Gość: anka-uczennica Miasto znów chce likwidować szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 22:31 I.Statnik fajnie masz pewnie jestes kolejnym moherem albo dzieckiem z okularami jak denka od sloikow tonami pochlaniajacym ksiazki...... gdybys dorownywal chocby 30% z tej szkoly by bylo dobrze.... nie obchodza mnie twoje glupie opinie pewnie sam kopiesz doly a w komentarzach chcesz pokazac jaki jestes wielki popracuj nad swoim super ego ...wglebiajac sie w swoja psychike i przeszlosc mozesz odkryc dlaczego jestes takim strasznym frajerem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I.Statnik Re: Miasto znów chce likwidować szkoły IP: *.chello.pl 15.01.07, 22:39 anka-uczennica ja po prostu napisalem to zeby nasmiewac sie z osoby ktora bedzie odpierac moej ataki... forumowe walki heheh zalosni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Miasto znów chce likwidować szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 22:51 I.Statnik zaszalales...."uhehe" idz umyj zeby "pupe" i spac juz po dobranocce pa lol ciebie to chyba w kapuscie znalezli bo to az strach pomyslec ze tacy ludzie sie rodza pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczeń Re: Miasto znów chce likwidować szkoły IP: *.chello.pl 16.01.07, 15:06 Na początku chcialem powiedziec, ze jest mi niezmiernie przykro wypowiadać sie na ten temat i nigdy nie sądziłem, ze bedę miak kiedykoolwiek okazję to zrobic.Po pierwsze nie powinno być takiej sytuacji jak "zamkniecie szkoły" jesli są plany mówiące o zakonczeniu działalnosci to powinno to nastąpić za pomocą WYGASZENIA.Od ponad miesiąca w szkole trwa remont a szkołę chcą zamknąć..skoro trwa remont to juz wczesniej ktos musiał na to wyłożyc duże pieniądze i zainteresowac sie tym budynkiem..dlaczego nas wczesniej o tym nie poinformowano ? nas młodziezy która sie tam uczy.Powiem otwarcie :Potraktowano nas (uczniów tej szkoły)poprostu jak smieci..nikogo nie interesuje to, że zaczelismy tą szkołę z załozeniem, że bedziemy jak kazdy mogli normalnie ją skończyć, to naprawdę przykrę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hejter scierwa Re: Miasto znów chce likwidować szkoły IP: *.chello.pl 16.01.07, 15:21 no nareszcie :] Odpowiedz Link Zgłoś
serenita123 Pracy w Szczecinie nie ma, więc po co szkoły? 16.01.07, 15:42 to tylko obiekty bezużytecznie zajmujące częstokroć rezprezentacyjne i najdroższe miejsca w mieście! No i jeszcze dopłącać do nich trzeba! No i jeszcze te niewdzięczne gnojki, jak się tylko wyedukują to spieprzają do Irlandii! A przecież tam można postawić śliczny Hipermarket (wiadomo czyj...) albo jakąś restaurację (też wiadomo czyją!) lub też stację benzynową albo hotel (czyje? no, znajdzie się ktoś, kto da)! JURCZYKOWSZCZYZNA! Jurczykowszczyzna w czystej postaci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczenica J:) do chłopaka który napisał opinie-on wie ze o nim IP: *.chello.pl 16.01.07, 17:27 Chłopak który napisał opinie jest bardzo żałosny bardzo bardzo.Kochany to po co poszedłeś do tej szkoły.Kto chce sie uczyć to bedzie sie uczył skoro nic nie wyniosłes z tej szkoły to widocznie jesteś mało inteligętny bo wiele ludzi skończyło tą szkołe i dobrze im sie w życiu powodzi.I nie pisz ze są tam podwórkowe dziwki bo widocznie mało znasz ta szkołe a skoro oceniasz kochany po wyglądzie to za daleko w życiu nie zajdziesz, nie masz serca wiesz?! Kto sie śmieje ten się śmieje ostatni!-PAMIęTAJ.Pisząc takie rzeczy sprawiło Ci to satysfakcję?poczułeś sie lepszy?a moze napisałes to po to żeby zaszkodzić szkole?ale nikt by tego nie brał serio bo jesteś mało poważny.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X-Men Re: do chłopaka który napisał opinie-on wie ze o IP: 83.168.109.* 18.01.07, 19:47 podwórkowe dziwki to przy nich niedoswiadczone dziewice... ciekawe,nie chodze do tej szkoly a znam osobiscie jedna z dziewczyn ktore wybraly prace na autostradzie zamiast LO21 w ktorym sie sumiennie przygotowywaly sie do tej roli...slynny na cala szkole reportaz o jednej z Waszych kolezanek, ktora oprocz tego ze znana jest w szkole i na autostradzie to rowniez znaja ja ludzie z calego Szczecina(taka obrotna)..alko i dragi to problem spoleczny a nie szkolny ale prostytucja to chyba nie jest problem kazdej szkoly,ba nawet nie mniejszosci...ta szkola jest wyjatkowa pod tym wzgledem i zapewniam ze nie jest to powod do dumy..wiekszosc uczniow chodzacych tam znalazlo sie z przymusu a nie z wyboru a ci ktorzy znalezli sie tam z wyboru musza byc wyjatkowymi..debilami i ludzmi bez zadnych ambicji..poziom uczniow jest tak samo niski jak i poziom nauczania,ale czego mozna oczekiwac od nauczycieli ktorzy nie sa przygotowani do pracy w szkole,nie posiadaja wiedzy a zajecia prowadza dyktujac ksiazke...lepsi nauczycile poprostu dostali wypowiedzenia,pewnie dlatego ze byli za dobrzy,a nowi ...coz znajomosci :D ukonczylem jedno z tzw renomowanych liceow i powiem ze zadna szkola nie jest swieta,ale chyba niewiele jest szkol takich jak lo21 w ktorych poziom demoralizacji przebija wszystko...a uczniowie ktorzy chcieliby sie uczyc probujac naprawic bledy przeszlosci nie maja na to zadnych szans...najwyzsza pora aby takie szkoly zniknely, po co kolejne pokolenia debili.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: do chłopaka który napisał opinie-on wie ze o IP: *.devs.futuro.pl 20.01.07, 11:15 Jesteś żałosnym, zakompleksionym dupkiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Miasto znów chce likwidować szkoły IP: *.chello.pl 16.01.07, 22:35 jak tak mozna przenosic klase maturalna do innej szkoly lepiej zmknjcie lo 23 tam to dopiero sie dzieje. Nikogo nie obchodzi dobro uczniow tylko zeby zaszczwdzc kase nawet jesli to ma szkodzic młodym ludzia.Co oni sobie mysla ze przeniasa klasy i po sprawie nie zdaja sobie z tego sprawy jak szkodza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 klasa Re: Miasto znów chce likwidować szkoły IP: *.chello.pl 16.01.07, 22:48 Gdy pierwszy raz mialem is do szkoly bardzo sie balem bo wiele zlaego słyszalem o tej szkole ale strach szybko mina gdy zobaczylem jak jest naprawde.Bardzo lubie ta szkole i nie chce sie przenosc.Tu znamy nauczycieli a oni nas wiedza na co zwrocic uwage by przygotowac nas do matury.Szkoła ma wielki plus bo jest mala i wszyscy sie znaja.Nie jest prawda ze nie trzeba sie uczyc a mature zdaje tylko 40% uczniow.Uwazam ze to lo 23 powinno isc do likwidacji bo to tam dzieja sie zle zeczy to tam jest przemoc miedzy uczniemi ale nie u nas.bardzo mnie martwi z tak opisali nasza szkole bo nie mieli prawa nic o niej nie widza wyssali sobie cos z palca a wszyscy im wieza .ZOSTAWCIE NASZA SZKOLE W SPOKOJU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asiulaxxx Miasto znów chce likwidować szkoły IP: *.btsnet.pl 17.01.07, 15:08 Ta szkoła jest superrrrrrr NIE RUSZAJCIE NAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Rada Miasta IP: *.chello.pl 17.01.07, 16:58 Rada Miasta to az wstyd mówić jak traktują ludzi a nie przepraszam oni nie traktują uczniów z LO21 jak ludzi tylko jak rzeczy! Myślą że można nas przenieś do innej szkoły i nie myślą o tym co się stanie.Bo po co? tacy właśnie są! nie mysla o tym co my czujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Rada Miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 17:04 wszystkie posty pisane "ręką uczniów" pisała rada miasta, żeby mieć koronny argument do likwidacji tego liceum. Kto wie jaki:).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justinka Rada miasta IP: *.chello.pl 17.01.07, 17:13 Nie wszystkie pisała rada miasta uwierz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justinka do chłopaków którzy nic nie widzą IP: *.chello.pl 18.01.07, 21:57 Po pierwsze chłopcze to ty jesteś mało inteligetny bo oceniasz ludzi których nie znasz! Zdziwiłbyś się że jest tam wiele mądrzejszych ludzi niż Ci sie zdaje! To ze znasz jedną z dziewczyn to nie oznacza to ze cała szkoła musi być taka jak ona! Pierwsze słysze że w jednej klasie 20 osobowej 6 dziewczyn ma dziecko-BZDURA.Dziewczyny które były w ciąży to odeszły z tej szkoły i nie ma już ich z nami .Poza tym co w takiej dziewczynie jest innego? to ze w życiu zbłądziła? jeśli jestes mało tolerancyjny to po co się wypowiadasz na tym forum! Po to zeby napisać swoje wymysły! Dobrze napisałeś że żadna szkoła nie jest święta.Prawda prawda bo większość szkoł ludzi traktuje jak zwykłe szmaty! Traktuja jak takie statystyki i fałszują wyniki matur tylko dlatego ze kurato sobie życzy wysokich wyników! Dlaczego w takim razie w LO 13 mówi się że to szkoła Olimpijczyków skoro wszyscy uczniowie tam nie sa Olimpijczykami? Dlatego tez nie każdy w LO21 musi zdać mature! W LO21 każdy uczeń moze przystąpić do matury ale w innych szkołach nie bo przeciez jakiś uczeń może obniżyć statystyke! A pisząc o jakiś lodach itd to wiesz co weź pomysl 100 razy zanim coś takiego idiotycznego napiszesz.Myslisz ze ktoś Ci w to uwierzy.żeby poznać tą szkołe musiałbyś żyć jej życiem! Szkoła ma niski poziom ale to nie oznacza że ludzie z niska średnią sa jakimiś śmieciami! Bo gdyby były same LO13 czy LO2 to była by monologia i nuda! szkoły są różne i to jest dobre.Najłatwiejszym wyjściem jest zlikwidować szkoły ale w życiu nie można isc na skróty,lepiej byłoby zrobić coś żeby ta szkoła stawałą sie lepsza szkołą! Ale czy ktoś pomyślał o uczniach LO21? nie bo rada miasta ma nie złą ochotę na ten budynek zresztą ktoś z Rady powiedział ze budynek jest bardzo ładny. samo mówi za siebie. Teraz jedynym problemem są uczniowie ale oni nas chcą przenieś bo tylko my im przeszkadzamy w dążeniu planów! Poza tym jak mozna napisać że nauczyciele z Lo21 nie umieją uczyć?? przecież większośc nauczycieli z tej szkoły uczy w innych szkołach.W dobrych szkołach. Lepiej przypatrzcie sie LO23 gdzie ludzie po wyrokach sie tam uczą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Miasto znów chce likwidować szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 18:06 RENOMOWANE SZKOLY- gratuluje.... ale widze ze nie wyniesliscie nic z tej szkoly poza kreda... po 1 jesli chcecie by wasza opinia byla wiarygodna popierajcie to wiarygodnymi dowodami ... a jesli znacie jekis przypadek np . "zlej dziewczyny" wasze uogolnienie staje sie nie do zaakceptowania ... skoro wasze wypowiedzi nie maja sensu zastanawia mnei jak zdaliscie w tych szkolach ..... RENOMOWANE SZKOLY -21 BY MOGLO WAS WIECEJ NAUCZYC ... jesli mowa zas o prywatnej szkole to zrozumiem kwestie łapowkarstwa... by zdobyc stopnie na swiadectwie .... jestescie banda debili .... rzeczywistosc a jaka bolesna.... niby macie ładna oprawke i stopnie na swiadectwach ale wiedza jaka macie nic nie znaczy kazdy moze sie wyryc regolki na pamiec .... gozej jak przychodzi kwestia samodzielnego myslenia zrozumioenia innych i tego co nas otacza ... wypowiadajac sie zle o 21 nic nie zyskujecie .... no moze tylko moja pogarde bo ludzie ktorzy nic nie wiedza a uwazaja ze wszystkie rozumy pozjadali znacza w moich oczach tyle co nic ... DEWOTY - stancie na srodku 21 i wykrzyczcie swoje opinie... stancie oko w oko bo kazdy przez internet jest madry a obgadywanie za plecami nie przystoi ludzia z honorem -ej a wy macie chjonor .... piszac to?? watpie...wypowiedzcie sie na forum szkoly a nie przez kabeleh te dzieci neostardy eh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Miasto znów chce likwidować szkoły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 18:08 mialo byc honor zamiast "chjonor" czy jakos tak:p pozdro dla 21:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xmen Re: Miasto znów chce likwidować szkoły IP: 83.168.109.* 26.01.07, 17:39 nawet słowa honor dziewczynko nie umiesz napisac...kredy nie wynosiłem bo mi nie była potrzebna,a licea prywatne mniej wiecej sa porownywalne z waszym poziomem..nie potrafie powiedziec w twarz?? wiele osob z tej szkoly ktore maja wiecej do powiedzenia niz ty gowniaro znaja moje zdanie i popieraja je..chodzisz pare miesiecy do tej szkolki i tak naprawde to oprocz braku ambicji i glupoty zadnych wiecej argumentow nie przedstawiasz, co do tego by ta szkola przetrwala.osoby ktore mnie znaja wiedza ze jestem normalny(nie zadna dewota...tego nikt jeszcze mi nie zarzucil dzieciaku) i ukonczylem szkole z wysoka srednia bez dawania lapowek co napewno byloby latwiejsze..w przeciwienstwie do faceta ty mozesz zaoferowac cos innego dyrektorowi w zamian za zdanie a patrzac po jego reakcji na studniowce kiedy dziewczyny pokazywaly podwiazki to pewnie przyjmie twoja propozycje...do pewnych spraw trzeba dojrzec i nabrac doswiadczenia zeby sie wypowiadac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: Miasto znów chce likwidować szkoły IP: 83.168.109.* 24.01.07, 14:31 Ja HONOR Swój mam w duszy... i nic o mnie nie wiesz dziewczynko :) nie wjeżdźaj na mnie bo tu jest rozmowa o szkole a nie o mnie. Chodzę do tej szkoły już 3 latka i mam prawo coś o Niej powiedzieć wiem co się tam dzieje i nie wstydzę się powiedzieć o tym że to jest parodia,owszem nie jestem za przenoszeniem młodszych klas do innych placówek bo to już wogóle nie jest... do określenia. Są jednak różne fakty które w tej chwili będą szczególnie chronione byle by nie wyszły na jaw... Osobiście uważam że ludzie po wyrokach też są ludźmi i mają brawo do życia.Dla Twojej informacji u Nas w szkole też są osoby które mają wyroki,ale o tym się nie mówi,bo to nie jest ważne.Zaakcentowanie obiaw seksualnych w Naszej szkole miało na celu ujawnienie ludziom to co się dzieje w tej szkole a nie wrzucanie komukolwiek.Pamiętaj agresją i wulgaryzmami nigdy do niczego nie dojdziesz...Ja akurat chodzę do klasy gdzie dokładnie 5 dziewczyn już urodziło i nie powiesz mi że tak nie jest! I dodam Ci też że nie ukrywam w szkole mojego zdania na temat zamknięcia szkoły,będą chcieli to tak będzie... Młodsze klasy mają jedynie szanse na to że być może będą mogli skończyć tą szkołę nie przenosząc się do innej...(Czego z resztą Wam życzę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Miasto znów chce likwidować szkoły IP: *.globalconnect.pl 24.01.07, 10:34 Licea o wątpliwym poziomie tomoże jeszcze zgoda, ale przedszkola, podstawówki i szkoły specjalne !!!! Czyżby ideały ze Sparty rodem? Kto się nie nadaje, ma mało zapobiegliwych rodziców gotowych wozić dziecko Bóg wie jak dalekoto co? Do odstrzału ??/ Jeśli to miasto ma się rozwijać to nowe takie placówki trzeba otwierać a nie zamykać te które już są ..... Odpowiedz Link Zgłoś