swantevit 10.01.07, 21:30 Wszystkim nie nalezacym do rodzin katolickich, a takze tym z rozbitych malzenstw - polecam przystan promowa w Sassnitz na Rugii. Taniej i ekumeniczniej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blackexit rewolucja moralna trwa 10.01.07, 21:53 brawo pis i ci pseudokatolicy. sitwa pelna morda. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xzy Re: LPR bierze terminal promowy w Świnoujściu IP: *.szczecin.mm.pl 10.01.07, 23:34 Kolejny "fachowiec"... Terminal promowy - to prawie jak sklep, kiosk też tam jest... i biety można kupić - na prom. A propos promów: podobno jakieś zmiany się szykują u naszego operatora promowego... ciekawe czy od promów LPR też ma jakiegoś specjaliste... a może PIS... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca kultury Re: LPR bierze terminal promowy w Świnoujściu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 00:53 no to amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Z Re: LPR bierze terminal promowy w Świnoujściu IP: *.univ.szczecin.pl 11.01.07, 10:26 Podobno w niedługim czasie wszystkie promy mają dopływać do Włoszczowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś LPR bierze terminal promowy w Świnoujściu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:12 czy ja dobrze przeczytałem - 64 lata? Sklepiki? Pewnie jeszce działacz RM? Koniec Świata Bliski! Toż to emeryt! A może by tak zlustrować klienta>? Ja też chcę być prezesem , a co! Nic nie potrafię wieć się nadaję! Powodzenia życze na nowych stołkach, niedługo zabraknie podatków! Odpowiedz Link Zgłoś
al_magra ;-S 11.01.07, 13:58 Byłam, byłam..ładniusio ale bez atracji obserwowania takiego cyrku :-S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re:Grupa "Koń polski" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 20:53 Czy to następny asystent europosła Chruszcza, który trzęsie PŻM i gospodarką morską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybak Re: LPR bierze terminal promowy w Świnoujściu IP: 217.153.6.* 11.01.07, 21:41 Spokojnie, spokojnie, LPR zrobila tyle dla Swinoujscia w ostatnim czasie, ze nalezy im sie. Po co zaraz piszecie takie rzeczy, zastanowcie sie ile dzieki panu Wierzejskiemu mamy, sam glosowalem na PO ale doceniam to co LPR zrobila ostatnio dla Swinoujscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta.b Re: LPR bierze terminal promowy w Świnoujściu IP: 217.153.6.* 12.01.07, 09:21 masz racje, należ im sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.C.O1! Re: LPR bierze terminal promowy w Świnoujściu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 10:55 TO chyba normalne że jak ktoś zacoś odpowiada to sam sobie dobiera wspólpraconików. Krzystek sam sobie dobierał wiceprezydentów i będzie dobierał urzędników. LPR ponosi odpowiedzialnośc za gospodarkę morską i będzie z tego rozliczona. Pewnie byście chcieli zostawić starych dyrektrorów z nadania SLD, któzy być mogli spokojnie zaszkodzić a potem zwali winę na LPR. A to już kolny głos, że LPR daje stołki nie fachowcom ale jak na razie większość tych niefachowców dobrze się sprawuje. Odpowiedz Link Zgłoś