Dodaj do ulubionych

Swarozycu, znalazles w koncu pokrewna dusze:)

12.06.07, 12:53
www.lewica.pl/?id=13760
I to na lewicy:P Odlot, nie?
Obserwuj wątek
    • swantevit Re: Swarozycu, znalazles w koncu pokrewna dusze:) 12.06.07, 13:06
      Nie sadze abym sie czul dobrze w towarzystwie tej Pani.
      Kiedys majaczyla o marksizmie, teraz stara sie wyplynac na Slowianszczyznie.
      Sadze ze robi to troche z oportunizmu, torche z wrogiej postawy do katolicyzmu,
      a nie z wielkiej milosci do korzeni..
      • absztyfikant Re: Swarozycu, znalazles w koncu pokrewna dusze:) 12.06.07, 13:08
        Ech... Cel uswieca srodki, nie?:))))
        • swantevit Re: Swarozycu, znalazles w koncu pokrewna dusze:) 12.06.07, 13:11
          moze i tak, ale nie sadze aby odbior spoleczny jej pisarsta byl duzy..
          • absztyfikant Re: Swarozycu, znalazles w koncu pokrewna dusze:) 12.06.07, 13:17
            Kropla drazy skale:)

www.slowianie.republika.pl/
          • absztyfikant :PPPPP 12.06.07, 13:18
            www.taraka.pl/index.php?id=pohoslow.htm
            • swantevit Re: :PPPPP 12.06.07, 13:21
              co to znaczy:PPPP
              • absztyfikant Re: :PPPPP 12.06.07, 13:24
                To jest teraz taka moda na forach - wystawianie jezyka jest ponoc trendy:)
                • absztyfikant Re: :PPPPP 12.06.07, 13:25
                  Zrobilem to dla padierzenia razgawora:)
                • swantevit Re: :PPPPP 12.06.07, 13:25
                  a po co mi jezyk pkazujesz?
                  • swantevit Re: :PPPPP 12.06.07, 13:27
                    Musalbym przeczytac ow esej i przmyslec aby skomentowac a na to nie mam casu..
                    • swantevit Re: :PPPPP 12.06.07, 13:35
                      Ja ostatnio to nabylem:
                      www.nomos.pl/cgibin/shop?info=710&sid=6d5abdbb
        • swarozyc A co jest celem? 12.06.07, 15:17
          absztyfikant napisał:

> Ech... Cel uswieca srodki, nie?:))))
          >
          • Gość: Zbędny Re: A co jest celem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 15:19
            Nie zadawaj mu tak trudnych pytań. Zagoogluje się na śmierć szukając celu w
            cyberprzestrzeni :-)
            • swarozyc Re: A co jest celem? 12.06.07, 15:34
              Przeciez wiadomo co jest jego celem: Zniszczenie dziedzictwa NDcji
              i "kosmopolityzm" w Polsce...
              • absztyfikant Re: A co jest celem? 12.06.07, 15:35
                Widzisz PiSdzielcu? Swarozyc wie:)))))
              • Gość: Zbędny Re: A co jest celem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 15:38
                Jeżeli chodzi o tego jegomościa to słusznie wziąłeś kosmopolityzm w cudzysłów.
                Poza tym nie podpowiadaj Mu co jest jego celem :-) bo chwycił się tej
                podpowiedzi jak tonący ..... .
                • absztyfikant Ach ci fani... 12.06.07, 15:41
                  Jasiu, ja to wielokrotnie pisalem explicite, skorzystaj z wyszukiwarki...
                  • Gość: Zbędny Re: Ach ci fani... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 15:45
                    Znowu nie zrozumiałeś :-(
                    Nie udam się (wybacz) na zgłębienie tajemnic Twojej postaci przy użyciu
                    wyszukiwarki. Badanie takich postaci pozostawiam specjalistom pewnej dyscypliny
                    medycznej.
                • swarozyc Ja prawie doslownie zacytowalem Michnika.. :-)) 12.06.07, 15:45
                  Gość portalu: Zbędny napisał(a):

> Jeżeli chodzi o tego jegomościa to słusznie wziąłeś kosmopolityzm w
                  cudzysłów.
                  > Poza tym nie podpowiadaj Mu co jest jego celem :-) bo chwycił się tej
                  > podpowiedzi jak tonący ..... .
                  • Gość: Zbędny Re: Ja prawie doslownie zacytowalem Michnika.. :- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 15:49
                    >Ja prawie doslownie zacytowalem Michnika.. :-))
                    Tak. Trochę by trzeba uzupełnić ale tak to jest możliwe.
                    Są umysły wolne i samodzielnie przetwarzające a są "komputery" słabe, które aby
                    działać muszą być podłączone do centralnego komputera Aaaaadama, które nie
                    tworzą niczego samodzielnie a są jedynie wyposażone w .... wyszukiwarki.
                    • absztyfikant Re: Ja prawie doslownie zacytowalem Michnika.. :- 13.06.07, 10:09
                      :)))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka