bbury 20.05.03, 14:20 www.kurier.szczecin.pl/?d=wiadomosci&id=25870 PS ciekawe po ile bilety - jak ktoś ustali, niech da znać. I ciekawe jake będą kolejki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skuter70 Re: Przegapiliście nowe kino ??? 20.05.03, 14:22 nie bury to TY przegapiles nowe kino:) news jest dosc stary:) Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: Przegapiliście nowe kino ??? 20.05.03, 14:25 ups :) widać jestem nie z tej bajki :))) Ale ceny bileta to żeś nie podał ! PS a na sobotnią impresę popagandową na Wałach Chrobrego ktoś się wybiera ? Będzie podobnież M Zoob . Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Przegapiliście nowe kino ??? 20.05.03, 14:29 za matrixa nie dam ani grosza:) Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Przegapiliście nowe kino ??? 20.05.03, 14:31 za matriksa nie, ale za panią belucci to mógłbyś sie złamać :) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Przegapiliście nowe kino ??? 20.05.03, 14:33 pania beluci mam na plakacie nad lozkiem Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: Przegapiliście nowe kino ??? 20.05.03, 14:34 ja bym wolała trójwymiarową Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Przegapiliście nowe kino ??? 20.05.03, 14:36 jak na kobiete masz dziwne gusta Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 przeca stoi 20.05.03, 14:31 bbury napisał: > www.kurier.szczecin.pl/?d=wiadomosci&id=25870 > PS ciekawe po ile bilety - jak ktoś ustali, niech da znać. "Przez pierwszy tydzień bilety na seanse będą kosztowały 15 złotych, a następnie będą droższe albo tańsze o złotówkę" :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: przeca stoi IP: 64.9.159.* 20.05.03, 14:35 mike102 napisał: > bbury napisał: > > > <a href="http://www.kurier.szczecin.pl/?d=wiadomosci&id=25870"target="_blank">www.kurier.szczecin.pl/?d=wiadomosci&id=25870</a> > > PS ciekawe po ile bilety - jak ktoś ustali, niech da znać. > > "Przez pierwszy tydzień bilety na seanse będą kosztowały 15 złotych, a > następnie będą droższe albo tańsze o złotówkę" > :-D 15 ZL to tanio w porownaniu ze srednia 24-28 zl w kielcach!! Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: przeca stoi 20.05.03, 14:36 coś mnie się wydaje że i w szczecinie do czasu pojawienia się konkurencji cena będzie kielecka :) No chyba że dumping... Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: przeca stoi 20.05.03, 14:38 lepiej sobie bury zalatwiaj kolezanke na te laczone siedzenia zamiast w kolko o forsie prawic Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: przeca stoi 20.05.03, 14:39 skuter70 napisał: > lepiej sobie bury zalatwiaj kolezanke na te laczone siedzenia zamiast w kolko o forsie prawic Nie ma co ładna ekonomia. Z koleżanką to będzie 2 razy drożej ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: przeca stoi 20.05.03, 14:41 ale 4 razy przyjemniej szczegolnie jak matrix bedzie bardziej nudny od pierwwszego Odpowiedz Link Zgłoś
jottka a w krakowie 20.05.03, 14:43 w multikinie to tylko normalne foteliki :( popkorn i kola, i nic poza tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: przeca stoi IP: 64.9.159.* 20.05.03, 14:42 skuter70 napisał: > lepiej sobie bury zalatwiaj kolezanke na te laczone siedzenia zamiast w kolko o > > forsie prawic A mozna np zainwestowac jakie 10 tys zl w jaki SONY 65 calowy TV i przy zalorzeniu ze co drugi dzien chcesz do kina lazic to ci sie zwroci po circa 2 latach !!! I do tego domowa skrzypiaca kanapa nikomu nie bedzie przeszkadzala ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: przeca stoi 20.05.03, 14:46 skuter namawia mnie do piractwa ??? ładne rzeczy. A co do telewizora to nie kupię sobie grata którego za 2 tygodnie przecenią o 50 % bo mnie szlag trafi. Taniej wyszłoby wynajmować pioniera w całości... Ale nikt nie podchwycił wątku o koncercie Mr Zooba ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: przeca stoi IP: 64.9.159.* 20.05.03, 14:49 bbury napisał: > skuter namawia mnie do piractwa ??? > ładne rzeczy. > > A co do telewizora to nie kupię sobie grata którego za 2 tygodnie przecenią o > 50 % bo mnie szlag trafi. > Taniej wyszłoby wynajmować pioniera w całości... > > Ale nikt nie podchwycił wątku o koncercie Mr Zooba ! Mr zoob?? a to ten co jakie 20 lat temu spiewal ze to jego kawalek podlogi czy cos takiego???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: przeca stoi IP: 64.9.159.* 20.05.03, 15:03 bbury napisał: > skuter namawia mnie do piractwa ??? > ładne rzeczy. > > A co do telewizora to nie kupię sobie grata którego za 2 tygodnie przecenią o > 50 % bo mnie szlag trafi. > Taniej wyszłoby wynajmować pioniera w całości... > > to se polacz kino z telewizornia i gazetowym forum!! gateway.com/home/ce/plasma_tv.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: przeca stoi 20.05.03, 14:50 w domu to bury ma kolekcje znaczkow oglada sie przy swiecach ... Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: przeca stoi 20.05.03, 14:55 skuter70 napisał: > w domu to bury ma kolekcje znaczkow > oglada sie przy swiecach ... Najbardziej cenię sobie ten z napisem "Wsjega Gatow" A Mr Zoob to właśnie ten gość od podłogi. Podobnież w latach 80 emigrował do RFN gdzie skłądał samochody w fabryce :) A teraz proszę, powrót do macierzy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: przeca stoi IP: 64.9.159.* 20.05.03, 15:00 No prosze a juz myslalem ze mnie siem rabnelo z lechem janerka !!!! co do jego wyjazdu do cos mi sie o uszy obilo, tyle ze ja slyszalem ze to byla szwecja czy jaka norwegia Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 pytanie do bburego - off topic 20.05.03, 15:06 udalo ci sie wreszcie dostac na wieze UW? jak tak to dawaj zaraz fotki do "grupy szczecin", bo nie wierze zebys poszedl bez aparatu! Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: pytanie do bburego - off topic 20.05.03, 15:37 mike102 napisał: > udalo ci sie wreszcie dostac na wieze UW? jak tak to dawaj zaraz fotki > do "grupy szczecin", bo nie wierze zebys poszedl bez aparatu! Niestety wieża czeka nadal na śmiałków, a u mnie taki z.. że nie mam czasu taczki załadować... Jeszcze z 1 miesiąc albo 1,5 jak się obrobię a wówczas powrócę na ścieżkę badacza Szczecina... Niestety póki co nawet na forum nie mam za bardzo czasu :( Inna sprawa że próbowałem się dostać na grupę kilka dni temu i zakończyło się porażką. Może to wina mojej angielszczyzny :) a może za mało wytrwałości. Z pewnością niedługo sie zgłoszę na miejscu (albo tu z po prośbie pomoc). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: pytanie do bburego - off topic IP: 64.9.159.* 20.05.03, 15:50 bbury napisał: > mike102 napisał: > > > udalo ci sie wreszcie dostac na wieze UW? jak tak to dawaj zaraz fotki > > do "grupy szczecin", bo nie wierze zebys poszedl bez aparatu! > > Niestety wieża czeka nadal na śmiałków, a u mnie taki z.. że nie mam czasu > taczki załadować... Jeszcze z 1 miesiąc albo 1,5 jak się obrobię a wówczas > powrócę na ścieżkę badacza Szczecina... > Niestety póki co nawet na forum nie mam za bardzo czasu :( > Inna sprawa że próbowałem się dostać na grupę kilka dni temu i zakończyło się > porażką. Może to wina mojej angielszczyzny :) a może za mało wytrwałości. > Z pewnością niedługo sie zgłoszę na miejscu (albo tu z po prośbie pomoc). > > Pozdrawiam. Jak bedziesz gotowy na kolejna probe wejscia na grupe szczecin to daj znac . Otworzysz dwie przegladarki ( takie pomniejszone co by na ekranie razem byly) w jednej bedziesz mial grupe szczecin w drugiej szczecinski gazetowy czat i ja cie ze reke poprowadze krok po kroku !!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 ciekawe czy jest ktos kto NIE MIAL problemu 21.05.03, 07:50 z wjsciem na grupe?:) jak juz kielce cos znajda... Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: pytanie do bburego - off topic 21.05.03, 09:32 Gość portalu: JACEK napisał(a): > Jak bedziesz gotowy na kolejna probe wejscia na grupe > szczecin to daj znac . Otworzysz dwie przegladarki ( > takie pomniejszone co by na ekranie razem byly) w jednej > bedziesz mial grupe szczecin w drugiej szczecinski > gazetowy czat i ja cie ze reke poprowadze krok po kroku !!! > > pozdrowienia :) kurcze pióro, nie wiedziałem że to aż tak skmplikowae. Teraz już wiem czemu mi się nie udało. :))) A tak na marginesie. Pomyśleliście już tam o kąciku sentymentalnym ? może jest ktoś kto chciałby zobaczyć zapamiętane sprzed lat rewiry które na codzień nie znajdują się na komercyjnych fotkach miasta ? Pomyśłcie. Jakby co to mogę kika fotek cyknąć. Artystą nie jestem ale za to lubię nietypowe ujęcia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: pytanie do bburego - off topic 21.05.03, 09:47 prawde mowiac to jak na rzie jest tam radosny bu.. tzn ten no.. balagan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: pytanie do bburego - off topic IP: 64.9.159.* 21.05.03, 13:13 skuter70 napisał: > prawde mowiac to jak na rzie jest tam radosny bu.. tzn ten no.. balagan no nie taki balagan znowu, jaki tam porzadek w grupce z fotkami jest ;-) grupa linki to juz inna sprawa ;-))) Trza kogos kto by chcial byc moderatorem grupy, moze ty skuti??? Ps wbrew pozorom kieleckie wejscie na grupe nie jest az tak skomplikowane ........ ;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: pytanie do bburego - off topic 21.05.03, 13:17 > Trza kogos kto by chcial byc moderatorem grupy, moze ty > skuti??? moderatorem powinien byc ojciec zalozyciel i chyba tak nawet jest tam wpisane a skutiemu po ciezkim boju, przy duzych stratach w ludziach i sprzecie ledwo udalo sie tam zarejestrowac wiec lepiej jak bedzie czymal swoje lewe lapki z dala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: pytanie do bburego - off topic IP: 64.9.159.* 21.05.03, 13:49 skuter70 napisał: > > > Trza kogos kto by chcial byc moderatorem grupy, moze ty > > skuti??? > > moderatorem powinien byc ojciec zalozyciel i chyba tak nawet jest tam wpisane > a skutiemu po ciezkim boju, przy duzych stratach w ludziach i sprzecie ledwo > udalo sie tam zarejestrowac wiec lepiej jak bedzie czymal swoje lewe lapki z > dala I DLATEGO JESTEM Z CIEBIE DUMNY , SKUTI!!!! co do moderatora to pewnie adellmus by sie zgodzil!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: pytanie do bburego - off topic 21.05.03, 13:56 ja tez jestem z siebie dumny szczegolnie ze frankowi chyba dotad ta sztuka sie nie udala choc jest "teraz polska":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: pytanie do bburego - off topic IP: 64.9.159.* 21.05.03, 15:35 Caly gips polega na tym by se narpiew ksywe i haslo zalozyc w yahoo.com a potem juz prosto sie do grupy zapisac Odpowiedz Link Zgłoś