Gość: ortopeda IP: 62.215.3.* 01.10.07, 22:20 A jaki będzie płacz i zgrzytanie zębów, gdy kolejna ekipa zacznie czyścić urząd z tych zatrudnianych stadami platfusów! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zed łatwo przyszło łatwo poszło IP: 89.19.72.* 02.10.07, 02:04 jak te wybory wygra pis to nastepnych juz nie bedzie i zachodniopomorskie jak i inne wojewodztwa beda rzadzone z warszawy, wiec placz bedzie ogolnokrajowy i ponadpartyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: o winie powinny decydować koszty IP: 85.219.206.* 02.10.07, 07:58 jeżeli będzie drożej niż z matką wijasa to rzeczywiście marszałek powinien mieć ciepło , bo marnuje pieniądze to samo ze zwalnianymi Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Marszałek przed sądem pracy 02.10.07, 08:11 "Zostałam zwolniona ze względu na polityczną przynależność mojego syna - mówiła przed wejściem na salę rozpraw. " a z jakich względów została pani przyjeta do pracy w urzędzie? Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Marszałek przed sądem pracy 02.10.07, 08:52 tak będzie wyglądała polityka kadrowa PO w kraju po wygranych wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Marszałek przed sądem pracy 02.10.07, 13:31 rewers10 napisał: > tak będzie wyglądała polityka kadrowa PO w kraju po wygranych wyborach > a jak wygląda polityka kadrowa pis-u? sami niezależni ponadpartyjni fachowcy jak np. fotyga?,he he he!.ale może i masz racje bo jak pis zaczął rządzić to ci merytoryczni fachwocy sami poodchodzili i nie włóczą sie płacząc po sądach ,trzeba mieć troche honoru i godnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Marszałek przed sądem pracy 02.10.07, 13:41 merytoryczni fachwocy sami poodchodzili i nie > włóczą sie płacząc po sądach ,trzeba mieć troche honoru i godnosci. mam nadzieję,że tak postąpią "fachowcy" z PO , kiedy przyjdzie na nich czas Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Marszałek przed sądem pracy 02.10.07, 13:25 skuter70 napisał: > "Zostałam zwolniona ze względu na polityczną przynależność mojego > syna - mówiła przed wejściem na salę rozpraw. " > > a z jakich względów została pani przyjeta do pracy w urzędzie? > > ze względów "merytorycznych" , he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Marszałek przed sądem pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 09:47 Co komuszki się burzą? Ciepłe posadki się traci? Jak byli przyjmowani z rozdania to było dobrze? Trzeba być po prostu BEZCZELNYM, żeby siejeszce odwoływać? Laska do par5zenia herbaty powinna mieć po pierwsze prezencję i chyba troche mniej lat! Ale moze przesunąć tę Pania do szaletu publicznego np.? Radany czerwony wkręcił mamuśkę i jescze mają czelnosć się skarżyć? Zrozumcie w życiu trzeba czasami pracować a nie tylko się ustawiać! Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Marszałek przed sądem pracy 02.10.07, 09:55 Laska do par5zenia herbaty > powinna mieć po pierwsze prezencję i chyba troche mniej lat! > Ale moze przesunąć tę Pania do szaletu publicznego np.? typowe podejście do ludzi "gentelmenów" z PO Odpowiedz Link Zgłoś
z00ropa Re: Marszałek przed sądem pracy 02.10.07, 10:22 w szczecińskiej platformie trendy w poszanowaniu kobiet wyznacza Naczelne Chamidło IVRP pp. Nitras oraz (hehehehe) jego podnóżek pan Mrcinkiewicz, więc nie dziwota, że ich poplecznicy nie wyższy poziom kultury prezentują na szczecińskim forum. Ja tam się cieszę, że kretyn reprezentujący marszałka w tym procesie ostatecznie pogrążył Obryckiego, matka Wijasa wygra ten proces na bank. Na jej miejscu bym dowaliła takie odszkodowanie, że Oberwaniec zapamiętałby ją do końca życia. Tylko podatników żal... Mam nadzieję, że następnym razem wybiorą MĄDRZE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stawros Przekażcie sobie znak pokoju. IP: *.chello.pl 02.10.07, 10:37 Jako przyszli i już nie długo oficjalni koalicjanci zaniechajcie osobistych sporów. Przyjedzie wasz Premier Olek ze swoim podwładnym zastępcą to wydadzą rozkaz do zgody. I pani Wijas i pani Napieralska znajda wygodne posady w marszałkowskim np: przedszkole tak jak w UM. Lalalala Śmiało podniesmy nasz sztandar w górę- zaintonuje pani Wijas A dzieci Naperalskiego ucieszą sie na melodie znajomej piosenki W TVN pięć razy pójdzie ten materiał z Frontu narodowej Zgody Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Przekażcie sobie znak pokoju. 02.10.07, 10:40 "Są w ojczyźnie rachunki krzywd, obca dłoń ich też nie przekreśli," Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Marszałek przed sądem pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 11:59 A jak ma się do tego obsadzanie przez PO wszystkich możliwych urzędów swoimi ludźmi? Wystarczy wspomniec niekompetentnego Witolda Jabłonskiego, który w sposób nadprzyrodzony znalazł miejsce w zarządzie marszałka! Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Marszałek przed sądem pracy 02.10.07, 12:05 Gość portalu: Alex napisał(a): > A jak ma się do tego obsadzanie przez PO wszystkich możliwych > urzędów swoimi ludźmi? to realizacja polityki prorodzinnej PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Marszałek przed sądem pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 12:42 Według klucza partyjnego zaangażowani, według klucza partyjnego zdymisjonowani. Wahadło wychyliło się w drugą stronę, w naturze wszystko zmierza ku równowadze. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Marszałek przed sądem pracy 02.10.07, 12:47 Gość portalu: M napisał(a): > Według klucza partyjnego zaangażowani, według klucza partyjnego zdymisjonowani. tak mi się coś widzi,że takiego upartyjnienia jak za PO nie było jeszcze NIGDY po drugie , to w żadnej mierze NIE USPRAWIEDLIWIA PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Marszałek przed sądem pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 14:15 rewers10 napisał: tak mi się coś widzi,że takiego upartyjnienia jak za PO nie było jeszcze NIGDY po drugie , to w żadnej mierze NIE USPRAWIEDLIWIA PO Nikogo nie usprawiedliwiam. Coraz bardziej mam ich wszystkich w dupie. Natomiast sugerowałbym ostrożność w posługiwaniu się terminami "nigdy" czy "zawsze". Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Marszałek przed sądem pracy 02.10.07, 18:24 > Nikogo nie usprawiedliwiam. Coraz bardziej mam ich wszystkich w dupie. > Natomiast sugerowałbym ostrożność w posługiwaniu się terminami "nigdy" czy "zaw > sze". OK, za mojej świadomości żadna partia nie robiła takiego upartyjnienia jak szczecińska PO może ja za młody jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Marszałek przed sądem pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.07, 19:05 Poczytaj historię najnowszą. Hasła pomocnicze: AWS, SLD. I, obawiam się, PiS, jako mistrz niedościgniony hipokryzji i nepotyzmu, o ile spojrzysz na to w wymiarze szerszym, niż lokalny, zachodniopomorski. Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Marszałek przed sądem pracy 02.10.07, 19:08 o ile spojrzysz na to w > wymiarze szerszym, niż lokalny, zachodniopomorski. mnie najbardziej interesuje co się dzieje w moim mieście a tu chyba nie zaprzeczysz, gdzie człowiek nie spojrzy ludzie z PO, boje się wejść do miejskiego szaletu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Marszałek przed sądem pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.07, 22:21 bardzo dobrze ze powywalali tych ludzi, nowa krew duzo wniesie dobrego. tylko po co prosic o zmiane terminu ze wzgledu na wybory?? kto byl pelnomocnikiem marszalka? ktorys z platformowych adwokatow? m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny Re: Marszałek przed sądem pracy IP: *.kalisz.mm.pl 03.10.07, 09:03 Gość portalu: anka napisał(a): > bardzo dobrze ze powywalali tych ludzi, nowa krew duzo wniesie i dobrze,że z PO, kiedyś wszyscy byli z jednej partii i teraz też tak będzie Odpowiedz Link Zgłoś