demonsbaby 29.03.07, 12:28 Ktoś miał już tym do czynienia? Gdzie najlepiej zwrócić się o kredyt na mieszkanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Kredyt mieszkaniowy - gdzie? IP: 62.69.212.* 03.04.07, 14:13 polecam bank Nordea, szybko i profesjonalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Kredyt mieszkaniowy - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 15:59 Ty chyba Madziu raczysz żartować ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kredycik Re: Kredyt mieszkaniowy - gdzie? IP: *.sysnet.pl 03.04.07, 16:17 PKO PB, ale tylko do czerwca (promocyjne oprocentowanie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Kredyt mieszkaniowy - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 16:34 Szału mozna dostać z powodu niekompetencji pracowników w PKO BP a rekordy bije Śląski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: Kredyt mieszkaniowy - gdzie? IP: 83.168.96.* 03.04.07, 18:48 ja polecam Deutsche Bank, jestem zadowolona z obsługi jako klientka i kredytobiorczyni.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kimin Re: Kredyt mieszkaniowy - gdzie? IP: 83.168.79.* 03.04.07, 19:21 GE Money bank, ale to bylo prawie 3 lata temu, z tego co wiem to nadal ma fajne warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
www.informatorkredytowy.pl Re: Kredyt mieszkaniowy - gdzie? 23.07.07, 10:14 demonsbaby napisała: > Ktoś miał już tym do czynienia? Gdzie najlepiej zwrócić się o kredyt na > mieszkanie? Nie napisał pan ani jaka kwota kredytu, a ni na jaki czas itp. Ale przyjmując ogólne warunki godną rozważenia ofertę ma obecnie GE Money Bank i Bank Millennium. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dejwid32 Re: Kredyt mieszkaniowy - gdzie? 09.11.07, 15:07 Jaki Bank polecacie w Szczecinie pod względem kredytu mieszkaniowego i jakości obsługi klienta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikołek Re: Kredyt mieszkaniowy - gdzie? IP: *.chello.pl 09.11.07, 15:20 Nordea ma duże oprocentowanie i obarcza klienta kosztami rzeczoznawcy wartościującego mieszkanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka tylko nie próbuj w BPH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 17:29 Jak Cię odeślą do takiej agencji na Kaszubskiej to bierz leki na uspokojenie i lepiej już pożycz w jakimś lombardzie. Niekompetencja, nieterminowość, brak kultury słowem maniana. Mówię o tej agencji okręslanej firmą partnerską do której mnie odesłano a ja naiwna straciłam tam 2 miesiące. W końcu zabrałam papiery i w POKO BP załatwiłam wszytsko w 2 tygodnie ale bezpośrednio w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrrr... Re: tylko nie próbuj w BPH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.07, 18:55 To chyba jakaś plaga z tymi placówkami partnerskimi. Jeszcze gorzej jest na deptaku Bogusława, EXPERT się to-to nazywa. Niestety, nie zechcieli sprecyzować, w czym. Niekompetentny, bałaganiarski właściciel, gubiący dokumenty, nie potrafiący konkretnie określić, czego może zażądać bank. Pieprzenie, że poprzez nich klient dostaje preferencyjne warunki, gdy tymczasem są one dokładnie takie same, jak bezpośrednio w banku. Stracone 3 tygodnie, w końcu wszystko załatwiłam na starym - nowym mieście, w Credit House. Obsługa może nie rewelacyjna, ale po Expercie - szczyt kompetencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rool Re: Kredyt mieszkaniowy - gdzie? IP: *.chello.pl 10.11.07, 11:52 Millenium na starówce, poleca brałam rok temu, szybko, sprawnie,, nie żądali miliona zaświadczeń ja w BPH czy PKO BP Odpowiedz Link Zgłoś