Dodaj do ulubionych

Świadek pogrąża Małgorzatę Adamczyk

IP: *.chello.pl 30.05.07, 21:11
Zdała jak mówi tylko na 3, słabiutko coś w zestawieniu późniejszych sukcesów
w świetowej medycynie.
Obserwuj wątek
    • Gość: goscik Świadek pogrąża Małgorzatę Adamczyk IP: *.saix.net 30.05.07, 21:13
    • Gość: goscik Świadek pogrąża Małgorzatę Adamczyk IP: *.saix.net 30.05.07, 21:19
      Juz sie nie chce czytac tych bzdur pisanech przez Zadwornego. On juz jest
      Sedzia nie mowiac ze od dawna jest prokuratorem w tej sprawie......
      Ludzie .... czy ktos moze dostac Dyplom lekarza nie zdajac chocby jednego
      egzaminu???? A tu jest mowa o 16-stu!!!!! Przeciez to jakies jaja....
    • felix_edmundowicz słynny dr Pobocha którego ceni także xyz 30.05.07, 21:55
      xyz wie że dr Pobocha to ceniona persona i dobrze że przejął ode mnie poważanie
      dla dr Pobochy
      (swoją drogą nie zdać u dr Pobochy to tym sobie Adamczyk jak najgorsze
      świadectwo wystawiała)
      • Gość: stan Re: słynny dr Pobocha którego ceni także xyz IP: *.chello.pl 30.05.07, 22:30
        Zauważyliście przełom? AZ nie napisał już dr.Barbi, to nie przypadek.
        • Gość: sonny Re: słynny dr Pobocha którego ceni także xyz IP: *.szc.vectranet.pl 31.05.07, 15:00
          ... i co z tego:(
          Żeby Cię ukontentować to ja go wyręczę: "dr Barbie ".
          Chyba tak to się pisze...
          Zadowolony?
    • Gość: stoczniowiec Świadek pogrąża Małgorzatę Adamczyk IP: 213.155.191.* 30.05.07, 23:10
      z wygladu nawet wyjatkowa suka. Do lochu ja......
      • Gość: zmęczony a gdzie protokoły egzaminacyjne? IP: *.sysnet.pl 30.05.07, 23:26
        Ja rozumiem fałszerstwo w indeksie, na karcie egzaminacyjnej też - ale gdzie są PROTOKÓŁY egzaminacyjne do których studenci w ogóle nie mają dostępu... a jedynie egzaminator i DZIEKANAT.
        • Gość: zona.pijaka Re: a gdzie protokoły egzaminacyjne? IP: *.icm.edu.pl 31.05.07, 07:32
          Gość portalu: zmęczony napisał(a):
          ale gdzie są
          > PROTOKÓŁY

idiota bez podstawówki
          • Gość: zmęczony Re: a gdzie protokoły egzaminacyjne? IP: *.sysnet.pl 31.05.07, 08:54
            Już Ci lepiej? To se jeszcze pobluzgaj.
    • zbednydlaregionu Re: Świadek pogrąża Małgorzatę Adamczyk 31.05.07, 06:41
      Srodowisko Gazety zarówno dziennikarskie jak i polityczne stara się wyróżniać
      założeniem, że oskarżony jest niewinny do czasu skazania. W lokalnej Gazecie ,
      w tym przypadku jest jakby inaczej. Okrzyknięcie winną co do Adamczyk miało
      miejsce już dawno a wprowadzenie obrażliwego określenia "dr Barbie" przypomina
      kryptonim "dr Mengele" tyle, że ten kryptonim był tajny a "dr Barbie" jawnie
      przetacza się przez łamy lokalnej GW. Jakie instynkty i do jakiego czytelnika
      adresuje swoim stylem rodem z brukowca swoje publikacje na ten temat GW widać
      po wpisach w tym wątku. Gratulacje dla GW za podjudzenie elektoratu
      typu "prosty robotnik". Warto zapytać jaka jest tego przyczyna ?
      • anamar Re: Świadek pogrąża Małgorzatę Adamczyk 31.05.07, 13:36
        to nie wyborcza sprawiła,że ktoś wpisy w indeksie fałszował,kłamał,udawał
        lekarza i ludzi oszpecił.no ale jest taki typ człowieka,który i tak uważa,że
        wszystkiemu gazeta winna...oczywiście wcale mu to nie przeszkadza udzielać się
        na tejże gazety forum.zachowanie niby dziwne...ale staje się zrozumiałe,gdy
        odpowiedzieć sobie na pytanie-dlaczego ów typek tak gazety nie lubi?
        • Gość: Zbędny Re: Świadek pogrąża Małgorzatę Adamczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 13:49
          Zupełnie o czymś innym napisałem. Opisałem konkretny przypadek i nigdy nie
          twierdziłem, że "wszystkiemu " :-) jest winna Gazeta, czy wszytskiemu jest
          winny ktokolwiek. Musiałbym być Tobą. Czy Ty naprawdę nie rozumiesz, że
          Adamczyk nie prowadziła tej operacji ?
          Z przyzwyczajenia chyba dyskutujesz sama ze sobą.
          • anamar Re: Świadek pogrąża Małgorzatę Adamczyk 31.05.07, 13:54
            Gość portalu: Zbędny napisał(a):

> Z przyzwyczajenia chyba dyskutujesz sama ze sobą.

z czym i z kim dyskutuję,nawet nie jesteś w stanie zrozumieć.zapewniam cię o
            jednym:na pewno nie z tobą,bo się po prostu nie da.
            • Gość: Zbędny Re: Świadek pogrąża Małgorzatę Adamczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 14:20
              Nie odpowiedziałaś na żaden z moich argumentów nawet tak podstawowy jak to, że
              Adamczyk nie operowała a Ty jej zarzucasz oszpecenie człowieka.
              Jeżeli dyskutujesz z kimś innym to nie podpisuj się pod moim postem, tylko pod
              postem "kogoś innego" . Takie to proste.
              W przeciwieństwie do Ciebie nie użyję żadnego aroganckiego określenia jak Ty
              (np nie jesteś w stanie zrozumieć) bo nie mam potrzeby odreagowywania.
              Odreagowuj swoje problemy z "kimś innym". Bardzo Cie nawet o to proszę.
              • anamar Re: Świadek pogrąża Małgorzatę Adamczyk 31.05.07, 15:27
                Gość portalu: Zbędny napisał(a):

> Jeżeli dyskutujesz z kimś innym to nie podpisuj się pod moim postem, tylko pod
                > postem "kogoś innego" . Takie to proste.

mimo wysiłków podobnych tobie intelektualistów mogę jeszcze sama zdecydować pod
                czym się podpisuję a pod czym nie.dzięki wam i za to!NOJAKNIEMADEMOKRACJIJAKJEST.
                • Gość: Zbędny Re: Świadek pogrąża Małgorzatę Adamczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 16:15
                  anamar napisała:

> mimo wysiłków podobnych tobie intelektualistów mogę jeszcze sama zdecydować
                  pod
                  > czym się podpisuję a pod czym nie.dzięki wam i za to!
                  NOJAKNIEMADEMOKRACJIJAKJES
                  > T.
                  Nie pij dziś więcej bo zbyt wczśnie zaśniesz i wstanie bidaku w środku nocy.
                  Dla mnie możesz napisać g---wno i pod tym się podpisać. Tej wolności i
                  demokracji , tak rozumianej przez Ciebie, nie zamierzam Ci odmawiać
                  • henio56 W Krakowie też jest afera z ładną panią doktor 07.06.07, 10:56
                    pewnie profesorem już nie zostanie
                    miasta.gazeta.pl/krakow/1,44425,4190207.html
    • Gość: ktoś Re: Świadek pogrąża Małgorzatę Adamczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 10:31
      Męczycie juz nas tą laską , niezła jest ale koleś się uwziął , a może po prostu
      go odrzuciła? Może to jakaś nie odwzajemniona miłość jest?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka