Gość: miki IP: *.chello.pl 30.05.07, 21:11 Zdała jak mówi tylko na 3, słabiutko coś w zestawieniu późniejszych sukcesów w świetowej medycynie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goscik Świadek pogrąża Małgorzatę Adamczyk IP: *.saix.net 30.05.07, 21:19 Juz sie nie chce czytac tych bzdur pisanech przez Zadwornego. On juz jest Sedzia nie mowiac ze od dawna jest prokuratorem w tej sprawie...... Ludzie .... czy ktos moze dostac Dyplom lekarza nie zdajac chocby jednego egzaminu???? A tu jest mowa o 16-stu!!!!! Przeciez to jakies jaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz słynny dr Pobocha którego ceni także xyz 30.05.07, 21:55 xyz wie że dr Pobocha to ceniona persona i dobrze że przejął ode mnie poważanie dla dr Pobochy (swoją drogą nie zdać u dr Pobochy to tym sobie Adamczyk jak najgorsze świadectwo wystawiała) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan Re: słynny dr Pobocha którego ceni także xyz IP: *.chello.pl 30.05.07, 22:30 Zauważyliście przełom? AZ nie napisał już dr.Barbi, to nie przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonny Re: słynny dr Pobocha którego ceni także xyz IP: *.szc.vectranet.pl 31.05.07, 15:00 ... i co z tego:( Żeby Cię ukontentować to ja go wyręczę: "dr Barbie ". Chyba tak to się pisze... Zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stoczniowiec Świadek pogrąża Małgorzatę Adamczyk IP: 213.155.191.* 30.05.07, 23:10 z wygladu nawet wyjatkowa suka. Do lochu ja...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmęczony a gdzie protokoły egzaminacyjne? IP: *.sysnet.pl 30.05.07, 23:26 Ja rozumiem fałszerstwo w indeksie, na karcie egzaminacyjnej też - ale gdzie są PROTOKÓŁY egzaminacyjne do których studenci w ogóle nie mają dostępu... a jedynie egzaminator i DZIEKANAT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: a gdzie protokoły egzaminacyjne? IP: *.icm.edu.pl 31.05.07, 07:32 Gość portalu: zmęczony napisał(a): ale gdzie są > PROTOKÓŁY idiota bez podstawówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmęczony Re: a gdzie protokoły egzaminacyjne? IP: *.sysnet.pl 31.05.07, 08:54 Już Ci lepiej? To se jeszcze pobluzgaj. Odpowiedz Link Zgłoś
zbednydlaregionu Re: Świadek pogrąża Małgorzatę Adamczyk 31.05.07, 06:41 Srodowisko Gazety zarówno dziennikarskie jak i polityczne stara się wyróżniać założeniem, że oskarżony jest niewinny do czasu skazania. W lokalnej Gazecie , w tym przypadku jest jakby inaczej. Okrzyknięcie winną co do Adamczyk miało miejsce już dawno a wprowadzenie obrażliwego określenia "dr Barbie" przypomina kryptonim "dr Mengele" tyle, że ten kryptonim był tajny a "dr Barbie" jawnie przetacza się przez łamy lokalnej GW. Jakie instynkty i do jakiego czytelnika adresuje swoim stylem rodem z brukowca swoje publikacje na ten temat GW widać po wpisach w tym wątku. Gratulacje dla GW za podjudzenie elektoratu typu "prosty robotnik". Warto zapytać jaka jest tego przyczyna ? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Świadek pogrąża Małgorzatę Adamczyk 31.05.07, 13:36 to nie wyborcza sprawiła,że ktoś wpisy w indeksie fałszował,kłamał,udawał lekarza i ludzi oszpecił.no ale jest taki typ człowieka,który i tak uważa,że wszystkiemu gazeta winna...oczywiście wcale mu to nie przeszkadza udzielać się na tejże gazety forum.zachowanie niby dziwne...ale staje się zrozumiałe,gdy odpowiedzieć sobie na pytanie-dlaczego ów typek tak gazety nie lubi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Świadek pogrąża Małgorzatę Adamczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 13:49 Zupełnie o czymś innym napisałem. Opisałem konkretny przypadek i nigdy nie twierdziłem, że "wszystkiemu " :-) jest winna Gazeta, czy wszytskiemu jest winny ktokolwiek. Musiałbym być Tobą. Czy Ty naprawdę nie rozumiesz, że Adamczyk nie prowadziła tej operacji ? Z przyzwyczajenia chyba dyskutujesz sama ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Świadek pogrąża Małgorzatę Adamczyk 31.05.07, 13:54 Gość portalu: Zbędny napisał(a): > Z przyzwyczajenia chyba dyskutujesz sama ze sobą. z czym i z kim dyskutuję,nawet nie jesteś w stanie zrozumieć.zapewniam cię o jednym:na pewno nie z tobą,bo się po prostu nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Świadek pogrąża Małgorzatę Adamczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 14:20 Nie odpowiedziałaś na żaden z moich argumentów nawet tak podstawowy jak to, że Adamczyk nie operowała a Ty jej zarzucasz oszpecenie człowieka. Jeżeli dyskutujesz z kimś innym to nie podpisuj się pod moim postem, tylko pod postem "kogoś innego" . Takie to proste. W przeciwieństwie do Ciebie nie użyję żadnego aroganckiego określenia jak Ty (np nie jesteś w stanie zrozumieć) bo nie mam potrzeby odreagowywania. Odreagowuj swoje problemy z "kimś innym". Bardzo Cie nawet o to proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Świadek pogrąża Małgorzatę Adamczyk 31.05.07, 15:27 Gość portalu: Zbędny napisał(a): > Jeżeli dyskutujesz z kimś innym to nie podpisuj się pod moim postem, tylko pod > postem "kogoś innego" . Takie to proste. mimo wysiłków podobnych tobie intelektualistów mogę jeszcze sama zdecydować pod czym się podpisuję a pod czym nie.dzięki wam i za to!NOJAKNIEMADEMOKRACJIJAKJEST. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Świadek pogrąża Małgorzatę Adamczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 16:15 anamar napisała: > mimo wysiłków podobnych tobie intelektualistów mogę jeszcze sama zdecydować pod > czym się podpisuję a pod czym nie.dzięki wam i za to! NOJAKNIEMADEMOKRACJIJAKJES > T. Nie pij dziś więcej bo zbyt wczśnie zaśniesz i wstanie bidaku w środku nocy. Dla mnie możesz napisać g---wno i pod tym się podpisać. Tej wolności i demokracji , tak rozumianej przez Ciebie, nie zamierzam Ci odmawiać Odpowiedz Link Zgłoś
henio56 W Krakowie też jest afera z ładną panią doktor 07.06.07, 10:56 pewnie profesorem już nie zostanie miasta.gazeta.pl/krakow/1,44425,4190207.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Świadek pogrąża Małgorzatę Adamczyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 10:31 Męczycie juz nas tą laską , niezła jest ale koleś się uwziął , a może po prostu go odrzuciła? Może to jakaś nie odwzajemniona miłość jest? Odpowiedz Link Zgłoś