Dodaj do ulubionych

LPR bierze terminal promowy w Świnoujściu

10.01.07, 21:30
Wszystkim nie nalezacym do rodzin katolickich, a takze tym z rozbitych
malzenstw - polecam przystan promowa w Sassnitz na Rugii. Taniej i
ekumeniczniej.
Obserwuj wątek
    • blackexit rewolucja moralna trwa 10.01.07, 21:53
      brawo pis i ci pseudokatolicy. sitwa pelna morda. pozdrawiam black
    • polacco2 Jelenia Prezesa LPR Ś-wi na szefa bazy...nurków 10.01.07, 22:09
      Pajace
    • Gość: xzy Re: LPR bierze terminal promowy w Świnoujściu IP: *.szczecin.mm.pl 10.01.07, 23:34
      Kolejny "fachowiec"... Terminal promowy - to prawie jak sklep, kiosk też tam
      jest... i biety można kupić - na prom. A propos promów: podobno jakieś zmiany
      się szykują u naszego operatora promowego... ciekawe czy od promów LPR też ma
      jakiegoś specjaliste... a może PIS...
      • Gość: Znawca kultury Re: LPR bierze terminal promowy w Świnoujściu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 00:53
        no to amen
      • Gość: Pan Z Re: LPR bierze terminal promowy w Świnoujściu IP: *.univ.szczecin.pl 11.01.07, 10:26
        Podobno w niedługim czasie wszystkie promy mają dopływać do Włoszczowej
    • Gość: ktoś LPR bierze terminal promowy w Świnoujściu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:12
      czy ja dobrze przeczytałem - 64 lata? Sklepiki? Pewnie jeszce działacz RM?
      Koniec Świata Bliski! Toż to emeryt! A może by tak zlustrować klienta>?
      Ja też chcę być prezesem , a co! Nic nie potrafię wieć się nadaję!
      Powodzenia życze na nowych stołkach, niedługo zabraknie podatków!
    • al_magra ;-S 11.01.07, 13:58
      Byłam, byłam..ładniusio
      ale bez atracji obserwowania takiego cyrku :-S
      • Gość: marian Re:Grupa "Koń polski" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 20:53
        Czy to następny asystent europosła Chruszcza, który trzęsie PŻM i gospodarką
        morską.
    • Gość: rybak Re: LPR bierze terminal promowy w Świnoujściu IP: 217.153.6.* 11.01.07, 21:41
      Spokojnie, spokojnie, LPR zrobila tyle dla Swinoujscia w ostatnim czasie, ze
      nalezy im sie. Po co zaraz piszecie takie rzeczy, zastanowcie sie ile dzieki
      panu Wierzejskiemu mamy, sam glosowalem na PO ale doceniam to co LPR zrobila
      ostatnio dla Swinoujscia.
      • Gość: aneta.b Re: LPR bierze terminal promowy w Świnoujściu IP: 217.153.6.* 12.01.07, 09:21
        masz racje, należ im sie
        • Gość: T.C.O1! Re: LPR bierze terminal promowy w Świnoujściu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 10:55
          TO chyba normalne że jak ktoś zacoś odpowiada to sam sobie dobiera
          wspólpraconików. Krzystek sam sobie dobierał wiceprezydentów i będzie dobierał
          urzędników. LPR ponosi odpowiedzialnośc za gospodarkę morską i będzie z tego
          rozliczona. Pewnie byście chcieli zostawić starych dyrektrorów z nadania SLD,
          któzy być mogli spokojnie zaszkodzić a potem zwali winę na LPR.

A to już kolny głos, że LPR daje stołki nie fachowcom ale jak na razie większość
          tych niefachowców dobrze się sprawuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka