Dodaj do ulubionych

Ksieza deprawuja dzieci

13.04.07, 14:29
Media donosza co jakis czas o ksiedzu o pedofilskich sklonnosciach, ale tym
razem trafia sie inny "cymes"...

Jestem zdecydowaniem zwolennikiem usuniecia lekcji religii ze szkol.

www.tvn24.pl/12690,1501300,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • Gość: komuch a niech sobie uczą religii IP: *.agro.ar.szczecin.pl 13.04.07, 14:47
      w szkołach dla dzieci ..urzędników państwowych. A od reszty dzieci łapy precz!
      Allach jest wielki
      • absztyfikant Re: a niech sobie uczą religii 13.04.07, 14:52
        Islam to jeszcze gorsza forma ciemnoty i zniewolenia. Nawte tak nie zartuj...
        • Gość: komuch do Absztyfikanta IP: *.agro.ar.szczecin.pl 13.04.07, 14:59
          Dobrze że poznałeś się na żarcie? Ale zycie może być takie że jedno dziecko
          takie,inne Jechowy,jeszcze coś tam....,przybędzie u nas chińczyków więc
          Budda...dlaczego nie:mamy wolnośc wyznania.
          Tylko jak te katlickie władze zaspokoją tą wolność...w szkołach,inn terytoriach?
          • absztyfikant Re: do Absztyfikanta 13.04.07, 15:02
            Wolnosc wyznania tak, ale nie w szkole, ktora powinna byc laicka. Po szkole voila.
    • Gość: Dziwny Przemek Re: Ksieza deprawuja dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 14:49
      Przypomnijcie sobie kto te religie do szkół wprowadził. Również jestem
      przeciwny religii w szkołach. Nie do pominięcia jest też fakt, że wykładający
      religię są opłacani z budżetu państwa :((
      • Gość: dziwny Re: Ksieza deprawuja dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 14:51
        księża zajmują etaty w różnych instytucjach; szkołach, internatach, szpitalach,
        domach pomocy, wszystko za państwową kasę
        • absztyfikant Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 15:08
          serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,52300,3979000.html
      • xyz-xyz Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 15:25
        A ja jestem za religią katolicką w szkołach. I to w takiej formie, jak obecnie.
        To najlepsza droga do laicyzacji. :)))))))))
        • absztyfikant Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 15:27
          Co prawda, to prawda. Czarni konsekwentnie podcinaja galaz na ktorej siedza:
          wydarzenia.wp.pl/wiadomosc.html?wid=8064053&kat=33326&statkat=1356&statbox=multimediawydarzenia
          Mieszkańcy niewielkiego Barcina na Pomorzu boją się własnego księdza. Trudno im
          się dziwić, ponieważ ksiądz Jerzy to pedofil z wyrokiem. Dwa lata temu został on
          usunięty z innej parafii za seksualne wykorzystywanie nieletnich chłopców.
          Parafian nikt nie uprzedził o skłonnościach nowego księdza, a proboszcz, choć
          wiedział o nich, przemilczał sprawę. Dziś ksiądz Jerzy, mimo 5-letniego zakazu
          pracy z dziećmi, spokojnie odprawia msze.
          • Gość: ala Re: Ksieza deprawuja dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 15:36
            powiedziałabym: PIE..C ICH

ale... może to by była dla nich przyjemność...?
            hmmm...
            aż tak dobrze im nie życzę :P
    • xyz-xyz I takie czarne żaby są nam potrzebne!!! 13.04.07, 15:29
      Więcej ich! A za parę lat będziemy, jak Czesi:))
      • absztyfikant Re: I takie czarne żaby są nam potrzebne!!! 13.04.07, 15:31
        Oby! Wlasnie skonczylem czytac 'Gottland' Szczygla. Czeska mentalnosc zawsze
        bardzo mi sie podobala. Oni cenia racjonalnosc i rozwage, odwrotnie niz Polacy.
    • Gość: brzytwa chwała SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 15:43
      Pomysł księdza z tymi punktami to oczywiście chamstwo niedopuszczalne

Ale jak SLD obejmie władzę za kilka lat, to w podstawówce dzieci będą się uczyły
      o nie takich sprawach. No i priorytet SLD - na pewno będzie opcja: homoseksualni
      nauczyciele do szkół! :))))) Gratulacje :)))))
      • absztyfikant Re: chwała SLD 13.04.07, 15:49
        Przeciez wiekszosc ksiezy to homoseksualisci. O co ci chodzi?:)))))
        • Gość: brzytwa Re: chwała SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 16:25
          Czuć z daleka, że własną d.pą to sprawdziłeś :)))))
          • Gość: Moche Re: chwała SLD IP: *.centertel.pl 15.04.07, 21:09
            Widać, że umysł przedmówcy jest skomplikowany, jak narzędzie, które wziął sobie
            za nick...
    • absztyfikant Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 15:51
      Niedawno Tomasz Terlikowski pisał: "Już teraz wymienia się przynajmniej trzy
      miasta, w których sytuacja ma być równie poważna, a może nawet poważniejsza niż
      w Płocku. Nieoficjalnie przyznaje się, że w jednej z ważniejszych metropolii w
      Polsce księża są typowani na parafie ze względu na swoją orientację, w innej
      diecezji zdecydowana większość pracowników kurii ma mieć nieukrywane preferencje
      homoseksualne".

I proponował antidotum: "Nie ma powodów, by sprawdzone przez wieki sposoby
      radzenia sobie z pokusami (nawet jeśli są one tak nienowoczesne jak biczowanie,
      włosiennica czy lodowate prysznice) nie były nadal propagowane w seminariach".
      Bo, jak wynika z jego rozmów z klerykami i młodymi księżmi, "idealnym kandydatem
      do kapłaństwa pozostaje (...) ktoś, kto może posiadać skłonności homoseksualne.
      Bo chyba tylko taki mężczyzna nie odczuwa dojmującego pragnienia posiadania
      rodziny, które złożyć można w ofierze celibatu Bogu i Kościołowi. (...) Miękki
      głos, delikatne ruchy pozostają zbyt często najłatwiej rozpoznawalną częścią
      osobowości polskich księży" ("Szukając korzeni zła", "Rzeczpospolita" z 17-18
      marca br.).
    • grogreg Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 16:23
      Bo Ksiadz jest najbardziej kompetentnym aby o seksie z dziecmi rozmawiac.....ale
      cyrk.
      • Gość: labatt grzech 66 IP: *.hsd1.fl.comcast.net 13.04.07, 18:09
        "Wspolzylem z zona uzywajac prezerwatywy"
        Banda kretynow.....
        • absztyfikant Re: grzech 66 13.04.07, 22:11
          Kretynow? To banda niewyzytych samcow z chora wyobraznia...
          • xyz-xyz Re: grzech 66 15.04.07, 21:29
            Hmmm... gadają, żeś jest kobieta... ta wypowiedź zasiała we mnie ziarno
            niepewności;)
    • Gość: jontek Re: Ksieza deprawuja dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:19
      a rabini nie? w żydowskich szkołach nie ma religii?
      • swantevit Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 22:20
        A kto deprawuje ta mlodziez?
        www.rzeczpospolita.pl/dodatki/opinie_070413/opinie_a_1.html
        • Gość: jontek Re: Ksieza deprawuja dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:23
          absztyfikantopodobni
          • swantevit Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 22:26
            polacy nie maja za grosz honoru..
            • Gość: jontek Re: Ksieza deprawuja dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:30
              Polacy mają honor. To absztyfikantopodobni nie mają honoru. I głupki, co siedzą
              za granicą i plują na Polaków
              • swantevit Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 22:32
                Gdyby polacy mieli honor to wstrzymaliby te wycieczki nienawisci w trybie
                natychmiastowym.
                • absztyfikant Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 22:40
                  Ale holota sie miota:P Co do licha maja Zydzi do obsesji seksualnych polskiego
                  kleru?
                  • swantevit Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 22:43
                    ta obsesja antypolska tez musi miec podloze seksualne..
                    • absztyfikant Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 22:46
                      Antypolska? Moze jeszcze u mnie? Oj wej, ale sie usmialem:)))))) A teraz pytanie
                      za 100 punktow: czy ty utozsamiasz katolicyzm z polskoscia? Nawrociles sie?:)))))))
                      • Gość: jontek Re: Ksieza deprawuja dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:48
                        Absztyfikantyzmu z polskością utożsamić się nie da. Ale wybaczamy ci
                        • absztyfikant Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 22:49
                          I slusznie, bo absztyfikantyzm zaklada kosmopolityzm.
                          • Gość: jontek Re: Ksieza deprawuja dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:56
                            absztyfikantyzm to absztyfikantyzm i nie dorabiaj do tego filozofii
                • Gość: jontek Re: Ksieza deprawuja dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:47
                  Dlaczego? Polacy mają honor, honoru nie mają ci, co do nich przyjeżdzają a na
                  nich plują. My jesteśmy wielkim narodem i im wybaczamy.
                  • absztyfikant Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 22:49
                    Jontek, niebozatko ty moje, mow za siebie, ok?:)))))
                    • Gość: jontek Re: Ksieza deprawuja dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:49
                      A dlaczego? Mówię jak chcę, i nikt nie będzie mi mówił co mam mówić
                      • swantevit Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 22:52
                        to mow za siebie, a nie w liczbie mnogiej.
                        i pamietaj ze to wybaczanie na lewo i prawo jest jednym ze srodel slabosci
                        polski.
                        • Gość: jontek Re: Ksieza deprawuja dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:55
                          a ty pamiętaj że wybaczanie jest dowodem na wielkość narodu. Mojego, polskiego
                          narodu wśród którego się wychowałem i dalej żyję, a nie uciekam jak szczur
                          • swantevit Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 22:57
                            Ooo jontek! trza bylo mowic od razu ze jestes klerykiem oddelegowanym na front
                            walki ze ZLEM na forum..
                          • absztyfikant Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 22:58
                            Swar, on cie chyba obrazil:P
                            • swantevit Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 23:00
                              swoja glupota obraza sam siebie, ale bedac z rodu mego obraza i mnie..
                              • absztyfikant Jag är jävligt trött 13.04.07, 23:01
                                Sam bylem w przeszlosci przez Ciebie Swaroże atakowany za wyrozumialosc dla
                                czarnych, a teraz mi takim hucpowaniem odplacasz?
                                • Gość: jontek szczury do ataku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 23:05
                                  Podoba mi się, że takie dwa szczury atakują nas, Polaków. Przynajmniej wszyscy
                                  którzy przeczytają te wpisy przekonują się kim jesteście. No dalej, dalej
                                  szczury, do ataku!
                                  • absztyfikant Re: szczury do ataku! 13.04.07, 23:08
                                    Polakami sobie geby nie wycieraj.
                                • swantevit Re: Jag är jävligt trött 13.04.07, 23:08
                                  Czego sie mnie czepiasz? Ta mloda zulia zydowska wku..la mnie na maksa..
                          • xyz-xyz Re: Ksieza deprawuja dzieci 15.04.07, 21:34
                            > a ty pamiętaj że wybaczanie jest dowodem na wielkość narodu.

Tą wielkość widać obecnie na przykładzie stosunków z Rosją i Niemcami...
                            • Gość: real Re: Ksieza deprawuja dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 21:56
                              Wybaczyć nie znaczy zapomnieć. Mieliśmy dotychczas przykład prostytucji
                              politycznej w wykonaniu postkomunistów. Pora zacząć dbać o własne interesy i
                              jasno to wyartykułować
                              • xyz-xyz Re: Ksieza deprawuja dzieci 15.04.07, 22:05
                                I dzięki tej "mądrości" od 1,5 nie możemy handlować z Rosją mięsem. Zamiast
                                przez Polskę, rura pójdzie po dnie Bałtyku. Tak właśnie dbacie o polskie
                                interesy. Spróbuj na straganie pouczać klientów, zobaczysz ile nahandlujesz...
                  • swantevit Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 22:49
                    oj jontek, jakis ty glupi i wlasnie dlatego zydzi przyjezdzaja do ciebie i
                    pluja ci w twarz.

Gość portalu: jontek napisał(a):

> Dlaczego? Polacy mają honor, honoru nie mają ci, co do nich przyjeżdzają a na
                    > nich plują. My jesteśmy wielkim narodem i im wybaczamy.
                    • Gość: jontek Re: Ksieza deprawuja dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:54
                      Fajnie że są tacy mądrzy jak ty, co swoją mądrość wylewają na forum
                      internetowym GW. Może nawet Nobla za swoje osiągnięcia dostaniesz. Albo dadzą
                      ci socjal
        • xyz-xyz Re: Ksieza deprawuja dzieci 15.04.07, 22:00
          Tacy sami debile, jak nasze rausofoby. A także IPNowcy, co małolatom wmawiają,
          że za PRLu było, jak w amerykańskich filmach o ZSRR.
          • Gość: brzytwa Re: Ksieza deprawuja dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 22:04
            Wieczór nienawiści i głupoty?
            • xyz-xyz Re: Ksieza deprawuja dzieci 15.04.07, 22:07
              Aleś się nagadał. Inwencji zabrakło?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka