lenka74 30.01.07, 20:09 Z 6 tygodniowy dzieckiem należy się udać do ortopedy. Odradzam wizytę u pana Michała Jakuszewskiego w przychodni na Kadłubka. Nie wykrył u mojej córki dysplazji stawu biodrowego, a robił usg. Pozdrawia Ewa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika9990 Re: Ortopeda ostrzeżenie 02.02.07, 15:41 Ja bylam u otropedy z miesiecznym dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Ortopeda ostrzeżenie 02.02.07, 16:27 Monika przy kazdym wypisie wbijaja Ci piecztke ze trzab z dziecik w 6 tygodni odwiedzic ortopede. Odpowiedz Link Zgłoś
musly Re: Ortopeda ostrzeżenie 03.02.07, 14:31 a może ma ktoś jakieś numery tel. do innych przychodni z ortopedami w Szczecinie? Mieszkam tu od niedawna i jestem zielona, a muszę zarejestrować dziecko, bo już skończyło 2 tyg, a podobno długo się czeka... Odpowiedz Link Zgłoś
monika9990 Re: Ortopeda ostrzeżenie 03.02.07, 18:00 Dziewczyny do okulisty z 3 miesiecznym dzieckiem a tez sie dlugo czeka na wizyte. Ja u ortopedy bylam prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniamum Re: Ortopeda ostrzeżenie 04.02.07, 10:54 zglos sie na Unie do przychodni.. maja swietnego ortopede i wcale sie tak dlugo nie czeka:) jak znajde numer tel. dopisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Ortopeda ostrzeżenie 05.02.07, 20:28 Proponuje isc prywatnie do przychodni PKP na ul.3 maja w kazda środe przyjmje ortpeda placisz 40 zł i masz badanko z USG bardzo fajny lekarz:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewetka Re: Ortopeda ostrzeżenie 06.02.07, 11:58 Telefon na Uni: 425 34 08 Zadzwoń od razu i umów się, i weź od pediatry skierowanie do ortopedy. Najpierw Cię umówią na wizytę do ortopedy, a później dopiero zapiszą na USG, co oczywiście oznacza, ze chwilę poczekasz. Jeśli masz jakieś podstawy, żeby obawiać się dysplazji (np Ty lub mąż mieliście, lub u dziecka coś w szpialu podejrzewali już) to pójdź prywatnie, będziesz miała zdecydowanie szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś