Dodaj do ulubionych

od wtorku bombardowanie Iranu

30.03.07, 23:02
przez USA,
tak podano w tv,na podstawie zagranicznych źródeł,
może to plotka ,a może realia
Obserwuj wątek
    • Gość: Zbędny Re: od wtorku bombardowanie Iranu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 23:04
      Beatrix. Skąd masz takie informacje z pierwszej ręki. Masz kogoś znajomego w
      NYT czy ... Jak Ty to robisz :-)
    • Gość: haji Re: od wtorku bombardowanie Iranu IP: *.1blu.de 30.03.07, 23:08
      > przez USA,
      > tak podano w tv,na podstawie zagranicznych źródeł,
      > może to plotka ,a może realia

nie pekaj, wciaz placzesz jak ci zle i "duszno" no i ze walizki spakowane a
      bilety do Irlandi za stanikiem kryjesz - pospiesz sie... Irlandia neutralna
    • beatrix13 Re: od wtorku bombardowanie Iranu 30.03.07, 23:11
      www.wp.pl/r/9N214
      a tak sobie podsłuchałam i podczytałam,
      bo nudzicie na forum jak nie o gównach to o dumnym
      • Gość: Zbędny Re: od wtorku bombardowanie Iranu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 23:14
        Dzieki Tobie ten zaniżany przez co niektórych ze mna włacznie poziom forum jest
        wyższy.
      • hanka41 Re: od wtorku bombardowanie Iranu 30.03.07, 23:20
        Wiesz Bea, ten " Raport specjalny " w WP jakos za bardzo naszpikowany bledami.
        Co raz sie autorowi myli Iran z Irakiem. Obawiam sie czy te rewelacje nie sa tez
        pomylka ? Moze to Putin chce zaatakowac Iran ? (HAHAHAHA) Nie sadze aby Bush,
        ktory juz niezle baty dostaje od Kongresu za Irak mial jeszcze ochote na
        nastepna wojenke. Z cala pewnoscia nie za 15 wyspiarzy.
        Pozdrawiam cieplutko
        • piotr33k2 Re: od wtorku bombardowanie Iranu 30.03.07, 23:26
          nie za 15 wyspiarzy tylko za realne zagrożenie atomowe przez nawiedzonych
          religijnie terrorystycznych świrów ,jeden juz był (nalot na instalcje iranskie)
          to jeśli nie pójda na wspólprace (kontrole jawnosć i ograniczenia programu
          nuklearnego) to bedzie i drugi ,kwestia kiedy i kto tego dokona ,czy izrael czy
          usa czy razem wespół ze zjednoczonych królestwem .
          • beatrix13 Re: od wtorku bombardowanie Iranu 30.03.07, 23:36
            toteż ja nie napisałm,że to pewne ,raczej ku plotce skłaniałam się ,a zbędny i
            jego kompan jak zwykle na poważnie moje kaczki biorą
            • piotr33k2 Re: od wtorku bombardowanie Iranu 30.03.07, 23:40
              beatrix13 napisała:

> toteż ja nie napisałm,że to pewne ,raczej ku plotce skłaniałam się ,a zbędny
              i
              > jego kompan jak zwykle na poważnie moje kaczki biorą
              >
              >
              > toteż ja nie z toba polemizuję (i nawet uświadamiam w czym rzecz he he) ale z
              koleżanką twoja ,a tamci to tylko zdolni są do osobistych zakompleksionych
              wycieczek.
            • mamoniowa303 Re: od wtorku bombardowanie Iranu 30.03.07, 23:47
              to co za plotkarska tv ogladasz, hę ?:)
              • beatrix13 Re: od wtorku bombardowanie Iranu 30.03.07, 23:53
                jedyną słuszną,tvn24:)
                • mamoniowa303 Re: od wtorku bombardowanie Iranu 31.03.07, 00:01
                  sluszna o lekkim zbarwieniu plotkarskim ?:)
          • hanka41 Re: od wtorku bombardowanie Iranu 31.03.07, 00:10
            Piotr, nie sadzisz chyba , ze nie wiem ze nie o 15 chodzi.To moze byc wylacznie
            pretekstem. Uwazam , ze skoro juz atakowac- to na czele powinna
            byc Korea Pln. Iran (wg zachodu ) dopiero czyni proby uzyskania mozliwosci
            produkcji, Korea juz przeprowadza proby z bronia. Chyba nie masz watpliwosci ze
            swiry z Korei nie sa mniej swirowate anizeli z Iranu.
            Pozdrawiam i oby swiat nie musial miec takich alternatyw, ktorego swira
            najpierw zbombardowac.
            • piotr33k2 Re: od wtorku bombardowanie Iranu 31.03.07, 00:22
              nie jesteś na bieżąco ,świry z korei "poszły" ostatecznie na wspólprace z usa i
              miedzynarodowa kontrola atomowa ,oczywiscie za kase z budzetu usa.
              • hanka41 Re: od wtorku bombardowanie Iranu 31.03.07, 02:47
                Dla mnie to mydlenie oczu i rozpaczliwa proba Busha wykazania sie " sukcesem "
                dyplomatycznym.Korea forse wezmie a swoje dalej bedzie robic.Jestem zdania , ze
                wlasnie Korea jest bardziej niebezpieczna od Iranu, (choc nie mam zludzen co do
                jego intencji), ktory nie dysponuje ( jeszcze ) arsenalem nuklearnym.
                Przyznaje, nie zyjemy w spokojnych czasach. Tylko wynalezienie paliwa
                alternatywnego, ktore zastapi rope pozwoli na rozwiazanie problemow tego rejonu.
                pozdrawiam z nadzieja.
      • Gość: zona.pijaka Re: od wtorku bombardowanie Iranu IP: *.icm.edu.pl 02.04.07, 07:33
        beatrix13 napisała:
        > www.wp.pl/r/9N214
        > a tak sobie podsłuchałam i podczytałam,
        > bo nudzicie na forum jak nie o gównach to o dumnym

A tak na marginesie. Bea - ty też jesteś monotematyczna. Z tą awersją do LPR,
        Giertycha. Przyznaj się podkochujesz się w nim? Urodziłabys mu małego,
        rozkosznego, wszechpolskiego giertyszka?
    • mamoniowa303 Re: od wtorku bombardowanie Iranu 30.03.07, 23:23
      wiadomosci.onet.pl/1512082,12,item.html
      a tak pisza w onecie :)
    • beatrix13 Re: od wtorku bombardowanie Iranu 02.04.07, 06:56
      a jednak coś "wisi w powietrzu"

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,4030714.html
      • whiteentrance Re: od wtorku bombardowanie Iranu 02.04.07, 08:03
        Oby nie!
        Ktoś pisał o "starciu cywilizacji" (nie pamiętam Hutchinson? Fukuyama?
        Barber?).
        A może by tak zrozumieć Iran? zrozumieć Irak - (chodzi mi o ludzi a nie o
        perskich notabli).
        Może ten "lepszy", europejsko-amerykański świat wzniósł się na wyżyny i
        zrozumiał, że Iran i Irak to poprostu inny świat. Ma w d.pie hegemonie, jak
        ktoś im coś narzuca to się wkurza (a to już przypadłość każdego człowieka- nie
        tylko Araba).
        To będzie potworna pomyłka!
        • Gość: zona.pijaka Re: od wtorku bombardowanie Iranu IP: *.icm.edu.pl 02.04.07, 08:16
          Pytanie podstawowe. Czy chcecie by Iran miał bombki atomowe? Czy chcecie by
          jakikolwiek arab miał rękę na czerwonym przycisku odpalenia takiety atomowej?
          Jeśli tak, to śpijcie sobie spokojnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka