beatrix13 Re: odwołali Wildsteina 26.02.07, 23:02 teraz szukamy roboty dla Bronka, Kazio znalazł Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Nie plakalem po Wildsteinie /nt 26.02.07, 23:06 od kilku miesiecy bylo to wiadome i stalo sie Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Nie plakalem po Wildsteinie /nt 27.02.07, 10:57 Tu nie chodzi o osobę, ale o zasady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pucio Re: odwołali Wildsteina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 23:15 no przecież nie ty, absztyfikant.ty się nadajesz tylko do robót wykonawczych z polecenia GW na forum Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: odwołali Wildsteina 26.02.07, 23:24 teraz zapewne znowu jakiś "merytoryczny towarzysz " zostanie prezesem, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pucio Re: odwołali Wildsteina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 23:31 Robert Kwiatkowski?! Niemożliwe!? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: odwołali Wildsteina 26.02.07, 23:46 raczej taki drugi skrzypek co to nie wie czy rezerwa jest 60 milionów czy 60 miliardow , he he.wyjda na ulice przed woronicza i kogoś złapią ,aby był z pis- u samoobrony ewentualnie z lpr-u , he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olejek neroli Re: odwołali Wildsteina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 23:53 Jak już na bieżąco z informacjami jesteś to doczytaj do końcaa nie tylko tytuł i wszystko będzie jasne zresztą , żadnej niespodzianki w tym nie ma-a jak już nie chce Ci sie czytac to Andrzej Urbański moze zająć posadkę Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: odwołali Wildsteina 26.02.07, 23:59 ze to nie jest niespodzianka to każdy wie ,problem dlaczego to wogóle jest nie niespodzianka czy niespodzianka jak kto woli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monty Re: odwołali Wildsteina IP: *.chello.pl 27.02.07, 00:08 Państwowa źle relacjonowała raport WSI i Maciar się zdenerwował, bo nie lubi masonów, przekonał sie już o tym Radek. Bronek do MSZu też nie pódzie , bo jest trend, aby oczyszczać ministerstwo z tej nacji. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: odwołali Wildsteina 27.02.07, 00:21 co który jeszcze troche mysli samodzielnie i jest w miare niezależny od myśli towarzysza jarosława to won na zbity pysk!, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jania Re: odwołali Wildsteina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 08:00 A ludzie gdaja,że na miejsce W wejdzie słynny,doświadczony o Dyrektor.I telewizja będzie "odzyskana"...nareszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
zbednydlaregionu Re: odwołali Wildsteina 27.02.07, 05:59 Może Bolesław Sulik wróci do łask . Ten to dopiero merytoryczny :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztabka Re: odwołali Wildsteina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 16:18 Wiadomo przecież ze w wyniku bezstronnego, obiektywnego i przeprowadzonego z zachowaniem wszelkich procedur konkursu urbański zostanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VladH za glupote i bardzo dobrze IP: 80.53.41.* 27.02.07, 00:34 im wiecej odwolaja tym lepiej, ja sie ciesze bo dzieki temu kazdy wie ze nic nie jest pewne - ci co zgodza sie firmowac ten bajzel beda wiedziec ze to chwilowe - ta chimera pozera sama siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas a co oczekujesz propozycji? ;)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 00:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmicic Żyd odszedł - baleron powrócił IP: *.chello.pl 27.02.07, 00:52 Trwa akcja odżydzania Polski! Stanowiska stracili już najbardziej widoczni żydokomuniści: - Ludwik Dorn (nawet nie jest bierzmowany, ma trzecią żonę, ojciec był w KPZU); - Bronek Wildstein (mason, znajomy francuskich trockistów, ojciec był w KPP); - Radek Sikorski (żona Żydówka, podejrzane kontakty w JWC). Farfarello dzisiaj w nocy zsika się ze szczęścia w spodnie od piżamy. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: odwołali Wildsteina 27.02.07, 08:40 "Andrzej Urbański, były szef kancelarii prezydenta Lecha Kaczyńskiego, a obecnie jego doradca, został w poniedziałek pełniącym obowiązki prezesa TVP. Prawdopodobnie w kwietniu w drodze konkursu zostanie wybrany prezesem. Wcześniej rada nadzorcza odwołała dotychczasowego prezesa Bronisława Wildsteina." Teraz już TV będzie poprawna do końca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Re: odwołali Wildsteina IP: *.tpnet.pl 27.02.07, 11:28 dyrgosia napisała: > Teraz już TV będzie poprawna do końca... Nic nigdy nie jest tak poprawne, żeby nie można było jeszcze bardziej poprawić i nic nigdy nie jest tak odzyskane, żeby nie można było jeszcze bardziej odzyskać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Zamienił stryjek siekierkę na kijek nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 10:03 Odpowiedz Link Zgłoś
kotegaeshi1 białorusin w TVP? 27.02.07, 10:52 Co to za rada nadzorcza - w której można głosować we własnej prywatnej sprawie?. Urbański (świeżo dosadzony członek RN) głosował dwa razy za sobą... Raz odwołując swojego konkurenta Wildsteina, drugi raz - za wyborem siebie na p.o. prezesa TVP. Przypomina się demokracja w wydaniu białoruskim. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: białorusin w TVP? 27.02.07, 10:55 Zasady demokracji zostały już nie po raz pierwszy podeptane...i niestety zapewne , nie po raz ostatni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxtoja Re: białorusin w TVP? IP: *.chello.pl 27.02.07, 11:19 a gdzie ta wiara Wildsteina w kaczorów, jest jeszcze. A taki pisowi był odddany, ale co kasiory wziął to wzioł i wista wiooooooo' Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: białorusin w TVP? 27.02.07, 11:55 a miało być odpolitycznienie instytucji publicznych , he he he!. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: białorusin w TVP? 27.02.07, 18:21 kotegaeshi1 napisał: > Co to za rada nadzorcza - w której można głosować we własnej prywatnej sprawie? > . Urbański (świeżo dosadzony członek RN) głosował dwa razy za sobą... Raz odwoł > ując swojego konkurenta Wildsteina, drugi raz - za wyborem siebie na p.o. preze > sa TVP. Przypomina się demokracja w wydaniu białoruskim. =================================== a uwazasz, ze powinien głosowac przeciw? Jak facet zgodził sie i czuje, ze sie nadaje na to stanowisko, to przepraszam... Co do pana Wildsteina, to pozwole sobie zauwazyc, ze jego błyskotliwa kariere rozpoczęło wyniesienie z IPN listy... Nie wiem czy to mozna zaliczyc do dziennikarskich osiagnięc, czy raczej politycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: białorusin w TVP? 27.02.07, 18:30 andreas.007 napisał: > a uwazasz, ze powinien głosowac przeciw? > Jak facet zgodził sie i czuje, ze sie nadaje na to stanowisko, > to przepraszam... Jest taka niepisana świecka tradycja ,że w głosowaniach w sprawach dotyczących osobistych korzyści wypada nie brać udziału, ewentualnie ostatecznie się wstrzymać... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: białorusin w TVP? 27.02.07, 18:38 masz racje, ale mnie ona zawsze dziwiła, bo to znaczy, ze zgodziłem sie, ale nie jestem pewien czy sie nadaje...? Jak wyrazam zgode to dla mnie to zawsze było taka "dulszczyzna"! Sam sie wstrzymuje, ale namawiam innych zeby na mnie... ;))! Uwazam, ze głosowanie za soba jest jak najbardzie czyste i swiadczy o dobrym mniemaniu o sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: białorusin w TVP? 27.02.07, 18:40 Zapytam inaczej, głosowanie obywa się nad podwyżką dla Ciebie, oczywiście jesteś za, ale czy wypada,żeby Twój głos decydował o twoich zarobkach ? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: białorusin w TVP? 27.02.07, 18:54 a powiedz, gdyby głosowano podwyzke dla Ciebie, to jestes temu przeciwna? NIE! Dlaczego wiec grac Dulska, ze niby sie wstrzymujesz... ale chciałabys! SZCZEROŚĆ! Taka dwulicowosc potem wychodzi i w innych kwestiach! Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: białorusin w TVP? 27.02.07, 18:58 Wstrzymuję się, bo uważam,że mój głos nie może być decydujący. W mojej ocenie nie powinno się głosować w sprawach dotyczących osobiście/ prywatnie uczestników głosowania. To kwestia moralności, dlatego każdy ma prawo do swojego zdania w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: białorusin w TVP? 27.02.07, 19:04 to nie kwestia moralnosci, ale szczerosci! Jak Twój głos jest istotny, masz prawo głosu, to powinna go wykorzystać! Dla mnie zawsze była to taka dwulicowośc... A ta moralnośc pozwala nakłaniac czy namaiwac innych do głosowania na Twoja korzyść? Czy prowadzenie akcji namawiania do głosowania na siebie - TAK, ale głosowanie na siebie - NIE! To jest kretynizm! Odpowiedz Link Zgłoś
kotegaeshi1 Re: białorusin w TVP? 27.02.07, 20:44 W niektórych radach nadzorczych - w ich regulaminie - jest odpowiedni zapis, że członek RN nie może głosować w swojej prywatnej sprawie. Wtedy sytuacja jest czysta. W innych przypadkach - należy liczyć na przyzwoitość - co w świecie polityki jest raczej marzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: białorusin w TVP? 27.02.07, 20:59 powtórze, jezeli dopuszcza sie i nie jest to traktowane jako niemoralne - nakłanianie innych ku swojej korzysci! Do podniesienia pensji, zatrudnienia czy obsadzenia, czy wreszcie swojego projektu czy pomysłu... To nierozumiem czemu zagłosowanie za tym, do czego namawiało sie innych ma byc niemoralne...? To jest dla mnie i zawsze była dulszczyzna!!! Takie udawanie, zeby rozstrzygnęła wola demokracji, dobro ogółu, a wczesniej uzywało sie takich swinskich sposobów, koneksji, zeby mnie wystawili - smieszne i tragicznie dwulicowe! Niby taki elegancki i moralny, a buty zniszczone kopaniem innych po twarzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: białorusin w TVP? 27.02.07, 21:02 Czyli , jeśli w radzie jest 3 , w tym sam zainteresowany, to po co głosować i udawać demokrację skoro wynik jest z góry przesądzony ? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: odwołali Wildsteina 27.02.07, 18:24 dlaczego w nocy? czy to nowa świecka tradycja? Odpowiedz Link Zgłoś