asfa1 13.05.07, 20:21 proszę pomóżcie, na regionalnej nic nie ma, chodzi mi o dobrego dermatologa dla dziecka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martuszka28 Re: dermatolog szczecin 14.05.07, 19:00 Witaj !! ja polecałbym ci doktora zielińskiego jeden z lepszych dermatologów w szczecinie! przyjmuje na kopernika w pierwszej klatce obok pasazu a-z na demofonie jest nazwisko a na scianie reklama:):) jest naprawde dobry przyjezdzaja do niego ludzie równiez z innych regionów polski:) nie wiem ile bierze za wizyte jego telefon jest w ksiazce telefonicznej i w panoramie firm!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzzewsi Nie istnieje coś takiego jak "dobry dermatolog" 15.05.07, 00:08 Choroby skóry albo są banalnie proste w leczeniu (wystarczy lekarz rodzinny), albo są nieuleczelne :( To mniej więcej tak samo jak "dobry neurolog"... Odpowiedz Link Zgłoś
cascada4 Re: dermatolog szczecin 15.05.07, 08:40 Znajdz sobie numer do przychodni medycyny rodzinnej na grafitowej.tam przyjmuje za darmo dr n.med. Sylwia Słuczanowska - Głąbowska lub za pieniadze w prywatnym gabinecie Gab.dermatologiczno-kosmetyczny Szczecin ul. Śląska 6 tel. (091) 434 01 11 Odpowiedz Link Zgłoś
asfa1 Re: dermatolog szczecin 15.05.07, 17:12 dzięki kochane,własnie znalazłam w necie tego Zielińskiego(a potem przeczytałam odpowiedż jednej z Was), zadzwoniłam, powiedział,że blizny po ospie na buzi smaruje się jakąś maścią,żeby dziur nie było i masaż się robi,jadę do niego jutro.Moje dziecko ma naprawdę duże te dziury , nie były drapane, a na buzi chyba z 8 takich naprawdę głębokich zostało, same nie znikną na bank.Jeśli ten Zieliński jest naprawdę dobry, to wie co= mówi, chyba, komuś trzeba zaufać. do tego gabinetu, w którym prywatnie przyjmuje S. Słuczanowska- Głąbowska zadzwoniłam,ale przenieśli sie mam numer komórkowy,ale nie odbiera, jeszcze spróbuję. dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
tunia74 Re: dermatolog szczecin 01.08.07, 14:11 dr Wesołowska przyjmuje w Podjuchach prywatnie, ale też w przychodni na ul. Starzyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś