie da się robić jak plastelina. A,
      żeby realizował co ma realizować - jedynie słuszną linię dali mu człowieka na
      zastępcę z odpowiednią legitymacją.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=354&w=2455964&a=2515816
      • Gość: morfeusz Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.chello.pl 26.12.06, 19:37
        Tak Jest! Wcisnąłem na gogle -grafika Soska i się sama pornografia otworzyła
        Cos w tym jest. Sami sprawdźcie.
        • gajossss Re: Szczecińskie Radio i Telewizja 27.12.06, 09:04
          Sami znajomi królika... Dlaczego się dziwicie ? Szefem wiadomości czy zastępcą
          w radiu szczecin został facet, który od lat sprzyjał solidarności.
          Jest "wybitnym dziennikarzem". Panteon, filar szczecińskiego dziennikarstwa.
          Zadaje najzabawniejsze pytania na konferencjach, udowadnia, że nie ma pojęcia o
          niczym. Sam jest totalnie niezorganizowany a co dopiero organizować pracę
          innym...
    • esculap2 Re: Szczecińskie Radio i Telewizja 27.12.06, 10:59
      To nowy styl informowania do którego namawia kierownictwo rozgłośni? - Tak
      należy tworzyć informacje? Ma być długo wyczerpująco, podniecająco ?

SERWIS
      ARCHIWUM

2006-11-25 godz. 13:40, M. Borowiec

Wydarzenia przypominające sceny z filmów gangsterskich rozegrały się wczoraj
      wieczorem pod Szczecinem. Brawurowa ucieczka, pościg 200 km/h, rozbity
      radiowóz, pijany kierowca, zablokowany wyjazd ze Szczecina - to wszystko miało
      miejsce na drodze krajowej nr 10. Na całe szczęście nikt nie zginął. Około
      godziny 20-stej w Stargardzie policjanci pełniący służbę na ulicy Szczecińskiej
      zauważyli samochód, który poruszał się w kierunku Szczecina. Funkcjonariusze
      postanowili zatrzymać auto i skontrolować kierowcę. W momencie, kiedy dali
      sygnał do zatrzymania kierowca nagle dodał gazu i rozpoczął szaleńczą ucieczkę
      w stronę Szczecina. Podczas pościgu policjanci zmuszeni byli jechać za piratem
      drogowym nawet około 200 km/h !!! Przez chwilę na drodze jednokierunkowej,
      jechał „pod prąd”. Najbliższa załoga policyjna z Dąbia natychmiast ustawiła
      blokadę. Policjanci postawili radiowóz bokiem tak, aby zagrodzić jak największą
      powierzchnię jezdni. Ledwie wysiedli z pojazdu, a już kilkanaście sekund
      później usłyszeli ogromny huk. Jadący Daewoo Espero nie zważając na radiowóz
      próbował go staranować. Funkcjonariusze uniknęli śmierci tylko dlatego, że
      zdążyli wysiąść z radiowozu. Brawurowa ucieczka zakończyła się całkowitym
      rozbiciem policyjnego radiowozu oraz samochodu Espero. Oba pojazdy nadają się
      praktycznie do kasacji. Na całe szczęście nikomu się nic nie stało. Tylko
      uciekający kierowca odniósł drobne obrażenia. Jak ustalili policjanci kierowcą
      okazał się 53- letni Urlich L. obywatel Niemiec. Po opatrzeniu przez lekarza
      policjanci przewieźli „szaleńca” do Komendy Powiatowej Policji w Stargardzie
      Szczecińskim. Na miejscu przebadano zatrzymanego na trzeźwość. Wynik badania
      pokazał 0,59 mg/l alkoholu w wydychanym powietrzu. Pijanego Niemca osadzono w
      policyjnym areszcie. O całym zdarzeniu poinformowano Prokuraturę Rejonową w
      Stargardzie Szczecińskim oraz Ambasadę Republiki Federalnej Niemiec. Po
      wytrzeźwieniu Niemcowi zostaną przedstawione zarzuty prowadzenia samochodu w
      stanie nietrzeźwości oraz najprawdopodobniej spowodowanie zagrożenie katastrofy
      w ruchu lądowym. Policjanci będą wnioskować o zastosowanie tymczasowego
      aresztu.

• mp97 Re: Szczecińskie Radio i Telewizja 27.12.06, 16:48
        Na co Ty liczysz, że ktoś Ci odpisze??? Zapomnij. Co mają odpisać, że nie
        potrafią? Widać, że nie potrafią. A może się mylę. Ale ta informacja bardzo mi
        się spodobała :):):):)Widać, że nikt nie kontroluje tego co jest czytane na
        antenie. Poza informacjami o Pisiorach.
        • swantevit Re: Szczecińskie Radio i Telewizja 27.12.06, 19:59
          Nie wiem czy dla was wasze publikatory sa zle czy dobre, ja ich jednak nie
          rozumiem..
          Ogladam czasami w sieci "Kronike pom. zach", ktora w/g kryteriow zachodnich nie
          spelnia definicji programu informacyjno-publicystycznego.
          Informacje sa tendencyje, komentarze, calkiem niestosowne moim zdaniem, maja
          silny ladunek perswazji podobny do komunistycznego.
          Niska wartosc poznawcza programow, ktora, wydaje sie, nie jest podstawowym
          zadaniem redakcyjnym.
          Np ostatnie 3 kroniki poswiecone byly wylacznie swietom bozonarodzeniowym, o
          charakterze sprawozdania z odpustu w pcimiu dolnym.
          • Gość: misiek Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: 195.245.213.* 27.12.06, 20:49
            Bo przedziwny traf sprawił,że były Święta:)
            • swantevit Re: Szczecińskie Radio i Telewizja 27.12.06, 21:10
              Widze misiek ze jestes ofiara TV3 i nic nie zrozumiales co napisalem.

Gość portalu: misiek napisał(a):
              Bo przedziwny traf sprawił,że były Święta:)
    • Gość: WitchKing Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.06, 21:39
      Korzystając z okazji: kiedyś na regionalnej bła Kronika. Trwała ok. 20 minut.
      Były tam podane wszystkie ważne informacje (mniej więcej - bardziej mniej).
      Teraz jest Kronika. Trwa godzinę. Przez tą godzinę informacji jest jak na
      lekarstwo, za to pierdyczenia o pierdołach przez gości jest od ch*ja.
      • swarozyc Re: Szczecińskie Radio i Telewizja 27.12.06, 21:46
        W wigilie prowadzacy dziennikarz otwiera kronike mowiac "W ten magiczny dzien"..
        Trzeba miec niezle popie..ne na poddaszu mowiac w programie informacyjnym w
        tak barokowym narzeczu, podczas gdy katole za kierownica morduja 100, ze swoich
        rodakow..
        • Gość: szkoda czasu Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: 195.245.213.* 27.12.06, 21:54
          Błagam wymyślcie coś lepszego i podawajcie np. w swoich radyjkach i w swoich
          gazetkach. A dzis przejrzałem gazetki i wszystko co w nich było wcześniej
          podała Kronika o której tak niemiło się wypowiadacie. A swoją droga szkoda
          czasu na czytanie tych waszych ale pewnie i moich wypocin. Weżcie się do roboty
          i coś dobrego zróbcie a wy tylko pitolic tutaj na tym forum potraficie.
          • Gość: suzi_ Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.globalconnect.pl 27.12.06, 22:10
            nie pitolic...oni kunsztownie układaja stos:) i przyjdzie czas jak zaczna
            palic....Soske,Lichote,prezesa stoczni...wszystko jedno kogo,byle tylko
            fajerwerki były!!! Takie miasto -jacy ludzie :)

• filek31 Re: Szczecińskie Radio i Telewizja 27.12.06, 22:30
              No co do palenia... Kiedyś publicznie wymienieni przez Ciebie krytykowali
              poprzednie władze. Co niektórzy nawet poszli biadolić do gazety, kreowali się
              na ofiary systemu. A co sami robią? Program i w radiu i w telewizji leży i
              kwiczy. Rano w radiu w wiadomościach dosłownie przegląd prasy. Można odnaleźć
              całe zdania wyciągnięte z gazet - tylko o podaniu źródła zapominają. No ale
              czymś trzeba zapełnić program. Czy te teksty czyta odpowiedzialny za informacje
              w naszym publicznym radiu? Może odpowie na te zarzuty? Co do telewizji swarożyc
              ma rację. Ciekawe czy za kilka dni jak będą Święta obchodzić Ci, których jest
              mniej czy też Kronika przywita nas słowami " w ten magiczny wieczór". Pewnie w
              ten wyjątkowy wieczór dla innych Lichota, który uciekł z seminarium wypuści
              materiał o zabójstwie lub gwałcie. Siusiając ciepłym moczem na uczucia innych -
              w ten wyjątkowy wieczór.
              • Gość: gość Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.chello.pl 27.12.06, 22:39
                A kto ma pisać i zdobywać te informacje dla radia? Przecież tam juz nikogo nie ma.
                Ci co zostali zarabiają po 1500,to się nie dziwię ,że im się nie chce.W końcu
                prezesi maja po kilkanaście tysięcy, jest ich dwóch a będzie trzeci - niech sami
                głoszą jedynie słuszne poglądy-jeden z PIS-u , drugi z Samej Obory a trzeci
                ...to zależy od układu koalicji może z LPR, choć wątpię. Rozbawiło mnie
                ogłoszenie o konkursie - przecież wygra kto ma wygrać:)))
                • Gość: suzi_ Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.globalconnect.pl 27.12.06, 22:48
                  No i ruszyło do ataku państwo Ania z Pawełkiem, pani Ula, pani Gosia, pan Irek
                  oraz ich koledzy i koleżanki którym całkiem dobrze żyło się za czasów Zbysia i
                  Krzysia. Ale koryto się urwało :):):) i już się nie wróci.
                  • gajossss Re: Szczecińskie Radio i Telewizja 27.12.06, 23:27
                    Suzi...patrz Stankiewicz. Musisz wiedzieć jedną rzecz. Nie trafiłaś do TVP bo
                    jesteś dobra, tylko dlatego, że kolega Twojego męża został dyrektorem bo się
                    poukładał z Pisiorami. Jak wiesz, kiedyś próbowałaś pracować w TVP ale bez
                    pleców nie wyszło. Nie ma co się oszukiwać. Tu i tam mówi się, że Twój mąż z
                    fatalną dykcją też wkrótce będzie miał swój program. Więc błagam nie mów i nie
                    pisz o układach. Zachowaj pozory.
                  • swarozyc Re: Szczecińskie Radio i Telewizja 27.12.06, 23:31
                    Wszyscy jestescie pojebami bolszewicko-katolackimi..
                    krasc, klamac i dupe lizac..
                    ..Sluchacze i nadWCY..
                    • gajossss Re: Szczecińskie Radio i Telewizja 28.12.06, 23:44
                      Pewnie i tak :)
    • Gość: HAAL Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.szczecin.mm.pl 30.12.06, 00:42
      Kronika w TVP Szczecin może się podobać lub nie. Zawsze, podkreślam ZAWSZE
      zwłaszcza w naszym społeczeństwie znajdą się malkontenci. Wielu z nich jest w
      mniejszym lub większym stopniu zainteresowanych tematem. Podobnie jak ja :>
      Sama krytyka dla krytyki to częsty objaw wolności wypowiedzi. Spróbuję podsunąć
      pewien wątek. Nowy dyrektor Lichota - który dorobił się już różnych ciekawych
      przydomków, zaczął swe panowanie od bardzo trafnych i odważnych ruchów
      kadrowych. Oddać mu trzeba, że udało się mu zrobić TO, czego nie chcieli,
      potrafili czy nie umieli dostrzec jego poprzednicy. Rzecz oczywiście o
      zwolnieniach i to dotyczących nie tylko dziennikarzy, bo przyjęcia nowych
      twarzy (i to od startu na ETAT) to już inna bajka. Niestety. Coraz to częściej
      LUDZIE PRACY (w skr. LP) przekonują się, że pan dyrektor nie zauważa niczego
      więcej poza KRONIKĄ... Wniosek. Lichota to nie najgorszy wybór. Bardziej
      przydałby się jednak na stanowisku szefa progr. informacyjnych TVP Szczecin.
      Osoba, która "przeszła krótkie szkolenie" w TV Gryf niekoniecznie sprawdza się
      na stanowisku szefa takiej dużej firmy jak TVP Szczecin. To słaby papier.
      Jest wiele naleciałości, które trzeba wyjaśnić, wyprostować. Nie wystarczy
      wręczyć wypowiedzenia. Trzeba znaleźć odpowiednią kadrę, świeżą krew, by
      uczynić tę fabrykę podmiotem, którego produktem ludzie będą zainteresowani.
      Dlaczego odchodzą współpracownicy? Niekoniecznie miernoty o których tu na forum
      słusznie czy nie można przeczytać! Odchodzą także ci, których w szkiełku nie
      widać, którzy tworzą program, którzy są wyspecjalizowanymi fachowcami. Tych
      osób nie zastąpi się nowymi twarzami w okienku. Nie zastąpi się nowymi
      pstrykając palcami. Nie odchodzą tylko ludzie. Wraz z nimi odchodzi
      doświadczenie. Cenne doświadczenie. Dlaczego zaczyna gwałtownie brakować rąk do
      pracy? Co spowodowało, że w miarę - powiedzmy interesujące działania na
      początku rządów nowego dyrektora, po pewnym czasie bardzo zauważalnie obniżyły
      dynamikę? Ktoś powie; forum publiczne nie jest dobrym miejscem na takie
      polemiki. A dlaczego nie? To firma jak każda inna. Jak np. Urząd Miejski .
      Mylę się?
      • Gość: jaja Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.globalconnect.pl 30.12.06, 01:49
        A co innego oprócz Kroniki było tam do ogladania? Wreszcie ktos postawił nacisk
        na cos konkretnego. Lepiej przynajmniej jedna rzecz probowac poprawiac niz zeby
        lezalo wszystko. A co do ludzi - jak to jest że na raptem trzy godziny programu
        lokalnego nie może się wyrobic z robota ponad 200 osób?! To jakas paranoja. No
        ale do tej pory bylo, "czy sie stoi czy sie lezy to i tak sie nalezy".
        Poprzednicy kladli lache od lat na wszystko a po dwoch miesiacach od nowego
        dyrektora, chcialoby sie niewiadomo czego.
        • Gość: HAAL Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.stargard.mm.pl 30.12.06, 23:05
          Z Twojego postu wynika że nie masz pojęcia ile osób pracuje przy Kronice. Nie
          masz też pojęcia o zarządzaniu dużą firmą. Poza tym. Jeśli podoba Ci się niemal
          60 minut bicia piany - Twoja ocena i każdy ją uszanuje. Pomyśl trochę. Jeśli
          wszyscy mają pracować przy Kronice. To w jakim celu jest tam duże studio? Fakt
          można otworzyć pieczarkarnię. Tylko czy nie można produkować programów dla
          innych podmiotów lub centrali? Z całą pewnościa MOŻNA! ALE właśnie do tego
          trzeba człowieka umiejącego liczyć i planować, rozmawiać i negocjować. Nie
          choleryka-specjalistę od wydawania wiadomości lokalnych. Proste?
    • Gość: D Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.01.07, 17:48
      I co i koniec - zawieszenie broni ?? przestaliscie sie opluwac nawzajem w
      czasie Nowego Roku czy sie pomysly wyczerpaly na kolegow i kolezanki z pracy ??
      nigdy nie bralem udzialu w tym cyrku ktory od kilku lat ma miejsce na tym
      forum - a nawet teraz gdybym mogl - to i tak nie chce - bo szczym na was lepkim
      moczem
      • Gość: morfeusz Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.chello.pl 01.01.07, 18:21
        Sam się obszczałeś cienkim moczem ciulu jak wszedłeś na forum.
    • Gość: syn józefa Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: 83.168.106.* 02.01.07, 00:02
      Ej, ale o co wam chodzi? Tego i tak prawie nikt nie słucha, ani nie ogląda.
      Wywalać swoje frustracje na forum? Wstyd. Na spacer sobie idźcie. Z rodziną
      posiedźcie. Jak wam dotąd nie wyszło, to już nie wyjdzie. Trzeba się z losem
      pogodzić.
      • Gość: XXl Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 18:03
        Bardzo lubie oglądać panią Wieczorek
        • Gość: Darek Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 18:29
          Ja też
    • Gość: HAAL Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.szczecin.mm.pl 02.01.07, 22:52
      Chciałem zwrócić Waszą uwagę na to, że zmiany dyrektorów nic nie dają. Nic też
      nie dadzą, bo odbywa się to z bliżej nieokreślonego klucza. Uproszczeniem jest
      mowienie że wyłącznie z partyjnego. Swoją drogą ktoś dziś nie jest w partii
      jutro jest... Silna partia... Dyrektorzy moim zdaniem to osoby służalcze, w
      pełni poddane a co za tym idzie nie są fachowcami jakich trzeba w takich
      instytucjach. Co z tego że dyrektorem jest dziennikarz. Poza tym trzeba zadać
      pytanie jaki to dziennikarz... Jeśli po linii partyjnej to gratulować
      dziennikarskiego obiektywizmu. Tak czy inaczej, nie ogarniają całego ogródka
      ledwie kilka grządek.
      • Gość: Galoty Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 15:55
        Dyrektor zawsze słucha sie właściciela . To naturalne. W tym
        przypadku "właścicielem" jest rządzaca partia polityczna. Media publiczne takie
        jak radio powinny być sprzedane z pozostawieniem ewentualnie jednego kanału
        państwowego informacyjno-kulturalnego.
        • sylwek2222 Re: Szczecińskie Radio i Telewizja 04.01.07, 17:13
          Jest w tym co napisałeś ( łaś ) sporo prawdy. Zaskakuje jednak co innego.
          Oprócz trzymanej linii programowej ( patrz politycznej ) przy okazji
          zatrudniani są mierni ludzie. O ile w telewizji zatrudniono przede wszystkim
          sporo młodych twarzy do produkowania Kroniki, plus kilka znanych z innych
          mediów i jest szansa na pewną świeżość o tyle w Radio wraca, złe, stare, byle
          jakie. No przykład... jest oddzielny wątek na temat tego Pana. Człowiek od
          udzielania informacji staje się z dnia na dzień głównym prowadzącym.Czy to
          gwarantuje poprawę jakości ? Wracając do tego co napisałeś... niech sobie będą
          komisarze partyjni na fotelach prezesów i wice pilnujący swoich interesów ale
          wara od zatrudniania takich ludzi, którzy są beznadziejni - bo oni do nas
          słuchaczy później mówią na antenie!!!!
    • dexim Re: Szczecińskie Radio i Telewizja 06.01.07, 21:46
      Gdy masz do dyspozycji częściowe wpływy z abonamentu, przepisy ustawy o mediach
      publicznych i nędzny szczeciński rynek reklamowy, to czego mozna się spodziewać
      nadzwyczajnego? Alternatywę w postaci nieskomplikowanej łupaniny muzycznej i
      informacyjnej w postaci Zetki, RMF FM czy Eski już mamy. Mimo wszystko i RS i
      TVP3 to wciąż najbardziej bliskie regionowi media, a że bywa amatorsko - cóż, z
      piasku bicza nie ukręcisz. Jaki lud zachodniopomorski, jaka kasa - taki efekt...
      • filek31 Re: Szczecińskie Radio i Telewizja 06.01.07, 22:06
        Gdy masz do dyspozycji częściowe wpływy z abonamentu, przepisy ustawy o mediach
        > publicznych i nędzny szczeciński rynek reklamowy, to czego mozna się
        spodziewać
        > nadzwyczajnego?

Wiesz czego??? Lepszej jakości. Nie trzeba but wie jakich nakładów, żeby
        program był lepszy. Żeby nie zatrudniać ludzi, którzy o dziennikarstwie mają
        pojęcie jak ja o budowie statków. Posłuchaj programu Wszystko na Gorąco w Radiu
        Szczecin prowadzonego od jakiegoś czasu przez byłego rzecznika Izby Celnej. To
        jest Radio Publiczne ? To nowoczesny sposób dziennikarstwa ? To nawet nie stary
        sposób robienia radia. To człowiek, który myśli, że pozjadał wszystkie rozumy.
        Czy tego nikt z szefostwa radia nie słyszy? Czy ktoś z nich słucha tego radia?
        Chcesz dalej przykładów ? Skopiuje to co już było wyżej. Tak powinna wyglądać
        informacja ? To jakieś opowiadanie!!!!!!!! Kto tak pisze informacje w
        dzisiejszych czasach ??? Ta komercja o której piszesz wzięłaby z tego kilka
        zdań. Podobnie zrobiłby serwisant dobrego publicznego radia.

SERWIS
        ARCHIWUM

2006-11-25 godz. 13:40, M. Borowiec

Wydarzenia przypominające sceny z filmów gangsterskich rozegrały się wczoraj
        wieczorem pod Szczecinem. Brawurowa ucieczka, pościg 200 km/h, rozbity
        radiowóz, pijany kierowca, zablokowany wyjazd ze Szczecina - to wszystko miało
        miejsce na drodze krajowej nr 10. Na całe szczęście nikt nie zginął. Około
        godziny 20-stej w Stargardzie policjanci pełniący służbę na ulicy Szczecińskiej
        zauważyli samochód, który poruszał się w kierunku Szczecina. Funkcjonariusze
        postanowili zatrzymać auto i skontrolować kierowcę. W momencie, kiedy dali
        sygnał do zatrzymania kierowca nagle dodał gazu i rozpoczął szaleńczą ucieczkę
        w stronę Szczecina. Podczas pościgu policjanci zmuszeni byli jechać za piratem
        drogowym nawet około 200 km/h !!! Przez chwilę na drodze jednokierunkowej,
        jechał „pod prąd”. Najbliższa załoga policyjna z Dąbia natychmiast ustawiła
        blokadę. Policjanci postawili radiowóz bokiem tak, aby zagrodzić jak największą
        powierzchnię jezdni. Ledwie wysiedli z pojazdu, a już kilkanaście sekund
        później usłyszeli ogromny huk. Jadący Daewoo Espero nie zważając na radiowóz
        próbował go staranować. Funkcjonariusze uniknęli śmierci tylko dlatego, że
        zdążyli wysiąść z radiowozu. Brawurowa ucieczka zakończyła się całkowitym
        rozbiciem policyjnego radiowozu oraz samochodu Espero. Oba pojazdy nadają się
        praktycznie do kasacji. Na całe szczęście nikomu się nic nie stało. Tylko
        uciekający kierowca odniósł drobne obrażenia. Jak ustalili policjanci kierowcą
        okazał się 53- letni Urlich L. obywatel Niemiec. Po opatrzeniu przez lekarza
        policjanci przewieźli „szaleńca” do Komendy Powiatowej Policji w Stargardzie
        Szczecińskim. Na miejscu przebadano zatrzymanego na trzeźwość. Wynik badania
        pokazał 0,59 mg/l alkoholu w wydychanym powietrzu. Pijanego Niemca osadzono w
        policyjnym areszcie. O całym zdarzeniu poinformowano Prokuraturę Rejonową w
        Stargardzie Szczecińskim oraz Ambasadę Republiki Federalnej Niemiec. Po
        wytrzeźwieniu Niemcowi zostaną przedstawione zarzuty prowadzenia samochodu w
        stanie nietrzeźwości oraz najprawdopodobniej spowodowanie zagrożenie katastrofy
        w ruchu lądowym. Policjanci będą wnioskować o zastosowanie tymczasowego
        aresztu.

• sylwek2222 Re: Szczecińskie Radio i Telewizja 06.01.07, 22:13
          To jeszcze jedna inforamcja w wykonaniu tego samego autora:

To informacja czy opowiadanie?????

Świadomość istniejących i bardzo realnych zagrożeń dotyczących zakażeń wirusem
          HIV, jest szczególnie, wśród młodych ludzi jeszcze, niedostatecznie
          dostrzegana. Każde działanie profilaktyczne powoli, ale jednak odnosi skutek. Z
          okazji przypadającego dziś Światowego Dnia Walki z AIDS w Zamku Książąt
          Pomorskich odbyła się dyskusja, w której obok specjalistów wzięła też udział
          młodzież szczecińskich szkół. Rozstrzygnięto też konkurs wiedzy o HIV/AIDS
          zorganizowany przez wojewódzki Sanepid, Kuratorium Oświaty i Polskie Radio
          Szczecin. Zwyciężyła w nim Małgosia Łobodzińska. Jej rówieśniczki także
          twierdzą, że młodzież coraz częściej zdaje sobie sprawę z zagrożeń.
          Rówieśniczki Małgosi także twierdzą, że młodzież coraz częściej zdaje sobie
          sprawę z zagrożeń. Innego zdania jest specjalista prof. Anna Boroń–Kaczmarska.
          Tatiana Dukla ze Stowarzyszenia TADA podkreśla jednak, że podobne działania,
          jak dzisiejsze warte są rozpowszechniania. W województwie zachodniopomorskim
          nosicielami wirusa HIV jest już ok. 400 osób. Liczba ta każdego miesiąca rośnie.
          • swantevit Re: Szczecińskie Radio i Telewizja 07.01.07, 19:00
            Znowoz "Kronika pom-zach." zamiast skupic sie na serwisie informacyjnym, przez
            polowe czasu poswiewcila na bzury chrzescijanskie, pierogi, kutie i inne tego
            typu bzdety.
            To ma byc program informacyjny?!
    • Gość: HAAL Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.szczecin.mm.pl 08.01.07, 16:26
      Trzeba zapełnić czymś czas na Kronikę. Nowy myślał, że pstryknie się palcami i
      godzina anteny zapełniona. Nie zdaje sobie sprawy, że przy produkcji programu
      informacyjnego MUSI pracować wielu ludzi. Poza tym. Ile teamtów ciekawych,
      godnych uwagi widza można wpakować w godziiną Kronikę z takiego regionu jak
      nasz?
      • ingrid24 Re: Szczecińskie Radio i Telewizja 08.01.07, 23:03
        Można, tylko trzeba mieć na to pomysł. Nie można tworzyć godzinnego programu w
        kilka dni jak zrobił to szanowny pan dyrektor. Najpierw powstał program, potem
        zaczęto martwić się o tematy a na koniec kto je zrobi... Chyba trochę kolejność
        nie ta. Ale gdzie on się miał tego nauczyć... w seminarium? Może teraz też
        klęczy i modli się, żeby wyszło. Panie dyrektorze - to już nie kaplica a duża
        firma. Opórcz modlitwy potrzebna wiedza !!!!!!!!!
    • Gość: czytam Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 00:58
      Jakie dno niedouczone tutaj siedzi. Żadne inne miasto nie ma takiego rynsztoka
      jak szczecin. To ma byc forum? Wciąż te same osoby wywalone pewnie na zbity
      pysk z TVP i z PR za pierdzenie w stołek. I bardzo dobrze. Jacy ludzie w tym
      miescie mieszkają. Tylko żeby panom Lichocie i Sosce nie przyszło do głowy
      rezygnować. Wreszcie jakaś zmiana stare kukły poszły na zielona trawkę. Tak
      trzymac
    • Gość: manfred Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.szczecin.mm.pl 09.01.07, 21:57
      Do kolegi 'czytam'. Gdybyś intelektualisto umiał czytać. Wiedziałbyś, że nie
      zwalnia TYLKO pierdzących w stołki. Za to akurat chwała mu. Ale kompromituje
      się zwalniając FACHOWCÓW z innych zespołów niż dziennikarski! Zresztą
      słyszałam, że sami się zwalniają!
    • Gość: jakiś Re: Szczecińskie Radio i Telewizja IP: *.chello.pl 10.01.07, 06:45
      .... cytat z mojego zacnego kolegi :
      dno dna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka