xyz-xyz 27.10.07, 18:35 Co to się porobiło? Żadnych atrakcji na forum:( Anamar Ty stara ruro;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Nuda na forum... 27.10.07, 18:39 Sprawdz poczte mordo ty moja:) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Nuda na forum... 27.10.07, 18:50 Poszlo przed chwila. Mam nadzieje, ze bedziesz sie teraz czesciej pojawial na forum. Nawet mialem sie zapytac wtajemniczonych, czy nie udzielasz sie pod innym nickiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Nuda na forum... 27.10.07, 19:49 Nie obiecuję, ale postaram się bywać częściej. Na pewno nie udzielałem się pod żadnym innym nickiem. Nie miałem czasu. Teraz też mam go mało. -- "Trzeba powiedzieć, że to jest człowiek, który zrobił w zeszłym roku 1/3 przeszczepów serca w Polsce. Pan minister Ziobro będzie miał pod koniec roku bilans - jest wiadoma liczba, ile było przeszczepów w ubiegłym roku i o tyle, o ile będzie mniej, powiedzmy, że to będzie 70 proc. z tego, to będzie tyle osób, ile pan Ziobro zabił" - bez ogródek mówił prof. Jędrzejczak. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Nuda na forum... 27.10.07, 20:10 no fakt , przynudzają strasznie Paranoicy i Schizofrenicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Nuda na forum... IP: *.centertel.pl 28.10.07, 08:03 Ból po utracie fruktów... Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Nuda na forum... 29.10.07, 10:48 ech,sympatyczne bywały z tobą awantury...a teraz co mi zostało?jakiś niedorobiony,zakochany w sobie chłopczyk,chcący się wszystkim przypodobać?bieeeda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Nuda na forum... IP: *.icm.edu.pl 29.10.07, 11:38 anamar napisała: > ech,sympatyczne bywały z tobą awantury...a teraz co mi zostało? jakiś > niedorobiony,zakochany w sobie chłopczyk,chcący się wszystkim przypodobać?bieee Mówisz o chłopskim filozofie vel kiszka kartoflana (o kurcze, znów zbiera mi się na wymioty)? Mi też brakuje paru osób. Ot choćby Paździocha, XYZ-ta, KurdeFelka, a nawet... Blackiego. Co do sygnaturki xyz-ta to radzę uważać. U mnie za nazwanie ziorba skur.wielem i mordercą, któremu należy się sąd i kula w łeb - były odwiedziny policji. Jednym słowem, podsłuchy, donosy - te czasy ne wrati. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: Nuda na forum... 29.10.07, 11:53 Gość portalu: zona.pijaka napisał(a): > > Mówisz o chłopskim filozofie vel kiszka kartoflana (o kurcze, znów > zbiera mi się na wymioty)? dokładnie o nim! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 transwestyta forumowy 29.10.07, 15:27 Transwestytyzm (eonizm) - u heteroseksualnych mężczyzn: tendencja do przebierania się w stroje kobiece... ----------------- Dwaj kolesie pod nickami damskimi! Jeden handlowiec nie siedzacy za biurkiem, a do tego pisał, ze swiadczy jakies usługi... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś