sibeliuss 25.04.07, 23:48 STARGARD – STRACHOCIN – DOLINA KĄPIELI – PĘCINO – ULIKOWO – STARGARD (30 KM) powiatstargardzki.pl/strony/192.dhtml Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niewidzialna_l Re: Fajna trasa na rower 26.04.07, 09:08 i myslisz,ze mnie tam nie było? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Fajna trasa na rower 26.04.07, 22:14 niewidzialna_l napisała: > i myslisz,ze mnie tam nie było? Ani przez chwilę nie wątpiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Fajna trasa na rower 28.04.07, 09:56 Odpaliłem wczoraj rower, sezon uważam za otwarty. Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Fajna trasa na rower 02.05.07, 10:19 Nad morzem,zaliczyłam trase Mrzezyno -Niechorze .Oczywiscie plaza,z wiatrem było super tylko muszelki trzaskały mi pod oponami,z powrotem ciezko,prawie kolana mi wysiadły.Wiatr był urywajacy głowy,a powietrze arktyczne.Wczoraj zaliczyłam,okolice Marianowa,piekne lasy,pod oponami trzaskały mi szyszki. Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Fajna trasa na rower 02.05.07, 13:46 Jesli w planach mamy grila ,to wtedy jedziemy autkiem z bagaznikiem thule,polecam z 2 rowerami.Jednak na tak krótkie trasy 22 km w jedna strone jedziemy rowerkiem,i zwiedzamy tamtejsze okolicznosci przyrody. Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Fajna trasa na rower 04.05.07, 10:20 Wczoraj zaliczyłam Przelewice,w jedna strone jechalismy,przez Witkowe,a potem wiele wiosek,niektóre z nich nie miało normalnej drogi,tylko wydeptana.Piekne okolice ,pełno rzepaku.3 godziny jazdy.Z powrotem po 15 minutach przerwy ,wyjechalismy juz normalna droga przez Nowy przylep.2 godziny pod wiatr.Tyłek mnie boli,i palce u stóp. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Fajna trasa na rower 04.05.07, 11:29 A wiesz, że po rzepaku nic nie chce rosnąć i trzeba dwa lata siać łubin? Odpowiedz Link Zgłoś
violka30 Re: Fajna trasa na rower 04.05.07, 10:32 a ja wczoraj zrobiłam 25km trasę: Linówko-Ścienne-Głowacz (górę objechaliśmy dookoła) i zielonym szlakiem wzdłuż linii brzegowej jeziora Ińsko do Ińska na świeżego smażonego węgorza, powrót asfaltówką do Linówka:) trasa bardzo malownicza, mnóstwo pagórków i zatopionych w nich małych oczek-jeziorek(polodowcowych)i klifowych zboczy wzdłuż linii brzegowej jeziora Ińsko; trasa niezbyt długa, ale była sporym wyzwaniem dla sześciolatki na rowerze bez przerzutek:) pogoda wymarzona-temperatura do 20stopni i piękne słońce; Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Fajna trasa na rower 04.05.07, 10:35 w zeszłym tygodniu tam byłam,,rzeczywiscie jest tam bardzo ładnie.Gratulacje dla dzielnej 6 latki, Odpowiedz Link Zgłoś
violka30 Re: Fajna trasa na rower 04.05.07, 10:39 :) przekaże, jest bardzo uparta i mimo tego, ze było jej bardzo gorąco nie dała namówić się na krótkie spodenki z "pampersem" rowerowym-wolała pocić się w grubych dresach co pewnie było dla niej bardzo wyczerpujące, ale to twarda sztuka (po tatusiu:))... Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Fajna trasa na rower 04.05.07, 10:41 Ja tez nie włoze spodenek z pamperesem,za zadne pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Fajna trasa na rower 04.05.07, 11:30 niewidzialna_l napisała: > Ja tez nie włoze spodenek z pamperesem,za zadne pieniadze. Też masz "to" dziwne wrażenie? Odpowiedz Link Zgłoś
violka30 Re: Fajna trasa na rower 04.05.07, 11:35 niewidzialna_l napisała: > Ja tez nie włoze spodenek z pamperesem,za zadne pieniadze. ale z powodów estetycznych czy, że się tak wyrażę: "sensomotorycznych"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Fajna trasa na rower 04.05.07, 11:29 Pisz tak dalej to na wakacje przyjadę z rowerem :) Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Fajna trasa na rower 04.05.07, 11:34 przyjedz,zapraszam na kawe ,ciasto,i schabowy,,,,usmiech,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Fajna trasa na rower 04.05.07, 11:37 niewidzialna_l napisała: > przyjedz,zapraszam na kawe ,ciasto,i schabowy,,,,usmiech,,,, Boshee, TY nie zdajesz sobie sprawy jaki schabowy jest niezdrowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Fajna trasa na rower 04.05.07, 11:42 rzadko go robie,ale specjalnie dla ciebie,zrobie. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Fajna trasa na rower 04.05.07, 11:44 Będą nas podłączać pod respirator w tym samym czasie :) Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Fajna trasa na rower 04.05.07, 11:47 mnie powinni wczesniej,ale przy twoim trybie zycia,moze sie zdazyc,ze bedziesz pierwszym. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Fajna trasa na rower 04.05.07, 11:48 Żyję wyjątkowo niezdrowo i bardzo to lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: Fajna trasa na rower 04.05.07, 11:50 co jeszcze niezdrowego robisz?wiem,ze mało spisz,duzo pracujesz,obzerasz sie schabowymi,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Fajna trasa na rower 06.05.07, 12:31 Od 20 lat praktycznie nie jadam wieprzowiny. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Fajna trasa na rower 06.05.07, 12:32 Wczoraj byliśmy nad Zalewem Zegrzyński. Takie małe rozpoczęcie sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś