Dodaj do ulubionych

Czat z prezydentem Szczecina Piotrem Krzystkiem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 23:03
jak zwykle same hasła.bez konkretów,i brakwiedzy np place przyległe do
starego ratusza na podzamczu należą do miasta od ponad roku a nie do osób
prywatnych.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mihau Czat z prezydentem Szczecina Piotrem Krzystkiem IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.07, 09:26
      Ale bzdury opowiada ten nowy prezydent. Szczecin mógłby byc dla Polski i
      Niemiec takim Strasburgiem, ale jak dotąd zaden prezydent Szczecina jakos nie
      szli w tym kierunku. Coż, p. Krzystek to młody człowiek, ale brak mu ikry i
      doświadczenia. Tak było np. kiedy był dyrektorem generalnym ZUW. I znów
      Szczecin będzie miastem prowincjonalnym.
    • Gość: MAG Re: Czat z prezydentem Szczecina Piotrem Krzystki IP: *.smsnet.pl 01.06.07, 20:55
      Dajcie szansę nowemu Prezydentowi Szczecina! Skończcie z tym pesymizmem! Przy
      takim "wsparciu"można zwątpić.Trzymam kciuki za realizację zaplanowanych
      działań panie Prezydencie! Wszyskiego dobrego!
      • Gość: 759 jaki Krzystek jest wielki ! oj,oj. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 21:12
        dajcie mu szansę,
        dajcie mu szansę,
        dajcie mu szansę...
        • rewers10 Re: jaki Krzystek jest wielki ! oj,oj. 01.06.07, 21:16
          czekałem 6 miesięcy, po tym co widzę straciłem wiarę
          mogę powiedzieć jedno: rozczarowanie
    • Gość: zmęczony bełkot o niczym... zero konkretów IP: *.sysnet.pl 01.06.07, 21:19
      Przecież widać ewidentnie, że Pan Prezydent nie miał zdania w żadnym temacie i nie potrafił 3 konkretów na krzyż podać. Same bełkoty typu "planujemy, rozważamy, w toku, zobaczymy i rozpatrzymy".
      • albert_c Re: bełkot o niczym... zero konkretów 02.06.07, 11:03
        to zdanie mi sie podoba, wie moze ktos o co chodzi:

'niestety podwyżki pozwolą nam więcej autobusów kupić lub wziąć leasing'

???
        serio sie pytam.
        • whiteentrance Re: bełkot o niczym... zero konkretów 02.06.07, 14:00
          albert_c napisał:

> to zdanie mi sie podoba, wie moze ktos o co chodzi:
          >
          > 'niestety podwyżki pozwolą nam więcej autobusów kupić lub wziąć leasing'

Że Pan Prezydent nie chce ale musi:)
          bo podwyżka (niestety) ale za to.... śliczne autobusiki!
          Wali mnie akurat ten tekst! Nie wiem na ile podwżki są uzasadnione, na ile
          przenaczone one zostaną na zakup nowych autobusów.
          Jednak jest tu pewne "ale". Pan Prezydent jest łaskaw nie znać się na zasadach
          rachunkowości. Po każdym zakupie środka trwałego (np autobusy jakimi od lat
          jeździmy) w koszty wpisuje się jego amortyzację, której sens można okreśilć
          jednym słowem: odtworzenie! No to ja karmiony tekstami, że ZDiTM to potworne
          koszty (bo też trzeba uwzględnić tą amortyzację taboru) to się pytam: GDZIE
          KASA Z AMORTYZACJI! PO CO PODWYŻKI BILETÓW SKORO FORSA NA ODTWORZENIE TABORU
          BYŁA GENEROWANA OD LAT?
          Pytania te zadałem dziennikarzom, żeby wiedzieli jakie pytania zadać
          urzędnikom! Zadadzą? Nie wierze! Ale nawet jeśli już, to jestem na 100% pewny
          że odpowiedzi kompletnie nie zrozumieją (ech ta rachunkowość: koszty według
          rodzajów, itd itd itd.)
          Sam sobie odpowiem: Podwyżki są po to by można więcej kasy wydać na wszystko
          inne (synekury, imprezy zwane szkoleniami, biurka, sekretarki, remonciki
          gabinetów itd itd).
        • Gość: Zbędny Re: bełkot o niczym... zero konkretów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 14:16
          Krzystek to pustak nauczony na salonikach urzędniczych parunastu zdań. Czasami
          formułyje niestety własne zdanie i wychodzi z tego co wychodzi. Papa Władzio
          Lisewski go ustawił na prośbę biskupa i tyla.
          • Gość: labatt Re: bełkot o niczym... zero konkretów IP: *.hsd1.fl.comcast.net 02.06.07, 14:23
            ..."Kilkadziesiat osob skorzystalo z okazji,zeby porozmawiac -za pomoca
            internetu - z prezydentem...".
            Kto z forum Szczecin?
            • whiteentrance Re: bełkot o niczym... zero konkretów 02.06.07, 14:32
              Gość portalu: labatt napisał(a):

> ..."Kilkadziesiat osob skorzystalo z okazji,zeby porozmawiac -za pomoca
              > internetu - z prezydentem...".
              > Kto z forum Szczecin?

Jak to kto? Pan Prezydent Piotr Krzystek!
              • Gość: Zbędny Re: bełkot o niczym... zero konkretów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 14:34
                i wyznaczone grono urzędników siedzący przy kompach z karteczkami z "trudnymi"
                pytaniami
                • Gość: labatt Re: bełkot o niczym... zero konkretów IP: *.hsd1.fl.comcast.net 02.06.07, 14:35
                  A jakie Ty bys zadal?
                  • Gość: Zbędny Re: bełkot o niczym... zero konkretów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 14:38
                    Ja labatt z powodu własnych obowiązków służbowych miałem okazję poznać
                    osobiście tego menadżera :-) i pytania jak i wnioski stawiałem. Ponieważ robię
                    to zawodowo w róznych miastach więc mam na ten temat pogląd i znam potencjalne
                    odpowiedzi o ile to są odpowiedzi.

• Gość: labatt Re: bełkot o niczym... zero konkretów IP: *.hsd1.fl.comcast.net 02.06.07, 14:34
                :)...,ale inni mieli szanse?
            • etaxi Re: bełkot o niczym... zero konkretów 02.06.07, 14:39
              wyszło na to, że rozmawiałem ale moderatorzy tak dobrze działali ( forma
              cenzury dla nie wygodnych pytań ).
              NIE UZYSKAŁEM TAK naprawdę odpowiedzi na informacje dotyczące korków i
              rozwiązań komunikacyjnych Naszego miasta.
              Czasami miałem wrażenie że kilka osób na zmianę odpisywało za Pana Prezydenta
              Szczecina w czasie napływania pytań musiał Pan Prezydent udzielać odpowiedzi
              (ogólnej )i pisarze odpowiadali. Dlatego myślę, że nie było czuć zaangażowania
              podczas tego czatu ;-)
              • Gość: Zbędny wykapany Krzystek :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 14:41
                cytuję etaxi
                Czasami miałem wrażenie że kilka osób na zmianę odpisywało za Pana Prezydenta
                Szczecina w czasie napływania pytań musiał Pan Prezydent udzielać odpowiedzi
                (ogólnej )i pisarze odpowiadali
    • whiteentrance Jabberwocky 02.06.07, 14:51
      Czytając ten tekst pierwsze skojarzenie to właśnie film pt. Jabberwocky! Film
      ten to klasyczny przykład rzeczyswistości Monty Pythona. Porównanie to dedykuję
      Jego Prezydenckiej Wysokości Piotrowi K. oraz Najwyższemu Doradcy Prezydenta Od
      Wszystkich Spraw Sławomirowi N.
      • whiteentrance Bo to nic innego jak "Flying Circus" 02.06.07, 14:59
        A może by tak...... zrobić taki happening z wyświetleniem tego filmu przed
        magistratem? Czas już aby Krzystka traktować tak samo jak Jurczyka! Sławek
        wyśmiewał Jurczyka "Misiem" Bareji i "Rejsem" Piwowskiego to może czas
        najwyższy wyśmiać Krzystka Pythonem pt. "Jabberwocky". Piotr K. to jakiś cudak
        z latającego cyrku! A może nie?????
        • Gość: Zbędny Re: Bo to nic innego jak "Flying Circus" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 15:06
          Gorąco popieram te inicjatywę :-)
          Jest pewna róznica, która mnie trochę zasmuca.
          Otóż Jurczyk wiadomo, że był przeciętnie wykształcony z zacięciem "prostego
          robotnika", o tyle Krzystek ma formalne wykształcenie wyższe prawnicze :-(
          W każdym razie to drugi słaby i nie za bardzo odnajdujący się w rzeczywistości
          prezydent miasta Szczecina.
          Może Jurczyk miał rację, że odwołał nieudacznika ze stanowiska swojego
          zastępcy ?
          • whiteentrance Re: Bo to nic innego jak "Flying Circus" 02.06.07, 15:11
            Gość portalu: Zbędny napisał(a):

> Gorąco popieram te inicjatywę :-)
            Może coś się rodzi?:)
            > Jest pewna róznica, która mnie trochę zasmuca.
            > Otóż Jurczyk wiadomo, że był przeciętnie wykształcony z zacięciem "prostego
            > robotnika", o tyle Krzystek ma formalne wykształcenie wyższe prawnicze :-(
            > W każdym razie to drugi słaby i nie za bardzo odnajdujący się w
            rzeczywistości
            > prezydent miasta Szczecina.
            Zbędny - ludzi dzieli się na mądrych i głupich a nie na magistrów i spawaczy!
            > Może Jurczyk miał rację, że odwołał nieudacznika ze stanowiska swojego
            > zastępcy ?
            Może?
            • Gość: Zbędny Re: Bo to nic innego jak "Flying Circus" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 15:18
              >Zbędny - ludzi dzieli się na mądrych i głupich a nie na magistrów i spawaczy!
              Jestem wyznawcą tej zasady i to żarliwym oraz praktykującym.
              Pisałem w tym kierunku ale tylko na zasadzie prawopodobieństwa czyli czego
              mozna było się spodziewać.
              • Gość: labatt Re: Bo to nic innego jak "Flying Circus" IP: *.hsd1.fl.comcast.net 02.06.07, 15:40
                Mlodosc prezydenta widac golym okiem;)...
                Szczegolnie w temacie 'regaty'....Taki - niczym nie poparty - optymizm....
                Inni sobie dali rade -wiec i my damy ....- w zamian za konkretny plan...
                Tak,wiekszosc przyjedzie tylko na jeden dzien....A glownym tego powodem -
                bedzie problem z noclegami...A myslac troche wczesniej - mozna by na tym
                swietnie zarobic i dac innym zarobic...Wyglada na to,ze wszystko jest
                zalatwiane na ostatnia chwile.
                • vicek113 Re: Bo to nic innego jak "Flying Circus" 03.06.07, 07:18
                  ...takie krzystkowe ble,ble,ble... - to jest większości wasza tu opinia.
                  czasem wydaje mi się że mam do czynienia na tym forum z ćwierćinteligentami....
                  używacie pojęć których nie rozumiecie i swoją głupotą obciążacie innych m.in
                  Krzystka...
                  ale nie tylko Krzystka;- każdego kto nie mówi to co wam jest wygodne.
                  ..tak albercie c - ciebie to też dotyczy!!

jak nie wiecie o co mi chodzi zapytajcie sedinę z tego wątku - w
                  przeciwieństwie do pozostałych rozumie co się do niego mówi i czyta ze
                  zrozumieniem.

...tak "konkretnie o co biega" - jak ktoś szuka konkretów to to niech się
                  rozejrzy;- bo KONKRET to materia która istnieje. Krzystka nikt nie pytał o
                  konkrety!! - tylko o konkretyzację tego co ma być,kiedy kiedy i jak będzie
                  realizowane.

... dla labatta: zapytaj o konkrety w sprawie regat - ktoś ci je tu poda lub w
                  najgorszym przypadku ja.
                  np. czy w czasie regat będzie pływało między żaglówkami gó.. i zdechłe szczury
                  czy nie? /widziałeś w TV3 filmik?/ i czy te 4 kolektory które walą codziennie
                  do Odry w tym miejscu fekaliami uda się czy nie uda odciąć chociaż na chwilę??
                  to że problem czystości Odry załatwi oczyszczalnia to oczywiste ale to nie
                  jest odpowiedź-konkretyzacja na zadane pytanie.
                  ...chyba proste labatt-mądralo...
                  ...bo
                  • Gość: labatt Re: Bo to nic innego jak "Flying Circus" IP: *.hsd1.fl.comcast.net 03.06.07, 07:39
                    Konkretnie....Iloma miejscami noclegowymi dysponuje Szczecin podczas
                    regat.....Jak rozwiazana jest sprawa informacji o noclegach - dostepna dla
                    przebywajacych w tym czasie w miescie....
                    • vicek113 Re: Bo to nic innego jak "Flying Circus" 03.06.07, 11:06
                      Gość portalu: labatt napisał(a):

> Konkretnie....Iloma miejscami noclegowymi dysponuje Szczecin podczas
                      > regat.....Jak rozwiazana jest sprawa informacji o noclegach - dostepna dla
                      > przebywajacych w tym czasie w miescie....

### wiem że na pewno nie ma w mieście i okolicach 1,5 mln łóżek by położyć....
                      Miejsc hotelowych w Szczecinie i okolicach jest ok. 4 tys. jak labatt
                      chcesz kogoś zaprosić to rezerwuj teraz miejsc może już nie być.
                      ...wszystkie info o mieście w podczas zlotu są opracowywane i w czerwcu
                      mają być dostępne. Dodzwoń się do Koszura - on jest od tego.

... przykro ale hotele ani komunikacja i miejsca parkingowa to nie nie w moim
                      zainteresowaniu

"Krzystek na twoje pytanie powinien odpowiedzieć zgodnie z prawdą: nie
                      wiem ale wie o tym mój wice ?? ........
                      pytaj dalej labatt może ktoś kto wie odpowie więcej.
                      mnie możesz pytać to co związane na zlocie z wodą
                      • Gość: labatt Re: Bo to nic innego jak "Flying Circus" IP: *.hsd1.fl.comcast.net 03.06.07, 18:39
                        Informacje sa opracowywane i beda dostepne w czerwcu....
                        /Prawie taki sam skutek - odniosloby wydanie informacji po regatach....;)/.
                        Smialo moge stwierdzic,ze prezydentowi zalezy -zeby turysci przyjechali tylko
                        na jeden dzien....
                  • Gość: labatt Re: Bo to nic innego jak "Flying Circus" IP: *.hsd1.fl.comcast.net 03.06.07, 09:19
                    "Na galazce usiadl ptak:
                    Zaszczebiotal,zatrzepotal,
                    Ostry dziobek w piorka otarl,
                    Rozkolysal caly krzak.
                    Potem z swirem frunal w lot!
                    A galazka rozhustana
                    Jeszcze drzy uradowana,
                    Ze ja tak rozplasal trzpiot."
                    ....Tu.wim....;)
                  • albert_c Re: Bo to nic innego jak "Flying Circus" 03.06.07, 10:04
                    Vicek a mi sie zdaje ze to Ty nie dostrzegles kpiny jaka zawarlem w moim poscie
                    i sie nie potrzebnie nadymasz.

Otoz smieszy mnie to i to bardzo smieszy jak Krzytsek uzywa sformulwania
                    'niestety' w kontekscie podwyzki ktorej sam jest autorem!

To jest niepowazne bo stara sie ubierac w piorka tego 'niestety' no i 'niestety'
                    Krzystek twierdzi ze trzebva bedzie wymienic czesc taboru autobusowego bo ten
                    mamy nagorszy w calym kraju (via ostatnie inspekcje).

• whiteentrance A Łajt swoje! 03.06.07, 10:12
                      Gdzie do kurny nędzy jest kasa z amortyzacji?
                      Skoro było to kosztem? Jak paliwo, jak płace, jak zakup wycieraczek do
                      autobusu, jak zakup Mercedesa Vito! Amortyzacja jeno tym sie różni że jest
                      kosztem ale nie wydatkiem! Wydatkiem się staje jak z tej francy amortyzacji
                      kupuje się odtwarzane środki trwałe. A dzięki tej amortyzacji jest za co!
                      KURDE!!!! CZY KTOŚ TO ROZUMIE???????????
                      Bilet kilka tygodni temu kosztował 1,90 - dziś 2,40 tj podwyżka o 26,32%! Czy
                      na sali jest jakiś biegły rewident, który te koszty ZDiTM posprawadza?
                      • albert_c Re: A Łajt swoje! 03.06.07, 10:14
                        ja uzupelnie Twoje o to ze jestem wiecej niz pewny ze Krzystek nie wie jaki %
                        tej 'niestety podwyzki' pojdzie na zakup nowego taboru.
                        Przy czym nowy dla tych ktorzy go zakupuja to dla tych co sprzedaja to juz zlom
                        czasami.
                      • andreas.007 Re: A Łajt swoje! No to Łajcie masz! 03.06.07, 20:42
                        Łajcie, ale wiesz, że srodki trwałe nie amortyzuje sie w jednej kadencji?
                        Poza tym ja nie znam firmy, która by te kwoty odkładała na kupke czy w banku!
                        Tym bardziej, ze przeciez sa to kwoty wirtualne, ksiegowe,
                        raczej jest to odpisywanie kosztów zakupu... a nie jakis konkretny przychód,
                        który mozna zanieśc do banku na zaś!
                        Z tego wiec nie kupisz nic!
                        ;)))

Nie wiem czy z biletów da sie kupic autobusy,
                        ale domyslam sie, ze komunikacja miejska jest dofinansowywana,
                        a z biletów to pewnie idzie raczej na bieżace wydatki... ;))
                        • andreas.007 Re: A Łajt swoje! No to Łajcie masz! 03.06.07, 21:00
                          zreszta podejrzewam, ze tu nie wystepuje amortyzacja,
                          bo pewnie jest lising - o czym wspomniał pan prezydent,
                          a wiec w koszty wpisuje sie koszty lisingu... ;))
                          • whiteentrance Re: A Łajt swoje! No to Łajcie masz! 05.06.07, 20:19
                            andreas.007 napisał:

> zreszta podejrzewam, ze tu nie wystepuje amortyzacja,
                            > bo pewnie jest lising - o czym wspomniał pan prezydent,
                            > a wiec w koszty wpisuje sie koszty lisingu... ;))
                            >
                            W leasingu operacyjnym masz rację! Ale w finasowym już nie!
                            Poza tym w kosztach leasingu też jest amortyzacja (wlicza ją sobie
                            leasingodawca)
                            pzdr.
                            WE
                            • andreas.007 Re: A Łajt swoje! No to Łajcie masz! 05.06.07, 22:02
                              ale to jest tylko odpisywanie kosztów zakupu...
                              zamiast jednym rachunkiem, masz kilka procent co rok!
                              To sa ksiegowe pieniadze, ktore wydałes... ;))

Z reklam to jest szmal konkretny - idzie na opony,
                              a z biletów pewnie na pensje...
                              a ile urzad dopłaca to ja nie wiem...
                    • vicek113 Re: Bo to nic innego jak "Flying Circus" 03.06.07, 10:47
                      ...fakt; dostrzegam kpinę...
                      Jesteś abercie c bliżej magistratu i wiesz więcej ode mnie w tej materii.
                      Przykro ale tak się złożyło że nie korzystam od wielu lat z miejskiej
                      komunikacji i nie wiem ile kosztują bilety. naprawdę!
                      ...wydaje mi się że Krzystek wielokroć ujawnił brak orientacji po której
                      stronie się opowiedzieć. to niestety w twoim kontekście - jest kuriozalne.
                      ...Krzystek trochę się gubi;- ciężar który nie zważył.
                      Jest młody to atut a młodych trzeba wspierać prawda albercie c. Jeśli ujawni
                      swoją głupotę to przepadnie.
                      ...zatem przepraszam albercie c.
                      • albert_c Re: Bo to nic innego jak "Flying Circus" 03.06.07, 23:58
                        Vicek spoko.

ja sie tylko czepilem tego jego sformulowania 'niesttey' - do reszty czatu jakby
                        nie mam zastrzezen bo i forma czatu jest z natury luzna i wymaga szybkich
                        odpowiedzi - jak sie chce otrzymac odp wyczerpujaca to prosze sledzic
                        interpelacje i zapytania radnych - a jak tam nie ma czego oczekujemy to prosze
                        namowic jakiegos radnego na zadanie pytania
                        :)

pozdrawiam,
        • Gość: zorro Re: Bo to nic innego jak "Flying Circus" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 15:02
          Cuda to on dopiero narobi. Facet bez wiedzy mających "wspaniałych" doradzców
          jak Nowak , Jasiński i ludzie im podobni bez wiedzy i wizji zamknięci w wiedzy
          na poziomie sklepu spożywczego.
          Biedne to nasze miasto
    • Gość: zmęczony jedno mnie dziwi... IP: *.sysnet.pl 02.06.07, 21:06
      Jurczyk miał tekst "nie jestem od tego, ja się szczegółami nie zajmuje" - i wszyscy inteligentni wiedzieli, że nawet nie ma pojęcia o czym mowa. Niestety Krzystek - karierowicz, który dostał mieszkanko za 35 tys. nawet nie potrafi otwarcie powiedzieć, że czymś się nie zajmuje - udaje, że wie co odpowiedzieć ludziom a trzech spójnych deklaracji na te kilkanaście pytań nie potrafił podać. Obciach - gdzie on studia skończył?
      • rewers10 Re: jedno mnie dziwi... 02.06.07, 21:18
        i tak Wyborcza napisze,że prezydent w przyjaznej atmosferze przedstawił plany
        rozwoju naszego miasta, które uczestniczy czatu przyjęli z entuzjazmem
        • Gość: Zbędny Re: jedno mnie dziwi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 22:14
          аплодисм'енты кжыстку
          • Gość: Sedina Re: jedno mnie dziwi... IP: 83.168.111.* 03.06.07, 01:13
            Z tego czatu próbowałem wyłowić konkrety tak, zeby było z czego rozliczać przy
            najbliższych wyborach oto one:
            - stadion w Dąbiu do 2010-2011
            - w tym samym czasie hala na Szafera
            - Aquapark do końca kadencji
            - rondo na Łasztowni
            - zagospodarowanie lotniska w Dąbiu
            - 2 centra sportowe na prawobrzeżu
            reszta to nie były konkrety tylko były bądź uzależnione od UE (jak dostaniemy
            dotację), albo życzenia (może się uda).
            I tak lista w tym jednym czacie konkretnych obietnic których realizację będzie
            można łatwo sprawdzić nie jest taka krótka. Od ich realizacji powinni ludzie
            uzależnić głosowanie w wyborach.
            • Gość: zmęczony jeden konkret był... IP: *.sysnet.pl 03.06.07, 01:21
              Prezydent jasno powiedział, że będzie robił to co do tej pory wychodziło mu najlepiej - handlował terenami miejskimi... ciekawe czy przy użyciu Cehaka, czy się go pozbędzie... zdaje się, że oni siebie warci.
            • Gość: be cool Re: jedno mnie dziwi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 08:41
              Gdyby był takim prezydentem to wiencej bym obiecał ludziom. niech sobie pozyjom
              te prawie cztery lata na haju. Sedina upadlasz stonniczo i politycznie moja
              ulubionom marke sedina. zepsujesz jom.
              • sedina Re: jedno mnie dziwi... 05.06.07, 17:48
                > Sedina upadlasz stonniczo i politycznie moja
                > ulubionom marke sedina. zepsujesz jom.

To nie ja. To jakis (pardon za modernizm) klon.
                Ja widzę i nie grzmię bom nie Zeus...
    • Gość: apud Czat z prezydentem Szczecina Piotrem Krzystkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 01:28
      No i na nic pytania o porządekprzy Bramie Portowej- nie nasz teren.
      Stadion-będzie ale już nie ma piłki.
      Filharmonia - będzie?
      Połączenie z Berlinem nie bedzie, bo ...
      Regaty będą ,bo nocami sprawdzam no i chyba nic nie widzę ,bo ciemno a tyle
      czasu ?!
      I tak dalej i tak dalej ALE NAM SIĘ UDAŁ NOWY PREZYDENT CHO CHO ,CHA CHA
    • whiteentrance Ale bendzie dobrze- mówię Wam!!!! 03.06.07, 19:15
      Się chłopaki i dziewczyny wezmom do roboty, jak zakasajom renkawy to ino iskry
      lecieć bedom!
      I te tolszipy przeżyjemy, i stadion nam pobudujom, i wogóle inwestorów nam
      ściongnom. No mówie Wam żyć nie umierać!
      Tylko te psiejuchy alberty i inne zbendne labaty piasek w tryby sypiom swymi
      jontrzoncymi wpisami. Przyzwoitym a bogobojnym próbujom wode z mózgu robić!
      Psiekrwie jedne! Tfu!
      Prezydncie nam miłościwy, a i Ty Pośle Sławomirze, nie przejmujcie siem temi
      gupkowatymi zaczepkami! Trwajcie w swoich wysiłkach! Na chwałe potomnych!
      My Was i tak kochamy! Bo my som prawdziwa i zdrowa tkanka społeczności
      szczecinskiej.
      Niech żyje Prezydent nasz Krzystek!!!!
      Niech żyje Poseł Sławomir!!!!
      Możecie zawsze na nas liczyć!
      • rewers10 Re: Ale bendzie dobrze- mówię Wam!!!! 03.06.07, 19:19
        > Prezydncie nam miłościwy, a i Ty Pośle Sławomirze, nie przejmujcie siem temi
        > gupkowatymi zaczepkami! Trwajcie w swoich wysiłkach! Na chwałe potomnych!
        > My Was i tak kochamy! Bo my som prawdziwa i zdrowa tkanka społeczności
        > szczecinskiej.
        > Niech żyje Prezydent nasz Krzystek!!!!
        > Niech żyje Poseł Sławomir!!!!
        > Możecie zawsze na nas liczyć!

Amen
        • whiteentrance Re: Ale bendzie dobrze- mówię Wam!!!! 03.06.07, 20:37
          A Ty rewers co se śmichy-chichy tu robisz? Lutnąć Ci?
          Nawet nie wiesz jak Piotr K. źle znosi takie zgryźliwości!
          Niewdzięczny rewersie! Daj w spokoju pracować naszemu Preziowi!
          • rewers10 Re: Ale bendzie dobrze- mówię Wam!!!! 03.06.07, 20:44
            whiteentrance napisał:

> A Ty rewers co se śmichy-chichy tu robisz?

przywyknij na następne 3,5 roku
    • zbigniews1934 Re: Czat z prezydentem Szczecina Piotrem Krzystki 03.06.07, 20:53
      Ciekaw jestem czy wyda Pan polecenie aby posprzatac place,parki,ulice ze
      śmieci.Kiedy skończy sie skandal z przebudowa ronda na ulicy Ku Słońcu-
      Derdowskiego.
      • Gość: zmęczony skandali z budowami jest więcej... IP: 195.28.182.* 05.06.07, 21:47
        Przyjaciół Żołnierza, Rondo Giedrojcia, Krzywoustego... co zaczną robić to taka wtopa, że więcej nie powinni mieć prawa wstęu do miasta, ale przeca to wszystko na jakimś układzie jedzie, bo już dawno miasto odzyskałoby te kary za przekroczenie terminów albo przynajmniej nie pozwoliło kpić sobie firmie z mieszkańców przez udawane budowy...
    • Gość: marta Czat z prezydentem Szczecina Piotrem Krzystkiem IP: *.chello.pl 03.06.07, 22:18
      oddaj mieszkanie, to pogadamy o regatach
    • zbigniews1934 Re: Czat z prezydentem Szczecina Piotrem Krzystki 05.06.07, 18:04
      CO moze Pan Prezydent zaoferowć Szczeciniakom,moze agua park,sale
      widowiskowa,dostepny basen do kapili w lecie,porzadne kompielisko w granicach
      miasta,czyste ulice oraz parki,dobre chodniki i nie dziurawe ulice.Tego
      oczekuja mieszkańcy Szczecina od władz miasta a nie marazmu i wioski z
      tramwajami.Myslałem ze jak odejdzie głupi Jurczyk to moze cos się zmini.
    • Gość: kibice Czat z prezydentem Szczecina Piotrem Krzystkiem IP: *.chello.pl 08.06.07, 11:24
      Człowieku, ty żadnego stadionu nie zbudujesz! Komu ty ściemniasz cwaniaczku, dobry piękny stadion chcesz "pogonić" bo kase wietrzysz za atrakcyjne tereny, 62 lata z niego korzystamy! zostaw go kombinatorze! najpierw zapełnij trybuny tego starego stadionu który mamy, po co komu jakiś stadion w Dąbiu co ty bredzisz człowieku, ta kombinacja z terenami na Pogodnie jest tak czytelna że tylko idiota nie zrozumie o co chodzi! Zostaniesz krzyżówką Koćmiela i Wieczorka, z przebiegłością Sochańskiego, a ten głupi naród ci uwierzył! Wara ci od stadionu Pogoni człowieku, bo twoi rodzice jeszcze w majtki srali jak my tam chodziliśmy na mecze!
    • Gość: Aga Czat z prezydentem Szczecina Piotrem Krzystkiem IP: *.chello.pl 06.08.07, 20:24
      Czy bedzie wiecej takich inwestycji jak przy ulicy Zakopianskiej , zamiana
      mieszkania komunalnego na TBS o czynszu komunalnym ?
    • Gość: piotrem Czat z prezydentem Szczecina Piotrem Krzystkiem IP: *.lukman.pl 16.08.07, 13:38
      i co jakie masz haslo na czat bym chciala z toba na czacie pisac a
      co tam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka