Gość: zona.pijaka IP: *.icm.edu.pl 02.09.07, 18:25 Już nie mogę na nią patrzeć. Lub zaloguj się, to odhaczę ją. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiełbaska Re: Przestań z tą kiełbaską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 18:28 Jedni piją inni jedzą. A są i tacy co dwa w jednym wyznają. Ale jeżeli chcesz to mogę przestać kiełbasić, tylko co wtedy będzie z kiełbaską? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Przestań z tą kiełbaską IP: *.icm.edu.pl 02.09.07, 18:33 Odchudzam się, więc zmień nick na warzywko. Po prośbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wegetarianin Re: Przestań z tą kiełbaską IP: 83.168.96.* 02.09.07, 18:39 Nie cierpię kiełbasy.Śmierdzi mi. Kiełbasko zmień menu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: jaka jest zawartość kiełbasy w kiełbasce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 18:54 W kiełbasce jest tylko kiełbaska, słowo. Kielbaska jest przecież codziennym pokarmem mas, więc jest pusta. Jest, ale na niby, taki czar, chociaż obrzydliwy. Zastanawiam się nad kapustą, lub brukwią. Ale może być coś innego Odpowiedz Link Zgłoś
mahabone Bądź sobą 02.09.07, 19:20 Gość portalu: kiełbaska napisał(a): > W kiełbasce jest tylko kiełbaska, słowo. > Kielbaska jest przecież codziennym pokarmem mas, więc jest pusta. > Jest, ale na niby, taki czar, chociaż obrzydliwy. > Zastanawiam się nad kapustą, lub brukwią. Ale może być coś innego ````````````````````````````````````````````````````````````````` i nie słuchaj innych kiełbasek może nieprawdziwych. Kapusty i brukwi nie polecam,wiatry bywają tęgie po spożyciu. I nie są to wiatry zmian. PS Jestem obca owca i lubię czytać Żonę Pijaka i Kiełbaskę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 utrzymuje 02.09.07, 19:17 wydaje mnie sie, ze kiłbaska i popitka sa nam niezbedne! Tak wiec utrzymuje by kiełbaska była i było co wypic, tak zeby mąż Zony był zadowolony, a Zona nie musiała zmieniac nicka na Zona abstynenta albo Zona Anonimowego Alkoholika... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: utrzymuje IP: *.icm.edu.pl 02.09.07, 19:42 Tobe za to dedykję psilocybe semilanceata, znane grzybki. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: utrzymuje 02.09.07, 20:32 masz wyraźne problemy z wystukaniem swoich mysli... rozumiem, ze te grzybki masz własnie przed soba... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smieszek Re: utrzymuje IP: *.chello.pl 02.09.07, 20:51 Wam wszystkim należałoby wetknąć tam kiełbaski. Następnie te same kiełbaski w otwory gębowe. Heheheh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: utrzymuje IP: *.icm.edu.pl 02.09.07, 21:04 andreas.007 napisał: > masz wyraźne problemy z wystukaniem swoich mysli... > rozumiem, ze te grzybki masz własnie przed soba... ;) Wiesz że lubię włóczyć się po lasach. Uwielbiam zbierać grzyba, ale tylko borowiki ze swoich tajnych miejsc. Np w jagodzinach w młodych dębinach. Grzybki te (no te) widziałam wielkrotnie, pamietam je wzrokowo - może w tym roku skuszę się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmęczony ekstra, żona pijaka poczuła to co sam robi... IP: 195.28.182.* 02.09.07, 20:24 Świetna sprawa - żona.pijaka, czyli skończony cham forumowy rzucający karalnymi pogróżkami na tym forum, w dodatku bez minimum inteligencji poczuł się zmęczony podobnie głupim do swojego zachowaniem. Bomba. Cyrk na kółkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: ekstra, żona pijaka poczuła to co sam robi... IP: *.icm.edu.pl 02.09.07, 20:57 Gość portalu: zmęczony napisał(a): > Świetna sprawa - żona.pijaka, czyli skończony cham forumowy rzucający karalnymi > pogróżkami na tym forum, Więc bój sie dalej przygłupie. I tak cię dopadnę na przystanku 75, jak bedziesz szedł z Jodłowej. Już niedługo Odpowiedz Link Zgłoś
nepota kinder kiche kirchen und wursten 02.09.07, 20:30 und bier! -- lub czasopisma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska kiełbaska w cyrku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 20:44 Juz tak jest, cyrk najwazniejszą ze sztuk! Cyrk zrozumieć to sztuka dopiero. Brać w nim udział to przyjemność! Kielbaska w cyrku, super, brawo, bis ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: kiełbaska w cyrku! IP: *.chello.pl 02.09.07, 20:51 Teresko, nie męcz nas już swoją kiełbaską! Wiemy, że jesteś niedorżnięta, więc zgłoś się do najbliższego punktu żywienia zbiorowego, gdzie cię odpowiednio ponacinają, obsmażą i wsadzą ...na widelec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: kiełbaska w cyrku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 21:03 Klaunów potrzeba, zapraszam do cyrku! Ale dlaczego jesteś taki wulgarny, tu są dzieci i politycy! (a film o Teresce był smutny) A masz kiełbaskę, czy podesłać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: kiełbaska w cyrku! IP: *.chello.pl 03.09.07, 22:22 Teresko - nie udawaj, że występujesz w filmach! Praktycznie od wyborów zniknęłaś z naszych ekranów - niektórzy twierdzą, że układasz w zaciszu stołówki budżet, tj., chciałem powiedzieć, menu... I dlaczego jestem wulgarny? Dlatego, że ty jesteś niedorżnięta (np. nożem)? Idź do kuchni, niech ktoś ci wreszcie zrobi dobrze ...kolację. Jakie dzieci? Jacy politycy? Czy masz na myśli siebie - czyżbyś dziecinniała na starość czy też wyborcza porażka tak cię załamała? Bo wg mnie - jedno i drugie. Miłej emerytury. W spiżarce. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: utrzymuje 02.09.07, 21:09 ja jestem bardzo tolerancyjny, bardzo, na pewno nie sprowokujesz mnie do zadnych fobii, na pewno... ;)) A z kiełbasek ostatnio spozywanych to Kindziuk polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: utrzymuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 21:23 A do mojego serca dziś trafiły niemieckie paróweczki (zresztą nie tylko one). Ach te kiełbaski, żyć bez nich to jak kisić kapustę bez beczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smieszek Re: Przestań z tą kiełbaską IP: *.chello.pl 02.09.07, 21:30 Niektuży zamiast muzgó majom kiełbaskę. Czosnkową. Odpowiedz Link Zgłoś
nepota Re: Przestań z tą kiełbaską 02.09.07, 21:32 odczep się od pana Absztyfikanta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Przestań z tą kiełbaską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 21:42 A to już było forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=68382617&a=68385085 A swoją drogą mózg i kiełbaska to sprzeczność. Nie, to być nie może, nawe z czosnkiem, taką solą, a nawet z cebulką. Nie. Wtedy jest koniec kiełbaski, i kiełbaski ale nie kiełbaski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smieszek Re: Przestań z tą kiełbaską IP: *.chello.pl 02.09.07, 21:47 Tu może jedynie pomóc kiełbasiany jad. Wstrzyknięty bezpośrednio w czerep. Innej terapii już nie ma. Pokiełbaszenie nastąpiło tu iście garmażeryjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Przestań z tą kiełbaską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 21:51 A o kiełbasianym jadzie już było, dawniej, czyli wcześniej, kiedyś tam. A pod czerepem mieszka ośrodek asymilacji jednej kielbaski i jakaś szczepiona jest potrzebna! I to na gwałt, i to na narodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smieszek Re: Przestań z tą kiełbaską IP: *.chello.pl 02.09.07, 21:52 Boże. Gdzie ja jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Przestań z tą kiełbaską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 22:01 Tutaj. Szczyp się. Idę na kiełbaskę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska A może bigos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 11:30 Cholera, jem tę kapustę od wczoraj i jakoś mi rosnie, ale jeszcze poczekam. Może przejdę na bigos. W zasadzie, to obecne kiełbaski, to bigos bez kapusty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smieszek Re: A może bigos IP: *.chello.pl 03.09.07, 19:56 W odbytnice wsadź sobie te twoje kiełbaski. Najlepiej grillowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed do kielbaski IP: 89.19.68.* 03.09.07, 20:21 powtarzajac ciagle ten sam zart (zrozumialy i zabawny tylko dla ciebie) robisz sie po prostu nudny i zalosny, tak wiec dolacze sie do prosby bys juz sobie darowal. Odpowiedz Link Zgłoś
oh.yes Re: do kielbaski 03.09.07, 21:12 popieram zeda. Kielbaska byla smaczna tylko na poczatku,moze jednak zmieniaj codziennie menu?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: do kielbaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 00:43 Kiełbaska to coś czym wielu z was jest wypełniona po brzegi, protestujecie przeciw kiełbasce, a prawie wyłacznie jej pragniecie, lecz wielu brak nawet tej świadomości. Kiełbaska nie jest i nie ma być śmieszna, kiełbaska to pastisz przeżycia. Jest wielu, którzy z refleksją i dysansem widzą siebie i swoje otoczenie, czytają i rozumieją, ale są i tacy, którzy wyłącznie składają litery i czekają na kiełbakę. Taka Polska, to kiełbasiana Polska. Co mogę powiedzieć jeszcze? Nic. Wielu z nas to typowe tacki po kiełbasce. I to jest smutne właśnie to mówiła kiełbaska i to bez kiszonej kapusty, ale z brukwią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: do kielbaski IP: 89.19.66.* 04.09.07, 01:18 ile ty masz lat kolego? 7? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: do kielbaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 01:27 7 i 3/4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: do kielbaski IP: 89.19.67.* 04.09.07, 22:47 czyli to by sie zgadzalo, jestes nieswiezy, tak jak i twoj dowcip. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kołek Re: do kielbaski IP: *.chello.pl 04.09.07, 23:12 To nie kiełbaska. To parówa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kołek Re: do kielbaski IP: *.chello.pl 04.09.07, 23:16 Parówa - od parówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kołek Re: do kielbaski IP: *.chello.pl 04.09.07, 23:18 Co Ty wiesz o parówach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: do kielbaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 00:36 A no, nic. Aaa, by złapać coś to trza lotnym być, lotnym być, lotnym, ale nie jak ten, tam wcześniej przytoczony po kapuście, co go zad puszcza (za literówki przepraszam z góry). kiełbeska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Re: do kielbaski IP: 89.19.67.* 05.09.07, 03:38 no coz, wybacz, ze trudno mi zalapac denny dowcip, podobnie jak trudno mi sie rozesmiac z twojego ostatniego wpisu. rzeczywistosc jest okrutna ale niestety musisz stawic jej czola: jestes nudny, twoj dowcip z kielbaska jest do dupy, nikt sie nie smieje, tracisz czas na pisanie bzdur i jeszcze irytujesz ludzi. jesli zas ta aktywnosc sprawia ci przyjemnosc i faktycznie widzisz w niej dobra zabawe to wypada mi jedynie wspolczuc, ze twoje normalne zycie jest jeszcze nudniejsze niz dowcip z "kielbaska". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: do kielbaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 08:52 Gdybyś mnie chociaż uszczypnął, to byłoby cos do wybaczenia, ale tak pozostaje mi życzyć ci wielu sukcesów w pełzaniu, bo słyszę twą myśl: Ja cię powalę duchu przeklęty, Lecz muszę wyjść spod twojej pięty. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: do kielbaski 05.09.07, 09:09 "kiełbaska" mnie zniechęca do Szczecina, diabli wiedzą dlaczego ale to fakt. Jak czytam "kiełbaska" to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: do kielbaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 09:16 trooly twoja miłośc została wystawiona na próbę, i widać słabiutka jest może jednak jest parę większych problemów w Szczecinie od kiełbaski, choć zgadzam się, że całe zło to kiełbaska w mózgach Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: do kielbaski 05.09.07, 10:33 Chrzanisz, nie o kiełbasę mi chodzi. Loguj się jako parówka, no litości, jak to brzmi. Chłop jesteś, a taki nick wymyśliłeś. Normalnie bekam, zrozum to. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Brawo kiełbaska 05.09.07, 10:41 na podswiadomośc działasz.Mi to nie przeszkadza, hm zastanawiajace jest dlaczego to innym przeszkadza i po co im to? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Brawo kiełbaska 05.09.07, 10:51 a mi dzia ła nie na wyobraźnie, a na łaknienie... własnie skonsumowałem kiełbaske podwedzana, ale ugotowana! Do tego musztarda francuska - palce lizać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Brawo kiełbaska IP: *.icm.edu.pl 05.09.07, 10:56 Najgorzej że nie wypada mi rzucać mu bluzgi, bo teoretycznie zajeżdża "delikatnie" z tą swoją garmażerką. Może to jakiś pokątny rzeźnik lub pisze prace na tenże temat. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Brawo kiełbaska 05.09.07, 11:39 Normalnie bekam i obrzydzenia dostałem, co mam kłamać. No, nie pasuje mi i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Brawo kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 12:08 No widzisz, dlatego świat jest taki ciekawy? Ty pasujesz tu, ktoś pasuje tam Co zrobić, jak cały pasuje - nam? Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Brawo kiełbaska 05.09.07, 12:50 Nie denerwuj się ale jak wpisuję "kiełbaska" to naprawdę mnie mdli, co jest? Lubię podjeść czosnkową z musztardą i chrupiącym chlebem. Proszę, zmień to jakoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Brawo kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 12:56 Ja jestem wyluzowany jak koszula bez krawata, ale kiełbaska jest, bo tak jest i co ja moge? Nic. Chciałem inaczej, dalej się zmagam, może coś z tego będzie. Zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Brawo kiełbaska 05.09.07, 13:02 lepiej zdrać receptuję kiełbaski, jaka ona, tylko nie pisz, ze wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Brawo kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 08:02 Szkodliwość i pyszność są jej wyznaniem, i zmienną jest choć nie w dziewczęcym ubraniu. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Brawo kiełbaska 06.09.07, 08:07 nowa jakość kiełbaski, którą można dwojako zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielbaska Re: Brawo kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 08:11 Ile ma twarzy? Sam nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja Re: Brawo kiełbaska 06.09.07, 08:27 Jeszcze pisałes o kiełbasianym sercu, to przy tych twarzach róznych jedno jest czy parę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielbaska Re: Brawo kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 08:34 Z sercem jest gorzej, niby jedno a jakoby ich mnogość była Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Brawo kiełbaska 05.09.07, 13:18 Zrób to, uspokoisz moją duszę. Z krawatem, czy bez, czy w góralskiej koszuli, zrób to. Bez "kiełbaski", może zrób "qelbaza". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Brawo kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 08:07 Muszę zostać Ppolską. Ale pracuję Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Brawo kiełbaska 06.09.07, 08:29 To pracuj i pamietaj, że zasady zobowiązują! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kielbaska Re: Brawo kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 08:35 Aż chce się kląć! Zasady to kiełbaska, kiełbaska to zasady i tylko kląć. Kiełbaska mać Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Brawo kiełbaska 06.09.07, 09:22 Powiedz tak szczerze, Twój ojciec pracował w masarni? Zasady pierwsza - kiełbasa jest do jedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Brawo kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 14:39 Kiełbaska jest do jedzenia, ale nie każdą można zjeść. O najedzeniu się, to już szkoda slów, ale może być pasjonujaca. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Brawo kiełbaska 06.09.07, 14:46 Zasada druga - nie jedz zepsutej kiełbasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Brawo kiełbaska IP: *.icm.edu.pl 06.09.07, 14:59 A powiedz mi kełbasa, jak idziesz do szkoły i pan cię pyta na lekcji, lub do lekarza i lekarz się pyta co ci dolega, albo idzieś do Urzędu wymienić dowód, albo do Urzędu Skarbowego - to urzędnicy nie pukają się w czoło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Brawo kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 17:09 Nie, najczęściej wyjmuję kielbaskę i jest ok! No u lekarza to jest gorzej, ale wiadomo lekarz to umie liczyć, i na kiełbaskę nie idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Brawo kiełbaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 17:12 Tak, to fakt. Jednak w życiu bywa tak, że najczęściej taką jesteśmy karmieni. To też taka zasada. Odpowiedz Link Zgłoś