xennna 10.07.07, 14:59 czy nie otwiera Wam się nóż w kieszeni jak obcujecie z urzędniczą głupotą, niekompetencją, zaślepieniem i ignorancją? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zbędny biurwokracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 15:03 Oj oj. Mi to mówisz ? :-) Płacę od lat w firmie pełny etat młodemu absolwentowi prawa (bo jestem chytry), który jest tylko dlatego, że otwierają mi sie wrzody na żołądku jak mam iść do urzędu. Widzę tam wiele osób z polotem takiej np naszej forumowej anamar. Brrrr... Mam fobie ale dzięki temu młody chopak ma pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
xennna Re: biurwokracja 10.07.07, 15:20 jestem tak zbulwersowana postępowaniem pewnych urzędasów, że musiałam puścić to retoryczne pytanie w eter. Może jak poczytam, że inni też się irytują będzie mi lepiej:))) Czy to jest już prawidłowość, że taki urzędas z czasem wbrew logice zamiast ewoluować, rozwijać się, zdobywać nowe kompetencje, tylko wrasta w ten stołek i staje się co raz bardziej ograniczony Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: biurwokracja 10.07.07, 15:21 Czlowiek - odwieczny problem w Klechistanie.. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: urzędnicza machina 10.07.07, 16:35 a ja jak obcuje... to sie nakrecam bardziej niz na kolejce górskiej... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś