Dodaj do ulubionych

Parada? Po co?

06.06.05, 10:38
Nie mam nic przeciw homoseksualistom.
Ale nie rozumiem po co chcą organizować "parady równości". Co to może zmienić?
Co chcą w ten sposób załatwić?
Przekonać homofobów? Porażka!
Pokazać, że są? Toć to wszyscy wiedzą!
Wg mnie dają się wykorzystywać lewicy w walce z Giertychami, Kaczyńskimi...
Obserwuj wątek
    • Gość: no po co? po co w ogóle otwierać gębę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 16:17
      najlepiej zlikwidować takie forum - no bo po co? Co chcesz powiedzieć? Kogo
      przekonać?

Zakazać gromadzenia się, mówienia, myślenia - bo po co...

Nakazać takie a nie inne zachowanie, takie a nie inne głosowanie

SKĄD MY TO ZNAMY?????
      • Gość: Ada NO WLASNIE PO CO OTWIERASZ SWOJA GEBE? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.06.05, 16:38
        A ty kogo chcesz z kolei przekonac? Nie atakuj agresywnie wszystkich bo to ci
        nic nie da. Jedni lubia rybki, drudzy akwarium. Dlaczego wiec chcesz na sile
        narzucac innym jakies parady? To ma charakter wylacznie zaczepno-agresywny i w
        zwiazku z tym jest odbierane przez ludzi negatywnie. O to chodzi? Ps. jak to
        sie dzieje ze jeszcze 10 lat temu nie bylo tylu homo? Eksperymentowanie, moda,
        rozluznienie obyczajow czy tez nagle geny oszalaly?
        • Gość: :( znowu przynudza kanadyjczyk homofob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 19:54
          • Gość: Ada Re: znowu przynudza kanadyjczyk homofob IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 07.06.05, 22:44
            Dobrze ze usuwa sie takie zaczepne watki i takie uwagi jak twoja.
            • Gość: boooo!!!! kanadyjczyk homofob i malkontent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 09:33
              szkoda że NIE są usuwane takie bezczelne i agresywne wątki jak twoje - ale i bez
              tego jesteś beznadziejny i błaźnisz się na oczach Polski - oczywiście te twoje
              jak najbardziej idiotyczne wypowiedzi umieszczasz tylko dlatego, że pozostajesz
              anonimowy/a

żal mi takich frustratów na emigracji
              • Gość: Ada GLUPEK I IGNORANT ZCIEBIE BOOOOOOOOO IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.06.05, 19:36
                Prawda boli az tak bardzo? A skad sie dziecko nauczylo takiego slowa?
                • Gość: Andzia spandzia ciężko było przepisać literka po literce ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 19:46
                  słownika wyrazów obcych 'ignorant'????

ciebie to tam chyba za karę zesłali :)
                  • Gość: Ha ha ha ANDZIA SPANDZIA IGNORANDZIA IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.06.05, 19:58
                    Za kare to ty w Polsce kiblujesz.
                    • Gość: ooooopa... [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 09:52
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • Gość: Pan [...] IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.06.05, 19:45
                      • Gość: Pan LEPIEJ POZNO NIZ WCALE CENZORZE. IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 10.06.05, 19:59
                        Drogi cenzorze szkoda ze miales taka spozniona reakcje na post mnie
                        obrazajacy . Ale lepiej pozno niz wcale.
        • gosc.z.korony Mam takie pytanie: 09.06.05, 11:12
          Jak można ,,narzucić komuś paradę''? Czy to znaczy, że jej organizatorzy, jak
          za dawnych, komunistycznych czasów, wręczą Ci ,,szturmówę'' i będziesz ,,musiał
          (a)'' iść?
          Bo jeśli nie, to twoje ,,narzucać'' nie ma sensu.
          Chcesz - idziesz, nie chcesz - nie idziesz i... tyle.
          A jak ktoś ma chęć organizować paradę i w niej uczestniczyć, to jego sprawa
          i... (też) tyle.
          Skończmy już z tą ,,socmentalnością''.
          • Gość: ha ha <<<<<<<<<<<< jak to nie wiesz - katolicy obąwiązkowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 15:38
            mają zapieprzać na paradę, a już młodzież przepolska i pisuary to muszą mieć
            poświadczony wpis, że tam byli.... oj dobre dawne czasy :)
            • gosc.z.korony chyba tak... he! he! he! 10.06.05, 12:06
    • llukiz Re: Parada? Po co? 07.06.05, 16:34

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=24672622
    • marthar Re: Parada? Po co? 07.06.05, 20:18
      heh, chyba masz rację, przecież heteroseksualni nie chodzą paradować i nie
      obnoszą się ze swoją seksualnością wymachując transparentami,
      a lewica tak naprawde wykorzystuje ich tylko do walki z prawicą i taka tu
      tolerancja:D:D
      • Gość: >???? a prawica to demonstracyjne prawiczki ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:39
        a prawica PiSuary lub Wszechpolacy to niby co robią? Nie paradują? Ale może to
        też HOMO skoro paradują i flagami wymachują???

Pewnie tak - wystarczy posłuchać Dorna czy Kaczora, lub popatrzyć się na długie
        rzęsy Giertycha - .........................
    • matmichal Re: Parada? Po co? 08.06.05, 10:55
      to jest sprawa jasna jak słońce,że zbliżają się wybory i postkomuniści chcą
      rozegrać te wybory skrajnymi hasłami i przyciągnąć tych wszystkich "innych"
      pani Błochowiak też ich nazywa pedałami-ale to jej się przecież tylko tak
      powiedziało!-przypaodkowo:))
    • create nieważne po co 08.06.05, 13:03
      ważne że mają do tego prawo, a Kaczor go im odmówił, bo rozumie prawo i
      sprawiedliwość po swojemu
    • Gość: michele Re: Parada? Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:10
      Po to, żeby mogli wyjść na ulicę i głośno powiedzieć o tym o czym chcą. Po to,
      żeby tacy ludzie jak Ty wiedzieli o co im chodzi. Jak nie wyjdą i nie powiedzą
      to zawsze będziesz pytał "czego oni chcą?", ale odpowiedzi się nie doczekasz.
    • Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaczyński wykorzystuje takich jak ty... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:35
    • Gość: normalny Re: Parada? Po co? IP: *.crowley.pl 08.06.05, 14:36
      To jest tak zwany "ekshibicjonizm tłumaczony". Chcą sie pokazać napawać swoją
      innością i tłua to walką z brakiem tolerancji. Powiedzmy sobei szczerze że
      gdyby nie te festyny gdzie półnadzy faceci obściskują się to prawdopodobnie nie
      byłoby tych wszystkich grupek obrzucających ich jajkami itd. Dlaczego heterycy
      nei organizuja parady gdzie będa sie bawić w ten sposób?? Nauczani etolernacji
      powinno przebiegac raczej w inny sposób. Edukacja to podstawa a takie kolorowe
      parady kojarza się raczej z zupełnie czym innym. Mi jest wszystko jedno co kto
      robi bo to ni emoja sprawa mnei interesuje tylko moje życie z tym ze ni elubie
      jak ktoś mi wpycha na siłe jakąś informacje i bombarduje swoimi poglądami pod
      płaszczykiem wielkiego słowa jakim jest tolerancja
      • Gość: ................. podpis normalny to chyba nadużycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:03
        bo jak może ktoś mienić się normalnym, skoro reprezentuje nienormalne poglądy

ja jestem normalny bo jestem hetero, ty jesteś nienormalny bo gey... oto
        kwintesencja twojej 'normalności'
        • Gość: emplo Re: podpis normalny to chyba nadużycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:49
          Chyba nie czytasz dokladnie postu, na ktory odpowiadasz. Gosc wyraznie napisal,
          ze go nie interesuje co kto robi.
          • Gość: jesu co za.... chyba TY nie czytasz postów - to poczytaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 18:56
            Oto co napisał człowiek który podpisał się 'normalny' - jak dla mnie z takimi
            poglądami to nie jest. A jak tego NIE zrozumiałeś, to wybacz, ja na to nic nie
            poradzę:
            --------------
            To jest tak zwany "ekshibicjonizm tłumaczony". Chcą sie pokazać napawać swoją
            innością i tłua to walką z brakiem tolerancji. Powiedzmy sobei szczerze że
            gdyby nie te festyny gdzie półnadzy faceci obściskują się to prawdopodobnie nie
            byłoby tych wszystkich grupek obrzucających ich jajkami itd. Dlaczego heterycy
            nei organizuja parady gdzie będa sie bawić w ten sposób?? Nauczani etolernacji
            powinno przebiegac raczej w inny sposób. Edukacja to podstawa a takie kolorowe
            parady kojarza się raczej z zupełnie czym innym. Mi jest wszystko jedno co kto
            robi bo to ni emoja sprawa mnei interesuje tylko moje życie z tym ze ni elubie
            jak ktoś mi wpycha na siłe jakąś informacje i bombarduje swoimi poglądami pod
            płaszczykiem wielkiego słowa jakim jest tolerancja
      • Gość: michele Re: Parada? Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 09:25
        >Dlaczego heterycy nei organizuja parady gdzie będa sie bawić w ten sposób??

Nie słyszałeś nigdy o Paradzie Miłości?
        • Gość: tarambam Re: Parada? Po co? IP: *.crowley.pl 09.06.05, 10:59
          Z tegoc o pamietam i jeśli mówimy o tej samej paradzie to Prada Miłości nigdy
          nei była paradą reprezentującą poglądy heteryków..
    • Gość: batumi Re: Parada? Po co? IP: *.c155.petrotel.pl 08.06.05, 16:58
      "Normalny" chyba nie wie, że nie o zabawę im chodzi, ale właśnie o edukację,
      żeby tacy normalni nie wybijali okien, nie malowali na drzwiach itd.,itp.
      Czy rzucanie jajkami jest usprawiedliwione? Mnie też się nie podobają np.
      reklamy epatujące seksualnością, ale niczym nie rzucam. A moda na stringi?
      Chodzenie z odbytem na wierzchu nikogo nie razi? A karnawał w Rio?...
      Dlaczego gej kojarzy się niektórym jako perwersyjny, półnagi, nienasycony,
      który czyha tylko, żeby uwieść albo zgwałcić? Ja takich nie znam. Znam takich,
      którzy są na poziomie. A że idą i trzymają się za rękę? Ktoś mówi, że nie wie
      co powiedzieć dziecku. To niech się dokształci, bo bywają trudniejsze pytania,
      a w pewnym momencie dziecko będzie wiedziało więcej.
      • mr_pope Re: Parada? Po co? 08.06.05, 18:32
        Odpowiedz sobie na pytanie dlaczego nawet homofilom homoseksualizm kojarzy się
        wyłącznie z gejami.
        • Gość: ------------------ bo lesbijki to wyższy poziom wtajemniczenia :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 09:50
    • matmichal Re: coś o przeciwnikach parady 09.06.05, 11:42
      paradaj jest organizowana przy współpracy-a może inspiracji kancelarii
      premiera, pani Środy i pisama "zadra"- a po co??? bo ludziska nie myślą o
      gospodarce która wszystkich jednoczy-ale o jakiś głupotach, które dzielą- sld
      odzyskuje poparci! już mają 7 % a wcześniej mili około 3-4!!! ciekawa sprawa!
      • Gość: wszechwiedzący parada jest organizowana przez PiS i LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 15:36
        bo jak inaczej mogliby zmobilizować matołów przeciw paradzie, poderwać 'narode'
        do walki na pustosłowie i brak argumentacji, jak inaczej mogliby zbić parę
        punktów więcej w sondażach

a kto myśli inaczej to jest gey....
    • Gość: hetero gejowskie nasienie IP: *.ghnet.pl 09.06.05, 16:05
      To ze jacys dwaj geje pykają się w pupala mnie nic nie obchodzi.Niech to robią w domu jak tak lubią. Ale nie życzę sobie aby się publicznie ślinili, albo zeby moje dziecko widziało dwóch takich obsciskujących się na mieście!!!
      • Gość: ahtung! to wyjedź do Korei Północnej :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:20
        • Gość: gejowskie nasienie Re: to wyjedź do Korei Północnej :) IP: *.ghnet.pl 09.06.05, 16:25
          Hah a niby po co...
          • Gość: Jadwiga Re: to wyjedź do Korei Północnej :) IP: *.lublin.mm.pl 09.06.05, 18:02
            Sądzę, że wszystkie problemy z parami homoseksualistów radykalnie zakończyłaby
            dająca im takie uprawnienia jak np "zstępnemu". Z tym ze uzyskanie uprawnień
            finansowych partner uzyskiwałby dopiero po dłuższym stażu trwania
            zarejestrowanego związku. Natomiast uprawnienia opiekuńcze za zgodą wyrażoną
            przez chorego na piśmie.
    • Gość: Aga Re: Parada? Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 20:45
      zastanwiam sie, po co ta parada ? Czemu ona ma sluzyc ?

Czy ja jako heteroseksulana mam wyjsc na ulice, calowac sie ze swoim chlopakiem,
      uprawiac seks na asfalcie na ulicy ? Udowadniac wszystkim na sile, ze jestem
      hetero ?
      Zenujace...
      • Gość: xxx [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 23:17
      • Gość: ciekawe...... dlaczego forumowe prawiczki są takie zdenerwowane? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 23:17
    • Gość: ha ha no i jak ci się to podoba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 10:46

> Nie mam nic przeciw katolikom.
      > Ale nie rozumiem po co chcą organizować "parady religijne". Co to może zmienić?
      > Co chcą w ten sposób załatwić?
      > Przekonać niewierzących? Porażka!
      > Pokazać, że są? Toć to wszyscy wiedzą!
      > Wg mnie dają się wykorzystywać prawicy w walce przeciw...

no i jak ci się to podoba?
    • Gość: batumi Re: Parada? Po co? IP: *.c157.petrotel.pl 10.06.05, 16:20
      Uprawiać seks na asfalcie na ulicy? Hmm...na takim rozgrzanym?
    • Gość: tolerancja Re: Parada? Po co? IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.06.05, 21:52
      Szanowni homoseksualiści! Nie zapominajcie, że zostaliście poczęci
      w rodzinie heteroseksualnej. Więcej szacunku dla rodziny. Przestańcie kalać
      własne gniazda.
      Pozdrawiam wszystkich
      • Gość: ............ jesteś zbyt enigmatyczny..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 23:58
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka