e150 02.04.07, 15:25 chyba PISs-mani urwali się z choinki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: max Będzie koalicja PO i PiS? IP: *.chello.pl 02.04.07, 16:12 Panie Brudziński, gdzie ideologia, ja popieram PiS ale tylko Kaczyńskich i Ziobrę, ja was znam, tu w Szczecinie to chodzi wam tylko o koryta, i o nic więcej niech Pan nie bredzi, niech Pan weźmie przykład Piotra Jani, czy Jacka Sauka. Prawda jest taka że w dupie macie Region i zwykłych ludzi, ja się o tym przekonałem osobiście kiedy poprosiłem tych Panów o interwencję, Janię o przekręty urzędników miejskich a Sauka o interwencję w sprawie złego prawa, w Kodeksie Cywilnym które mówi że rodzony brat i siostra to nie rodzina. Ten Sauk to się w swoim biurze do mnie plecami obrócił w dniu 24.11.2005r. o godz. 13.00. i powiedział że nie ma czsu, a ja głupi kiedyś z 50 osób namówiłem żeby na niego głosowali i na Janię też. Zapewniam Pana że ostatni raz dałem się w hu.a zrobić przez PiS w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Będzie koalicja PO i PiS? 02.04.07, 16:20 Przecież Obrycki ma większość w sejmiku. To po co mu jeszcze PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny sztabka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 16:25 Czekam na Twój fachowy komentarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: sztabka IP: *.chello.pl 02.04.07, 18:12 brawo dla PIS, w końcu zaproponowali coś konstruktywnego, wolałbym żeby PO i PIS rządziły naszym województwem niż PO-PSL-SLD jak to ma miejsce teraz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: sztabka IP: *.chello.pl 02.04.07, 18:19 Obrycki i Krzystek są pożądni, gorzej z tym typem, który ma ADHD - niezróznoważonym psychicznie Sławkiem, który rzucił w swoją asystentkę (taka młodziutka niuńka z biura przy fontannach) szklanką w furii (okres wyborów samorządowych) PiS powinien postawić warunki i żądać większej niezależności od Prezydenta i Marszałka. Panowie dacie sobie radę, olejcie tego świra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzdura Re: sztabka IP: *.globalconnect.pl 02.04.07, 19:15 Totalna bzdura... bez komenatrza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: sztabka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:20 rozumiem, ze piszac "Obrycki i Krzystek są pożądni" sie nasmiewasz, ze sa porzadni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as R jak dla mnie może być w końcu do IP: 195.136.49.* 02.04.07, 19:30 krajowych głosowałem na Pis z myślą że będą rządzić z Po a do miasta głosowałem na Po z myślą że będą rządzić sami ale skoro im brakuje to pis jest z tego wszystkiego najlepsze byle jacyna za dużo nie podskakiwała najlepiej ją posyłać do warszawy do teresy po kasę na region tak widzę jej miejsce jako łącznik z kasą niech się wykaże a nie tylko krytykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opos Re: R jak dla mnie może być w końcu do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:47 A dla kogo ma tę kasę pozyskiwać?Dla zarządu do którego PiS jest w opozycji i w związku z tym nie ma żadnego kontaktu nie móiąc o współpracy.Jak sobie wyobrażasz że Jacyna wsiada w pociąg i jedzie żeby lobbować za czymś o czym nic nie wie, o czym nie jest informowana przez zarząd?to conajmniej nielogiczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: R jak dla mnie może być w końcu do IP: 62.233.145.* 03.04.07, 08:08 jacynę trzeba skierować na pozytywne działanie dla regionu niech lobbuje na jego rzecz bo jak na razie wykazała sie tylko protestami w imieniu grupek mieszkańców typu przesypownia śmieci na pomorzanach , utrzymanie garaży na zawadzkiego , utrzymanie wysypiska na Pionierku czy na gontynie aqapark bez hipera itp i w konekwencji pozostawienie tego terenu dla pijaczków.Teraz niech coś zrobi dla regionu ,będąc w koalicji z PO będzie wiedziała o wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre Re: sztabka IP: *.sysnet.pl 02.04.07, 19:21 Gość portalu: Piter napisał(a): > Obrycki i Krzystek są PO rządni, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: sztabka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.07, 19:23 to akurat PO żądni! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: sztabka 02.04.07, 19:49 może dla niego są pożądani, "ą" z głodu sukcesu zjadł Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Będzie koalicja PO i PiS? 02.04.07, 19:48 Pisiorom az sie kupry gotuja do korytka:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Będzie koalicja PO i PiS? IP: *.chello.pl 02.04.07, 20:32 kupry do się raczej gotują Nitrasa koleżkom, którzy wolą współpracy w regionie z SLD, byleby tylko PiS nie zajrzał im w papiery jakie machloje robią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Będzie koalicja PO i PiS? IP: *.chello.pl 02.04.07, 20:35 święta racja! NITRASOWCY chcą za wszelką cenę większości i to nawet z niedobitkami SLD byleby rządzić i sie rozbijać autami, banda młodziaków napalonych na kasę - takie jest teraz moje zdanie o PO mimo że głosowałem na PO to sięcholernie zawiodłem!! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Będzie koalicja PO i PiS? 02.04.07, 20:36 Nitras to nerwus i moze cie podac do sadu za imputowanie mu kantow na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Będzie koalicja PO i PiS? IP: *.chello.pl 02.04.07, 20:38 brudziński już nawet na swojej stronie zamieścił te brednie o współpracy z po www.joachimbrudzinski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś