Dodaj do ulubionych

Przestań z tą kiełbaską

IP: *.icm.edu.pl 02.09.07, 18:25
Już nie mogę na nią patrzeć. Lub zaloguj się, to odhaczę ją.
Obserwuj wątek
    • Gość: kiełbaska Re: Przestań z tą kiełbaską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 18:28
      Jedni piją inni jedzą. A są i tacy co dwa w jednym wyznają. Ale
      jeżeli chcesz to mogę przestać kiełbasić, tylko co wtedy będzie z
      kiełbaską?
      • Gość: zona.pijaka Re: Przestań z tą kiełbaską IP: *.icm.edu.pl 02.09.07, 18:33
        Odchudzam się, więc zmień nick na warzywko. Po prośbie.
        • Gość: wegetarianin Re: Przestań z tą kiełbaską IP: 83.168.96.* 02.09.07, 18:39
          Nie cierpię kiełbasy.Śmierdzi mi.
          Kiełbasko zmień menu.
    • beatrix13 jaka jest zawartość kiełbasy w kiełbasce? 02.09.07, 18:44

• Gość: zona.pijaka tyle co cukru w cukrze IP: *.icm.edu.pl 02.09.07, 18:52
        .
      • Gość: kiełbaska Re: jaka jest zawartość kiełbasy w kiełbasce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 18:54
        W kiełbasce jest tylko kiełbaska, słowo.
        Kielbaska jest przecież codziennym pokarmem mas, więc jest pusta.
        Jest, ale na niby, taki czar, chociaż obrzydliwy.
        Zastanawiam się nad kapustą, lub brukwią. Ale może być coś innego
        • mahabone Bądź sobą 02.09.07, 19:20
          Gość portalu: kiełbaska napisał(a):

> W kiełbasce jest tylko kiełbaska, słowo.
          > Kielbaska jest przecież codziennym pokarmem mas, więc jest pusta.
          > Jest, ale na niby, taki czar, chociaż obrzydliwy.
          > Zastanawiam się nad kapustą, lub brukwią. Ale może być coś innego

`````````````````````````````````````````````````````````````````
          i nie słuchaj innych kiełbasek może nieprawdziwych.
          Kapusty i brukwi nie polecam,wiatry bywają tęgie po spożyciu.
          I nie są to wiatry zmian.

PS
          Jestem obca owca i lubię czytać Żonę Pijaka i Kiełbaskę.
          Pozdrawiam.
    • andreas.007 utrzymuje 02.09.07, 19:17
      wydaje mnie sie, ze kiłbaska i popitka sa nam niezbedne!
      Tak wiec utrzymuje by kiełbaska była i było co wypic,
      tak zeby mąż Zony był zadowolony, a Zona nie musiała zmieniac nicka
      na Zona abstynenta albo Zona Anonimowego Alkoholika... ;)
      • Gość: zona.pijaka Re: utrzymuje IP: *.icm.edu.pl 02.09.07, 19:42
        Tobe za to dedykję psilocybe semilanceata, znane grzybki.
        • andreas.007 Re: utrzymuje 02.09.07, 20:32
          masz wyraźne problemy z wystukaniem swoich mysli...
          rozumiem, ze te grzybki masz własnie przed soba... ;)
          • Gość: smieszek Re: utrzymuje IP: *.chello.pl 02.09.07, 20:51
            Wam wszystkim należałoby wetknąć tam kiełbaski. Następnie te same kiełbaski w
            otwory gębowe.
            Heheheh.
          • Gość: zona.pijaka Re: utrzymuje IP: *.icm.edu.pl 02.09.07, 21:04
            andreas.007 napisał:
            > masz wyraźne problemy z wystukaniem swoich mysli...
            > rozumiem, ze te grzybki masz własnie przed soba... ;)

Wiesz że lubię włóczyć się po lasach. Uwielbiam zbierać grzyba, ale
            tylko borowiki ze swoich tajnych miejsc. Np w jagodzinach w młodych
            dębinach. Grzybki te (no te) widziałam wielkrotnie, pamietam je
            wzrokowo - może w tym roku skuszę się.
    • Gość: zmęczony ekstra, żona pijaka poczuła to co sam robi... IP: 195.28.182.* 02.09.07, 20:24
      Świetna sprawa - żona.pijaka, czyli skończony cham forumowy rzucający karalnymi pogróżkami na tym forum, w dodatku bez minimum inteligencji poczuł się zmęczony podobnie głupim do swojego zachowaniem. Bomba. Cyrk na kółkach.
      • Gość: zona.pijaka Re: ekstra, żona pijaka poczuła to co sam robi... IP: *.icm.edu.pl 02.09.07, 20:57
        Gość portalu: zmęczony napisał(a):
        > Świetna sprawa - żona.pijaka, czyli skończony cham forumowy
        rzucający karalnymi
        > pogróżkami na tym forum,

Więc bój sie dalej przygłupie. I tak cię dopadnę na przystanku 75,
        jak bedziesz szedł z Jodłowej. Już niedługo
    • nepota kinder kiche kirchen und wursten 02.09.07, 20:30
      und bier!

--
      lub czasopisma
      • nepota Re: kinder kuche kirchen und wursten 02.09.07, 20:32
        literowka
        • Gość: kiełbaska kiełbaska w cyrku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 20:44
          Juz tak jest, cyrk najwazniejszą ze sztuk! Cyrk zrozumieć to sztuka
          dopiero. Brać w nim udział to przyjemność! Kielbaska w cyrku, super,
          brawo, bis ...
          • Gość: . Re: kiełbaska w cyrku! IP: *.chello.pl 02.09.07, 20:51
            Teresko, nie męcz nas już swoją kiełbaską! Wiemy, że jesteś
            niedorżnięta, więc zgłoś się do najbliższego punktu żywienia
            zbiorowego, gdzie cię odpowiednio ponacinają, obsmażą i wsadzą ...na
            widelec...
            • Gość: kiełbaska Re: kiełbaska w cyrku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 21:03
              Klaunów potrzeba, zapraszam do cyrku! Ale dlaczego jesteś taki
              wulgarny, tu są dzieci i politycy!
              (a film o Teresce był smutny)
              A masz kiełbaskę, czy podesłać?
              • Gość: . Re: kiełbaska w cyrku! IP: *.chello.pl 03.09.07, 22:22
                Teresko - nie udawaj, że występujesz w filmach! Praktycznie od
                wyborów zniknęłaś z naszych ekranów - niektórzy twierdzą, że
                układasz w zaciszu stołówki budżet, tj., chciałem powiedzieć,
                menu... I dlaczego jestem wulgarny? Dlatego, że ty jesteś
                niedorżnięta (np. nożem)? Idź do kuchni, niech ktoś ci wreszcie
                zrobi dobrze ...kolację. Jakie dzieci? Jacy politycy? Czy masz na
                myśli siebie - czyżbyś dziecinniała na starość czy też wyborcza
                porażka tak cię załamała? Bo wg mnie - jedno i drugie. Miłej
                emerytury. W spiżarce.
    • andreas.007 Re: utrzymuje 02.09.07, 21:09
      ja jestem bardzo tolerancyjny, bardzo,
      na pewno nie sprowokujesz mnie do zadnych fobii, na pewno... ;))

A z kiełbasek ostatnio spozywanych to Kindziuk polecam...
      • Gość: kiełbaska Re: utrzymuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 21:23
        A do mojego serca dziś trafiły niemieckie paróweczki (zresztą nie
        tylko one). Ach te kiełbaski, żyć bez nich to jak kisić kapustę bez
        beczki
    • Gość: smieszek Re: Przestań z tą kiełbaską IP: *.chello.pl 02.09.07, 21:30
      Niektuży zamiast muzgó majom kiełbaskę.
      Czosnkową.
      • nepota Re: Przestań z tą kiełbaską 02.09.07, 21:32
        odczep się od pana Absztyfikanta :)
        • Gość: kiełbaska Re: Przestań z tą kiełbaską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 21:42
          A to już było
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=68382617&a=68385085
          A swoją drogą mózg i kiełbaska to sprzeczność. Nie, to być nie może,
          nawe z czosnkiem, taką solą, a nawet z cebulką. Nie. Wtedy jest
          koniec kiełbaski, i kiełbaski ale nie kiełbaski
          • Gość: smieszek Re: Przestań z tą kiełbaską IP: *.chello.pl 02.09.07, 21:47
            Tu może jedynie pomóc kiełbasiany jad.
            Wstrzyknięty bezpośrednio w czerep.
            Innej terapii już nie ma.
            Pokiełbaszenie nastąpiło tu iście garmażeryjne.
            • Gość: kiełbaska Re: Przestań z tą kiełbaską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 21:51
              A o kiełbasianym jadzie już było, dawniej, czyli wcześniej, kiedyś
              tam.
              A pod czerepem mieszka ośrodek asymilacji jednej kielbaski i jakaś
              szczepiona jest potrzebna! I to na gwałt, i to na narodzie
              • Gość: smieszek Re: Przestań z tą kiełbaską IP: *.chello.pl 02.09.07, 21:52
                Boże. Gdzie ja jestem.
                • Gość: kiełbaska Re: Przestań z tą kiełbaską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 22:01
                  Tutaj. Szczyp się. Idę na kiełbaskę
                  • Gość: kiełbaska A może bigos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 11:30
                    Cholera, jem tę kapustę od wczoraj i jakoś mi rosnie, ale jeszcze
                    poczekam. Może przejdę na bigos. W zasadzie, to obecne kiełbaski, to
                    bigos bez kapusty
                    • Gość: smieszek Re: A może bigos IP: *.chello.pl 03.09.07, 19:56
                      W odbytnice wsadź sobie te twoje kiełbaski.
                      Najlepiej grillowane.
    • Gość: zed do kielbaski IP: 89.19.68.* 03.09.07, 20:21
      powtarzajac ciagle ten sam zart (zrozumialy i zabawny tylko dla ciebie) robisz
      sie po prostu nudny i zalosny, tak wiec dolacze sie do prosby bys juz sobie
      darowal.
      • oh.yes Re: do kielbaski 03.09.07, 21:12
        popieram zeda.
        Kielbaska byla smaczna tylko na poczatku,moze jednak zmieniaj
        codziennie menu?;)
        • Gość: kiełbaska Re: do kielbaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 00:43
          Kiełbaska to coś czym wielu z was jest wypełniona po brzegi,
          protestujecie przeciw kiełbasce, a prawie wyłacznie jej pragniecie,
          lecz wielu brak nawet tej świadomości. Kiełbaska nie jest i nie ma
          być śmieszna, kiełbaska to pastisz przeżycia. Jest wielu, którzy z
          refleksją i dysansem widzą siebie i swoje otoczenie, czytają i
          rozumieją, ale są i tacy, którzy wyłącznie składają litery i czekają
          na kiełbakę. Taka Polska, to kiełbasiana Polska. Co mogę powiedzieć
          jeszcze? Nic. Wielu z nas to typowe tacki po kiełbasce. I to jest
          smutne właśnie
          to mówiła kiełbaska i to bez kiszonej kapusty, ale z brukwią
          • Gość: zed Re: do kielbaski IP: 89.19.66.* 04.09.07, 01:18
            ile ty masz lat kolego? 7?
            • Gość: kiełbaska Re: do kielbaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 01:27
              7 i 3/4
              • Gość: zed Re: do kielbaski IP: 89.19.67.* 04.09.07, 22:47
                czyli to by sie zgadzalo, jestes nieswiezy, tak jak i twoj dowcip.
                • Gość: kołek Re: do kielbaski IP: *.chello.pl 04.09.07, 23:12
                  To nie kiełbaska.
                  To parówa.
                  • swantevit Re: do kielbaski 04.09.07, 23:14
                    Jaka parowa?
                    Zimno jest!
                  • Gość: kołek Re: do kielbaski IP: *.chello.pl 04.09.07, 23:16
                    Parówa - od parówki.
                    • swantevit Re: do kielbaski 04.09.07, 23:17
                      Wiem..
                      ((:-
                      • Gość: kołek Re: do kielbaski IP: *.chello.pl 04.09.07, 23:18
                        Co Ty wiesz o parówach?
                        • Gość: kiełbaska Re: do kielbaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 00:36
                          A no, nic.
                          Aaa, by złapać coś to trza lotnym być, lotnym być, lotnym, ale nie
                          jak ten, tam wcześniej przytoczony po kapuście, co go zad puszcza
                          (za literówki przepraszam z góry). kiełbeska
                          • Gość: zed Re: do kielbaski IP: 89.19.67.* 05.09.07, 03:38
                            no coz, wybacz, ze trudno mi zalapac denny dowcip, podobnie jak trudno mi sie
                            rozesmiac z twojego ostatniego wpisu.

rzeczywistosc jest okrutna ale niestety musisz stawic jej czola: jestes nudny,
                            twoj dowcip z kielbaska jest do dupy, nikt sie nie smieje, tracisz czas na
                            pisanie bzdur i jeszcze irytujesz ludzi.

jesli zas ta aktywnosc sprawia ci przyjemnosc i faktycznie widzisz w niej dobra
                            zabawe to wypada mi jedynie wspolczuc, ze twoje normalne zycie jest jeszcze
                            nudniejsze niz dowcip z "kielbaska".
                            • Gość: kiełbaska Re: do kielbaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 08:52
                              Gdybyś mnie chociaż uszczypnął, to byłoby cos do wybaczenia, ale tak
                              pozostaje mi życzyć ci wielu sukcesów w pełzaniu, bo słyszę twą myśl:

Ja cię powalę duchu przeklęty,
                              Lecz muszę wyjść spod twojej pięty.

• trooly Re: do kielbaski 05.09.07, 09:09
                                "kiełbaska" mnie zniechęca do Szczecina, diabli wiedzą dlaczego ale
                                to fakt. Jak czytam "kiełbaska" to...
                                • Gość: kiełbaska Re: do kielbaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 09:16
                                  trooly twoja miłośc została wystawiona na próbę, i widać słabiutka
                                  jest
                                  może jednak jest parę większych problemów w Szczecinie od kiełbaski,
                                  choć zgadzam się, że całe zło to kiełbaska w mózgach
                                  • trooly Re: do kielbaski 05.09.07, 10:33
                                    Chrzanisz, nie o kiełbasę mi chodzi. Loguj się jako parówka, no
                                    litości, jak to brzmi. Chłop jesteś, a taki nick wymyśliłeś.
                                    Normalnie bekam, zrozum to.
                                    • xxtoja Brawo kiełbaska 05.09.07, 10:41
                                      na podswiadomośc działasz.Mi to nie przeszkadza, hm zastanawiajace
                                      jest dlaczego to innym przeszkadza i po co im to?
                                      • andreas.007 Re: Brawo kiełbaska 05.09.07, 10:51
                                        a mi dzia ła nie na wyobraźnie, a na łaknienie...
                                        własnie skonsumowałem kiełbaske podwedzana, ale ugotowana!
                                        Do tego musztarda francuska - palce lizać!
                                        • Gość: zona.pijaka Re: Brawo kiełbaska IP: *.icm.edu.pl 05.09.07, 10:56
                                          Najgorzej że nie wypada mi rzucać mu bluzgi, bo teoretycznie
                                          zajeżdża "delikatnie" z tą swoją garmażerką. Może to jakiś pokątny
                                          rzeźnik lub pisze prace na tenże temat.
                                      • trooly Re: Brawo kiełbaska 05.09.07, 11:39
                                        Normalnie bekam i obrzydzenia dostałem, co mam kłamać. No, nie
                                        pasuje mi i tyle.
                                        • Gość: kiełbaska Re: Brawo kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 12:08
                                          No widzisz, dlatego świat jest taki ciekawy? Ty pasujesz tu, ktoś
                                          pasuje tam
                                          Co zrobić, jak cały pasuje - nam?
                                          • trooly Re: Brawo kiełbaska 05.09.07, 12:50
                                            Nie denerwuj się ale jak wpisuję "kiełbaska" to naprawdę mnie mdli,
                                            co jest? Lubię podjeść czosnkową z musztardą i chrupiącym chlebem.
                                            Proszę, zmień to jakoś.
                                            • Gość: kiełbaska Re: Brawo kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 12:56
                                              Ja jestem wyluzowany jak koszula bez krawata, ale kiełbaska jest, bo
                                              tak jest i co ja moge? Nic. Chciałem inaczej, dalej się zmagam, może
                                              coś z tego będzie. Zobaczymy
                                              • xxtoja Re: Brawo kiełbaska 05.09.07, 13:02
                                                lepiej zdrać receptuję kiełbaski, jaka ona, tylko nie pisz, ze
                                                wyborcza.
                                                • Gość: kiełbaska Re: Brawo kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 08:02
                                                  Szkodliwość i pyszność są jej wyznaniem, i zmienną jest choć nie w
                                                  dziewczęcym ubraniu.
                                                  • xxtoja Re: Brawo kiełbaska 06.09.07, 08:07
                                                    nowa jakość kiełbaski, którą można dwojako zrozumieć?
                                                  • Gość: kielbaska Re: Brawo kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 08:11
                                                    Ile ma twarzy? Sam nie wiem.
                                                  • xxtoja Re: Brawo kiełbaska 06.09.07, 08:27
                                                    Jeszcze pisałes o kiełbasianym sercu, to przy tych twarzach róznych
                                                    jedno jest czy parę?
                                                  • Gość: kielbaska Re: Brawo kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 08:34
                                                    Z sercem jest gorzej, niby jedno a jakoby ich mnogość była
                                              • trooly Re: Brawo kiełbaska 05.09.07, 13:18
                                                Zrób to, uspokoisz moją duszę. Z krawatem, czy bez, czy w góralskiej
                                                koszuli, zrób to. Bez "kiełbaski", może zrób "qelbaza".
                                                • Gość: kiełbaska Re: Brawo kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 08:07
                                                  Muszę zostać Ppolską. Ale pracuję
                                                  • trooly Re: Brawo kiełbaska 06.09.07, 08:29
                                                    To pracuj i pamietaj, że zasady zobowiązują!
                                                  • Gość: kielbaska Re: Brawo kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 08:35
                                                    Aż chce się kląć! Zasady to kiełbaska, kiełbaska to zasady i tylko
                                                    kląć. Kiełbaska mać
                                                  • trooly Re: Brawo kiełbaska 06.09.07, 09:22
                                                    Powiedz tak szczerze, Twój ojciec pracował w masarni? Zasady
                                                    pierwsza - kiełbasa jest do jedzenia.
                                                  • Gość: kiełbaska Re: Brawo kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 14:39
                                                    Kiełbaska jest do jedzenia, ale nie każdą można zjeść. O najedzeniu
                                                    się, to już szkoda slów, ale może być pasjonujaca.
                                                  • trooly Re: Brawo kiełbaska 06.09.07, 14:46
                                                    Zasada druga - nie jedz zepsutej kiełbasy.
                                                  • Gość: zona.pijaka Re: Brawo kiełbaska IP: *.icm.edu.pl 06.09.07, 14:59
                                                    A powiedz mi kełbasa, jak idziesz do szkoły i pan cię pyta na
                                                    lekcji, lub do lekarza i lekarz się pyta co ci dolega, albo idzieś
                                                    do Urzędu wymienić dowód, albo do Urzędu Skarbowego - to urzędnicy
                                                    nie pukają się w czoło?
                                                  • Gość: kiełbaska Re: Brawo kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 17:09
                                                    Nie, najczęściej wyjmuję kielbaskę i jest ok!
                                                    No u lekarza to jest gorzej, ale wiadomo lekarz to umie liczyć, i na
                                                    kiełbaskę nie idzie.
                                                  • Gość: kiełbaska Re: Brawo kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 17:12
                                                    Tak, to fakt. Jednak w życiu bywa tak, że najczęściej taką jesteśmy
                                                    karmieni.
                                                    To też taka zasada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka