Dodaj do ulubionych

zmarł proboszcz w Trzcińsku-Zdrój

IP: *.comnet.krakow.pl 02.02.07, 08:19
lutego 2007 - 19:16
Trzcińsko Zdrój > Zmarł proboszcz
W nocy ze środy na czwartek zmarł Bolesław Dąbrowski, proboszcz parafii pw.
Matki Boskiej Nieustającej Pomocy w Trzcińsku Zdroju. Ksiądz kanonik chorował
już od dłuższego czasu.

Zgodnie z wcześniejszym życzeniem zmarłego uroczystości pogrzebowe odbędą się
w Wałczu, rodzinnym mieście księdza proboszcza. Msza święta pogrzebowa
zostanie odprawiona 3 lutego br. w parafii pw. Św. Mikołaja w Wałczu o
godzinie 12. Bezpośrednio po mszy odbędzie się pogrzeb na miejscowym
cmentarzu.

Natomiast msza święta żałobna w intencji zmarłego, pod przewodnictwem księdza
biskupa, zostanie odprawiona w Trzcińsku-Zdroju w niedzielę 4 lutego o
godzinie 11.

<
Kapuściński, Feldman, a teraz jescze proboszcz z Trzcińska.
Obserwuj wątek
    • galoty Henio 02.02.07, 08:47
      Bawisz się czyjąs śmiercią ? :-(
      Cóz chciałeś przekazać potomnym szalony z nienawiści człowieku.
      • Gość: czarna żaba Re: Henio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 09:10
        Henio go po prostu uwielbiał, może go nawet odwiedzał i teraz ma satysfakcję
        esbecką. Może to dzięki heniowi ksiądz szybciej osiągnął królestwo niebieskie?
        • Gość: H56 przecież nic złego nie napisałem IP: *.comnet.krakow.pl 02.02.07, 09:55
          lutego 2007 - 19:16 Głos Szczeciński
          Trzcińsko Zdrój > Zmarł proboszcz
          W nocy ze środy na czwartek zmarł Bolesław Dąbrowski, proboszcz parafii pw.
          Matki Boskiej Nieustającej Pomocy w Trzcińsku Zdroju. Ksiądz kanonik chorował
          już od dłuższego czasu.

Zgodnie z wcześniejszym życzeniem zmarłego uroczystości pogrzebowe odbędą się w
          Wałczu, rodzinnym mieście księdza proboszcza. Msza święta pogrzebowa zostanie
          odprawiona 3 lutego br. w parafii pw. Św. Mikołaja w Wałczu o godzinie 12.
          Bezpośrednio po mszy odbędzie się pogrzeb na miejscowym cmentarzu.

Natomiast msza święta żałobna w intencji zmarłego, pod przewodnictwem księdza
          biskupa, zostanie odprawiona w Trzcińsku-Zdroju w niedzielę 4 lutego o godzinie
          11.

< chciałem siem Wam podlizać ,a Wy tradycyjnie po inkwizytorsku , szukacie
          jakiścik podtekstów
          • Gość: zona.pijaka Re: przecież nic złego nie napisałem IP: *.icm.edu.pl 02.02.07, 10:01
            W Krakowie padł zapasiony knur. Zakopano go pod płotem, tam gdzie zasługuje.
            • Gość: H56 Re: przecież nic złego nie napisałem IP: *.comnet.krakow.pl 02.02.07, 10:09
              jak można księdza porównywać do knura ? to jest obrzydliwe, i ty się uważasz za
              katolika ?
              • Gość: zona.pijaka Re: przecież nic złego nie napisałem IP: *.icm.edu.pl 02.02.07, 10:14
                Uważaj żeby ci Komneta, nie spadła na ten twój łeb. Będziesz ukrzyżon niczym
                Chrystus.
                • Gość: Doradca Re: przecież nic złego nie napisałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 10:21
                  Odczepta się Henryka 56 , od ostoi laicyzmu na tym forumie i nie tylko na tym.
                  • Gość: czarna żaba a także moralności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 10:46
                    Socjalistycznej :))))
                • Gość: H56 Re: przecież nic złego nie napisałem IP: *.comnet.krakow.pl 02.02.07, 10:26
                  oj, czyżby grożby funkcjonariusza św. Inkwizycji ?
                  łolaboga, badaja moje IP, co to bedzie ,co to bedzie ?
                  • Gość: czarna żaba Re: przecież nic złego nie napisałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 10:44
                    hehehe "funkcjonariusze" :))) Stara esbecka gadka :)))
                    • Gość: H56 Re: przecież nic złego nie napisałem IP: *.comnet.krakow.pl 02.02.07, 10:46
                      ja,ja
                      • Gość: striptiserka Re: przecież nic złego nie napisałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 11:51
                        Niedawno zmarła moja sąsiadka... I nikt nie wypisuje o tym na forum.
                        Ksiądz tez człowiek, i jak każdy może umrzeć. Nie widze w tym nic nadzwyczajnego.
                        • Gość: zona.pijaka Re: przecież nic złego nie napisałem IP: *.icm.edu.pl 02.02.07, 12:06
                          Gość portalu: striptiserka napisał(a):
                          ....

Pokaż esbekowi swoje wyliniałe kłaki - to może się zejdzie z księzy.
                          • Gość: striptiserka Re: przecież nic złego nie napisałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 12:46
                            zono pijaka, to, że Ty masz kłaki nie znaczy, że ja je mam:)pokaż swoje, ja nie
                            bronie księży bo ich nie lubię poprostu. A po drugie wyliniałych kłaków nie da
                            się pokazać, bo skoro są wyliniałe to znaczy, że ich nie ma. No chyba, że Ty
                            zbierasz te, które Ci wypadną. I nie wdawaj się w rozmowy z blondidiotką, jaką
                            jestem. Lubie kobiety, ale Ty żono pijaka jestes zbyt agresywna i za bardzo
                            męska jak na kobietę. No i te Twoje kłaki-FUJ. Polecam depilację, chociażby dla
                            higieny, nie mówiąc o względach estetycznych. Pozdrawiam
                      • Gość: czarna żaba Re: przecież nic złego nie napisałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 19:36
                        Heniu znasz języki? Jakie właściwie masz wykształcenie? :)))
                        • Gość: H56 spowiadam ci siem żabko ! ostatni raz u .......... IP: *.comnet.krakow.pl 03.02.07, 10:59
                          jenzyków rzadnyh nieznam dobże /no możem trochę łacinem i ruskiego/
                          ókończyłem WSP, to jezd wieczorowom szkołem podstawowom podczas szkolenia w
                          ormo i telewizyjne tehnikum rolnicze. Poniewasz byłem prymusem w nagrodem
                          skierowano mie do pracy w SB w wydziale dotyczoncym ksiendzów, wyniki miałem
                          świetne. Centrala mnie doceniła i skierowała do pracy w krakowie, gdzie nie
                          mogli sobie poradzić ze zboczeńcami w sukienkach. Swojom kształtną pupom
                          wodziłem ich na pokuszenie, do słurzbowego mieszkania skont, wychodzili już
                          jako tajni wspułpracowniki. W krakowie orzeniłem siem z zakonnicom którom
                          zwerbowałem podczas zabezpieczenia wizyty jakiegoś gościa spod Rzymu. Niestety
                          tego kroku nie darowało mi ministerstwo do spraw wyznań i wysłali do
                          współpracy ze STASIą gdzie prowadziłem jednego takiego z Olkusza,
                          po jego przymusowym wyjeżdzie z RFN wróciliśmy do Polski, on osiadł w Toruniu,
                          a mnie przenieśli do mielicji obywatelskiej, gdzie z uwagi na super kontakty z
                          klerem, zabezpieczałem ich nietykalność. Potem to zwariowałem, dostałem rente i
                          odprawe, za którom kupiłem sobie komputer i samochód wótki. Teraz tylko
                          siedzem , wale banie i uczestnicze w kólturalnych rozmowach z tobom
                          dobrodzieju. Wiencej grzechuf nie pammmmentam i chcem rozgrzeszenia.
                          • Gość: czarna żaba Re: spowiadam ci siem żabko ! ostatni raz u ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 11:13
                            Ohohohohoooo to chyba twoja najdluzsza wypowiedz, nie liczac cytatow... Jednak
                            zaslugujesz na miano moralnego sumienia forum szczecin hehehe...
                          • Gość: striptiserka Re: spowiadam ci siem żabko ! ostatni raz u ..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 12:06
                            Zakohałam siem w heniu nawet go nie widzonc!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Alb Bedzie nowy i zacznie łupić parafian IP: *.chello.pl 02.02.07, 18:42
      ....wszak nie po to zostaje się proboszczem w miasteczku,żeby na osiołku
      jeździć....hahah
      • absztyfikant H56 03.02.07, 07:27
        Masz u mnie wodke:)
    • Gość: Alb Dzięki Absztyf..zaczynam Cię lubić! IP: *.chello.pl 03.02.07, 15:21
      Hahhah....no ale lubić bynajmniej nie po klecho-katolicku czyli ciągnął Peatz
      kleryka za uszy...hahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka