calmi 10.07.03, 21:39 Właśnie wracam z ciekawej wycieczki, i jestem pod wrażeniem!!! PIĘKNE macie strony!!!! Znowu zajrzę do Was! Pozdrawiam PS...chyba Wam forum ruszyło! Gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shizol1 Re: Pzdrawiam Police!!! 10.07.03, 21:49 Pewnie ze ciekawe... jakmogly by byc nieciekawe skoro ja tutaj mieszkam... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sheki Re: Pzdrawiam Police!!! IP: 80.48.150.* 10.07.03, 22:24 calmi napisał: > Właśnie wracam z ciekawej wycieczki, i jestem pod wrażeniem!!! PIĘKNE macie > strony!!!! Znowu zajrzę do Was! Pozdrawiam > > PS...chyba Wam forum ruszyło! Gratuluję ----------------------------------------------------- mnoży mi się przed oczyma ?................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_ooli Re: Pzdrawiam Police!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.03, 23:20 Widzę, że odwiedza Was Calmi, to ci dopiero! Jak go dorwę to mu coś zrobię, sama nie wiem, znam go troche, no nawet trochę... już będzie! a on? no własnie! Jest strasznie niewierny! Mówi co innego i robi co innego.A tak mu się ciągle wszystko zmienia, szukam go! jak go tu jeszcze zobaczycie to mu powiedzcie, że go ciagle szukam! Teraz lecę na inne fora... może go znajde ;) Odpowiedz Link Zgłoś