madalena825 04.04.07, 14:50 proszę dodawać swoje opinie na temat różnych developerów ze Szczecina.Podzielmy się doświadczeniami! mnie obecnie interesuje Sanix-tur ale jestem jeszcze na etapie przeglądania ofert. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emilka Re: developer w Szczecinie - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.07, 15:08 nie kupuj!!!! strzeż się tego developera!!! ludzie kupili mieszkania, podpsiali przedwstępne umowy, wpłacili większą część kasy i się okazało, że mają dwa wyjscia: albo dopłacają 20 - 30 tys. albo developer zrywa umowę. przy czym, zerwanie umowy byłoby dla developera korzystne, bo zapłaciłby kary ok. 7 tys. a mieszkania sprzedałby z dużo większym zyskiem ( umowy przedwstępne były podpisywane w zeszłym roku ), ludzie płacili poniżej 200 tys. za mieszkania dwupokojowe, a teraz jakby developer oddał im wpłacone pieniądze to mogą sobie kupić co najwyżej kawalerkę i to z drugiej ręki!! jak znaje to załączę link z wypowiedziami klientów tego developera. odradzam tego developera emiśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: developer w Szczecinie - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 15:00 na forum nie mogę za bardzo nic znaleźć o gryf developer. Czy to dobry developer?proszę o opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carioca Re: developer w Szczecinie - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 15:14 ..uwazaj na devepolkpow wszyscy onoi kreca jedej barzdiej drugi mniej................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do mm Re: developer w Szczecinie - opinie IP: 62.69.212.* 10.04.07, 08:45 O Gryfie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=778&w=45553311 teczowe.szczecin.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bociek Re: developer w Szczecinie - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.07, 15:30 nie kupuj, nie kupuj od nich!!! Nikt się nie dowie ... Odpowiedz Link Zgłoś