Dodaj do ulubionych

Wyczyny synalka naszej Tereski...

30.12.06, 19:24
Widać nieźle się bawił...:)

www.rmf.pl/fakty/?temat=76
Obserwuj wątek
    • beatrix13 Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 30.12.06, 19:30
      a z kim bił się? z Łukaszkiem J.?
    • absztyfikant Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 30.12.06, 19:57
      yn minister w izbie wytrzeźwień
      Szymon L. - syn Teresy Lubińskiej - byłej Minister Finansów w rządzie Kazimierza
      Marcinkiewicza i obecnej Podsekretarz Stanu w Ministerstwie Finansów - spędził
      ostatnią noc w szczecińskiej izbie wytrzeźwień - dowiedział się reporter RMF
      Paweł Żuchowski.
      Fakty

Szymon L. trafił do izby wytrzeźwień, ponieważ wywołał bójkę pod jednym ze
      szczecińskich pubów. Interweniowała policja. Mężczyzna miał prawie 2 promile
      alkoholu w organizmie.
      • absztyfikant Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 30.12.06, 19:58
        :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • Gość: Maciek R. [...] IP: *.foebud.org 31.12.06, 01:01
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • absztyfikant Dziekuje sw. Mikolaju... 30.12.06, 20:01
      ...za ten spozniony prezent pod choinke:)))
      • sobiepan1 Re: Dziekuje sw. Mikolaju... 30.12.06, 21:07
        Czy już...?
        Szczytujesz?
        ;)
        • absztyfikant Re: Dziekuje sw. Mikolaju... 30.12.06, 22:00
          Pazdzioch, nie wtryniaj sie miedzy wodke a zakaske.
          • sobiepan1 Re: Dziekuje sw. Mikolaju... 31.12.06, 00:22
            Facet, 'jej' synek widać ma kopyto.
            Ktoś go musiał wqrwić i tyle.
            A Ty nie przeżywaj tak sympatyczny kolego.
            Dziś Sylwester daj sobie na luz.

• Gość: obszczyfikant Re: Dziekuje sw. Mikolaju... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 16:04
            Wyjątkowy z Ciebie szmaciarz i podlec co ciekawe nie wstydzisz sie szujo tego.
    • maniana22 Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 30.12.06, 21:24
      Dzieci dają dużo radości ale też sprawiają wiele kłopotów.
      Dotyczy zarówno to malutkich jak i znanych.
      Dla znanych to niezły pasztet medialny,ale nazywać to z idiotyczną satysfakcją
      prezentem od Mikołaja to co najmniej niesmaczne...
      a na marginesie ciekawi mnie to jaki to był pub który sprzedawał alkohol
      nietrzeźwemu.Jak sądzę ten młodzian bywał tylko w MODNYCH szczecińskich lokalach
      i dzięki temu mamy szansę być trendy

_ _ _ _ _ _ _ __ _ _ __ __ _ __ __ _ __ _ _ __ _

klienci w krawatach są mniej awanturujący się.
      • beatrix13 Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 30.12.06, 21:31
        on był pewnie nie pod krawatem:)
      • absztyfikant Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 30.12.06, 22:03
        Moge juz plakac?:)))))
        • maniana22 Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 30.12.06, 22:08
          Ty i łzy?
          _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ __ __ _ __ __ _ __ _ _ __ _

klienci w krawatach są mniej awanturujący się.
          • absztyfikant Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 30.12.06, 22:10
            Ooooo! A jednak mnie troche znasz.
    • Gość: killer Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 21:30
      Prawdziwy facet!!!! Super!!! Nie dość, że przystojny, to jeszcze w gębę potrafi
      dać! Nie tak jak te zniewieściałe dupki z małym ptakiem!
      • absztyfikant Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 30.12.06, 22:00
        Szymon, mój młodszy syn, studiuje na Uniwersytecie Szczecińskim prawo.
        lubinska.pl/index.php?id=7
        Podobny do Rafalka Wiecheckiego:))) To ten w srodku:
        lubinska.pl/zdjecia/galeria/46.jpg
        • absztyfikant Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 30.12.06, 22:02
          Kiedys cherubinek, a dzisiaj chuligan:)
          lubinska.pl/zdjecia/galeria/30.jpg
          • absztyfikant Szymon L. 30.12.06, 22:11
            Pije Twoje zdrowie Szymonie El!
          • Gość: killer Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 22:12
            Lepszy chuligan niż taka ciota jak ty! Prawdziwy facet musi umieć dać w mordę!
            Tacy jak ty, spieprzają w takiej sytuacji z płaczem.
            A swoją drogą jak Lubiński jest podobny do Wiecheckiego, to ty jesteś podobny
            do Brada Pitta...
            • absztyfikant Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 30.12.06, 22:18
              :)))))))
          • Gość: Kacper Absztyfikant napisałeś 9 postów na 17 IP: *.chello.pl 30.12.06, 22:18
            Absztyfikant napisałeś 9 postów na 17 co daje ci ponad 50% pisalność w tym
            wątku!! to jest ŻAŁOSNE, to pokazuje, że jesteś zwykłym pomiotem SLDowskim,
            który sam z sobą dyskutuje i lubi robić czarny PR pod przykrywką nic nie
            znaczącego nicka... żal mi ciebie, mimo wszystko wszystkigo dobrego w nowym roku.
            • absztyfikant Re: Absztyfikant napisałeś 9 postów na 17 30.12.06, 22:19
              Napisze jeszcze wiecej postow, dopiero sie rozkrecam:)))
              • Gość: eryk Re: Absztyfikant napisałeś 9 postów na 17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 22:20
                a cóż innego ci pozostało...
                onanizm forumowy
                • pukiel24 Re: Absztyfikant napisałeś 9 postów na 17 30.12.06, 22:21
                  www.rmf.pl/fakty/?id=111021&temat=76
                  • Gość: eryk Re: Absztyfikant napisałeś 9 postów na 17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 22:22
                    drugi onanista?
                    • Gość: killer Re: Absztyfikant napisałeś 9 postów na 17 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 22:35
                      nie, taen sam. Zauważ że niejaki pukiel został stworzony specjalnie do
                      zamieszczenia wątku na forum. Następnie został użyty do podbijania...
                      później wystąpił jako beatrix następnie jako abszyfikant, dołaczy do tego
                      jeszcze praszczur1 i kilka nowych, logowanych nicków. Masz rację, taki onanizm
                      forumowy
                      • absztyfikant Re: Absztyfikant napisałeś 9 postów na 17 30.12.06, 22:37
                        A po co mialbym sie meczyc i tworzyc nowe nicki? Jak widzisz potrafie w jednym
                        watku wpisac sie po wielokroc, wiec kogo mialbym w ten sposob oszukiwac, siebie?
    • piotr33k2 Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 30.12.06, 22:46
      ciekawe jak nasza św. teresa zbawicielka polski ,naszych finansów wędek
      technologicznych(hehe) itp . itd. to skomentuje ,jeżeli wogóle skomentuje .
      • sobiepan1 Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 31.12.06, 00:44
        A czy to ważne?
        Niedawno też pizgnąłem dwom gnojkom, jak mi odpalili petarde pod moim
        samochodem.
        Nieraz to bardziej skuteczne od wzywania policji.
        Może on też musiał?

• piotr33k2 Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 31.12.06, 14:07
          sobiepan1 napisał:

> A czy to ważne?
          > Niedawno też pizgnąłem dwom gnojkom, jak mi odpalili petarde pod moim
          > samochodem.
          > Nieraz to bardziej skuteczne od wzywania policji.
          > Może on też musiał?
          >
          >
          może musiał a może sam jest takim gnojkiem .
          • sobiepan1 Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 31.12.06, 15:16
            piotr33k2 napisał:

> sobiepan1 napisał:
            >
            > > A czy to ważne?
            > > Niedawno też pizgnąłem dwom gnojkom, jak mi odpalili petarde pod moim
            > > samochodem.
            > > Nieraz to bardziej skuteczne od wzywania policji.
            > > Może on też musiał?
            > >
            > >
            > może musiał a może sam jest takim gnojkiem .

Musisz jednak przyznać Piotrze,że rączkę to on jednak ma.
            Myślałem, że to jakiś mydłek,laluś a to fajny gość, dziś rzadkość.

• absztyfikant Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 31.12.06, 15:51
              Pojedz na wiejska potupaje - tam jest pelno takich machos.
              • sobiepan1 Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 02.01.07, 19:45
                absztyfikant napisał:

> Pojedz na wiejska potupaje - tam jest pelno takich machos.
                >

Eee tam.
                Ten człowiek podobno z piąstki pizgnął, (też tak umiem) a tam tylko
                sztachetami. To nie to samo.

• Gość: eXtra Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... IP: *.chello.pl 30.12.06, 22:57
      czego sie czepiacie Szymona.
      to ze jest synem profesor Lubinskiej nie znaczy ze sie rozni od innych,
      dla wielu z was jak swiety Slawek rozbil samochod wracajac z imprezy w gdansku
      z rownie swietym Luczakiem to bylo normalne wrecz "zdarza sie"
      a jak tylko chodzi o PiS to odrazu wielka afera, ludzie troche powagi!!!!!
      • absztyfikant Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 30.12.06, 23:02
        Ksiazatko z nazwiskiem skroconym do jednej litery alfabetu nawiwijalo, z czego
        mam ubaw po pachy, ale Nitras tez byl bardzo krytykowany. Badz obiektywny.
      • Gość: zdeb Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... IP: 217.116.110.* 30.12.06, 23:03
        extra, jaki pis? przecież w sromotnie przegranych wyborach lubońska deklarowała,
        że jest bezpartyjna? :))))
        • Gość: eXtra Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... IP: *.chello.pl 30.12.06, 23:11
          owszem to wytlumacz mi prosze dlaczego ta cala paplanina???
          codziennie w szczecinie daje komus w "morde" a wy jakos sie na ten temat nie
          rozpisujecie?!?
    • dariusz.matecki Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 30.12.06, 23:51
      Co jest dziwnego w tym, że ktoś pije w pubie? Nie podali przyczyn tej "bójki",
      ktoś mu mógł się dobierać do dziewczyny albo jakieś dresiarstwo mogło go
      zaczepiać. Szymon sam by nikogo nie atakował, nawet po alkoholu.

Może miał patrzeć jak ktoś go kopie na ziemi i się miło uśmiechać? Obrona
      własnej godności powinna być zagwarantowana bez prawo. A nie jak ukatrupię
      pijaka, który rzuci się na mnie z nożem to pójdę siedzieć...
    • Gość: Maciek R. Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... IP: *.foebud.org 31.12.06, 00:49
      Szymek,

widzialem wszystko z boku i zaluje, ze nie zdazylem Ci pomoc, za szybki
      byles :))))

a dresiarstwu nalezalo sie wpierdziel!!!

nastepnym razem bede szybszy :)
    • praszczur1 Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 31.12.06, 08:54
      News jest, że dał po pijaku w ryj.W pubie pija się nie tylko piwo bezalkoholowe,
      a nie napisano jakie były okoliczności obrona czy napad ? Czasem trzeba dać
      komuś w ryja bo nie ma innego wyjścia. News jest dalece nieprecyzyjny.
      • Gość: lotos żałosny absztyfikant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 09:42
        Bawisz się absztyfikant w dobrego i złego policjanta? jesteś żałosny
        • zona.pijaka Re: żałosny absztyfikant 31.12.06, 09:54
          Nie lubię Lubińskiej, aczkolwiek mi również zdarzyło się wypoczywać na
          Dąbrowskiego (ówczas). I jaki z tego wniosek, niech mi ktoś zabroni pluć
          na innych na tym forum. Jest taki?
          A zdarzyło się to w zamierzchłych czasach, gdzy wyszliśmy nad ranem grupą z
          Pinokia. I na przystanku tramwajowym sprzed Pinola (100 m dalej przy
          pielęgniarach) - postanowiliśmy zatrzymać jakikolwiek tramwaj. Więc połozyliśmy
          się kupą na torach. Nawet na wezwanie przybyłej ówczesnej policji - nie
          chieliśmy wstać z torów.
          • sobiepan1 Re: żałosny absztyfikant 31.12.06, 10:45
            A dlaczemu kobito nie lubisz Lubińskiej?
            Przecież to taka miła starsza pani.
            • zona.pijaka Re: żałosny absztyfikant 31.12.06, 11:13
              Bo ulegała podszeptom tej kreatury - Pit-Pacyny.
              Chciałam rozwoju budownictwa w Szczecinie, widziałam świadome i kryminogenne
              efekty zawiści i blokowania inwestycji na Gontynie i Pionierze - Pacyny.
              Myslałam że jak do koryta dorwie się Krzystek - to wreszcie nasz Szczecin
              stanie sie proinwestycyjny dla wszelakich inicjatyw. Jakaż ja byłam głupia i
              naiwna niestety.
              • Gość: stefek Re: żałosny absztyfikant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 11:17
                I głupim pozostajesz. Naewt sekretarzem miasta nie jesteś. Nie dziwię się
                twojemu rogoryczeniu... Nie martw się, nie dadzą ci umrzeć z głodu... niektórym
                zasłużyłeś się...
                • Gość: Lucky Re: żałosny absztyfikant IP: 83.168.75.* 16.03.07, 18:33
                  dosyć z wandalami w knajpach!
            • Gość: stefek sobiepan intrygant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 11:15
              Ty jesteś starszym panem, ale mało miłym, więc ciebie faktycznie trudno lubić.
              Coś mogą o tym powiedzieć pracoownicy UM, którzy są szczęśliwi, że zniknąłeś z
              RM i przestałeś ich mobbingować i podstępnie niszczyć.
              • filek31 Re: sobiepan intrygant 31.12.06, 12:43
                Ciekawe czy media publiczne zacytują RMF :)
                • gajossss Re: sobiepan intrygant 31.12.06, 12:52
                  Szefostwo mediów to sympatycy pisu.Nie licz na to. Nawet sa tam ludzie z
                  legitymacja pisu
                  • Gość: pfffffff Re: sobiepan intrygant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 13:07
                    widac zdrowy normalny czlowiek;-]]]]]]]]]
                    • Gość: Sylwia a co to bawić sie nie można IP: *.chello.pl 31.12.06, 15:16
                      To że jest synem pani T.L nie oznacza, że ma być święty. Niech sie bawi póki
                      mlody. Ludzie zajmijcie sie sobą. Z dużo czytacie brukowców
                      • Gość: Moher Re: w kościele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.07, 03:54
                        Synu Szymonie!!!Na kolanach w kościele zdrowaśki odmawiać za sukcesy władzy
                        Polskiej i mamuski a nie upijać się i burdy robić w mieście.
                        • Gość: morfeusz Re: w kościele IP: *.chello.pl 01.01.07, 10:32
                          Ciekawym ile płaci do ręki informatorowi dziennikarz z komercyjnego
                          radia , albo kolorowej szmaty za informacje o jakims wipie u nas w Szczecinie.
                          To nawet trochę śmieszne jak na sensację, Chłopak poturbował bramkarza-
                          żołnierza w lokalu mafii.
                          Panie Szymonie proponuję zmienić lokal, tam baluje znany pańskiej rodzinie
                          poseł Nitras.
                          • absztyfikant Re: w kościele 01.01.07, 16:35
                            Hahahahaha:)
              • sobiepan1 Re: sobiepan intrygant 02.01.07, 19:53
                Gość portalu: stefek napisał(a):

> Ty jesteś starszym panem, ale mało miłym, więc ciebie faktycznie trudno
                lubić.
                > Coś mogą o tym powiedzieć pracoownicy UM, którzy są szczęśliwi, że zniknąłeś
                z
                > RM i przestałeś ich mobbingować i podstępnie niszczyć.

-------------------------
                A dlaczemu Ty Stefek mnie nie lubisz? przecież ja żem Ciebie chyba nie
                mobbinował? Co?
    • Gość: maryian 30 % wpisów w tym wątku to obszczyfikant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 16:48
      30 % wpisów w tym wątku to z imienia i weszwiska absztyikant tytularnie.
      Drugie tyle wpisów to jego inne nicki. Tak więc około 60 % dyskutantów to
      psychiczny absztyfikant. Oczywiście jedyny "wycięty wpis" to była zapewne
      krytyka absztyfikanta. Skąd się takie popłuczyny tu biorą ? Z frustracji
      wiecznym nieudacznictwem, braku przyjaciów bo kto przyjażnić się może z
      takim ..... itp
      • absztyfikant Re: 30 % wpisów w tym wątku to obszczyfikant 01.01.07, 16:51
        Przyjaciow?:)) Rzeczywiscie - nia mam takowych. A niedlugo bedzie 70%:)))
        • Gość: Maryian Re: 30 % wpisów w tym wątku to obszczyfikant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 16:56
          > Przyjaciow?:)) Rzeczywiscie - nia mam takowych.
          Nie podlega dyskusji. Kto może się zaprzyjaznić z ..... No może jakiś wykryty
          przez IPN kapo czy wyjątkowy donosiciel. Mielibyście wspólne tematy do
          pogadania.
          Jesteś in statu nascendi szują
    • absztyfikant Notoryczny chuligan?:))))))))))))) 01.01.07, 19:28
      Syn Teresy Lubińskiej w Izbie Wyrzeźwień
      2006-12-31 godz. 11:52, M. Borowiec

Szymon L. - 26 letni syn byłej Minister Finansów Teresy Lubińskiej spędził noc z
      piątku na sobotę w szczecińskiej izbie wytrzeźwień. Wcześniej pod jednym ze
      szczecińskich pubów w centrum miasta wywołał bójkę z ochroną lokalu.
      Interweniowała policja. Po wytrzeźwienu został przesłuchany, ale przynajmniej w
      tej chwili o postawieniu mu zarzutów jeszcze nic nie wiadomo. Nieoficjalnie
      dowiedzieliśmy się, że nie był to pierwszy tego typu przypadek.
      radio.szczecin.pl/index.php?ids=122&idx=122&date=2006-12-31#16045
      Sw. Terezo Odnowicielko, zostaw warszawskie salony i wracaj do Szczecina. Ratuj
      dzieciaka!!!! Teskni biedaczek za obiadami!

Szymon, młodszy syn:
      od kiedy przeniosła się do Warszawy, codziennie dzwoni i wysyła kilka sms-ów.
      Najbardziej brakuje nam jej obiadów. Jest niesłychanie przebojowa, angażuje się
      maksymalnie we wszystko, co robi.
      lubinska.pl/index.php?id=8
    • Gość: ego Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... IP: 83.168.109.* 02.01.07, 15:54
      esbeccy manipulanci maja ubaw w tym wątku
      • Gość: egon Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 16:04
        Oj mają! szczególnie niejaki absztyfikant występujący pod wieloma nickami
    • Gość: Ela poproszę o nr telefonu :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 16:06
      może ktoś podałby do niego nr telefonu. ze zdjęcia widać że fajny facet,więc
      może... :)))))
      • Gość: ahoj Re: poproszę o nr telefonu :)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 16:08
        695 655 555
        • Gość: Ela Re: poproszę o nr telefonu :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 16:12
          Dzięki!
        • Gość: erni Re: poproszę o nr telefonu :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 16:16
          Sławek, nie rób dziewczyny w ciula i nie podawaj do siebie numeru!takie
          podstępy są ci potrzebne bo już żadna cię nie chce?dobre laski nie padają na
          wymiękłych chłoptasiów dla których najlepszym zajęciem jest intrygowanie przy
          wódce
          • Gość: xxx Re: poproszę o nr telefonu :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 18:00
            887 412 936
            • Gość: szczec Re: poproszę o nr telefonu :)) IP: *.chello.pl 02.01.07, 18:03
              667 800 800 trust me baby.
          • Gość: kasia 69 Re: poproszę o nr telefonu :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 18:02
            Dajcie mu wszyscy spokój każdemu może się zdarzyć ludzką rzeczą jest upaść ale
            nad.... rzeczą jest się podnieść i niech on to przeczyta!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Pawel Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... IP: *.eranet.pl 02.01.07, 21:26
      Witam wszystkich,Szymon jest moim przyjacielem,bylem z nim w lokalu gdzie
      wydazyl sie incydent.On wcale nie zaczal zadnej bujki,wychodzac z
      toalety,ochroniarze podeszli do niego i wykrecajac mu rece wyprowadzili go z
      lokalu.nie szukal zaczepki,i bez powodu go oczernili,to bylo ukartowane.Co to
      za ochroniaze ze dali sie pobic jednemu facetowi stojac w trojke.Pozdrawiam.
      • absztyfikant Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 02.01.07, 21:35
        Pawle,

Po przecinkach stawiamy spacje, a bójka pomylila ci sie z bujka.

P.S.
        Znowu cos bylo ukartowane? To na pewno jakies wyksztalciuchy i
        lumpenliberalowie sie zaczaili na synusia sw. Terezy Odnowicielki. W koncy wy
        stoicie tam gdzie wtedy, a oni tam gdzie stalo ZOMO:)))))

> wydazyl sie incydent.On wcale nie zaczal zadnej bujki,
        • Gość: demi Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 22:05
          W koncy wy
          > stoicie tam gdzie wtedy, a oni tam gdzie stalo ZOMO:)))))
          >

wy, to możesz mówić do swoich towarzyszy.
          • absztyfikant Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 02.01.07, 22:11
            Odreagowujesz to, ze wszyscy olali twoj watek?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=54762939&v=2&s=0
            • sobiepan1 Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 02.01.07, 22:46
              absztyfikant napisał:

> Odreagowujesz to, ze wszyscy olali twoj watek?
              >
              A ile moich olali. Niegodziwcy.
              Dlatego do Twojego sie przykleiłem. Cieszysz się?

I przy okazji óczę sie gramatyki.
              • absztyfikant Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 02.01.07, 22:47
                Do Ciebie tak naprawde nic nie mam. Pzdr.
                • sobiepan1 Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 02.01.07, 23:06
                  absztyfikant napisał:

> Do Ciebie tak naprawde nic nie mam. Pzdr.

Ja właściwie też. Zastanawiam się tylko.
                  Co takiego zrobiła Ci TL, że niefortunny incydent syna tej kobiety, wprawił
                  Cię w taki zachwyt.

• Gość: wanda Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 22:48
                może lepiej naucz się odróżniać ortografię od gramatyki?
                • sobiepan1 Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... 02.01.07, 22:55
                  Gość portalu: wanda napisał(a):

> może lepiej naucz się odróżniać ortografię od gramatyki?

Nie filozuj, proszę Cię.
        • Gość: eXtra do absztyfa IP: *.chello.pl 02.01.07, 22:16
          abszty naucz się sam pisać zanim zaczniesz kogoś poprawiać :)

• Gość: zzxxyy6 A w jakim to było lokalu? IP: *.globalconnect.pl 02.01.07, 23:24
            • Gość: pp Re: A w jakim to było lokalu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 23:44
              Wlasciwie to nikt nie napisal w jakim to bylo lokalu ,ciekawe czy co kolwiek tu
              pisane jest prawda????
              Ja wiem w jakim lokalu to sie wydarzylo ,ale poczekam ,moze jeszcze ktos wie i
              cos na ten temat napisze.
          • Gość: bosman Re: do absztyfa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 04:58
            jak chleje , wącha i jest w ciągu to się to absztyfowi zdarza. Wybacz Mu ma
            problem ale jak wyjdzie znowu z dołka, to zobaczysz w jakiej potrafi byc formie.
        • Gość: absztyfikant1 Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 00:00
          Czlowieku ,myslisz ze kazdy zakonczyl Nowy Rok tak jak ty po polnocy???? Nie
          kazdy juz ma sily zeby pisac poprawna polszczyzna i zwracac na to uwage ,a ty
          sie czepiasz bledow ortograficznych ????
          Mysle ze powinienes zastanowic sie nad soba i swoim zachowaniem ,wypisujesz
          tutaj dziwne zeczy na czlowieka ktorego wogole nie znasz .Masz czelnosc.
          Jestes ....... brak slow !!!!!!!!
    • andreas.007 prawda taka jest 03.01.07, 02:38
      prawda taka jest, ze kazdemu zdarzyc sie może wypicie alkoholu,
      ba, każdemu zdarzyc sie moze udział w bójce,
      no komus nawet pobicie bramkarzy!

Ale niestety osoba czy rodzina osoby publicznej czy polityka
      musi byc szczególnie ostrozna, bo tak jest,
      że ich poczynania budza zaintresowanie,
      a czasami radość czy smutek,
      a nie na ten przykład moje wyczyny w nocnych klubach!

A ja na ten przykład obkreciłem sie kilka razy na rurze w klubie GOGO
      zanim zdjeli mnie ochroniarze....
      • Gość: replay Re: prawda taka jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 09:18
        Ciekawym ile płaci do ręki informatorowi dziennikarz z komercyjnego
        radia , albo kolorowej szmaty za informacje o jakims wipie u nas w Szczecinie.
        To nawet trochę śmieszne jak na sensację, Chłopak poturbował bramkarza-
        żołnierza w lokalu mafii.
        Panie Szymonie proponuję zmienić lokal, tam baluje znany pańskiej rodzinie
        poseł Nitras.
    • wybory Do Pawla kolegi Szymonka 03.01.07, 03:34
      Co za bzdura, Szymonek biedny wychodzil z toalety , a straszni ochraniarze
      zaczeli mu rece wykrecac KOMEDIA !!! 2 promile alkoholu we krwi to tez nie
      Szymonek wypil, ciekawe , ile promila ty miales jak to wszystko widziales haha
      • Gość: pp Re: Do Pawla kolegi Szymonka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 08:46
        2 promile alkoholu ale nikt nie napisal ze we krwi tylko w wydychanym
        powietrzu ,kazdy po wypiciu jakiegokolwiek mocniejszego alkoholu dmuchajac za
        chwile w alkomat moze miec nawet 4 promile , w powietrzu nie we krwi.
        Prosze o sprostowanie tych wiadomosci.
        • absztyfikant Re: Do Pawla kolegi Szymonka 04.01.07, 19:36
          :)))))))
    • Gość: clio Re: Wyczyny synalka naszej Tereski... IP: *.centertel.pl 17.03.07, 18:15
      Omawiany incydent miał miejsce 3 mc temu, a co znów coś teraz zrobił
      Wiosenny come back ......
      • Gość: Ewa Szymon jest super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 18:32
        Nie, nic nie zrobił. Pomijając fakt, że wtedy także niewiele zrobił. Ale jeżeli
        chodzi o mnie, to poznałabym chętnie Szymona. Jest bardzo przystojny i super
        zbudowany. To jeden z najprzystojniejszych facetów w Szczecinie. W naszym
        rankingu facetów do ożenku zajmuje wysoką pozycję!
        • absztyfikant Re: Szymon jest super! 17.03.07, 18:36
          Podobny do Wiecheckiego:)
          • Gość: Ewa Re: Szymon jest super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 18:40
            Nie wiem kto to jest Wiechecki. Ale Szymon jest świetny! Jest taki męski.
            • absztyfikant Re: Szymon jest super! 17.03.07, 18:42
              Zupelnie jak Wiechecki:)
              kokoon.republika.pl/oto-polska/nowy%20minister%20Rafal%20Wiechecki%20-%20kibol_s.jpg
              • Gość: Ewa Re: Szymon jest super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 18:44
                Oj, mylisz się. Szymon ma bardzo miłą i męską twarz. Jest wysoki i barczysty, a
                tam na zdjęciu są jakieś dzieciaki. Chyba nie znasz Szymona i nigdy go nie
                widziałeś?
                • absztyfikant Re: Szymon jest super! 17.03.07, 18:46
                  Meska twarz nie moze byc mila z definicji. Cos kolorujesz...
                  • Gość: Ewa Re: Szymon jest super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 19:13
                    George Clooney ma bardzo męską twarz a jednocześnie miłą. Dlaczego polemizujesz
                    na ten temat ze mną? Ja jestem kobietą i to normalne chyba że wyrażam pogląd na
                    temat urody mężczyzny. Dodam, atrakcyjnego mężczyzny jakim jest Szymon
                    Lubiński. Natomiast ty kwestionujesz moje zdanie, co może rodzić przypuszczenie
                    że zwyczajnie jesteś zazdrosny.
                    • sobiepan1 Re: Szymon jest super! 18.03.07, 12:59
                      Ale łobuz, bije słabszych.
                      Ale z drugiej strony, skąd miał wiedzieć?
                      • Gość: oro Re: Szymon jest super! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 18:33
                        ochroniarz w knajpie jest słabszy od klienta tej knajpy?ja bym takiego
                        ochroniarza na zbity pysk wywalił :(( nie mówiąc o tym że w Rockerze
                        ochroniarze są wyjątkowo chamscy i bezczelni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka