absztyfikant 13.04.07, 14:29 Media donosza co jakis czas o ksiedzu o pedofilskich sklonnosciach, ale tym razem trafia sie inny "cymes"... Jestem zdecydowaniem zwolennikiem usuniecia lekcji religii ze szkol. www.tvn24.pl/12690,1501300,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: komuch a niech sobie uczą religii IP: *.agro.ar.szczecin.pl 13.04.07, 14:47 w szkołach dla dzieci ..urzędników państwowych. A od reszty dzieci łapy precz! Allach jest wielki Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: a niech sobie uczą religii 13.04.07, 14:52 Islam to jeszcze gorsza forma ciemnoty i zniewolenia. Nawte tak nie zartuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komuch do Absztyfikanta IP: *.agro.ar.szczecin.pl 13.04.07, 14:59 Dobrze że poznałeś się na żarcie? Ale zycie może być takie że jedno dziecko takie,inne Jechowy,jeszcze coś tam....,przybędzie u nas chińczyków więc Budda...dlaczego nie:mamy wolnośc wyznania. Tylko jak te katlickie władze zaspokoją tą wolność...w szkołach,inn terytoriach? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: do Absztyfikanta 13.04.07, 15:02 Wolnosc wyznania tak, ale nie w szkole, ktora powinna byc laicka. Po szkole voila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwny Przemek Re: Ksieza deprawuja dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 14:49 Przypomnijcie sobie kto te religie do szkół wprowadził. Również jestem przeciwny religii w szkołach. Nie do pominięcia jest też fakt, że wykładający religię są opłacani z budżetu państwa :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwny Re: Ksieza deprawuja dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 14:51 księża zajmują etaty w różnych instytucjach; szkołach, internatach, szpitalach, domach pomocy, wszystko za państwową kasę Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 15:08 serwisy.gazeta.pl/edukacja/1,52300,3979000.html Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 15:25 A ja jestem za religią katolicką w szkołach. I to w takiej formie, jak obecnie. To najlepsza droga do laicyzacji. :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 15:27 Co prawda, to prawda. Czarni konsekwentnie podcinaja galaz na ktorej siedza: wydarzenia.wp.pl/wiadomosc.html?wid=8064053&kat=33326&statkat=1356&statbox=multimediawydarzenia Mieszkańcy niewielkiego Barcina na Pomorzu boją się własnego księdza. Trudno im się dziwić, ponieważ ksiądz Jerzy to pedofil z wyrokiem. Dwa lata temu został on usunięty z innej parafii za seksualne wykorzystywanie nieletnich chłopców. Parafian nikt nie uprzedził o skłonnościach nowego księdza, a proboszcz, choć wiedział o nich, przemilczał sprawę. Dziś ksiądz Jerzy, mimo 5-letniego zakazu pracy z dziećmi, spokojnie odprawia msze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Ksieza deprawuja dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 15:36 powiedziałabym: PIE..C ICH ale... może to by była dla nich przyjemność...? hmmm... aż tak dobrze im nie życzę :P Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz I takie czarne żaby są nam potrzebne!!! 13.04.07, 15:29 Więcej ich! A za parę lat będziemy, jak Czesi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: I takie czarne żaby są nam potrzebne!!! 13.04.07, 15:31 Oby! Wlasnie skonczylem czytac 'Gottland' Szczygla. Czeska mentalnosc zawsze bardzo mi sie podobala. Oni cenia racjonalnosc i rozwage, odwrotnie niz Polacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa chwała SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 15:43 Pomysł księdza z tymi punktami to oczywiście chamstwo niedopuszczalne Ale jak SLD obejmie władzę za kilka lat, to w podstawówce dzieci będą się uczyły o nie takich sprawach. No i priorytet SLD - na pewno będzie opcja: homoseksualni nauczyciele do szkół! :))))) Gratulacje :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: chwała SLD 13.04.07, 15:49 Przeciez wiekszosc ksiezy to homoseksualisci. O co ci chodzi?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa Re: chwała SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 16:25 Czuć z daleka, że własną d.pą to sprawdziłeś :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moche Re: chwała SLD IP: *.centertel.pl 15.04.07, 21:09 Widać, że umysł przedmówcy jest skomplikowany, jak narzędzie, które wziął sobie za nick... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 15:51 Niedawno Tomasz Terlikowski pisał: "Już teraz wymienia się przynajmniej trzy miasta, w których sytuacja ma być równie poważna, a może nawet poważniejsza niż w Płocku. Nieoficjalnie przyznaje się, że w jednej z ważniejszych metropolii w Polsce księża są typowani na parafie ze względu na swoją orientację, w innej diecezji zdecydowana większość pracowników kurii ma mieć nieukrywane preferencje homoseksualne". I proponował antidotum: "Nie ma powodów, by sprawdzone przez wieki sposoby radzenia sobie z pokusami (nawet jeśli są one tak nienowoczesne jak biczowanie, włosiennica czy lodowate prysznice) nie były nadal propagowane w seminariach". Bo, jak wynika z jego rozmów z klerykami i młodymi księżmi, "idealnym kandydatem do kapłaństwa pozostaje (...) ktoś, kto może posiadać skłonności homoseksualne. Bo chyba tylko taki mężczyzna nie odczuwa dojmującego pragnienia posiadania rodziny, które złożyć można w ofierze celibatu Bogu i Kościołowi. (...) Miękki głos, delikatne ruchy pozostają zbyt często najłatwiej rozpoznawalną częścią osobowości polskich księży" ("Szukając korzeni zła", "Rzeczpospolita" z 17-18 marca br.). Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 16:23 Bo Ksiadz jest najbardziej kompetentnym aby o seksie z dziecmi rozmawiac.....ale cyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt grzech 66 IP: *.hsd1.fl.comcast.net 13.04.07, 18:09 "Wspolzylem z zona uzywajac prezerwatywy" Banda kretynow..... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: grzech 66 13.04.07, 22:11 Kretynow? To banda niewyzytych samcow z chora wyobraznia... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: grzech 66 15.04.07, 21:29 Hmmm... gadają, żeś jest kobieta... ta wypowiedź zasiała we mnie ziarno niepewności;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jontek Re: Ksieza deprawuja dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:19 a rabini nie? w żydowskich szkołach nie ma religii? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 22:20 A kto deprawuje ta mlodziez? www.rzeczpospolita.pl/dodatki/opinie_070413/opinie_a_1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jontek Re: Ksieza deprawuja dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:23 absztyfikantopodobni Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 22:26 polacy nie maja za grosz honoru.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jontek Re: Ksieza deprawuja dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:30 Polacy mają honor. To absztyfikantopodobni nie mają honoru. I głupki, co siedzą za granicą i plują na Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 22:32 Gdyby polacy mieli honor to wstrzymaliby te wycieczki nienawisci w trybie natychmiastowym. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 22:40 Ale holota sie miota:P Co do licha maja Zydzi do obsesji seksualnych polskiego kleru? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 22:43 ta obsesja antypolska tez musi miec podloze seksualne.. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 22:46 Antypolska? Moze jeszcze u mnie? Oj wej, ale sie usmialem:)))))) A teraz pytanie za 100 punktow: czy ty utozsamiasz katolicyzm z polskoscia? Nawrociles sie?:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jontek Re: Ksieza deprawuja dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:48 Absztyfikantyzmu z polskością utożsamić się nie da. Ale wybaczamy ci Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 22:49 I slusznie, bo absztyfikantyzm zaklada kosmopolityzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jontek Re: Ksieza deprawuja dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:56 absztyfikantyzm to absztyfikantyzm i nie dorabiaj do tego filozofii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jontek Re: Ksieza deprawuja dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:47 Dlaczego? Polacy mają honor, honoru nie mają ci, co do nich przyjeżdzają a na nich plują. My jesteśmy wielkim narodem i im wybaczamy. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 22:49 Jontek, niebozatko ty moje, mow za siebie, ok?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jontek Re: Ksieza deprawuja dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:49 A dlaczego? Mówię jak chcę, i nikt nie będzie mi mówił co mam mówić Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 22:52 to mow za siebie, a nie w liczbie mnogiej. i pamietaj ze to wybaczanie na lewo i prawo jest jednym ze srodel slabosci polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jontek Re: Ksieza deprawuja dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:55 a ty pamiętaj że wybaczanie jest dowodem na wielkość narodu. Mojego, polskiego narodu wśród którego się wychowałem i dalej żyję, a nie uciekam jak szczur Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 22:57 Ooo jontek! trza bylo mowic od razu ze jestes klerykiem oddelegowanym na front walki ze ZLEM na forum.. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 22:58 Swar, on cie chyba obrazil:P Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 23:00 swoja glupota obraza sam siebie, ale bedac z rodu mego obraza i mnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Jag är jävligt trött 13.04.07, 23:01 Sam bylem w przeszlosci przez Ciebie Swaroże atakowany za wyrozumialosc dla czarnych, a teraz mi takim hucpowaniem odplacasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jontek szczury do ataku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 23:05 Podoba mi się, że takie dwa szczury atakują nas, Polaków. Przynajmniej wszyscy którzy przeczytają te wpisy przekonują się kim jesteście. No dalej, dalej szczury, do ataku! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: szczury do ataku! 13.04.07, 23:08 Polakami sobie geby nie wycieraj. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Jag är jävligt trött 13.04.07, 23:08 Czego sie mnie czepiasz? Ta mloda zulia zydowska wku..la mnie na maksa.. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Ksieza deprawuja dzieci 15.04.07, 21:34 > a ty pamiętaj że wybaczanie jest dowodem na wielkość narodu. Tą wielkość widać obecnie na przykładzie stosunków z Rosją i Niemcami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Re: Ksieza deprawuja dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 21:56 Wybaczyć nie znaczy zapomnieć. Mieliśmy dotychczas przykład prostytucji politycznej w wykonaniu postkomunistów. Pora zacząć dbać o własne interesy i jasno to wyartykułować Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Ksieza deprawuja dzieci 15.04.07, 22:05 I dzięki tej "mądrości" od 1,5 nie możemy handlować z Rosją mięsem. Zamiast przez Polskę, rura pójdzie po dnie Bałtyku. Tak właśnie dbacie o polskie interesy. Spróbuj na straganie pouczać klientów, zobaczysz ile nahandlujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Ksieza deprawuja dzieci 13.04.07, 22:49 oj jontek, jakis ty glupi i wlasnie dlatego zydzi przyjezdzaja do ciebie i pluja ci w twarz. Gość portalu: jontek napisał(a): > Dlaczego? Polacy mają honor, honoru nie mają ci, co do nich przyjeżdzają a na > nich plują. My jesteśmy wielkim narodem i im wybaczamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jontek Re: Ksieza deprawuja dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 22:54 Fajnie że są tacy mądrzy jak ty, co swoją mądrość wylewają na forum internetowym GW. Może nawet Nobla za swoje osiągnięcia dostaniesz. Albo dadzą ci socjal Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Ksieza deprawuja dzieci 15.04.07, 22:00 Tacy sami debile, jak nasze rausofoby. A także IPNowcy, co małolatom wmawiają, że za PRLu było, jak w amerykańskich filmach o ZSRR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzytwa Re: Ksieza deprawuja dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 22:04 Wieczór nienawiści i głupoty? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Ksieza deprawuja dzieci 15.04.07, 22:07 Aleś się nagadał. Inwencji zabrakło? Odpowiedz Link Zgłoś