Dodaj do ulubionych

Kredyt mieszkaniowy - gdzie?

29.03.07, 12:28
Ktoś miał już tym do czynienia? Gdzie najlepiej zwrócić się o kredyt na
mieszkanie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Kredyt mieszkaniowy - gdzie? IP: 62.69.212.* 03.04.07, 14:13
      polecam bank Nordea, szybko i profesjonalnie
      • demonsbaby Re: Kredyt mieszkaniowy - gdzie? 03.04.07, 14:24
        Dzienks :)
      • Gość: klient Re: Kredyt mieszkaniowy - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 15:59
        Ty chyba Madziu raczysz żartować ?
        • demonsbaby Re: Kredyt mieszkaniowy - gdzie? 03.04.07, 16:15
          No to gdzie?
          • Gość: kredycik Re: Kredyt mieszkaniowy - gdzie? IP: *.sysnet.pl 03.04.07, 16:17
            PKO PB, ale tylko do czerwca (promocyjne oprocentowanie)
            • Gość: Klient Re: Kredyt mieszkaniowy - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 16:34
              Szału mozna dostać z powodu niekompetencji pracowników w PKO BP a rekordy bije
              Śląski
    • Gość: daga Re: Kredyt mieszkaniowy - gdzie? IP: 83.168.96.* 03.04.07, 18:48
      ja polecam Deutsche Bank, jestem zadowolona z obsługi jako klientka i
      kredytobiorczyni..
    • Gość: kimin Re: Kredyt mieszkaniowy - gdzie? IP: 83.168.79.* 03.04.07, 19:21
      GE Money bank, ale to bylo prawie 3 lata temu, z tego co wiem to nadal ma fajne
      warunki.
    • www.informatorkredytowy.pl Re: Kredyt mieszkaniowy - gdzie? 23.07.07, 10:14
      demonsbaby napisała:

> Ktoś miał już tym do czynienia? Gdzie najlepiej zwrócić się o kredyt na
      > mieszkanie?

Nie napisał pan ani jaka kwota kredytu, a ni na jaki czas itp.

Ale przyjmując ogólne warunki godną rozważenia ofertę ma obecnie GE Money Bank i
      Bank Millennium. Pozdrawiam.
    • dejwid32 Re: Kredyt mieszkaniowy - gdzie? 09.11.07, 15:07
      Jaki Bank polecacie w Szczecinie pod względem kredytu mieszkaniowego i jakości
      obsługi klienta?
    • Gość: fikołek Re: Kredyt mieszkaniowy - gdzie? IP: *.chello.pl 09.11.07, 15:20
      Nordea ma duże oprocentowanie i obarcza klienta kosztami rzeczoznawcy
      wartościującego mieszkanie.
    • Gość: Kaśka tylko nie próbuj w BPH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 17:29
      Jak Cię odeślą do takiej agencji na Kaszubskiej to bierz leki na
      uspokojenie i lepiej już pożycz w jakimś lombardzie. Niekompetencja,
      nieterminowość, brak kultury słowem maniana. Mówię o tej agencji
      okręslanej firmą partnerską do której mnie odesłano a ja naiwna
      straciłam tam 2 miesiące. W końcu zabrałam papiery i w POKO BP
      załatwiłam wszytsko w 2 tygodnie ale bezpośrednio w banku.
      • Gość: Wrrr... Re: tylko nie próbuj w BPH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.07, 18:55
        To chyba jakaś plaga z tymi placówkami partnerskimi. Jeszcze gorzej jest na
        deptaku Bogusława, EXPERT się to-to nazywa. Niestety, nie zechcieli sprecyzować,
        w czym. Niekompetentny, bałaganiarski właściciel, gubiący dokumenty, nie
        potrafiący konkretnie określić, czego może zażądać bank. Pieprzenie, że poprzez
        nich klient dostaje preferencyjne warunki, gdy tymczasem są one dokładnie takie
        same, jak bezpośrednio w banku. Stracone 3 tygodnie, w końcu wszystko załatwiłam
        na starym - nowym mieście, w Credit House. Obsługa może nie rewelacyjna, ale po
        Expercie - szczyt kompetencji.
    • Gość: rool Re: Kredyt mieszkaniowy - gdzie? IP: *.chello.pl 10.11.07, 11:52
      Millenium na starówce, poleca brałam rok temu, szybko, sprawnie,, nie żądali
      miliona zaświadczeń ja w BPH czy PKO BP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka