Dodaj do ulubionych

Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina?

IP: *.196-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 19.07.07, 19:46
LOL :)
Obserwuj wątek
    • Gość: mikroos Re: Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 20:09
      ROTFL! Najpierw Dikanda i Indios Bravos nie wystąpili na Dniach Morza, teraz "wielka gwiazda" (sic!) nie wystąpi na TTSR. ręce opadają <lol> jak zwykle w Szczecinie - wszystko organizowane na wariata, amatorsko i bezmyślnie. Gratuluję!
    • andreas.007 program Dni zmienia sie z dnia na dzień 19.07.07, 20:12
      ale ja sie z tego nie ciesze,
      bo mam nadzieje, ba wymagam,
      by wszystko było dopiete organizacyjnie i programowo!
      Pragne i trzymam kciuki, ze wszystko sie uda,
      uda sie, bo jest dobrze i profesjonalnie zorganizowane!

Nawet nie dopuszczam innej mysli...

A Asy powinny zapłacic jakąś kare jak sie wycofuja z umowy!
      • andreas.007 a co to znaczy po polsku... 19.07.07, 20:32
        a co to znaczy, bo to z ich strony:
        "But we never agreed or went in contract with any promoter, there is nothing
        signed in between the parties. "
    • Gość: gg Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina? IP: *.chello.pl 19.07.07, 20:19
      niezłe jaja :-)
    • Gość: Zolza Re: Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 20:33
      i bardzo dobrze, że ta chała nie przyjedzie. A menago Patrycji, to ponoć niezły
      kanciarz i gbur. Nasi organizatorzy też wyśmienite fachury...
      • Gość: pieszy Strzecin ze swoim ego zagra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 20:47
        z tego co gadał ten od Strzecina to mozna myśleć, że to jego alternatywna,
        znająca się na sztuce i wykształcona elyta znajomych ma w tym swój udział. z
        tego wniosek, że wystąpi on, czyli Strzecin ze swoją kozą, przepraszam kozłem
    • andreas.007 czyzby to znowu wina mieszkańców i narzekaczy? 19.07.07, 21:00

• Gość: Kj Re: czyzby to znowu wina mieszkańców i narzekaczy IP: *.smsnet.pl 19.07.07, 21:17
        Nie będe oryginalny :p Ale jaja !!! przecież w oficjalnym programie regat była
        juz wipisana ta "gwiazda" i co teraz :| ŻENADA !!!
        • andreas.007 Re: czyzby to znowu wina mieszkańców i narzekaczy 19.07.07, 21:20
          ja powiem szczereze zarówno Hey jak i Pogodno sa wystarczajaco dobre!
          Naprawde wziąc mozna jeszcze jeden dobry polski zespół...
          albo w Jarocinie 22 ma byc Archive - moze ich zaprosić?
          • Gość: nieon Re: czyzby to znowu wina mieszkańców i narzekaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:54
            ja uważam że genialny pomysł: Hey, Pogodno, i inne SZCZECIŃSKIE (no,
            przynajmniej wywodzące się stąd) kapele i zabawa będzie przednia!!!
            o gustach się nie rozmawia...
    • Gość: fafel wyszliśmy na kretynów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 21:27
      Dzięki Krzystkowi wyszliśmy na kretynów. Jurczyk pozdrawiał Reagana a Krzystek
      ogłaszał że wystąpi zespół który o tym nic nie wie. Czy nami zawsze muszą
      rządzić kretyni?
      • Gość: pieszy Re: wyszliśmy na kretynów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 22:30
        ano, kto ci go nam dał?

• Gość: selawi Re: wyszliśmy na kretynów! IP: *.kamiro.pl 19.07.07, 22:32
          nie wystąpią? uffff. pierwszy niespodziewany sukces krzystka.
        • strv_101 Re: wyszliśmy na kretynów! 19.07.07, 22:33
          Toż to wytwór naszej kultury jest. Polska mać go przecież rodziła.
      • aposto_burat AOB do Strzecina 20.07.07, 11:22
        Napinacie się na gościa,który robi sporo dla miasta, że dla jaj i ku
        przestrodze sobie walnął na koszulce humorystyczny napisik, a tu tymczasem się
        okazuje, że nie dość, że zaproszono lipę pod tytułem AOB, to jeszcze ta lipa
        nie chce zagrać. Zastanówcie się głąby gdzie żyjecie. Zanim coś wyplujecie z
        mózgownic zapełnionych frustracją to zmuście się do myślenia. To takimi jak wy
        kręcą przewalacze. A polewkę ze Szczecina przez te AOB, niestety ma cała już
        Polska. I kolo żartował z tym Strzecinem, ale jakby było miło, gdy takie rzeczy
        działy się w Strzecinie, nie w Szczecinie. Problem w tym, że w Szczecinie za
        dużo Strzecinian, przed czym pan na debacie ostrzegał, ale kilku nie
        posłuchało.
    • Gość: Vlad.H. NO TO MOZE "NUN"??? IP: 80.53.41.* 19.07.07, 22:47
      jak AOB nie chce to nie ma zadnej straty - NUN zastapi AoB na spokojnie i do
      tego jest Polski!
      • Gość: labatt Re: NO TO MOZE "NUN"??? IP: *.hsd1.fl.comcast.net 19.07.07, 23:03
        Sami sobie zaspiewajmy..
        fr.youtube.com/watch?v=1N7tjbZZUCo&mode=related&search=
        • Gość: Vlad.H. Re: NO TO MOZE "NUN"??? IP: 80.53.41.* 19.07.07, 23:21
          no nie wiem... jakos nie mam przekonania do Roda... moze Karel Gott? i Helena
          Vondrackova?
          PS
          A ja poprosze o Karoline Kurkova... le nu Karolina Kurkova s'il vous plaît
    • piotr33k2 Re: Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina? 19.07.07, 23:15
      i bardzo dobrze bo wieśniactwa i tandety nam nie trzeba ,tyle jest dobrych
      polskich zespołów ktore by chetnie wystąpiły w szczecinie za pdejrzewam duże
      mniejsze pieniadze niz ta pożal sie boże gwiazda dla kucharek .
      • Gość: mielnik Re: Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 00:19
        piotr33k2 napisał:

> i bardzo dobrze bo wieśniactwa i tandety

Sam jestes wiesniakiem. Jak widze twoje posty to włosy mi staja na duzym palcu
        u nogi.
        • sobiepan1 Re: Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina? 20.07.07, 09:00
          Gość portalu: mielnik napisał(a):

> piotr33k2 napisał:
          >
          > > i bardzo dobrze bo wieśniactwa i tandety
          >
          >
          > Sam jestes wiesniakiem. Jak widze twoje posty to włosy mi staja na duzym palcu
          > u nogi.

Nie pier dol bzdur, lepiej 'trzym pysk'. Piotr bardzo dobrze napisał.

Sobiepan
    • Gość: rocky Podsiadlo na zbita morde won IP: 213.155.191.* 20.07.07, 00:26
      za to ze wogole smial takie wiesnaictwo zaprosci, dobrze ze nie wyszlo, mamy
      tyle cennych polskich kapel z folklorem . ja wole juz Shazze atrakcyjna
      kobieta, spiewa po polsku nasze polskie piosneczzki oparte na folklorze i
      biesiadnej a takie trzeba pokazywac obcokrajowcom Dosc pieprzonego rocka i
      rzepolenia
      • Gość: Marcin Re: Podsiadlo na zbita morde won IP: *.chello.pl 20.07.07, 00:30
        rocky dość ma rocka :D

nienawidzisz się?
        • Gość: Sedina Re: Podsiadlo na zbita morde won IP: 83.168.111.* 20.07.07, 00:38
          Myślę, ze nic się nie stanie jak ich rzeczywiście nie będzie. To tak w sensie
          artystycznym. Jeżeli to jednak prawda to powinny jakieś głowy spaść.
          • andreas.007 Re: Podsiadlo na zbita morde won 20.07.07, 00:41
            pewnie spadna głowy jakis mieszkańców z forum,
            bo to wina malkontentów i narzekaczy,
            a trzeba byc zadowolonym... ;)))

Żartowałem Sedina, lubie Ciebie nie musisz sie napinac!
          • Gość: Marcin Re: Podsiadlo na zbita morde won IP: *.chello.pl 20.07.07, 00:41
            O i głos rozsądku z góry :)
            pal sześć asów ale ktoś ich zapraszał? czy nie?
            organizował? czy nie?
            dostaje za to pieniądze? czy nie?
            • Gość: Kj Re: Podsiadlo na zbita morde won IP: *.smsnet.pl 20.07.07, 05:35
              Jedno jest jeszcze istotne. Chciał bym się dowiedzieć czy miasto wydało już
              jakieś $$ na rzekomy kontrakt z AOB ??
      • piotr33k2 Re: Podsiadlo na zbita morde won 20.07.07, 23:32
        a od kiedy to oni grali czy graja rocka .
    • kakq Re: Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina? 20.07.07, 07:34
      :) ale wiadomość
      hahahah
      i co na to SAA I Pan Podsiadło?
    • Gość: asik Re: Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina? IP: *.eranet.pl 20.07.07, 08:24
      wszystko jasne. Miasto podpisało umowę z agencją która na stałe
      dostarcza "artystów" do Hitów na czasie i nie jest w JEJ intersie sciagać
      jakiekolwiek gwiazdy , które mogłyby przyćmić Hity na czasie. Interes miasta i
      mieszkańców nie ma tu nic do rzeczy. Oczywiście Miasto nie jest tak głupie żeby
      tego nie wiedzieć. Wiedzieli, a chodzi o interes z grupą organizującą Hity na
      czasie. Przewalanka.
      • exman Re: Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina? 20.07.07, 08:39
        Pomijając smród wokół tej sprawy interesuje mnie jedno, dlaczego jedna agencja
        zleca coś drugiej agencji ? Za co do cholery SAA bierze naszą kasę ? Za to
        tylko, ze dają zarobić kolejnej agencji ?
        • Gość: reks Re: Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 08:59
          Człowieczku gdyby SAA mogła cokolwiek zrobić to gwiazdą nie byłoby AOB ale na przykład Joe Cocker. Pozdrawiam wtajemniczonych w pracę Urzedu Miejskiego i Panów wszystkowiedzących.
          • andreas.007 czyli sugeryjesz, ze to nie SAA organizowało 20.07.07, 09:05
            czyli sugerujesz, ze stosowne miejskie agendy
            nie maja wpływu na swoje działanie - czyżby decydował komisarz polityczny?
            Czyzby biuro polityczne podejmowało decyzje... ;)

Ja nie jestem wtajemniczony i mnie ta informacja zadziwia...
            mógłbys wyjasnic?
            • kakq Re: czyli sugeryjesz, ze to nie SAA organizowało 20.07.07, 09:12
              mnie osobiscie poinformowano telefonicznie że SAA odpowiada za dobir artystów
              sugerujesz ze pani w Urzedzie Miasta okłamała mnie ?
              • exman Re: czyli sugeryjesz, ze to nie SAA organizowało 20.07.07, 11:23
                Scena tzw. szantowa, czyli jej wykonawcy też była dobierana przez obcą agencję.
                O co chodzi ? !!!
                • Gość: Sedina Re: czyli sugeryjesz, ze to nie SAA organizowało IP: 83.168.111.* 20.07.07, 12:56
                  Andreas tak jak pisałem wcześniej jak jest powód do krytykowania to krytykować
                  jak do chwalenia to chwalić. Tylko w ten sposób z całego tłumu urzędników z
                  których nie wszyscy są źli "wyłowimy" tych lepszych.
                  Malkontenctwo to dla mnie co innego to tak jak w Smurf-ach "na pewno się nie
                  uda". Z góry zakładamy, że coś się nie uda, a ja wolę czekać na efakty i jak
                  się uda to chwalić (wodolot) jak nie to krytykować (Asy.)
                  W tym wypadku nie ma tłumaczenia jak nie przyjadą to znaczy, ze ktoś zawalił, a
                  że przy okazji podniósł poziom artystyczny to nasze szczęście. Mógł przecież
                  tak samo zawalić przyjazd jakiejś naprawdę poważnej gwiazdy i żeby tak kiedyś
                  się nie zdażyło trzeba "słaby element" wyelminować.
      • Gość: inka456 Re: Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina? IP: 62.233.159.* 20.07.07, 14:03
        Mamy w Szczecinie fajnie zorganizowaną imprezę pod nazwą Szczecin Music Fest.
        Nie można by agencji, która już się sprawdziła od kilku lat w ściąganiu
        niezłych wykonawców z całego świata (Garbarek, Al Di Meola, Richard Bona,
        Mariza, Cesaria Evora...) wykorzystać przy tej okazji? Zwłaszcza, że
        organizator i impreza znana jest miastu, które daje patronat nad tą imprezą?
        World Music świetnie sprawdziłaby się przy okazji regat.
    • Gość: Hic Mulier Re: Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 16:02
      Moim zdaniem i dobrze, w sumie chyba wystarczy MelC jako gwiazda. Lepsza jest
      niż "asiory". Ja tam za nimi płakać nie będę.
      • Gość: szaman Re: Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina? IP: *.pureserver.info 20.07.07, 16:07
        Gość portalu: Hic Mulier napisał(a):

> Moim zdaniem i dobrze, w sumie chyba wystarczy MelC jako gwiazda. Lepsza jest
        > niż "asiory". Ja tam za nimi płakać nie będę.

tu nie chodzi o to kto jest lepszy a kto gorszy, kto wiesniacki a kto nie!
        tu chodzi o to, ze ten kretyn Krzystek nie potrafi nic, ale to kompletnie NIC
        zalatwic jak facet a tym bardziej jak prezydent 400.000 miasta!!!!!
        • Gość: Hic Mulier Re: Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 22:50
          No przyznaję Ci tu racje... staram się po prostu znaleźć pozytywne strony
          sytuacji ;-)
    • grogreg No i dobrze. 21.07.07, 11:57
      Badziewna muzyka.
      Moze w zastepstwie cor rodzimego?
      Big Fat Mama?
      Free Blues Band?
    • Gość: krakus gdzie jest Patrycja? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.07, 18:46
      Patrycja Markowska byla wczoraj nie w Szewcji ale na Neptunaliach w Trzebiezy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka