Gość: mic IP: 212.160.188.* 05.07.07, 14:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kilbol Pogoń w II lidze dzięki włoskiej firmie? IP: 195.116.25.* 05.07.07, 14:49 A dlaczego nie ma nic o tym w lokalnych mediach? Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Pogoń w II lidze dzięki włoskiej firmie? 05.07.07, 18:49 Są ocaleni. Dzięki temu nie wyginą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pla Pogoń w II lidze dzięki włoskiej firmie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 15:07 Na stronie Garmana pan dyrektor Szypuła jest opisany jako przedtawiciel handlowy Garmana na Wrocław. Niezłe szychy negocjują przejęcie Pogoni. Swoją drogą znamy pana Szypułę z "działalności" w Śląsku i innych podmiotach na terenie Wr. Także gratuluję kibicom Pogoni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pijus Re: Pogoń w II lidze dzięki włoskiej firmie? IP: 213.218.116.* 05.07.07, 15:58 jaśniej, jaśniej prosimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Gazeta uwiarygadnia plotki? IP: 83.238.212.* 05.07.07, 15:24 Ci co mieli sie wypowiedzieć juz to zrobili: www.pogon.v.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Breslau Brawo GW! Świetna reklama dla firmy Edwarda Ptaka! IP: 83.238.212.* 05.07.07, 15:33 To ściema, chodzi tylko o to żeby sobie zrobić darmową reklamę. kto kupi klub, który za chwile zostanie rozliczony za korupcje? Rozumiem że jakiś tam ligowiec może sie na to złapać, ale Wyborcza - nie przypuszczałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lonelyboy1989 Re: Pogoń w II lidze dzięki włoskiej firmie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 15:35 tonący brzytwy się chwyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uburama Czy ta firma nie nazywa się Cosa Nostra? IP: *.acn.waw.pl 05.07.07, 16:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczecinianin Pogoń w II lidze dzięki włoskiej firmie? IP: *.globalconnect.pl 05.07.07, 16:24 Hej cos czuje ze jesli transakcja wypali to nasza Duma Pomorza wpadnie z jednego gowna w drugie ;-/// ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Pogoń w II lidze dzięki włoskiej firmie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 16:55 A ten pan jest od Golemy? coś mi tutaj Golemą pachnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djraul@wp.pl Pogoń w II lidze dzięki włoskiej firmie? IP: *.range81-132.btcentralplus.com 05.07.07, 17:04 z tego co pamietam to pan Tomasz Szypuła zostal skazanym za machlojki jeszcze jako dzialacz Wrocławskiego Polaru wyrokiem sadu mial badz ma zakaz zasiadania w radach nadzorczych spolek a takze prowadzenie dzialalnosci ( ale tego niejestem pewien) a Garman jest chyba wlasnoscia pana Edwarda Ptaka jak ktos zauwazyl wyzej wiec jeden Ptak sprzeda klub drugiemu Ptakowi. Pewnie dlatego niemogl dojsc do porozumienia z grupa szczecinskich biznesmenow. pozdro a jak znajde linki do artykułow o panu Szypule to postaram sie je wrzucic. sport.w.polsce.org/8858-sport/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: djraul a to cos wiecej o panu Szypule IP: *.range81-132.btcentralplus.com 05.07.07, 17:13 free.of.pl/s/sledzie/artykuly.html www.foWysłany: Wto Maj 18, 2004 11:41 am WicePrezes Polaru rezygnuje. -------------------------------------------------------------------------------- Tomasz Szypuła zrezygnował wczoraj z funkcji wiceprezesa Polaru Wrocław. To efekt kwietniowego wyroku s±du, który zakazał mu na sze¶ć lat zajmowania funkcji kierowniczych m.in. w stowarzyszeniach, a takim jest klub z Zakrzowa. Szypuła był prezesem pewnej firmy handlowej mieszcz±cej się w budynku TGG we Wrocławiu. Firma była zadłużona na około 250 tysięcy, ale nie spłacała zobowi±zań. Pewnego dnia zniknęła, a wierzyciele zaczęli zgłaszać się do syndyka TGG (ta firma jest w upadło¶ci) z roszczeniami. Sprawę ujawnił w poniedziałek tygodnik "Słowo Sportowe". Wierzyciele zdecydowali się wyst±pić na drogę s±dow±. W kwietniu s±d ukarał Szypułę sze¶cioletnim zakazem zajmowania stanowisk m.in. w spółkach, przedsiębiorstwach handlowych i stowarzyszeniach. Nie może więc pełnić funkcji wiceprezesa Polaru. Wczoraj wiceprezes Polaru złożył rezygnację z pełnionej funkcji. - Nie wiedziałem o tym, że taki wyrok zapadł, bo zawiadomienie do mnie nie dotarło z poczty. Ale informacje o kłopotach firmy, któr± prowadziłem, s± prawdziwe. Gdybym wiedział wcze¶niej, to podałbym się do dymisji od razu - twierdzi Szypuła. - Jest mi przykro, że nie mogę do końca sezonu pomagać drużynie. Zarz±d przyj±ł rezygnację wiceprezesa. Prezes Bogdan Ludkowski twierdzi, że nie wiedział o jego kłopotach. - Nie miałem pojęcia, że zapadł taki wyrok. Co¶ o kłopotach wiceprezesa wiedziałem, że jest prowadzone jakie¶ postępowanie układowe, ale szczegółów nie znałem - mówi Ludkowski. - Jego pracę w klubie oceniam jednak wysoko i bardzo pozytywnie. Bardzo dużo zrobił, choć pracował wła¶ciwie społecznie. Postanowiono nie rozszerzać na razie zarz±du klubu, który nadal jest dwuosobowy, obok prezesa Ludkowskiego jest w nim też Alfred Gerste, wiceprezes do spraw finansowych. G.Wyborcza rum.legialive.pl/viewtopic.php?p=329821 Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Włoska firma uratuje II ligę dla Pogoni Szczecin? 05.07.07, 17:39 Włoska firma uratuje II ligę dla Pogoni Szczecin? Czyli po polsku byloby tak, ze Wlosi Szczecin ratuje, a nie ratuja "DLA Szczescin", mala literowka, a tak wiela roznice robi...;) Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 Nie wiem dlaczego, ale juz wiem jak to sie skonczy 05.07.07, 18:02 Firma z siedziba w Corleone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo pisza bzdury IP: *.devs.futuro.pl 05.07.07, 19:57 Co ta wyborcza pisze. za jakie pięc lat. jezeli zrobimy super skład w czwartej lidze i zajmiemy pierwsze miejsce to w barażach bedziemy grać o "nową" II lige czyli starą III. pózniej zostaje "Nowa" I liga(stara II) i orange. wychodzi mi 3 lata. Skąd oni wzięli pięć. Jedyna nie wiadomo to czy co roku bedziemy awansować. Wyborcza niech nie bajeruje ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informatyk Lisowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 20:19 Lisowski chłopie czy ty już nie masz o czym pisać. Większej głupoty dawno już nie słyszałem. A jak już miałeś potrzebę napisania tych bzdur to mogłeś chłopie napisać kto stoi tak na prawdę za spółką Garman (Koźmińscy i Edek Ptak). Chyba że nie jest to ci na ręke. Ale to już jest temat na odrębną historię Panie Lisowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GKS PIAST GLIWICE pozdrowienia z gliwic IP: *.jota.za.digi.pl 05.07.07, 20:18 zycze wam aby 2 liga sie udala i zebyscie grali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typer Re: pozdrowienia z gliwic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 20:35 A ja odwrotnie, życzę zdrowej atmosfery, nawet w IV lidze, a nie doraźnego rozwiązania sytuacji i w dodatku utrzymywania przy życiu trupa stworzonego na bazie Piotrkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar ptak nie odpuszcza 05.07.07, 22:03 widac ptak ma ochotę dalej wodzić wszystkich za nos....włoska firma garman nas uratuje...dobre!jak się na garmana nie damy nabrać,to pojawi się pewnie firma amerykańska,która obieca ligę mistrzów... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 szkoda 05.07.07, 23:38 ze pogon nie ma takiego swojego bońka,widzew tez byl rozkradziony i zniszczony przez niejakiego grajewskiego który przywozil walizke pieniedzy do szatni a potem wywoził trzy ,he he ,przyszedł boniek który chciał naprawde pomóc a nie zarabiać kokosów i skromnie bo skromnie ale wyprowdził widzew na prosto a teraz znalazła jeszcze inwestora strategicznego i widzew na coraz jaśniejszą przyszłosc chociaż miasto specjalnie mu nie pomagało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p nowy inwestor z CHIN- sensacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 207.67.54.* 06.07.07, 00:35 jak mozna odrzucac powaznego investora. Ja slyszalem ze podobno POgonia jest tainteresowany potezny chinski koncern tekstylny. Zamierza kupic POGON i przemianowac ja na "POGON 100% nylonowe skarpetki z Szanghaju Szczecin" zatrodnic chinski zaciag dobrych graczy w ping-ponga ktorzy po krotkiej aklimatyzaji beda w stanie podjac rownorzedna walke z drugoligowcami. Tym bardziej inne drugoligowe zespoly powinny sie bac bo trenerem bedzie Fabio Capello. Fabio po kazdym meczu bedzie odlatywal do Wloch bo troche mu szczecinski klimat nie odpowiada ale jest profesjonalista I OBIECUJE AWANS JUZ W NAJBLIZSZYM DZIESIECIOLECIU. W zanadrzu jest tez moja firma z wysp Bahama handlujaca bananami ale te rozmowy prowadzone sa w scislej tajemnicy w schronie atomowym w Rzgowie w centrum dowodzenie Holdingu pana Antoniego.Wiec o tym szaaaaa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dydek inwestor z CHIN?? - bzdura roku, nowy inwestor to IP: 83.168.106.* 06.07.07, 08:46 to tajemnicza firma z Kolumbii. Miejscy włodarze udali się niedawno na rozmowy do rezydencji szefa firmy położonej w kolumbijskiej dżungli. Anonimowy urzednik powiedział, że "atmosfera spotkania była bardzo luźna ale mimo to doszło do poważnych rozmów i postanowień". Pod koniec spotkania padały zapewnienia, ze Pogoń zagra w Lidze Mistrzów i na najbliższych Mistrzostwach Świata! Inwestor zamierza wpompować w Pogoń miliardy dolarów, pozyskać najlepszych graczy swiata. JEdyny warunek to zapewnienie nietykalnosci przesyłkom kierowanym z Kolumbii do szczecińskiego portu... Trzeba przyznać, że w porównaniu z wymaganiami Ptaka, Bekdasa i Gondora są to naprawde proste warunki. Ponoć zawodnicy Pogoni maja mieć też nieograniczony dostę do specyfików produkowanych przez kolumbijską firmę co zagwarantuje wysokie osiągi. Trzymamy kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś