franekkk 17.07.03, 10:51 czy ktoś wie albo wie gdzie szybko znaleźć ile zachpom dostało pieniędzy w tym roku do wykorzystania? (nie znam szczegółów pytania, staram się pomóc) z ue? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hsps Re: pytanie o ue 17.07.03, 11:18 franekkk napisał: > > czy ktoś wie albo wie gdzie szybko znaleźć ile zachpom dostało pieniędzy w > tym roku do wykorzystania? (nie znam szczegółów pytania, staram się pomóc) > z ue? Trudno takie zestawienie znaleźć, nie ma środków dla Zachodniopomorskiego jako takieego, wszystkie są, że tak powiem programy "dedykowane". Na służbę zdrowia, komunikację, samorząd, ochrona środowiska itp. Kiedyś próbowałem. Na stronach unijnych możesz spróbować wszystko zestawić, ale praca jest mozolna. Polska strona chyba nigdy się nie starała takiego zestawienia dokonać. Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: zapomnialem 17.07.03, 11:33 europa.eu.int www.eif.orgwww.europarl.eu.int Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: zapomnialem 17.07.03, 11:36 dzięki, drugi nie działa wiedziałem że będzie kłopot zawsze tak jest jak białogłowy zadają pytania Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: zapomnialem 17.07.03, 11:41 franekkk napisał: > > dzięki, drugi nie działa Mój błąd, były trzy a zrobiła się parka. europa.eu.int www.eif.org www.europarl.eu.int Odpowiedz Link Zgłoś
amsterdamer Re: pytanie o ue 17.07.03, 11:44 Moze tu cos znajdziesz, fajna strona: www.futurum.gov.pl/futurum.nsf/main Odpowiedz Link Zgłoś