Gość: xxx IP: *.196-65-87.adsl-dyn.isp.belgacom.be 19.07.07, 19:46 LOL :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mikroos Re: Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 20:09 ROTFL! Najpierw Dikanda i Indios Bravos nie wystąpili na Dniach Morza, teraz "wielka gwiazda" (sic!) nie wystąpi na TTSR. ręce opadają <lol> jak zwykle w Szczecinie - wszystko organizowane na wariata, amatorsko i bezmyślnie. Gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 program Dni zmienia sie z dnia na dzień 19.07.07, 20:12 ale ja sie z tego nie ciesze, bo mam nadzieje, ba wymagam, by wszystko było dopiete organizacyjnie i programowo! Pragne i trzymam kciuki, ze wszystko sie uda, uda sie, bo jest dobrze i profesjonalnie zorganizowane! Nawet nie dopuszczam innej mysli... A Asy powinny zapłacic jakąś kare jak sie wycofuja z umowy! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 a co to znaczy po polsku... 19.07.07, 20:32 a co to znaczy, bo to z ich strony: "But we never agreed or went in contract with any promoter, there is nothing signed in between the parties. " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina? IP: *.chello.pl 19.07.07, 20:19 niezłe jaja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zolza Re: Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 20:33 i bardzo dobrze, że ta chała nie przyjedzie. A menago Patrycji, to ponoć niezły kanciarz i gbur. Nasi organizatorzy też wyśmienite fachury... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Strzecin ze swoim ego zagra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 20:47 z tego co gadał ten od Strzecina to mozna myśleć, że to jego alternatywna, znająca się na sztuce i wykształcona elyta znajomych ma w tym swój udział. z tego wniosek, że wystąpi on, czyli Strzecin ze swoją kozą, przepraszam kozłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kj Re: czyzby to znowu wina mieszkańców i narzekaczy IP: *.smsnet.pl 19.07.07, 21:17 Nie będe oryginalny :p Ale jaja !!! przecież w oficjalnym programie regat była juz wipisana ta "gwiazda" i co teraz :| ŻENADA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: czyzby to znowu wina mieszkańców i narzekaczy 19.07.07, 21:20 ja powiem szczereze zarówno Hey jak i Pogodno sa wystarczajaco dobre! Naprawde wziąc mozna jeszcze jeden dobry polski zespół... albo w Jarocinie 22 ma byc Archive - moze ich zaprosić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieon Re: czyzby to znowu wina mieszkańców i narzekaczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:54 ja uważam że genialny pomysł: Hey, Pogodno, i inne SZCZECIŃSKIE (no, przynajmniej wywodzące się stąd) kapele i zabawa będzie przednia!!! o gustach się nie rozmawia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafel wyszliśmy na kretynów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 21:27 Dzięki Krzystkowi wyszliśmy na kretynów. Jurczyk pozdrawiał Reagana a Krzystek ogłaszał że wystąpi zespół który o tym nic nie wie. Czy nami zawsze muszą rządzić kretyni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: wyszliśmy na kretynów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 22:30 ano, kto ci go nam dał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: wyszliśmy na kretynów! IP: *.kamiro.pl 19.07.07, 22:32 nie wystąpią? uffff. pierwszy niespodziewany sukces krzystka. Odpowiedz Link Zgłoś
strv_101 Re: wyszliśmy na kretynów! 19.07.07, 22:33 Toż to wytwór naszej kultury jest. Polska mać go przecież rodziła. Odpowiedz Link Zgłoś
aposto_burat AOB do Strzecina 20.07.07, 11:22 Napinacie się na gościa,który robi sporo dla miasta, że dla jaj i ku przestrodze sobie walnął na koszulce humorystyczny napisik, a tu tymczasem się okazuje, że nie dość, że zaproszono lipę pod tytułem AOB, to jeszcze ta lipa nie chce zagrać. Zastanówcie się głąby gdzie żyjecie. Zanim coś wyplujecie z mózgownic zapełnionych frustracją to zmuście się do myślenia. To takimi jak wy kręcą przewalacze. A polewkę ze Szczecina przez te AOB, niestety ma cała już Polska. I kolo żartował z tym Strzecinem, ale jakby było miło, gdy takie rzeczy działy się w Strzecinie, nie w Szczecinie. Problem w tym, że w Szczecinie za dużo Strzecinian, przed czym pan na debacie ostrzegał, ale kilku nie posłuchało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. NO TO MOZE "NUN"??? IP: 80.53.41.* 19.07.07, 22:47 jak AOB nie chce to nie ma zadnej straty - NUN zastapi AoB na spokojnie i do tego jest Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: labatt Re: NO TO MOZE "NUN"??? IP: *.hsd1.fl.comcast.net 19.07.07, 23:03 Sami sobie zaspiewajmy.. fr.youtube.com/watch?v=1N7tjbZZUCo&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: NO TO MOZE "NUN"??? IP: 80.53.41.* 19.07.07, 23:21 no nie wiem... jakos nie mam przekonania do Roda... moze Karel Gott? i Helena Vondrackova? PS A ja poprosze o Karoline Kurkova... le nu Karolina Kurkova s'il vous plaît Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina? 19.07.07, 23:15 i bardzo dobrze bo wieśniactwa i tandety nam nie trzeba ,tyle jest dobrych polskich zespołów ktore by chetnie wystąpiły w szczecinie za pdejrzewam duże mniejsze pieniadze niz ta pożal sie boże gwiazda dla kucharek . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mielnik Re: Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 00:19 piotr33k2 napisał: > i bardzo dobrze bo wieśniactwa i tandety Sam jestes wiesniakiem. Jak widze twoje posty to włosy mi staja na duzym palcu u nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina? 20.07.07, 09:00 Gość portalu: mielnik napisał(a): > piotr33k2 napisał: > > > i bardzo dobrze bo wieśniactwa i tandety > > > Sam jestes wiesniakiem. Jak widze twoje posty to włosy mi staja na duzym palcu > u nogi. Nie pier dol bzdur, lepiej 'trzym pysk'. Piotr bardzo dobrze napisał. Sobiepan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocky Podsiadlo na zbita morde won IP: 213.155.191.* 20.07.07, 00:26 za to ze wogole smial takie wiesnaictwo zaprosci, dobrze ze nie wyszlo, mamy tyle cennych polskich kapel z folklorem . ja wole juz Shazze atrakcyjna kobieta, spiewa po polsku nasze polskie piosneczzki oparte na folklorze i biesiadnej a takie trzeba pokazywac obcokrajowcom Dosc pieprzonego rocka i rzepolenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Podsiadlo na zbita morde won IP: *.chello.pl 20.07.07, 00:30 rocky dość ma rocka :D nienawidzisz się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sedina Re: Podsiadlo na zbita morde won IP: 83.168.111.* 20.07.07, 00:38 Myślę, ze nic się nie stanie jak ich rzeczywiście nie będzie. To tak w sensie artystycznym. Jeżeli to jednak prawda to powinny jakieś głowy spaść. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Podsiadlo na zbita morde won 20.07.07, 00:41 pewnie spadna głowy jakis mieszkańców z forum, bo to wina malkontentów i narzekaczy, a trzeba byc zadowolonym... ;))) Żartowałem Sedina, lubie Ciebie nie musisz sie napinac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Podsiadlo na zbita morde won IP: *.chello.pl 20.07.07, 00:41 O i głos rozsądku z góry :) pal sześć asów ale ktoś ich zapraszał? czy nie? organizował? czy nie? dostaje za to pieniądze? czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kj Re: Podsiadlo na zbita morde won IP: *.smsnet.pl 20.07.07, 05:35 Jedno jest jeszcze istotne. Chciał bym się dowiedzieć czy miasto wydało już jakieś $$ na rzekomy kontrakt z AOB ?? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Podsiadlo na zbita morde won 20.07.07, 23:32 a od kiedy to oni grali czy graja rocka . Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina? 20.07.07, 07:34 :) ale wiadomość hahahah i co na to SAA I Pan Podsiadło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina? IP: *.eranet.pl 20.07.07, 08:24 wszystko jasne. Miasto podpisało umowę z agencją która na stałe dostarcza "artystów" do Hitów na czasie i nie jest w JEJ intersie sciagać jakiekolwiek gwiazdy , które mogłyby przyćmić Hity na czasie. Interes miasta i mieszkańców nie ma tu nic do rzeczy. Oczywiście Miasto nie jest tak głupie żeby tego nie wiedzieć. Wiedzieli, a chodzi o interes z grupą organizującą Hity na czasie. Przewalanka. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina? 20.07.07, 08:39 Pomijając smród wokół tej sprawy interesuje mnie jedno, dlaczego jedna agencja zleca coś drugiej agencji ? Za co do cholery SAA bierze naszą kasę ? Za to tylko, ze dają zarobić kolejnej agencji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reks Re: Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 08:59 Człowieczku gdyby SAA mogła cokolwiek zrobić to gwiazdą nie byłoby AOB ale na przykład Joe Cocker. Pozdrawiam wtajemniczonych w pracę Urzedu Miejskiego i Panów wszystkowiedzących. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 czyli sugeryjesz, ze to nie SAA organizowało 20.07.07, 09:05 czyli sugerujesz, ze stosowne miejskie agendy nie maja wpływu na swoje działanie - czyżby decydował komisarz polityczny? Czyzby biuro polityczne podejmowało decyzje... ;) Ja nie jestem wtajemniczony i mnie ta informacja zadziwia... mógłbys wyjasnic? Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: czyli sugeryjesz, ze to nie SAA organizowało 20.07.07, 09:12 mnie osobiscie poinformowano telefonicznie że SAA odpowiada za dobir artystów sugerujesz ze pani w Urzedzie Miasta okłamała mnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: czyli sugeryjesz, ze to nie SAA organizowało 20.07.07, 11:23 Scena tzw. szantowa, czyli jej wykonawcy też była dobierana przez obcą agencję. O co chodzi ? !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sedina Re: czyli sugeryjesz, ze to nie SAA organizowało IP: 83.168.111.* 20.07.07, 12:56 Andreas tak jak pisałem wcześniej jak jest powód do krytykowania to krytykować jak do chwalenia to chwalić. Tylko w ten sposób z całego tłumu urzędników z których nie wszyscy są źli "wyłowimy" tych lepszych. Malkontenctwo to dla mnie co innego to tak jak w Smurf-ach "na pewno się nie uda". Z góry zakładamy, że coś się nie uda, a ja wolę czekać na efakty i jak się uda to chwalić (wodolot) jak nie to krytykować (Asy.) W tym wypadku nie ma tłumaczenia jak nie przyjadą to znaczy, ze ktoś zawalił, a że przy okazji podniósł poziom artystyczny to nasze szczęście. Mógł przecież tak samo zawalić przyjazd jakiejś naprawdę poważnej gwiazdy i żeby tak kiedyś się nie zdażyło trzeba "słaby element" wyelminować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka456 Re: Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina? IP: 62.233.159.* 20.07.07, 14:03 Mamy w Szczecinie fajnie zorganizowaną imprezę pod nazwą Szczecin Music Fest. Nie można by agencji, która już się sprawdziła od kilku lat w ściąganiu niezłych wykonawców z całego świata (Garbarek, Al Di Meola, Richard Bona, Mariza, Cesaria Evora...) wykorzystać przy tej okazji? Zwłaszcza, że organizator i impreza znana jest miastu, które daje patronat nad tą imprezą? World Music świetnie sprawdziłaby się przy okazji regat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hic Mulier Re: Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 16:02 Moim zdaniem i dobrze, w sumie chyba wystarczy MelC jako gwiazda. Lepsza jest niż "asiory". Ja tam za nimi płakać nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaman Re: Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina? IP: *.pureserver.info 20.07.07, 16:07 Gość portalu: Hic Mulier napisał(a): > Moim zdaniem i dobrze, w sumie chyba wystarczy MelC jako gwiazda. Lepsza jest > niż "asiory". Ja tam za nimi płakać nie będę. tu nie chodzi o to kto jest lepszy a kto gorszy, kto wiesniacki a kto nie! tu chodzi o to, ze ten kretyn Krzystek nie potrafi nic, ale to kompletnie NIC zalatwic jak facet a tym bardziej jak prezydent 400.000 miasta!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hic Mulier Re: Asy z Bazy nie chcą wylecieć do Szczecina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 22:50 No przyznaję Ci tu racje... staram się po prostu znaleźć pozytywne strony sytuacji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg No i dobrze. 21.07.07, 11:57 Badziewna muzyka. Moze w zastepstwie cor rodzimego? Big Fat Mama? Free Blues Band? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus gdzie jest Patrycja? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.07, 18:46 Patrycja Markowska byla wczoraj nie w Szewcji ale na Neptunaliach w Trzebiezy Odpowiedz Link Zgłoś