Dodaj do ulubionych

Proces gangu Wiesława J. "Picka"

IP: 217.98.232.* 28.05.03, 17:56
Adam , Ty znów o tym białym proszku ... Czy używając
słowa "groteskowy" starasz się być okrutny ? Trochę więcej
przemocy w piórze , np. Główny oskarżony Wiesław Jordan ps"
Picek" , człowiek o twarzy neandertalczyka , rzucił makabryczne
spojrzenie < lub coś takiego , bo trudno w jego przypadku bez
antropologa na 100 % rozszyfrować o co mu właściwie chodzi > na
jednego z wielu zdrajców ze swojej "debilgrupy" , jesteś
martwy ; warunkowe mam w 2033 , ale już dziś przygotuj się na
śmierć . Wpierw przeszczelę ci kolana , póżniej wydłubię oczy ,
obetnę ten plugawy język i na koniec zgwałcę , chyba , że mnie
obudzi oddziałowy na apel... w 2053. A tak na poważnie mój
znajomy "klawisz" mówił mi ostatnio , że od kiedy siedzi ten
drugi geniusz zbrodni "Ponton", Wiesiu skazany jest na więzienną
dietę i penitenciarną kawę; wrogów ma więcej niż ja włosów na
głowie , gnojki wypisują na niego brzydkie rzeczy na ścianach
więziennych poczekalni i straszą seksem bez zabezpieczeń...
Obiecanki cacanki a głupiemu radość, wiem bo mi też paru
takich obiecywało ślub i do dziś nic z tego nie wyszło , a
szkoda , bo podobno tylko krowa nie zmienia poglądów . Pa
Misiu, jak zwykle możesz na mnie liczyć za jakiś czas...
Obserwuj wątek
    • Gość: adam Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' IP: *.szcz.gazeta.pl 29.05.03, 22:55
      Rafał,
      Sorry, że odpisuję z opóźnieniem. To b. ciekawe, co piszesz o obecnej doli Picka. Zawsze mówiłem, że jest wina, to
      będzie kara. Wiesz coś o tym, no nie? Ty już masz pokutę za sobą (no chyba, że Oko dotrzyma swoich gróźb) i w
      słońcu, na placyku w willowej dzielnicy na ławeczce przesiadujesz (dla jasności, mam nadzieję, że Oko już niczego
      nie dotrzyma).
      Geniusz zbrodni - to bardziej pasuje do Giena, bo on ma takie jakieś nazwisko...Wiesz co? Kiedyś ktoś żartował, że
      tzw. półświatek powinien mieć swojego rzecznika. Np. rzecznik policji mówi: właśnie złapaliśmy tira z tym, a tym. Stał
      za tym gang taki, a taki. Taki rzecznik prasowy półświatka robi swoją konferencję i dementuje: towar wcale nie był
      tych, tylko innych. Albo: policja jak zawsze przesadza, tyle nie da się na tym zarobić. Przemyśl to, może to Twoja
      rola?
      PS. Różni ludzie czytają texty na forum. Myślisz, że wiedzą, że Ty to Ty? I coś z tych textów rozumieją? I co Ty z tym
      proszkiem?! Złe informacje. Lepiej opowiedz jakąś historię fajną. Taką, której nie znamy z sali 138. Może o transporcie
      butów, który nie dotarł do właścicieli. Znasz ją? Bardzo ją lubię. Dobra jest też historia z posiadłości Pawła S. Ale ona
      nie spodobałaby się Kogutowi. Chociaż on chyba nie buszujej po internecie. I bez misiów, proszę.

• tricky Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' 30.05.03, 09:48
        Cześć Adam, dobrze że mu odpisujesz.
        Powiedz mi tylko jedno - czy to prawda że ten kolo nosił zerówki żeby wyglądać
        jak inteligent ?
        Pamiętam jak za starych, dobrych lat dostał w Parku Kasprowicza butelką w łeb.
        Nawet nie zareagował... już wtedy wiedziałem, że będą z niego ludzie ;-))))
        I kiedy w toalecie w I LO sprzedawał amfę też było fajnie. Robił kupę i
        sprzedawał amfę - każdy musi jakoś rozpocząć przestępcze życie.
        • Gość: szczupły Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.03, 11:33
          Sami znajomi widzę:)))
          • Gość: Aśka Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' IP: 111.111.31.* 30.05.03, 12:23
            Ta kultura kiedyś zgubi Adasia. To przez ten wrodzony (chyba) takt nie zrobi
            kariery dziennikarskiej. Już artykuły są sztywne więc myslałam, że jak już sie
            pojawi na forum pokaże tzw "lwi pazur". A tu lipa. Więc może Misiu pasuje?
            • tricky Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' 30.05.03, 12:42
              Asiek - czekam z niecierpliwością na twoją kolejną, ostrą ripostę.
              Najpierw spotkaj się z paroma bandytami, później o nich napisz "ostre słowa".
              A właściwie bardziej odpowiada Ci retoryka bezwzględnego bandyty czy Misia ?
              • Gość: Aśka Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' IP: 111.111.31.* 30.05.03, 12:50
                tricky napisał:

> Asiek - czekam z niecierpliwością na twoją kolejną, ostrą ripostę.
                > Najpierw spotkaj się z paroma bandytami, później o nich napisz "ostre słowa".
                > A właściwie bardziej odpowiada Ci retoryka bezwzględnego bandyty czy Misia ?
                PARU ZNAM:)
                RETORYKA "BEZWZGLĘDNEGO BANDYTY" JEST CIEKAWSZA NIŻ ZACHOWAWCZOŚĆ REDAKTORKA.
                A TAK Z CIEKAWOŚCI: CO ROBIŁEŚ W KIBLU W JEDYNCE? BYŁEŚ W KABINIE OBOK CZY W
                ROLI KLIENTA?
                • tricky Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' 30.05.03, 12:59
                  Do kibla w I chodziło się na papierosa ;-)) i chyba dalej się tam chodzi na
                  fajkę.
                  Klientem R. ani innego podobnego mu kolesia nie byłem. To nie moja bajka. Za
                  to dostałem od niego w ryj raz lub dwa razy. Ale należało mi się bo byłem
                  śmieciem lub "misiem " jak wolisz. W końcu odpowida Ci ta retoryka.
                  p.s. i nie krzycz ;-))
                  • Gość: Aśka Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' IP: 111.111.31.* 30.05.03, 13:10
                    tricky napisał:

> Do kibla w I chodziło się na papierosa ;-)) i chyba dalej się tam chodzi na
                    > fajkę.
                    > Klientem R. ani innego podobnego mu kolesia nie byłem. To nie moja bajka. Za
                    > to dostałem od niego w ryj raz lub dwa razy. Ale należało mi się bo byłem
                    > śmieciem lub "misiem " jak wolisz. W końcu odpowida Ci ta retoryka.
                    > p.s. i nie krzycz ;-))
                    JA NIE KRZYCZĘ JA MAM PO PROSTU DONOŚNY GŁOS.
                    CZEGOŚ TU NIE ROZUMIEM. WIEDZĄC O DZIAŁALNOŚCI "BEZWZGLĘDNEGO BANDYTY" ŁAZIŁEŚ
                    NA FAJKE TAM GDZIE ON TĄ DZIAŁALNOŚĆ WD CIEBIE PROWADZIŁ. DO TEGO DOSTAŁEŚ OK
                    DWÓCH RAZY W RYJ (JAK ROZUMIEM NIE "NA RAZ" TYLKO PRZY DWÓCH OKAZJACH). TO
                    ZNACZY, ŻE POLAZŁEŚ TAM CO NAJMNIEJ DWA RAZY! CZYLI NIE BYŁEŚ ZBYT "LOTNYM
                    INTELEKTUALNIE" MŁODZIEŃCEM.
                    PS. RETORYKA RETORYKĄ ALE LUBIĘ INTELIGENTNYCH FACETÓE:-)
                    • tricky Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' 30.05.03, 13:24
                      Wyciągasz złe wnioski - poczytaj moje posty.
                      Myślisz, że R handlował amfą w kiblu w I LO kiedy był mafiosem, ej no przecież
                      on był wtedy żuczkiem, młodym początkującym dilerem.
                      W ryj dostałem od niego podczas przeglądu kapel rockowych w Parku - wtedy
                      nawet jeszcze nie wiedzał co to narkotyki.
                      Nie staraj się mnie obrazić wytykając mi brak inteligencji.
                      To Ty masz problemy z kojarzeniem faktów i dat.
                      p.s. musiałem chodzić do toalety od czasu do czasu ( siku, papieros wiesz te
                      sprawy)
                      p.s2. caps lock chyba masz wciśnięty...
                      • Gość: Aska Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' IP: 111.111.31.* 30.05.03, 13:33
                        tricky napisał:

> Wyciągasz złe wnioski - poczytaj moje posty.
                        > Myślisz, że R handlował amfą w kiblu w I LO kiedy był mafiosem, ej no
                        przecież
                        > on był wtedy żuczkiem, młodym początkującym dilerem.
                        > W ryj dostałem od niego podczas przeglądu kapel rockowych w Parku - wtedy
                        > nawet jeszcze nie wiedzał co to narkotyki.
                        > Nie staraj się mnie obrazić wytykając mi brak inteligencji.
                        > To Ty masz problemy z kojarzeniem faktów i dat.
                        > p.s. musiałem chodzić do toalety od czasu do czasu ( siku, papieros wiesz te
                        > sprawy)
                        > p.s2. caps lock chyba masz wciśnięty...
                        1. LUBIĘ DUŻE ..... LITERY
                        2. DWA RAZY DOSTAŁEŚ NA PRZEGLĄDZIE KAPEL??
                        3. W KTÓRYM ROKU TO HANDLOWAŁ W JEDYNCE?
                        4. WIEDZĄC, ŻE TAM SIĘ DZIEJĄ TAKIE RZECZY NIE MOGŁEŚ PÓJŚĆ DO INNEGO KLOPA?
                        5. DO TEJ PORY NIC O DATACH NIE BYŁO WIĘC JAK MOGĘ COKOLWIEK W TYM TEMACIE
                        KOJARZYĆ?
                        6. NA PRZEGLĄDZIE /BYŁAM - FAJNIE BYŁO/ ON DOSTAŁ, TY DOSTAŁEŚ WIEC NA CO SIE
                        SKARŻYSZ SKORO SPRAWIEDLIWOŚCI STAŁO SIE ZADOŚC?
                        7. CZY PISAŁAM COŚ O TWOJEJ KONKRETNIE INTELIGENCJI?
                        8. PRZEWRAŻLIWIONY CZY ZAKOMPLEKSIONY JESTEŚ?
                        • Gość: lutek Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' IP: *.teleton.pl 30.05.03, 13:46
                          Z regulaminu forum- netykiety dla dupka podpisującego sie Aska:
                          "Staraj się nie pisać wielkimi literami - w Internecie oznacza to, że
                          krzyczysz."

O tym wiedzą nawet dzieci ale ty "lubisz " pisac dużymi.
                          • Gość: ;) Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 30.05.03, 14:16
                            Gość portalu: lutek napisał(a):

> Z regulaminu forum- netykiety dla dupka podpisującego sie Aska:
                            > "Staraj się nie pisać wielkimi literami - w Internecie oznacza to, że
                            > krzyczysz."
                            >
                            >
                            > O tym wiedzą nawet dzieci ale ty "lubisz " pisac dużymi.
                            LUTUŚ!! NIE DENERWUJ SIE TAK, NIE SLYSZLES O TYM ZE REGULAMINY SA PO TO ABY JE
                            LAMAC? A JESLI JESTES TAKI AKURATNY TO "ASKA" JEST IMIENIEM KTORE WSKAZUJE PLEC
                            ZENSKA, WIEC Z TYM DUPKIEM TROSZKE ZAWALILES... ;)
                      • marys4 Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' 30.05.03, 13:40
                        tricky napisał:

> Wyciągasz złe wnioski - poczytaj moje posty.
                        > Myślisz, że R handlował amfą w kiblu w I LO kiedy był mafiosem, ej no
                        przecież
                        > on był wtedy żuczkiem, młodym początkującym dilerem.
                        > W ryj dostałem od niego podczas przeglądu kapel rockowych w Parku - wtedy
                        > nawet jeszcze nie wiedzał co to narkotyki.
                        > Nie staraj się mnie obrazić wytykając mi brak inteligencji.
                        > To Ty masz problemy z kojarzeniem faktów i dat.
                        > p.s. musiałem chodzić do toalety od czasu do czasu ( siku, papieros wiesz te
                        > sprawy)
                        > p.s2. caps lock chyba masz wciśnięty...

Ho ho ho - ktoś tutaj zna bardzo dobrze czyjąs biografię. niewiarygodne co
                        agzety robią z ludzi.....
                        mafioso, diler, żuczek ??? tricky a kim ty jesteś ??
                  • Gość: rafał Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' IP: 217.98.232.* 30.05.03, 13:27
                    tricky napisał:

> Do kibla w I chodziło się na papierosa ;-)) i chyba dalej się
                    tam chodzi na
                    > fajkę.
                    > Klientem R. ani innego podobnego mu kolesia nie byłem. To nie
                    moja bajka. Za
                    > to dostałem od niego w ryj raz lub dwa razy. Ale należało mi
                    się bo byłem
                    > śmieciem lub "misiem " jak wolisz. W końcu odpowida Ci ta
                    retoryka.
                    > p.s. i nie krzycz ;-)) Misiu, aż tyle razy , i nic ci nie
                    połamałem ? coś mi mówi , że zalewasz , chciałeś
                    zabłysnąć "wiedzą" , i powiedziałeś co wiedziałeś... Akurat
                    nigdy nikomu nie sprzedałem ani grama , a więc kulą w płot po
                    raz pierwszy. Po prostu tak się złożyło,że robili to inni. Ja
                    pełniłem stanowisko kierownicze... Chyba dzięki tym zerówkom ,
                    bo innych walorów u siebie nie znajduję. Dlatego zaraz
                    zmasakruję kilku okulistów za te kłamstwa , którymi mnie karmią
                    od 13lat. Tak więc Rybeńko, kulą w płot po raz drugi...A co do
                    przemocy , pociesz się : nikt nie ma na nią monopolu. Dziś
                    wieczorem walnij dwa piwa , weż łom i ... Kto wie może trafisz
                    podobnego do mnie... Ja robię takie rzeczy bez "dopalaczy",
                    wiesz , jestem już zawodowcem . Pamiętaj jedynie by nie
                    zostawić DNA , zapachu , paluchów i światków mogących cię
                    rozpoznać . No i się nie chwal ... bo przeczytasz o sobie w "GW".
                    • marys4 Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' 30.05.03, 13:33
                      Oj Adaś - zdziwiłbys sie jak duzo ludzi w naszym malym miasteczku wie bardzo
                      dokladnie o co biega. Zdziwiłbyś sie ile osób kumało o co chodzi juz wtedy
                      kiedy tak iście lotnie robiłes karierę rzezbiąc jeden temat, który jak sie
                      okazalo parę lat pożniej nie byl tym strzałem w dziesiatkę... - bo kariera się
                      zatrzymała ...:-)
                      Czas szybko mija i nie wszyscy stąd uciekli.
                      Mam do ciebie tylko jedno pytanie: Czemu nie pisałes wszystkiego w swoich
                      artykułach ? Baleś się ? Czy ktoś nie pozwolił ? Teraz tez uważaj bo wielkie
                      OKO obserwuje...
                      Tricky - a ty nie myl osób z imionami...wszystko ci sie pomieszalo - chyba ze
                      strachu...
                      Zapytaj Adasia kim był ten co nosil zerówki ...... Adaś Ci powie - bo napisac
                      nie chciał...
                      • Gość: Aśka Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' IP: 111.111.31.* 30.05.03, 13:39
                        NAJLEPSZE Z TEGO WSZYSTKIEGO JEST TO, ŻE DOWIEDZIAŁAM SIĘ O SWOJEJ INTELIGENCJI
                        100%-OWEJ!!!! A ŚWIADCZY O TYM FAKT, ZE OD WIELU LAT NOSZE OKULARY!!!! /NIE
                        ZERÓWKI:-)/
                        • hsps Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' 30.05.03, 13:51
                          Gość portalu: Aśka napisał(a):

> NAJLEPSZE Z TEGO WSZYSTKIEGO JEST TO, ŻE DOWIEDZIAŁAM SIĘ O SWOJEJ
                          INTELIGENCJI
                          >
                          > 100%-OWEJ!!!! A ŚWIADCZY O TYM FAKT, ZE OD WIELU LAT NOSZE OKULARY!!!! /NIE
                          > ZERÓWKI:-)/
                          Jeżeli chodzi o mężczyzn to :
                          Intelektualista - Facet, który jest zdolny przez ponad 2 godziny myśleć o czymś
                          innym niż seks.

• Gość: Aska HSPS IP: 111.111.31.* 30.05.03, 13:56
                            NO TO NIE ZNAM ANI JEDNEGO INTELEKTUALISTY:-)
                            • hsps Re: HSPS 30.05.03, 14:00
                              Gość portalu: Aska napisał(a):

> NO TO NIE ZNAM ANI JEDNEGO INTELEKTUALISTY:-)
                              Ja też nie !!!
                              (najlepszy wynik jaki znam to kumpel, który 45 minut myślał o pieniądzach)
                    • tricky Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' 30.05.03, 13:41
                      Przestraszyłem się, kończę już ten wątek. Jeszcze mnie dosięgną macki zła
                      i "przeczytam o sobie w GW". Adam napisze strasznie nudny tekst o kolejnej
                      ofiarze...rzeczywiście nie ma sensu się narażać.
                      A teraz Asiu napisz parę słów o tępym piórze, pozdrawiam
                      • Gość: Aska Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' IP: 111.111.31.* 30.05.03, 13:51
                        tricky napisał:

> Przestraszyłem się, kończę już ten wątek. Jeszcze mnie dosięgną macki zła
                        > i "przeczytam o sobie w GW". Adam napisze strasznie nudny tekst o kolejnej
                        > ofiarze...rzeczywiście nie ma sensu się narażać.
                        > A teraz Asiu napisz parę słów o tępym piórze, pozdrawiam
                        A KTO POWIEDZIAŁ, ŻE O OFIARZE? SKORO NA TYM KONCERCIE DOSTAŁEŚ W RYJ TO
                        ZNACZY, ŻE BYŁES W POGO POD SCENĄ. A CIĄGNĄC DALEJ MOŻNA SIĘ DOMYSLAĆ, ŻE W
                        TAKICH BOJACH JESTEŚ ZAPRAWIONY. MOŻE WIĘC SIĘ OKAZAĆ, ŻE NIE OFIARĄ A KATEM
                        BĘDZIESZ.
                        O CZYIM TĘPYM PIÓRZE? BO JEŚLI ADASIA TO JEST ONO TAKIE JAKIE KAŻDY WIDZI.
                        CZYLI BRAK PIÓRA A JEST PAZUR:-)
                        PS. CZEMU NIE ODPOWIEDZIAŁES NA ZADANE PYTNIA? AKURAT TEN TEST NIE BYŁ ZBYT
                        TRUDNY!
        • Gość: Luk Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' IP: *.dip.t-dialin.net 30.05.03, 14:48
          tricky napisał:

> Cześć Adam, dobrze że mu odpisujesz.
          > Powiedz mi tylko jedno - czy to prawda że ten kolo nosił
          zerówki żeby wyglądać
          > jak inteligent ?
          > Pamiętam jak za starych, dobrych lat dostał w Parku
          Kasprowicza butelką w łeb.
          > Nawet nie zareagował... już wtedy wiedziałem, że będą z niego
          ludzie ;-))))
          > I kiedy w toalecie w I LO sprzedawał amfę też było fajnie.
          Robił kupę i
          > sprzedawał amfę - każdy musi jakoś rozpocząć przestępcze życie.

Piszesz o rzeczach o ktorych nie masz ZIELONEGO POJECIA [ bez
          obrazy ]
          • Gość: tricky Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 30.05.03, 15:52
            Gość portalu: Luk napisał(a):

> tricky napisał:
            >
            > > Cześć Adam, dobrze że mu odpisujesz.
            > > Powiedz mi tylko jedno - czy to prawda że ten kolo nosił
            > zerówki żeby wyglądać
            > > jak inteligent ?
            > > Pamiętam jak za starych, dobrych lat dostał w Parku
            > Kasprowicza butelką w łeb.
            > > Nawet nie zareagował... już wtedy wiedziałem, że będą z niego
            > ludzie ;-))))
            > > I kiedy w toalecie w I LO sprzedawał amfę też było fajnie.
            > Robił kupę i
            > > sprzedawał amfę - każdy musi jakoś rozpocząć przestępcze życie.
            >
            > Piszesz o rzeczach o ktorych nie masz ZIELONEGO POJECIA [ bez
            > obrazy ]
            yyyy a zebys wiedzial ze sie obrazilem! buuuuu!! powiem wszytko mamieeeeeeee!!
            buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! ty swinio!! nie lubie cie...
            ty luku jeden! popamietasz to! jak cie spotkam na jakims pogo to cie zbije!! :(
            • Gość: Luk Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.03, 12:06
              Gość portalu: tricky napisał(a):

> Gość portalu: Luk napisał(a):
              >
              > > tricky napisał:
              > >
              > > > Cześć Adam, dobrze że mu odpisujesz.
              > > > Powiedz mi tylko jedno - czy to prawda że ten kolo nosił
              > > zerówki żeby wyglądać
              > > > jak inteligent ?
              > > > Pamiętam jak za starych, dobrych lat dostał w Parku
              > > Kasprowicza butelką w łeb.
              > > > Nawet nie zareagował... już wtedy wiedziałem, że będą z niego
              > > ludzie ;-))))
              > > > I kiedy w toalecie w I LO sprzedawał amfę też było fajnie.
              > > Robił kupę i
              > > > sprzedawał amfę - każdy musi jakoś rozpocząć przestępcze życie.
              > >
              > > Piszesz o rzeczach o ktorych nie masz ZIELONEGO POJECIA [ bez
              > > obrazy ]
              > yyyy a zebys wiedzial ze sie obrazilem! buuuuu!! powiem wszytko
              mamieeeeeeee!!
              > buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!! ty swinio!! nie lubie cie...
              > ty luku jeden! popamietasz to! jak cie spotkam na jakims pogo to cie zbije!! :
              (

Nie strasz, bo sie zesrasz... Gowno wiesz i gowno jesz. Otwierasz gebe zeby cos
              powiedziec i slychac tylko brzeczenie much, bo prawda jest taka ze uslyszales
              cos, gdzies i chciales zaistniec na forum piszac o tym, ale jak juz wczesniej
              wspomnialem gowno wiesz na ten temat leszczyku w koknejkach! [ bez obrazy ] :)
              • Gość: Baton Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.03, 12:51
                A ja tam wiem swoje, ze Tricky to pedal, ktory szuka sobie rownych na forum.
                Chcial sie kiedys umowic ze mna ale nic nie wyszlo bo facet dziala bez
                wazeliny. W sumie tyle i tylko tyle.
                • Gość: Aśka Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' IP: 111.111.31.* 05.06.03, 14:27
                  Dobre:-) Obaj jesteście dobrzy!! Pozdr.
                  • Gość: Luk Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' IP: *.dip.t-dialin.net 05.06.03, 14:41
                    Gość portalu: Aśka napisał(a):

> Dobre:-) Obaj jesteście dobrzy!! Pozdr.

Aska !!! JA CIE LIUBLJU!!! ;)
                    Luk
      • Gość: rafał Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' IP: 217.98.232.* 30.05.03, 14:22
        Gość portalu: adam napisał(a):

> Rafał,
        > Sorry, że odpisuję z opóźnieniem. To b. ciekawe, co piszesz o
        obecnej doli Pick
        > a. Zawsze mówiłem, że jest wina, to
        > będzie kara. Wiesz coś o tym, no nie? Ty już masz pokutę za
        sobą (no chyba, że
        > Oko dotrzyma swoich gróźb) i w
        > słońcu, na placyku w willowej dzielnicy na ławeczce
        przesiadujesz (dla jasności
        > , mam nadzieję, że Oko już niczego
        > nie dotrzyma).
        > Geniusz zbrodni - to bardziej pasuje do Giena, bo on ma takie
        jakieś nazwisko.
        > ..Wiesz co? Kiedyś ktoś żartował, że
        > tzw. półświatek powinien mieć swojego rzecznika. Np. rzecznik
        policji mówi: wła
        > śnie złapaliśmy tira z tym, a tym. Stał
        > za tym gang taki, a taki. Taki rzecznik prasowy półświatka
        robi swoją konferenc
        > ję i dementuje: towar wcale nie był
        > tych, tylko innych. Albo: policja jak zawsze przesadza, tyle
        nie da się na tym
        > zarobić. Przemyśl to, może to Twoja
        > rola?
        > PS. Różni ludzie czytają texty na forum. Myślisz, że wiedzą,
        że Ty to Ty? I coś
        > z tych textów rozumieją? I co Ty z tym
        > proszkiem?! Złe informacje. Lepiej opowiedz jakąś historię
        fajną. Taką, której
        > nie znamy z sali 138. Może o transporcie
        > butów, który nie dotarł do właścicieli. Znasz ją? Bardzo ją
        lubię. Dobra jest t
        > eż historia z posiadłości Pawła S. Ale ona
        > nie spodobałaby się Kogutowi. Chociaż on chyba nie buszujej po
        internecie. I be
        > z misiów, proszę.
        > Adam , przepraszam za Misia , nie chciałem Cię dotknąć... Co
        do roli rzecznika ,Marek by mnie nie strawił . Moją
        umiejętność współpracy z mediami testował na własnej skórze,
        napewno nie spodziewał się kilku paskudnych artykułów o swoich
        np. "powiązaniach ... " Wiesz co mam na myśli . Chodzby za to
        powinien mnie zabić . Poza tym , ja nie lubię stać w jednym
        szeregu z głupimi , słabymi i naiwnymi tchórzami . Nawet jeśli
        np. Ty czy Tobie podobni ludzie myślą tak również o mnie , to
        nie ma to znaczenia. Po prostu , nie liczcie się dla mnie. W
        tych sprawach ja i mój odbiór rzeczewistości są najważniejsze.
        Ale tylko w "tych sprawach". Ostatnio wysłałem do Marka
        widokówkę:" Jestem w domu. Zaryzykuj , zapłać i żyj ze
        świadomością , że za miesiąc , rok , dwa, ktoś cię przehandluje.
        A może nie... i ci się uda ! Spotykam twoich byłych klakierów ,
        od tego co mówią o tobie i jak się zachowują , rzygać się chce.
        Powinni przynajmniej mnie nie zauważać...Marek , tak między nami
        jesteś największym frajerem pod słońcem.Jak będzie ci sie nudzić
        pisz , adres ;... ". Adam , kto ma zginąć zginie ... Śmierć
        gładzi wszystkich : biedaków , bogaczy , płotki i bosów
        <cokolwiek to znaczy w Polsce >. Jeśli idzie o pokutę , mam
        dwie wieści . Dla takich jak ja nie stanowi większego
        problemu , czym większy rygor tym lepiej . Można wtedy skupić
        się na najważniejszych speawach .To była zła wieść . Dobra jest
        taka ,że jest nas niewielu...Kończę bo mi się zerówki zsuwają z
        nosa. Pa Mi... , o w mordę wymksnęło mi się ! PS. Gdyby Marek
        chciał zabić , już dawno by to zrobił . Ma kogo , ma za co < to
        najważniejsze> i jeszcze ma przez kogo , ale już niedługo... CBS
        mają ich wraz z koronnymi dowodami w rękach. Tylko tamci jeszcze
        o tym nie wiedzą. Uwierz mi na słowo , w końcu znam się na tym...
        • Gość: Aska lutuś IP: 111.111.31.* 30.05.03, 14:35
          REGULAMIN CZY ZASADY? JAK WIDZISZ POTRAFIĘ PISAĆ MAŁYMI LITERKAMI DO MAŁYCH
          LUDZI. NIE PRZYPOMINAM SOBIE BYM KOGOŚ NAZWAŁA W TEN SPOSÓB. PISZĘ TAK JAK MAM
          OCHOTĘ A TOBIE DROBINKO NIC DO TEGO. A MOŻE JESTEM TAK SLEPA, ŻE INACZEJ NIE
          WIDZĘ CO PISZĘ? A MOŻE TAK LENIWA, ŻE NIE CHĘ UŻYWAĆ DODATKOWEGO KLAWISZA ZA
          KAŻDYM NOWYM ZDANIEM?? A MOŻE MASZ KOMPLEKS MAŁEGO PENISA I WYZYWASZ INNYCH BO
          NA FORUM JESTEŚ BEZKARNY??
        • Gość: Aska Rafał IP: 111.111.31.* 30.05.03, 14:37
          NIE NADAJESZ SIĘ NA RZECZNIKA BO /NISTETY DLA INNYCH/ MÓWISZ TO CO MYSLISZ!
          NAZYWANIE RZECZY PO IMIENIU W MARKETINGU NIE JEST DOBRE.
      • Gość: rafał Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' IP: 217.153.158.* 03.06.03, 22:24
        Gość portalu: adam napisał(a):

> Rafał,
        > Sorry, że odpisuję z opóźnieniem. To b. ciekawe, co piszesz o obecnej doli
        Pick
        > a. Zawsze mówiłem, że jest wina, to
        > będzie kara. Wiesz coś o tym, no nie? Ty już masz pokutę za sobą (no chyba,
        że
        > Oko dotrzyma swoich gróźb) i w
        > słońcu, na placyku w willowej dzielnicy na ławeczce przesiadujesz (dla
        jasności
        > , mam nadzieję, że Oko już niczego
        > nie dotrzyma).
        > Geniusz zbrodni - to bardziej pasuje do Giena, bo on ma takie jakieś
        nazwisko.
        > ..Wiesz co? Kiedyś ktoś żartował, że
        > tzw. półświatek powinien mieć swojego rzecznika. Np. rzecznik policji mówi:
        wła
        > śnie złapaliśmy tira z tym, a tym. Stał
        > za tym gang taki, a taki. Taki rzecznik prasowy półświatka robi swoją
        konferenc
        > ję i dementuje: towar wcale nie był
        > tych, tylko innych. Albo: policja jak zawsze przesadza, tyle nie da się na
        tym
        > zarobić. Przemyśl to, może to Twoja
        > rola?
        > PS. Różni ludzie czytają texty na forum. Myślisz, że wiedzą, że Ty to Ty? I
        coś
        > z tych textów rozumieją? I co Ty z tym
        > proszkiem?! Złe informacje. Lepiej opowiedz jakąś historię fajną. Taką,
        której
        > nie znamy z sali 138. Może o transporcie
        > butów, który nie dotarł do właścicieli. Znasz ją? Bardzo ją lubię. Dobra
        jest t
        > eż historia z posiadłości Pawła S. Ale ona
        > nie spodobałaby się Kogutowi. Chociaż on chyba nie buszujej po internecie. I
        be
        > z misiów, proszę.
        Adam , chcesz TAKIE historie z przeszłości ? Przecież to zwykłe kryminalne
        bzdury , flaki z olejem ... Napisz lepiej ile jest prawdy w tej historii :
        Zanim zatrzymano Marka podobno spotkał się z Tobą i chciał abyś na
        łamach "GW" zaatakował Ewkę O. i ułatwił powrót Waldkowi H. do wydziału .W
        sprawę zaangażowany był jeszcze jeden z ówczesnych dziennikarzy "Kuriera" ,
        który po rozpoznaniu sprawy , w "Admirale" powiedział , że nic z tego .
        Podobno koledzy Waldka nie chcieli jego powrotu... Nie sądzisz , że to
        najlepszy dowód jak bardzo Marek był naiwny , głupio naiwny... Nie czułeś się
        obrażony taką propozycją ? Przeczytałem ostatnio kilka Twoich starych
        artykułów, m.in. wypowiedzi "Tuły" na mój temat. Jakie to szczęscie, gdy po
        drugiej stronie barykady stoją idioci i nie potrafią wykorzystać
        zainteresowania daną sprawą takich gości jak Ty. Rola którą napisałem dla
        Artura obejmowała jedynie " drobne kapowanie" , odpowiednie do jego mizernej
        wiedzy procesowej. Jednak on zachował się jak prawdziwy "stachanowiec" , i
        przerobił normę o 300%'. Był tak miły , że przyznał się do współpracy z
        Policją < na co nawet nie liczyłem...> i jeszcze próbował wmówić całemu
        światu , że "Oko" to szef szefów ... Ciekawe w ile Ty uwierzyłeś? Bo "Tuła"
        wierzy akurat we wszystko co sobie wymyśli , zazdroszczę mu ...

>
        • Gość: Aśka Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' IP: 111.111.31.* 04.06.03, 08:12
          Czyli w przypadku Tuły : błogosławieni ubodzy na ciele i umyśle?
          • Gość: Danka Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' IP: 217.153.158.* 10.06.03, 20:07
            Dajcie sobie sokój - co bylo to bylo. Czasy byly ciezkie, kazdy musial sobie
            przeciez jakos radzic nie ?? I Adas i Rafał i Aska i Tricky tez dawał rade...
            no i czadu dawał jak wszyscy....
            Teraz nagle sumiennie szukamy prawdy... i próbujemy sie przekonac kto mial
            racje..., kto byl dobry, a kto jest zły...
            A w gruncie rzeczy jestesmy tacy sami ...... i tak samo wszyscy lubimy dobre
            prochy....
            Co zrobic zeby takie dobre prochy wrócily i zeby respekcik dla Cpunów wrócił..

Tak jak to bylo za czasów KRÓLA
            Teraz to nie wiadomo co ćpać a co nie - tyle bagna na rynku ..

Chcialoby sie rzec KOMUNO WRÓć !!!!
            • Gość: Aśka Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' IP: 111.111.31.* 11.06.03, 08:06
              Dobre! Jak Las Vegas z Elvisem!!!! Albo Janis J.
              • Gość: Danka Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' IP: 217.153.158.* 11.06.03, 15:54
                Umarł Król, Niech żyje Król !!!!
                • Gość: Aśka Re: Proces gangu Wiesława J. 'Picka' IP: 111.111.31.* 12.06.03, 09:36
                  My też niech żyjemy!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka