absztyfikant 12.06.07, 12:53 www.lewica.pl/?id=13760 I to na lewicy:P Odlot, nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swantevit Re: Swarozycu, znalazles w koncu pokrewna dusze:) 12.06.07, 13:06 Nie sadze abym sie czul dobrze w towarzystwie tej Pani. Kiedys majaczyla o marksizmie, teraz stara sie wyplynac na Slowianszczyznie. Sadze ze robi to troche z oportunizmu, torche z wrogiej postawy do katolicyzmu, a nie z wielkiej milosci do korzeni.. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Swarozycu, znalazles w koncu pokrewna dusze:) 12.06.07, 13:08 Ech... Cel uswieca srodki, nie?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Swarozycu, znalazles w koncu pokrewna dusze:) 12.06.07, 13:11 moze i tak, ale nie sadze aby odbior spoleczny jej pisarsta byl duzy.. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Swarozycu, znalazles w koncu pokrewna dusze:) 12.06.07, 13:17 Kropla drazy skale:) www.slowianie.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: :PPPPP 12.06.07, 13:24 To jest teraz taka moda na forach - wystawianie jezyka jest ponoc trendy:) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: :PPPPP 12.06.07, 13:27 Musalbym przeczytac ow esej i przmyslec aby skomentowac a na to nie mam casu.. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: :PPPPP 12.06.07, 13:35 Ja ostatnio to nabylem: www.nomos.pl/cgibin/shop?info=710&sid=6d5abdbb Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc A co jest celem? 12.06.07, 15:17 absztyfikant napisał: > Ech... Cel uswieca srodki, nie?:)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: A co jest celem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 15:19 Nie zadawaj mu tak trudnych pytań. Zagoogluje się na śmierć szukając celu w cyberprzestrzeni :-) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: A co jest celem? 12.06.07, 15:34 Przeciez wiadomo co jest jego celem: Zniszczenie dziedzictwa NDcji i "kosmopolityzm" w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: A co jest celem? 12.06.07, 15:35 Widzisz PiSdzielcu? Swarozyc wie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: A co jest celem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 15:38 Jeżeli chodzi o tego jegomościa to słusznie wziąłeś kosmopolityzm w cudzysłów. Poza tym nie podpowiadaj Mu co jest jego celem :-) bo chwycił się tej podpowiedzi jak tonący ..... . Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Ach ci fani... 12.06.07, 15:41 Jasiu, ja to wielokrotnie pisalem explicite, skorzystaj z wyszukiwarki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Ach ci fani... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 15:45 Znowu nie zrozumiałeś :-( Nie udam się (wybacz) na zgłębienie tajemnic Twojej postaci przy użyciu wyszukiwarki. Badanie takich postaci pozostawiam specjalistom pewnej dyscypliny medycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Ja prawie doslownie zacytowalem Michnika.. :-)) 12.06.07, 15:45 Gość portalu: Zbędny napisał(a): > Jeżeli chodzi o tego jegomościa to słusznie wziąłeś kosmopolityzm w cudzysłów. > Poza tym nie podpowiadaj Mu co jest jego celem :-) bo chwycił się tej > podpowiedzi jak tonący ..... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Ja prawie doslownie zacytowalem Michnika.. :- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 15:49 >Ja prawie doslownie zacytowalem Michnika.. :-)) Tak. Trochę by trzeba uzupełnić ale tak to jest możliwe. Są umysły wolne i samodzielnie przetwarzające a są "komputery" słabe, które aby działać muszą być podłączone do centralnego komputera Aaaaadama, które nie tworzą niczego samodzielnie a są jedynie wyposażone w .... wyszukiwarki. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Ja prawie doslownie zacytowalem Michnika.. :- 13.06.07, 10:09 :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś