Dodaj do ulubionych

Bóle brzucha

IP: 83.1.93.* 02.03.11, 15:04
Mam nastepujący problem zdrowotny: otóż od paru miesiecy cierpię na lekkie bóle brzucha. Zwykle miewam je kilka razy dziennie (ewentualnie raz na parę dni), sa jednak bardzo łagodne i mijają po paru chwilach. To takie bóle jak przy biegunce, zresztą czasami zdarza mi sie ja wtedy miec. Czuję sie wtedy tak jakby coś przelewało mi sie w brzuchu. Nie jest to jednak poważny problem, ból mija po paru chwilach. Czym to może byc spowodowane? Wole zapytać na forum zanim pójde do lekarza.

Mam też inny problem - kilkanaście lat temu upadłam i uderzyłam się w brzuch. Nastepnego dnia obudziłam sie z silnym bólem w prawym dolnym płacie brzusznym, jak przy wyrostku. Od tamtego czasu zdarza mi sie kilka razy w roku (tak mniej wiecej raz na 2 miesiące) odczuwać podobny ból, który jednak mija po około kilkunastu minutach. Czy moze to mieć coś wspólnego z wyrostkiem?
Obserwuj wątek
    • beatkaa32 Re: Bóle brzucha 02.03.11, 20:34
      witajsmile jeżeli chodzi o bóle brzucha, przelewanie się w brzuchu, itp. proponuję forum "Zespól Jelita Nadwrażliwego" , co do drugiej kwestii - nie pomogę. Może wybierzesz się do lekarza?
      • Gość: Magda Re: Bóle brzucha IP: 83.1.93.* 02.03.11, 21:31
        Najpierw wolałabym zapytać na forum czego mogą to byc symptomy. Na pewno nie mam nadwrazliwego jelita bo obawy sa bardzo łagodne, ot po prostu takie lekkie pobolewanie od czasu do czasu.
        • Gość: gosc Re: Bóle brzucha IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 02.03.11, 22:14
          Moze masz grzybka ktory objawia sie w ten sposob ,bralas duzo antybiotykow?.Moze jakas bakteria.Nie masz zadnych innych objawow???Stawy Cie nie pobolewaja???Znajac lekarzy to twierdze,ze nic nie znajda.
          • Gość: Magda Re: Bóle brzucha IP: 83.1.93.* 03.03.11, 13:16
            Nie, nie brałam żadnych antybiotyków - ostatni raz kiedy je brałam był 2 lata temu. Nie mam żadnych innych objawów. Nie zyję tez w stresie zeby podejrzewac stres o te objawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka