Gość: FIN IP: *.ipartner.com.pl 14.04.03, 20:59 BYŁEM NA KONTRAKCI W NIEMCZECH I ŻADNEGO SŁUŻBOWEGO SAMOCHODU NIE OTRZYMAŁEM. MIELI GO PRACOWNICY KTÓRYCH WOZIŁEM DO PRACY, WIĘC CO SIĘ DZIWICIE ŻE TAKA FIGURA OTRZMAŁA BRYKĘ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guti Re: Nowe służbowe auto dla wiceprezydenta Chwata IP: *.pl / 192.168.1.* 15.04.03, 00:13 do ch..a pana dlaczego taka marna fura dla chwata. moze jakas bmv za 200.000pln? a co tam i tak zaplaca "frajerzy"(czli my podatnicy).przeciez prezydent musi dupe wozic nie byle jaka skodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
longplay Prezydent partii Unia Wolności 15.04.03, 07:33 Gość portalu: guti napisał(a): > do ch..a pana dlaczego taka marna fura dla chwata. moze jakas > bmv za 200.000pln? a co tam i tak zaplaca "frajerzy"(czli my > podatnicy).przeciez prezydent musi dupe wozic nie byle jaka > skodzina. Pan Sochański jeżdził limuzyną VOLVO. Octavia to rzeczywiście skromne auto jak na polskich magnatów. Nie przesadzili jak partia UW ulubiona przez jedynie słusznie wiedzącą GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afilipinka Re: Nowe służbowe auto dla wiceprezydenta Chwata IP: 213.155.167.* 15.04.03, 13:10 Jednego nie rozumiem : jeżeli inżynierowi kontraktu samochód nie jest potrzebny ,a tak to wynika z wypowiedzi Chwata, to czy obowiązkowo trzeba kupować auto? Bruksela cofnie pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś