absztyfikant 25.02.07, 02:35 www.youtube.com/watch?v=kjgXnbjlabk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Santo subito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 25.02.07, 02:36 www.youtube.com/watch?v=a6jVJodt5lU&NR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2 Re: Santo subito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 08:53 klasa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytata Re: Santo subito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 05:23 Kogo to interesuje na tym forum ? To jest forum, a nie gadzinówka sfrustrowanych czerwonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Santo subito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 08:28 Mnie interesowały te fragmenty przemówienia. Nie jestem sfrustrowanym czerwonym. Poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytata Re: Santo subito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 08:54 Jest to jasne i oczywiste. Ja zacytowałem tylko absztyfikanta. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus1 Re: Santo subito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 25.02.07, 12:12 szacunek.... Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: Santo subito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 25.02.07, 12:27 bleeeee Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Santo subito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 25.02.07, 12:38 Walić do kaczorów na każdym kroku aż w końcu ktoś trafi. Mistrza Bartoszewskiego słucha się jak księdza Twardowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Santo subito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.core.lanet.net.pl 25.02.07, 13:34 www.youtube.com/watch?v=brEPZO6KoZU&mode=related&search= . Dluzszy wywiad, dla tych co nie widzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Re: Santo subito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! IP: *.tpnet.pl 25.02.07, 15:15 Wysłuchałam wystąpień prof. Bartoszewskiego, potem zobaczyłam ile na różnych forach jest entuzjastycznych i pełnych zachwytu wypowiedzi i pomyślałam sobie, że nie wszystko przepadło! :) Odpowiedz Link Zgłoś
babsztylfikol Re: Santo subito!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! 25.02.07, 15:51 dużo ci absztyfikancie do tego dziadka brakuje poklepałabym go jak w benny hillu zabawny stetryczały dziadek :) ---- hmmm copyright by absztyfikant Odpowiedz Link Zgłoś