Dodaj do ulubionych

Santo subito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

25.02.07, 02:35
www.youtube.com/watch?v=kjgXnbjlabk
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: Santo subito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 25.02.07, 02:36
      www.youtube.com/watch?v=a6jVJodt5lU&NR
      • Gość: v2 Re: Santo subito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 08:53
        klasa !
    • Gość: cytata Re: Santo subito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 05:23
      Kogo to interesuje na tym forum ? To jest forum, a nie gadzinówka
      sfrustrowanych czerwonych.
      • Gość: . Re: Santo subito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 08:28
        Mnie interesowały te fragmenty przemówienia.
        Nie jestem sfrustrowanym czerwonym.
        Poważnie.
        • Gość: cytata Re: Santo subito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 08:54
          Jest to jasne i oczywiste. Ja zacytowałem tylko absztyfikanta.
          • piotrus1 Re: Santo subito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 25.02.07, 12:12
            szacunek....
    • mamoniowa303 Re: Santo subito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 25.02.07, 12:27
      bleeeee
      • exman Re: Santo subito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 25.02.07, 12:38
        Walić do kaczorów na każdym kroku aż w końcu ktoś trafi. Mistrza Bartoszewskiego
        słucha się jak księdza Twardowskiego.
    • Gość: Michal Re: Santo subito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.core.lanet.net.pl 25.02.07, 13:34
      www.youtube.com/watch?v=brEPZO6KoZU&mode=related&search= . Dluzszy
      wywiad, dla tych co nie widzieli.

• Gość: DamaKier Re: Santo subito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.tpnet.pl 25.02.07, 15:15
      Wysłuchałam wystąpień prof. Bartoszewskiego, potem zobaczyłam ile na różnych
      forach jest entuzjastycznych i pełnych zachwytu wypowiedzi i pomyślałam sobie,
      że nie wszystko przepadło! :)
    • babsztylfikol Re: Santo subito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 25.02.07, 15:51
      dużo ci absztyfikancie do tego dziadka brakuje
      poklepałabym go jak w benny hillu
      zabawny stetryczały dziadek :)

----
      hmmm copyright by absztyfikant

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka