Gość: mika IP: 212.244.77.* 08.07.03, 14:01 Hejaho! Mam pytanie.Nie wiecie gdzie w Szczecinie w okolicach Śródmiescia, Manhatanu znjaduje sie jakis sklep elektryczny tj. z róznymi drobiazgami np. do żyrandola, żarówkami i tepe? Pomocy! Kobieta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franekkk Re: Sklep elektryczny? 08.07.03, 14:09 przy pl odrodzenia był jeszcze niedawno ale pralki mają gwarancje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Sklep elektryczny? IP: 212.244.77.* 08.07.03, 14:11 franekkk napisał: > > przy pl odrodzenia był jeszcze niedawno > ale pralki mają gwarancje Plac odrodzeniaaaaaaaaa heeeeeeeeeeeeeeeeee....? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Sklep elektryczny? 08.07.03, 14:16 taki okrągły pomiędzy grunwaldzkim (hę?) a sprzymieszonych (lenina?) już? tam gdzie był pub fiction tylko po drugiej stronie torów nie ma tam chyba żadnych sklepów z damską odzieżą więc dokładniejszych namiarów ani punktów orientacyjnych nie podam Odpowiedz Link Zgłoś
adelmus Re: Sklep elektryczny? 08.07.03, 14:16 franekkk napisał: > > przy pl odrodzenia był jeszcze niedawno > ale pralki mają gwarancje A nie chodzi Ci przypadkiem o sklep na pl. Grunwaldzkim , bo na Odrodzenie czegoś takiego nie kojarze.... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Sklep elektryczny? 08.07.03, 14:19 adelmus napisał: > pensję już sobie dałem obciąć więc więcej już bym nie chciał na 90% odrodzenia ale jeszcze sprawdzę pamiętam jak dziś taki fajny zasilacz na różne napięcia i z różnymi końcówkami kupiłem Odpowiedz Link Zgłoś
adelmus Re: Sklep elektryczny? 08.07.03, 14:26 franekkk napisał: > adelmus napisał: > > > > > pensję już sobie dałem obciąć więc więcej już bym nie chciał > na 90% odrodzenia ale jeszcze sprawdzę > pamiętam jak dziś taki fajny zasilacz na różne napięcia i z różnymi końcówkami > kupiłem Na Odrodzenie była dawniej składnica Harcerska , więc i dwie końcówki i zasilacz by się tam znalazł :-))) A na Grundwaldzkim na 100% do teraz jest AGD , pralki i te inne ustrojstwa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: Sklep elektryczny? 08.07.03, 14:30 w budynku ZDZ-tu tj. w takim wielkim czerwonym gmaszysku przy pl. kilińskiego :) Wejście od placu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Sklep elektryczny? IP: 212.244.77.* 08.07.03, 14:32 bbury napisał: > w budynku ZDZ-tu tj. w takim wielkim czerwonym gmaszysku przy pl. kilińskiego : > ) > Wejście od placu :) Tam jest chyba metalowy... Beda tam mieli różne bajery do żyrandola??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Sklep elektryczny? IP: 212.244.77.* 08.07.03, 14:30 No to gdzie jest ten skleeeeeeeep buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! "Litwo Ojczyzno moja, ty jestes jak zdrowie..." Adamus Mickieviczus Odpowiedz Link Zgłoś
adelmus Re: Sklep elektryczny? 08.07.03, 14:33 Gość portalu: mika napisał(a): > No to gdzie jest ten skleeeeeeeep buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! No teraz już przynajmniej dwa do wyboru:-) . Jeden przy tym mniejszym rynku koło Manhatannu ( ZDZ-Plac Kilińskiego) drugi trochę dalej czyli Plac Grunwaldzki .... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Sklep elektryczny? 08.07.03, 14:43 ale z tym zdzetem to mi się przypomniało że na zapleczu tego paskudnego domu co w nim jest pko bp (przy pl kilińskiego) jest właśnie sklep z lampami!!!!!!! i na jagiellońskiej między pl zamenhoffa (znajdź sama!!!!) a colleonim (chyba no problem) ze trzy elektryczno lampiaste Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: Sklep elektryczny? 08.07.03, 14:53 ni i jeszcze przy kościele dominikanów - tj. maprzeciw - obok jest bodajże parking strzeżony. Od kościoła w stronę WDS u. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Sklep elektryczny? IP: 212.244.77.* 08.07.03, 14:55 bbury napisał: > ni i jeszcze przy kościele dominikanów - tj. maprzeciw - obok jest bodajże > parking strzeżony. Od kościoła w stronę WDS u. ..a może u mnie w bloku ,coo? Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: Sklep elektryczny? 08.07.03, 14:59 Gość portalu: mika napisał(a): > ..a może u mnie w bloku ,coo? jeśli to taki obleśny budyneczek naprzeciw mrówkowca - to tak. :) Spóbuj pomóc to jeszcze ci dokopią :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Sklep elektryczny? IP: 212.244.77.* 08.07.03, 15:02 bbury napisał: > Gość portalu: mika napisał(a): > > > ..a może u mnie w bloku ,coo? > jeśli to taki obleśny budyneczek naprzeciw mrówkowca - to tak. :) > > Spóbuj pomóc to jeszcze ci dokopią :( Eee...to nie ten. Mój nie jest obleśny ,bo jest różowy:-) Ale dalej nie wiem gdzie to... b..b..buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Sklep elektryczny? IP: 212.244.77.* 08.07.03, 14:54 franekkk napisał: > > ale z tym zdzetem to mi się przypomniało że na zapleczu tego paskudnego domu co > > w nim jest pko bp (przy pl kilińskiego) jest właśnie sklep z lampami!!!!!!! > i na jagiellońskiej między pl zamenhoffa (znajdź sama!!!!) a colleonim (chyba > no problem) ze trzy elektryczno lampiaste Dzięęęęęęki, juz ja znajde tego Zamenhofa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Sklep elektryczny? 08.07.03, 14:57 Gość portalu: mika napisał(a): > Dzięęęęęęki, juz ja znajde tego Zamenhofa!!! ale on jest Menhoff i właśnie za tym Menhoffem jest ten plac ale zależy od której strony bo jak z drugiej to będzie Przedmenhoffa uff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Sklep elektryczny? IP: 212.244.77.* 08.07.03, 14:58 franekkk napisał: > Gość portalu: mika napisał(a): > > > Dzięęęęęęki, juz ja znajde tego Zamenhofa!!! > > ale on jest Menhoff i właśnie za tym Menhoffem jest ten plac ale zależy od > której strony bo jak z drugiej to będzie Przedmenhoffa > uff Ojej, to zajdę go z drugiej strony.Spox. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Sklep elektryczny? 08.07.03, 15:03 a czego konkretnie brakuje??? (jeśli nie wiesz to opisz;)) i bez nerw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Sklep elektryczny? IP: 212.244.77.* 08.07.03, 15:06 franekkk napisał: > > a czego konkretnie brakuje??? > (jeśli nie wiesz to opisz;)) i bez nerw Powiem co mam: Mam sam klosz zyrandolowy,a z sufitu wystaje taki klocek(to chyba fachowa nazwa). Brakuje reszty. m Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Sklep elektryczny? 08.07.03, 15:10 Gość portalu: mika napisał(a): > Powiem co mam: > Mam sam klosz zyrandolowy,a z sufitu wystaje taki klocek(to chyba fachowa > nazwa). > Brakuje reszty. > m założę się że połowa panów po 40stce w twoim bloku ma brakującą część bo o ile się nie mylę chodzi o oprawkę każda prawdziwa baba składuje ciuchy bo jeszcze się może przydać każdy prawdziwy facet ma bajzel w piwnicy albo gdzieś bo wszystko jesczze się może przydać zamiast błądzić popytaj Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: ZDZ 08.07.03, 15:02 W sklepie w budynku ZDZ-u kupowałem niedawno różne pierdołki do instalacji elektrycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Dzięki IP: 212.244.77.* 08.07.03, 15:04 Dzieki Ludzie! O rezultatach moich bojów zyrandolowo-lampowo-zarówkowych powiadomie osobnym pismem:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Mica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsad Re: Sklep elektryczny? IP: *.pbks.pl 09.07.03, 08:54 Gość portalu: mika napisał(a): > Hejaho! > Mam pytanie.Nie wiecie gdzie w Szczecinie w okolicach Śródmiescia, Manhatanu > znjaduje sie jakis sklep elektryczny tj. z róznymi drobiazgami np. do > żyrandola, żarówkami i tepe? > Pomocy! Kobieta Na Jagiellońskiej są trzy, wszystkie w piwniczkach po lewej stronie idąc w kierunku od pl. Lotników do pl. Zamenhoffa - jeden w pobliżu św. Wojciecha, dwa w pobliżu pl. Zamenhoffa. Za Manhatanem jest sklep na ul. Krasińskiego koło księgarni przed skrzyżowaniem z Niemierzyńską. rsad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rsad Poprawka - sklepy są po prawej stronie. IP: *.pbks.pl 09.07.03, 08:56 > Na Jagiellońskiej są trzy, wszystkie w piwniczkach po lewej stronie No i po... mi się. Te sklepy są po prawej a nie po lewej stronie Jagiellońskiej. rsad Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Poprawka - sklepy są po prawej stronie. 09.07.03, 09:26 Gość portalu: rsad napisał(a): > > Na Jagiellońskiej są trzy, wszystkie w piwniczkach po lewej stronie > No i po... mi się. Te sklepy są po prawej a nie po lewej stronie > Jagiellońskiej. > > rsad niektóre kobiety nie interesują pojęcia typu left i rajt jedziesz jako pasażer i mówisz skręć w prawo - chwila przerwy bo prędkość dźwięku jest mniejsza niż prędkość światła i heja w lewo Odpowiedz Link Zgłoś