Dodaj do ulubionych

Podwyzki czynszu

22.05.07, 17:49
Wczoraj otrzymalam nowa umowe i ksiazeczke z blankietami.W moim przypadku
podwyzka wynosi 13,5%.Na drugiej stronie okladki ksiazeczki sa takie
informacje dotyczace siedzib ZBiLKu w Szczecinie:
ul.komuny Paryskiej
ul.Podchalanska.tak,tak przez CH
I co wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: gupek Re: Podwyzki czynszu IP: *.chello.pl 22.05.07, 20:56
      Oflaguj się w proteście. :-)
      • Gość: pieszy Re: Podwyzki czynszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 21:30
        a idzie ci o to, że mało podnieśli czynsz, czy o to, że na podchalańskiej brak
        jest zbilku
        • funny5 Re: Podwyzki czynszu 24.05.07, 16:54
          Gość portalu: pieszy napisał(a):

> a idzie ci o to, że mało podnieśli czynsz, czy o to, że na podchalańskiej
          brak
          > jest zbilku
          ----
          Jezeli Podchalanska przez ch jest dla ciebie OK to nie mamy o czym rozmawiac
          giertychowy maturzysto
          • Gość: pieszy Re: Podwyzki czynszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 21:27
            słabo łapiesz kolego, ale na to nawet religa jest bezsilny
    • Gość: fa Re: Podwyzki czynszu IP: 195.245.213.* 23.05.07, 15:42
      a ja na to ze tez dostalem podwyzke ponad 130 zl paranoja co sie w tym miescie
      wyrabia...
      • Gość: pieszy Re: Podwyzki czynszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 19:18
        a głosowałeś poprawnie, czy nie?
        • Gość: as Re: media rosną to i czynsze będą rosły IP: 85.219.206.* 25.05.07, 08:01
          materiały budowlane rosną pensje budowlańców rosną,13, 5 % chciałbym żeby tylko
          tyle gaz i benzyna rosnęła.
      • Gość: kmitek Re: Podwyzki czynszu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 14:13
        "Co się w tym mieście wyrabia" - sprząta po Jurczyku i SLD. Ten geriatra ze
        swoimi eseldmanami tak zapuścili budynki komunalne, że bez podwyżki za chwilę
        nie będzie gdzie mieszkać. Ale tego to już nikt nie chce słyszeć.
      • Gość: willy Re: Podwyzki czynszu IP: *.pools.arcor-ip.net 25.05.07, 14:21
        i pewnie za wynajem 100m2 mieszkania w centrum placisz teraz z 700zl.
        no horror, zwazywszy ze za tyle to normalnie kawalerki nie znajdziesz...
        • funny5 Re: Podwyzki czynszu 25.05.07, 17:57
          Doopki.Ja pisze o profesjonalizmie obecnych urzedasow (ortografia).Ale wam to
          nie wadzi wiec OK.EOT
          • Gość: pieszy mieszkaniec sz to niewolnik um IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 20:12
            funny5, to co piszesz to stary temat, chociaż wazny, problem w tym na kogo
            głosowałaś? to co teraz się wyrabia dla mnie było oczywistością w trakcie
            wyborów więc i teraz mnie nie dziwi. mogę ci tyklo współczuć.
            wiadomo, że jedna złotówka z tej podwyżki nie zostanie wydana na remonty
            kamienic! kiedyś to już tu przerabiałem więc po co wykładać to po raz kolejny.

mieszkaniec to dostarczyciel kasy dla firmy prezia i tyle, w pewnym sensie też
            niewolnik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka