pukiel24 30.12.06, 19:24 Widać nieźle się bawił...:) www.rmf.pl/fakty/?temat=76 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatrix13 Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 30.12.06, 19:30 a z kim bił się? z Łukaszkiem J.? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 30.12.06, 19:57 yn minister w izbie wytrzeźwień Szymon L. - syn Teresy Lubińskiej - byłej Minister Finansów w rządzie Kazimierza Marcinkiewicza i obecnej Podsekretarz Stanu w Ministerstwie Finansów - spędził ostatnią noc w szczecińskiej izbie wytrzeźwień - dowiedział się reporter RMF Paweł Żuchowski. Fakty Szymon L. trafił do izby wytrzeźwień, ponieważ wywołał bójkę pod jednym ze szczecińskich pubów. Interweniowała policja. Mężczyzna miał prawie 2 promile alkoholu w organizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 30.12.06, 19:58 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek R. [...] IP: *.foebud.org 31.12.06, 01:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Dziekuje sw. Mikolaju... 30.12.06, 20:01 ...za ten spozniony prezent pod choinke:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Dziekuje sw. Mikolaju... 30.12.06, 21:07 Czy już...? Szczytujesz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Dziekuje sw. Mikolaju... 30.12.06, 22:00 Pazdzioch, nie wtryniaj sie miedzy wodke a zakaske. Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Dziekuje sw. Mikolaju... 31.12.06, 00:22 Facet, 'jej' synek widać ma kopyto. Ktoś go musiał wqrwić i tyle. A Ty nie przeżywaj tak sympatyczny kolego. Dziś Sylwester daj sobie na luz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obszczyfikant Re: Dziekuje sw. Mikolaju... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 16:04 Wyjątkowy z Ciebie szmaciarz i podlec co ciekawe nie wstydzisz sie szujo tego. Odpowiedz Link Zgłoś
maniana22 Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 30.12.06, 21:24 Dzieci dają dużo radości ale też sprawiają wiele kłopotów. Dotyczy zarówno to malutkich jak i znanych. Dla znanych to niezły pasztet medialny,ale nazywać to z idiotyczną satysfakcją prezentem od Mikołaja to co najmniej niesmaczne... a na marginesie ciekawi mnie to jaki to był pub który sprzedawał alkohol nietrzeźwemu.Jak sądzę ten młodzian bywał tylko w MODNYCH szczecińskich lokalach i dzięki temu mamy szansę być trendy _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ __ __ _ __ __ _ __ _ _ __ _ klienci w krawatach są mniej awanturujący się. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 30.12.06, 21:31 on był pewnie nie pod krawatem:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 30.12.06, 22:03 Moge juz plakac?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maniana22 Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 30.12.06, 22:08 Ty i łzy? _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ __ __ _ __ __ _ __ _ _ __ _ klienci w krawatach są mniej awanturujący się. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 30.12.06, 22:10 Ooooo! A jednak mnie troche znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 21:30 Prawdziwy facet!!!! Super!!! Nie dość, że przystojny, to jeszcze w gębę potrafi dać! Nie tak jak te zniewieściałe dupki z małym ptakiem! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 30.12.06, 22:00 Szymon, mój młodszy syn, studiuje na Uniwersytecie Szczecińskim prawo. lubinska.pl/index.php?id=7 Podobny do Rafalka Wiecheckiego:))) To ten w srodku: lubinska.pl/zdjecia/galeria/46.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 30.12.06, 22:02 Kiedys cherubinek, a dzisiaj chuligan:) lubinska.pl/zdjecia/galeria/30.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 22:12 Lepszy chuligan niż taka ciota jak ty! Prawdziwy facet musi umieć dać w mordę! Tacy jak ty, spieprzają w takiej sytuacji z płaczem. A swoją drogą jak Lubiński jest podobny do Wiecheckiego, to ty jesteś podobny do Brada Pitta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Absztyfikant napisałeś 9 postów na 17 IP: *.chello.pl 30.12.06, 22:18 Absztyfikant napisałeś 9 postów na 17 co daje ci ponad 50% pisalność w tym wątku!! to jest ŻAŁOSNE, to pokazuje, że jesteś zwykłym pomiotem SLDowskim, który sam z sobą dyskutuje i lubi robić czarny PR pod przykrywką nic nie znaczącego nicka... żal mi ciebie, mimo wszystko wszystkigo dobrego w nowym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Absztyfikant napisałeś 9 postów na 17 30.12.06, 22:19 Napisze jeszcze wiecej postow, dopiero sie rozkrecam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Absztyfikant napisałeś 9 postów na 17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 22:20 a cóż innego ci pozostało... onanizm forumowy Odpowiedz Link Zgłoś
pukiel24 Re: Absztyfikant napisałeś 9 postów na 17 30.12.06, 22:21 www.rmf.pl/fakty/?id=111021&temat=76 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Absztyfikant napisałeś 9 postów na 17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 22:22 drugi onanista? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer Re: Absztyfikant napisałeś 9 postów na 17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 22:35 nie, taen sam. Zauważ że niejaki pukiel został stworzony specjalnie do zamieszczenia wątku na forum. Następnie został użyty do podbijania... później wystąpił jako beatrix następnie jako abszyfikant, dołaczy do tego jeszcze praszczur1 i kilka nowych, logowanych nicków. Masz rację, taki onanizm forumowy Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Absztyfikant napisałeś 9 postów na 17 30.12.06, 22:37 A po co mialbym sie meczyc i tworzyc nowe nicki? Jak widzisz potrafie w jednym watku wpisac sie po wielokroc, wiec kogo mialbym w ten sposob oszukiwac, siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 30.12.06, 22:46 ciekawe jak nasza św. teresa zbawicielka polski ,naszych finansów wędek technologicznych(hehe) itp . itd. to skomentuje ,jeżeli wogóle skomentuje . Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 31.12.06, 00:44 A czy to ważne? Niedawno też pizgnąłem dwom gnojkom, jak mi odpalili petarde pod moim samochodem. Nieraz to bardziej skuteczne od wzywania policji. Może on też musiał? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 31.12.06, 14:07 sobiepan1 napisał: > A czy to ważne? > Niedawno też pizgnąłem dwom gnojkom, jak mi odpalili petarde pod moim > samochodem. > Nieraz to bardziej skuteczne od wzywania policji. > Może on też musiał? > > może musiał a może sam jest takim gnojkiem . Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 31.12.06, 15:16 piotr33k2 napisał: > sobiepan1 napisał: > > > A czy to ważne? > > Niedawno też pizgnąłem dwom gnojkom, jak mi odpalili petarde pod moim > > samochodem. > > Nieraz to bardziej skuteczne od wzywania policji. > > Może on też musiał? > > > > > może musiał a może sam jest takim gnojkiem . Musisz jednak przyznać Piotrze,że rączkę to on jednak ma. Myślałem, że to jakiś mydłek,laluś a to fajny gość, dziś rzadkość. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 31.12.06, 15:51 Pojedz na wiejska potupaje - tam jest pelno takich machos. Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 02.01.07, 19:45 absztyfikant napisał: > Pojedz na wiejska potupaje - tam jest pelno takich machos. > Eee tam. Ten człowiek podobno z piąstki pizgnął, (też tak umiem) a tam tylko sztachetami. To nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eXtra Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... IP: *.chello.pl 30.12.06, 22:57 czego sie czepiacie Szymona. to ze jest synem profesor Lubinskiej nie znaczy ze sie rozni od innych, dla wielu z was jak swiety Slawek rozbil samochod wracajac z imprezy w gdansku z rownie swietym Luczakiem to bylo normalne wrecz "zdarza sie" a jak tylko chodzi o PiS to odrazu wielka afera, ludzie troche powagi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 30.12.06, 23:02 Ksiazatko z nazwiskiem skroconym do jednej litery alfabetu nawiwijalo, z czego mam ubaw po pachy, ale Nitras tez byl bardzo krytykowany. Badz obiektywny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdeb Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... IP: 217.116.110.* 30.12.06, 23:03 extra, jaki pis? przecież w sromotnie przegranych wyborach lubońska deklarowała, że jest bezpartyjna? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eXtra Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... IP: *.chello.pl 30.12.06, 23:11 owszem to wytlumacz mi prosze dlaczego ta cala paplanina??? codziennie w szczecinie daje komus w "morde" a wy jakos sie na ten temat nie rozpisujecie?!? Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz.matecki Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 30.12.06, 23:51 Co jest dziwnego w tym, że ktoś pije w pubie? Nie podali przyczyn tej "bójki", ktoś mu mógł się dobierać do dziewczyny albo jakieś dresiarstwo mogło go zaczepiać. Szymon sam by nikogo nie atakował, nawet po alkoholu. Może miał patrzeć jak ktoś go kopie na ziemi i się miło uśmiechać? Obrona własnej godności powinna być zagwarantowana bez prawo. A nie jak ukatrupię pijaka, który rzuci się na mnie z nożem to pójdę siedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek R. Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... IP: *.foebud.org 31.12.06, 00:49 Szymek, widzialem wszystko z boku i zaluje, ze nie zdazylem Ci pomoc, za szybki byles :)))) a dresiarstwu nalezalo sie wpierdziel!!! nastepnym razem bede szybszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
praszczur1 Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 31.12.06, 08:54 News jest, że dał po pijaku w ryj.W pubie pija się nie tylko piwo bezalkoholowe, a nie napisano jakie były okoliczności obrona czy napad ? Czasem trzeba dać komuś w ryja bo nie ma innego wyjścia. News jest dalece nieprecyzyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lotos żałosny absztyfikant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 09:42 Bawisz się absztyfikant w dobrego i złego policjanta? jesteś żałosny Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: żałosny absztyfikant 31.12.06, 09:54 Nie lubię Lubińskiej, aczkolwiek mi również zdarzyło się wypoczywać na Dąbrowskiego (ówczas). I jaki z tego wniosek, niech mi ktoś zabroni pluć na innych na tym forum. Jest taki? A zdarzyło się to w zamierzchłych czasach, gdzy wyszliśmy nad ranem grupą z Pinokia. I na przystanku tramwajowym sprzed Pinola (100 m dalej przy pielęgniarach) - postanowiliśmy zatrzymać jakikolwiek tramwaj. Więc połozyliśmy się kupą na torach. Nawet na wezwanie przybyłej ówczesnej policji - nie chieliśmy wstać z torów. Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: żałosny absztyfikant 31.12.06, 10:45 A dlaczemu kobito nie lubisz Lubińskiej? Przecież to taka miła starsza pani. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: żałosny absztyfikant 31.12.06, 11:13 Bo ulegała podszeptom tej kreatury - Pit-Pacyny. Chciałam rozwoju budownictwa w Szczecinie, widziałam świadome i kryminogenne efekty zawiści i blokowania inwestycji na Gontynie i Pionierze - Pacyny. Myslałam że jak do koryta dorwie się Krzystek - to wreszcie nasz Szczecin stanie sie proinwestycyjny dla wszelakich inicjatyw. Jakaż ja byłam głupia i naiwna niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefek Re: żałosny absztyfikant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 11:17 I głupim pozostajesz. Naewt sekretarzem miasta nie jesteś. Nie dziwię się twojemu rogoryczeniu... Nie martw się, nie dadzą ci umrzeć z głodu... niektórym zasłużyłeś się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucky Re: żałosny absztyfikant IP: 83.168.75.* 16.03.07, 18:33 dosyć z wandalami w knajpach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefek sobiepan intrygant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 11:15 Ty jesteś starszym panem, ale mało miłym, więc ciebie faktycznie trudno lubić. Coś mogą o tym powiedzieć pracoownicy UM, którzy są szczęśliwi, że zniknąłeś z RM i przestałeś ich mobbingować i podstępnie niszczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
filek31 Re: sobiepan intrygant 31.12.06, 12:43 Ciekawe czy media publiczne zacytują RMF :) Odpowiedz Link Zgłoś
gajossss Re: sobiepan intrygant 31.12.06, 12:52 Szefostwo mediów to sympatycy pisu.Nie licz na to. Nawet sa tam ludzie z legitymacja pisu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfffffff Re: sobiepan intrygant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 13:07 widac zdrowy normalny czlowiek;-]]]]]]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia a co to bawić sie nie można IP: *.chello.pl 31.12.06, 15:16 To że jest synem pani T.L nie oznacza, że ma być święty. Niech sie bawi póki mlody. Ludzie zajmijcie sie sobą. Z dużo czytacie brukowców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moher Re: w kościele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.07, 03:54 Synu Szymonie!!!Na kolanach w kościele zdrowaśki odmawiać za sukcesy władzy Polskiej i mamuski a nie upijać się i burdy robić w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: w kościele IP: *.chello.pl 01.01.07, 10:32 Ciekawym ile płaci do ręki informatorowi dziennikarz z komercyjnego radia , albo kolorowej szmaty za informacje o jakims wipie u nas w Szczecinie. To nawet trochę śmieszne jak na sensację, Chłopak poturbował bramkarza- żołnierza w lokalu mafii. Panie Szymonie proponuję zmienić lokal, tam baluje znany pańskiej rodzinie poseł Nitras. Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: sobiepan intrygant 02.01.07, 19:53 Gość portalu: stefek napisał(a): > Ty jesteś starszym panem, ale mało miłym, więc ciebie faktycznie trudno lubić. > Coś mogą o tym powiedzieć pracoownicy UM, którzy są szczęśliwi, że zniknąłeś z > RM i przestałeś ich mobbingować i podstępnie niszczyć. ------------------------- A dlaczemu Ty Stefek mnie nie lubisz? przecież ja żem Ciebie chyba nie mobbinował? Co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryian 30 % wpisów w tym wątku to obszczyfikant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 16:48 30 % wpisów w tym wątku to z imienia i weszwiska absztyikant tytularnie. Drugie tyle wpisów to jego inne nicki. Tak więc około 60 % dyskutantów to psychiczny absztyfikant. Oczywiście jedyny "wycięty wpis" to była zapewne krytyka absztyfikanta. Skąd się takie popłuczyny tu biorą ? Z frustracji wiecznym nieudacznictwem, braku przyjaciów bo kto przyjażnić się może z takim ..... itp Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: 30 % wpisów w tym wątku to obszczyfikant 01.01.07, 16:51 Przyjaciow?:)) Rzeczywiscie - nia mam takowych. A niedlugo bedzie 70%:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryian Re: 30 % wpisów w tym wątku to obszczyfikant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 16:56 > Przyjaciow?:)) Rzeczywiscie - nia mam takowych. Nie podlega dyskusji. Kto może się zaprzyjaznić z ..... No może jakiś wykryty przez IPN kapo czy wyjątkowy donosiciel. Mielibyście wspólne tematy do pogadania. Jesteś in statu nascendi szują Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Notoryczny chuligan?:))))))))))))) 01.01.07, 19:28 Syn Teresy Lubińskiej w Izbie Wyrzeźwień 2006-12-31 godz. 11:52, M. Borowiec Szymon L. - 26 letni syn byłej Minister Finansów Teresy Lubińskiej spędził noc z piątku na sobotę w szczecińskiej izbie wytrzeźwień. Wcześniej pod jednym ze szczecińskich pubów w centrum miasta wywołał bójkę z ochroną lokalu. Interweniowała policja. Po wytrzeźwienu został przesłuchany, ale przynajmniej w tej chwili o postawieniu mu zarzutów jeszcze nic nie wiadomo. Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że nie był to pierwszy tego typu przypadek. radio.szczecin.pl/index.php?ids=122&idx=122&date=2006-12-31#16045 Sw. Terezo Odnowicielko, zostaw warszawskie salony i wracaj do Szczecina. Ratuj dzieciaka!!!! Teskni biedaczek za obiadami! Szymon, młodszy syn: od kiedy przeniosła się do Warszawy, codziennie dzwoni i wysyła kilka sms-ów. Najbardziej brakuje nam jej obiadów. Jest niesłychanie przebojowa, angażuje się maksymalnie we wszystko, co robi. lubinska.pl/index.php?id=8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ego Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... IP: 83.168.109.* 02.01.07, 15:54 esbeccy manipulanci maja ubaw w tym wątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 16:04 Oj mają! szczególnie niejaki absztyfikant występujący pod wieloma nickami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela poproszę o nr telefonu :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 16:06 może ktoś podałby do niego nr telefonu. ze zdjęcia widać że fajny facet,więc może... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahoj Re: poproszę o nr telefonu :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 16:08 695 655 555 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: poproszę o nr telefonu :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 16:12 Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: poproszę o nr telefonu :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 16:16 Sławek, nie rób dziewczyny w ciula i nie podawaj do siebie numeru!takie podstępy są ci potrzebne bo już żadna cię nie chce?dobre laski nie padają na wymiękłych chłoptasiów dla których najlepszym zajęciem jest intrygowanie przy wódce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: poproszę o nr telefonu :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 18:00 887 412 936 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczec Re: poproszę o nr telefonu :)) IP: *.chello.pl 02.01.07, 18:03 667 800 800 trust me baby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia 69 Re: poproszę o nr telefonu :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 18:02 Dajcie mu wszyscy spokój każdemu może się zdarzyć ludzką rzeczą jest upaść ale nad.... rzeczą jest się podnieść i niech on to przeczyta!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... IP: *.eranet.pl 02.01.07, 21:26 Witam wszystkich,Szymon jest moim przyjacielem,bylem z nim w lokalu gdzie wydazyl sie incydent.On wcale nie zaczal zadnej bujki,wychodzac z toalety,ochroniarze podeszli do niego i wykrecajac mu rece wyprowadzili go z lokalu.nie szukal zaczepki,i bez powodu go oczernili,to bylo ukartowane.Co to za ochroniaze ze dali sie pobic jednemu facetowi stojac w trojke.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 02.01.07, 21:35 Pawle, Po przecinkach stawiamy spacje, a bójka pomylila ci sie z bujka. P.S. Znowu cos bylo ukartowane? To na pewno jakies wyksztalciuchy i lumpenliberalowie sie zaczaili na synusia sw. Terezy Odnowicielki. W koncy wy stoicie tam gdzie wtedy, a oni tam gdzie stalo ZOMO:))))) > wydazyl sie incydent.On wcale nie zaczal zadnej bujki, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demi Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 22:05 W koncy wy > stoicie tam gdzie wtedy, a oni tam gdzie stalo ZOMO:))))) > wy, to możesz mówić do swoich towarzyszy. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 02.01.07, 22:11 Odreagowujesz to, ze wszyscy olali twoj watek? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=54762939&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 02.01.07, 22:46 absztyfikant napisał: > Odreagowujesz to, ze wszyscy olali twoj watek? > A ile moich olali. Niegodziwcy. Dlatego do Twojego sie przykleiłem. Cieszysz się? I przy okazji óczę sie gramatyki. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 02.01.07, 22:47 Do Ciebie tak naprawde nic nie mam. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 02.01.07, 23:06 absztyfikant napisał: > Do Ciebie tak naprawde nic nie mam. Pzdr. Ja właściwie też. Zastanawiam się tylko. Co takiego zrobiła Ci TL, że niefortunny incydent syna tej kobiety, wprawił Cię w taki zachwyt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanda Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 22:48 może lepiej naucz się odróżniać ortografię od gramatyki? Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 02.01.07, 22:55 Gość portalu: wanda napisał(a): > może lepiej naucz się odróżniać ortografię od gramatyki? Nie filozuj, proszę Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eXtra do absztyfa IP: *.chello.pl 02.01.07, 22:16 abszty naucz się sam pisać zanim zaczniesz kogoś poprawiać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: A w jakim to było lokalu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 23:44 Wlasciwie to nikt nie napisal w jakim to bylo lokalu ,ciekawe czy co kolwiek tu pisane jest prawda???? Ja wiem w jakim lokalu to sie wydarzylo ,ale poczekam ,moze jeszcze ktos wie i cos na ten temat napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Re: do absztyfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 04:58 jak chleje , wącha i jest w ciągu to się to absztyfowi zdarza. Wybacz Mu ma problem ale jak wyjdzie znowu z dołka, to zobaczysz w jakiej potrafi byc formie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absztyfikant1 Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 00:00 Czlowieku ,myslisz ze kazdy zakonczyl Nowy Rok tak jak ty po polnocy???? Nie kazdy juz ma sily zeby pisac poprawna polszczyzna i zwracac na to uwage ,a ty sie czepiasz bledow ortograficznych ???? Mysle ze powinienes zastanowic sie nad soba i swoim zachowaniem ,wypisujesz tutaj dziwne zeczy na czlowieka ktorego wogole nie znasz .Masz czelnosc. Jestes ....... brak slow !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 prawda taka jest 03.01.07, 02:38 prawda taka jest, ze kazdemu zdarzyc sie może wypicie alkoholu, ba, każdemu zdarzyc sie moze udział w bójce, no komus nawet pobicie bramkarzy! Ale niestety osoba czy rodzina osoby publicznej czy polityka musi byc szczególnie ostrozna, bo tak jest, że ich poczynania budza zaintresowanie, a czasami radość czy smutek, a nie na ten przykład moje wyczyny w nocnych klubach! A ja na ten przykład obkreciłem sie kilka razy na rurze w klubie GOGO zanim zdjeli mnie ochroniarze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: replay Re: prawda taka jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 09:18 Ciekawym ile płaci do ręki informatorowi dziennikarz z komercyjnego radia , albo kolorowej szmaty za informacje o jakims wipie u nas w Szczecinie. To nawet trochę śmieszne jak na sensację, Chłopak poturbował bramkarza- żołnierza w lokalu mafii. Panie Szymonie proponuję zmienić lokal, tam baluje znany pańskiej rodzinie poseł Nitras. Odpowiedz Link Zgłoś
wybory Do Pawla kolegi Szymonka 03.01.07, 03:34 Co za bzdura, Szymonek biedny wychodzil z toalety , a straszni ochraniarze zaczeli mu rece wykrecac KOMEDIA !!! 2 promile alkoholu we krwi to tez nie Szymonek wypil, ciekawe , ile promila ty miales jak to wszystko widziales haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Do Pawla kolegi Szymonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 08:46 2 promile alkoholu ale nikt nie napisal ze we krwi tylko w wydychanym powietrzu ,kazdy po wypiciu jakiegokolwiek mocniejszego alkoholu dmuchajac za chwile w alkomat moze miec nawet 4 promile , w powietrzu nie we krwi. Prosze o sprostowanie tych wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clio Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... IP: *.centertel.pl 17.03.07, 18:15 Omawiany incydent miał miejsce 3 mc temu, a co znów coś teraz zrobił Wiosenny come back ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Szymon jest super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 18:32 Nie, nic nie zrobił. Pomijając fakt, że wtedy także niewiele zrobił. Ale jeżeli chodzi o mnie, to poznałabym chętnie Szymona. Jest bardzo przystojny i super zbudowany. To jeden z najprzystojniejszych facetów w Szczecinie. W naszym rankingu facetów do ożenku zajmuje wysoką pozycję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Szymon jest super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 18:40 Nie wiem kto to jest Wiechecki. Ale Szymon jest świetny! Jest taki męski. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Szymon jest super! 17.03.07, 18:42 Zupelnie jak Wiechecki:) kokoon.republika.pl/oto-polska/nowy%20minister%20Rafal%20Wiechecki%20-%20kibol_s.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Szymon jest super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 18:44 Oj, mylisz się. Szymon ma bardzo miłą i męską twarz. Jest wysoki i barczysty, a tam na zdjęciu są jakieś dzieciaki. Chyba nie znasz Szymona i nigdy go nie widziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Szymon jest super! 17.03.07, 18:46 Meska twarz nie moze byc mila z definicji. Cos kolorujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Szymon jest super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 19:13 George Clooney ma bardzo męską twarz a jednocześnie miłą. Dlaczego polemizujesz na ten temat ze mną? Ja jestem kobietą i to normalne chyba że wyrażam pogląd na temat urody mężczyzny. Dodam, atrakcyjnego mężczyzny jakim jest Szymon Lubiński. Natomiast ty kwestionujesz moje zdanie, co może rodzić przypuszczenie że zwyczajnie jesteś zazdrosny. Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Szymon jest super! 18.03.07, 12:59 Ale łobuz, bije słabszych. Ale z drugiej strony, skąd miał wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oro Re: Szymon jest super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 18:33 ochroniarz w knajpie jest słabszy od klienta tej knajpy?ja bym takiego ochroniarza na zbity pysk wywalił :(( nie mówiąc o tym że w Rockerze ochroniarze są wyjątkowo chamscy i bezczelni. Odpowiedz Link Zgłoś