Dodaj do ulubionych

prostytutki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 16:41
wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=8992350&rfbawp=1183559897.254
ciekaw jestem co by się działo, gdyby u nas zaczęła się taka debata? TVN oraz
Gazeta Wyborcza przeprowadzałaby wywiady z klientami prostytutek, którzy
uważaliby, że są prześladowani politycznie przez PiS.
Obserwuj wątek
    • luxusowa.call.girl przestań 04.07.07, 17:13
      facet wypluj to słowo bo nieładne jest są o wiele ładniejsze okreslenia np.dama
      do towarzystwa
      • Gość: s Re: przestań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 18:14
        Na bycie damą, to trzeba mieć klasę. Większość polskich dziwek, to jakieś
        bezrobotne tałatajstwo z marginesu.
      • Gość: taktak Re: przestań IP: *.chello.pl 04.07.07, 19:03
        DamaKier sie mówi.
    • Gość: DamaKier Re: prostytutki IP: *.kamiro.pl 04.07.07, 17:42
      Gość portalu: kukis napisał(a):

> wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=8992350&rfbawp=1183559897.254
      > ciekaw jestem co by się działo, gdyby u nas zaczęła się taka debata? TVN oraz
      > Gazeta Wyborcza przeprowadzałaby wywiady z klientami prostytutek, którzy
      > uważaliby, że są prześladowani politycznie przez PiS.
      To jak? - jesteś ciekaw, czy wiesz najlepiej?
    • Gość: bezpartyjny Re: prostytutki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 17:46

> wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=8992350&rfbawp=1183559897.254

"Projekt ustawy przewiduje kary do sześciu miesięcy więzienia dla klientów
      prostytutek

Norweski rząd wypowiada walkę prostytucji. Zaprezentowano projekt ustawy,
      przewidujący kary do sześciu miesięcy więzienia dla tych, którzy korzystają z
      usług przedstawicielek najstarszego zawodu świata"

A co im siem stauo??? Wybrali tam PiS do wadzy?! Ja myslałem że pisiaki som
      patrioty i nie bendom siem ewakuować na Zachud :))) ale jaja!!!!!!!!!
      Widać czujom nosem rze ich przegoniom za 2 lata i uapiom wadzemza granicom:)))
      • Gość: cela Re: prostytutki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 18:23
        W Szwecji od dawna to obowiązuje. I jakoś żadne Popłuczyny tego nie kontestują?
        • Gość: gość Re: prostytutki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 20:53
          > W Szwecji od dawna to obowiązuje. I jakoś żadne Popłuczyny tego nie
          kontestują?

Piszesz półprawdy popłuczynianko :) W Szwecji obowiązuje kara pieniężna, a nie
          więzienie za stosunek z prostytutką.
    • andreas.007 dlaczego jeden czlowiek ogranicza wolnosc drugiego 04.07.07, 19:01
      jeden człowiek ma taki sposób zarabiania,
      ze sprzedaje swoje ciało czy lepiej swiadczy usługe seksualna,
      a drugi ma chec za to zapłacic...
      Dlaczego ograniczac wolnośc...??????

Przykładów wiecej...
      a jak by tak ktos uznał, ze jedzenie miesa wieprzowego,
      albo w ogóle miesa jest niezdrowe i wprowadził zakaz jedzenia miesa....!
      • andreas.007 pan Jezus wspierał prostytutki... 04.07.07, 19:02

• Gość: stawros Re: pan Jezus wspierał prostytutki... IP: *.chello.pl 04.07.07, 19:10
          Proponuje ci Andreas burdel w bloku , obok twoich drzwi, gdzie w nocy twoje
          dzieci będa sie zrywac ,bo bojek zawsze pomyli drzwi.
          Nie będziesz miał szansy interweniować na Policji ,bo zatrze ci się różnica
          miedzy dzielnicowym , a łysym sutenerem. Przy okazji dostaniesz niechcący w ryj,
          bo donosisz.
          • andreas.007 Re: pan Jezus wspierał prostytutki... 04.07.07, 19:16
            to juz sa zasady współzycia miedzyludzkiego,
            ale gdyby agencja byla w jednorodzinnym domku,
            to uwazam spokojnie powinna legalnie działac...
            zas dziewczyny co miesiac przechodzic badania lekarskie i odprowadzac podatki,
            a policja powinna chronic je przed łysymi sutenerami,
            przedstawicielami mafii... i wtedy byłoby normalnie!
            • andreas.007 Re: pan Jezus wspierał prostytutki... 04.07.07, 19:17
              po ryju to mozesz tez dostac nie od łysego,
              ale z karkiem sasiada z bloku,
              bo zwrócisz mu uwage na hałasy nocne...
              nie ma reguły!
              • Gość: edzia Norwedzy i Szwedzi to idioci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 19:43
                Rozumiem że twoim zdaniem Norwedzy i Szwedzi to idioci? I że oni nie mają racji
                jako społeczeństwo niedojrzałe a ty masz?
                • andreas.007 Re: Norwedzy i Szwedzi to idioci? 04.07.07, 19:53
                  rozumiem za to, ze Ty niemieckie społeczenstwo tez uwazasz za ...
                  no jak mnie... ;)))

Pomysl czasami...

To kto idioci Niemcy czy Szwedzi...
                  taka dyskusja, a jak klasyfikujesz Holendrów - to juz dno chyba...
                  • andreas.007 Re: Norwedzy i Szwedzi to idioci? 04.07.07, 19:57
                    to jeszcze dorzuc Niemcom, bo maja próg jazdy po pijanemu na 0,5 promilla,
                    a Francja na 0,8 promilla - to dopiero kretyni społeczni...

My to kulturalne i dojrzałe społeczenstwo bo mamy o,2 promilla... ;))
                    I u nas nie ma agencji... ;)))
                    Taki kraj moralnego niepokoju, przepraszam moralnego pokoju...
                    czy jakos tak!
                    No w kazdy, razie pan Bóg miał byc królem mianowany...
                    bo tacy jestesmy...
                    • andreas.007 Re: Norwedzy i Szwedzi to idioci? 04.07.07, 20:04
                      pl.wikipedia.org/wiki/Prostytucja
                    • fe77 Re: Norwedzy i Szwedzi to idioci? 04.07.07, 20:09
                      Ja chciałabym,zeby zadna kobieta nie musiała świadczyc takich usług...ale
                      jeżeli juz to robi to niech to bedzie usługa na wysokim poziomie,bezpieczna,z
                      wyboru,i wolna:)
                      Po prostu powinny zarejestrować działalność gospodarcza i tyle,a jak agencja to
                      wiekszy nadzór nad taka działalnością...
                      Chodzi mi tutaj o bezpieczeństwo kobiety...przede wszystkim.
                      Wprowadzenie zakazu spowoduje brutalizacje i tak brutalnej rzeczywistości
                      kobiety zarabiającej ciałem.
                      • andreas.007 Re: Norwedzy i Szwedzi to idioci? 04.07.07, 20:15
                        dokładnie tak Fe, dokładnie...

Stoi - w gazecie pisali - przy Płoni kobieta,
                        która prawdopodobnie zaraziła HIV dwóch facetów,
                        ale nie mozna jej nic zrobic...
                        jak udowodni jej sie, ze wie i zaraza, to wyrok 3 lata!
                        Ale ona nie wie, a nikt zmusic do badan jej nie moze,
                        a faceci nie złoza na nia donosu na policje...

Gdyby nalezało sie rejestrowac i badac i było to legalne,
                        uniknieto by takich sytuacji, nadto odjeto dochody mafii...
                        a wszelkie próby zdelegalizowania doprowadza jedynie
                        do zwiekszenia zaintersowania i wiekszych kosztów - jak prohibicja w USA!

Byłem w saunie i było tam 4 facetów - kazdy był w agencji - taki temacik był!
                        • fe77 Re: Norwedzy i Szwedzi to idioci? 04.07.07, 20:29
                          Co do tej kobiety stojącej na Płoni...oby nie okazała sie dziewczyną,której
                          sytuację znam ...A widywałam ją tam czesto,przy drodze...
                          wtedy będzie to podwójna kara za grzechy,których nie popełniła...jest po prostu
                          chora psychicznie.
                          I dlatego ten zawód musi być,powtarzam:MUSI być legalny,bezpieczny,ze
                          szczególnym nadzorem lekarza,nie tylko ginekologa ale i psychologa,testy na
                          HIV,choroby weneryczne,choroby psychiczne i inne obowiązkowe...
                          Co do facetów w agencjach...nie wiem,nie jestem facetem ale popyt jest na
                          pewno,chocby z racji podaży...
                          a własciciel agencji sam powinien sie starać o wszystkie zaświadczenia
                          lekarskie,bo to interes opłacalny i podatki jakie płaci na pewno są w stanie
                          pokryc koszty szczególnie częstych kontroli i jeszcze dofinansować jakieś
                          medyczne priorytety.
                      • Gość: gość Re: Norwedzy i Szwedzi to idioci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 20:55
                        fe77 napisała:

> Ja chciałabym,zeby zadna kobieta nie musiała świadczyc takich usług...ale
                        > jeżeli juz to robi to niech to bedzie usługa na wysokim poziomie,bezpieczna,z
                        > wyboru,i wolna:)

To że ty byś nie chciała nie ma większego znaczenia oprócz tego, że nie
                        chcesz :) A co jeśli kobieta chce być prostytutką?
                        • fe77 Re: Norwedzy i Szwedzi to idioci? 04.07.07, 21:01
                          To ok.
                          I tyle.
                          Jeżeli chce nic mi do tego,po prostu uogólniłam zbyt pochopnie patrząc z
                          własnego punktu widzenia.
                          Przepraszam,jesli kogoś uraziłam.
                          • fe77 Re: Norwedzy i Szwedzi to idioci? 04.07.07, 21:02
                            a doczytałam teraz,że napisałam "nie musiała",między chciała a musiała jest
                            różnica,chyba,że to tylko kwestia dobrego menagera:(
                          • Gość: autor Re: Norwedzy i Szwedzi to idioci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.14, 12:44
                            fakt rozgarnieci nie sa
                • Gość: gość Re: Norwedzy i Szwedzi to idioci? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.07, 21:07
                  > Rozumiem że twoim zdaniem Norwedzy i Szwedzi to idioci?

Ciekawe podejście i wykazuje mało wiedzy o Norwegii i Szwecji. Te prawa są tam
                  ustanawiane pod wpływem silnych politycznie organizacji feministycznych, i
                  narzucane przez kobiety które nikt by pewnie nie chciał zatrudnić jako
                  prostytutki. Zresztą pewnie same kompletnie się do tego zawodu nie nadają.
                  Popiera je w takich pomysłach przy tym kościół luterański,dośc purytański w
                  porównaniu z naszymi wesołymi księżmi :)

Ale prostytutki nikt o zdanie się nie pyta. W taki sposób decyduje się o życiu
                  innych ludzi nie pytając ich o zdanie. To są jedynie uroki skandynawskiej
                  demokracji. Zróbmy to w Polsce a wówczas mocno skryminalizowaną prostytucję
                  rzucimy w ręce głębszego podziemia i super kryminalistów :) na szczescie
                  katolicy takich pomysłów nie mają, jedynie czasami dużo szumią.

Państwo powinno chronić prostytutki respektując jednocześnie ich prawo wyboru.
                  W Skandynawii jest wysoki procent przetępstw seksualnych, dokonywanych tam na
                  miejscu. W taki mądry sposób walka z prostytucją pociąga za sobą ofiary
                  społeczne.
                  Ale część tej patologii ulatnia się ze skandynawskiej atmosfery poprzez
                  turystykę seksualną do Azji i krajów 3 świata. Tu rządy białych panów nie
                  interesują się już niedolą kolorowych z Azji etc.
      • Gość: the.bill Re: dlaczego jeden czlowiek ogranicza wolnosc dru IP: *.bazapartner.pl 04.07.07, 20:11
        andreas autokratycznym Niemcom w ogóle odbiło. Tam kiedyś dwóch facetów sie
        umówiło, ze jeden wyrazi swa wolność poprzez akt zjedzenia drugiego faceta.
        Podpisali oficjalną "umowę o dzieło" i zajęła się nimi policja i sądy...
        Nie sądzisz, że to skandal?
        Faszyzm się pewnie odradza...
        • andreas.007 Re: dlaczego jeden czlowiek ogranicza wolnosc dru 04.07.07, 20:18
          to Ty nie wiesz co sie wyrabia u nas...
          nie słyszałes, jak wekowali ciała...
          nie bede tu opowiadał, ale w Polsce dzieje sie wiecej,
          ale bez sensacji...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka