Gość: dziadek IP: *.chello.pl 30.10.07, 08:05 Czy głosując na Nitrasa, Marcinkiewicza, Litwińskiego wiedzieliscie ,że tak naprawdę głosowaliście za premierem Pawlakiem , Burym, Kłopotkiem i intelektualistą Sawickim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxtoja_live Re: Do wyborców Platformy 30.10.07, 08:08 A czy ty głosując na PiS wiedziałeś, że Jarek stanie się ofiarą swojej przewagi intelektualnej nad otoczeniem. Po co nam ofiary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny Re: Do wyborców Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 08:19 Czy Ty sądzisz, że Sawicki różni się w tym zakresie od Nitrasa czy Marcinkiewicza ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Re: Do wyborców Platformy 30.10.07, 08:34 Przewidywałem koalicję z PSL. I nie wstydzę się swojej decyzji. Ale, czy Ty, głosując dwa lata temu na PiS, widziałeś że głosujesz na premiera Leppera? A tu powód do wstydu jest. Cholerny powód. A kara za głupotę jest dotkiliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Do wyborców Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 08:49 Gratuluję forumowym zwolennikom PO ich trafnego, a zwłaszcza mądrego wyboru. Natomiast my wszyscy, którzy głosowaliśmy na PiS, LiD, SO, LPR, PSL - jak widać ze szczerej tutaj dyskusji, jesteśmy tej drugiej kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Do wyborców Platformy 30.10.07, 09:15 Co za ironia, co za styl. Jednym słowem Wujek Cięta Riposta. Ba, sądząc z uogólnienia "my wszyscy" to cały zagon wujów. Daj spokój człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Do wyborców Platformy IP: 85.219.206.* 30.10.07, 09:22 czy głosując na nich spodziewaliście sie że bedą przeciwko obniżeniu kosztów pracy Odpowiedz Link Zgłoś
maglowa Re: Do wyborców Platformy 30.10.07, 09:29 Jestem socjaldemokratką, wiec głosowałam na LiD. Obserwuję PO z nadzieją, że naprawią błędy swoich kolegów z prawicy, którzy chcieli wrócić do PRL zlikwidowanego przez światłych członków PZPR. My nie chcemy powrotu gomułkowszczyzny, a było bardzo blisko, jak twierdzi prof Zoll. Chcemy być wolni we własnym kraju i głosić, że bogaci powinni pomagać biednym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Do wyborców Platformy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 12:48 Cała socjaldemokratyczna filozofia "maglowej", mieści się jak widać w tym, że bogaci powinni pomagać biednym - a więc chwała jałmużnie i związanym z nią poniżeniu? Czy doprawdy tylko o to chodzi w socjaldemokratycznym rozumieniu świata? Skąd ta nagła - u Ciebie "maglowa", zmiana pojęcia socjaldemokracja. Czyżby dla ciebie kapitalizm społeczny, równał się socjaldemokracji? Co raz bardziej zaczynam "Ciebie" podziwiać. Widać że twój nick, rzeczywiście odzwierciedla Twoje męki, kiedy przechodziłaś umysłowy magiel. Jeżeli taka jak Ty, jest cała polska socjaldemokracja, to w Polsce nie ma lewicy, a jedynie łżelewica Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Do wyborców Platformy 30.10.07, 12:51 z całym inwentarzem ich poparłam, nie ma tak,ze wszyscy kandydujący z danej partii pasują nam, a ty czy głosując na PiS wiedziałeś ,ze głosujesz na sekte Rydzyka, Samoobronę Łyżwinskiego i LPR Sobeckiej,dorzucę chorego Maciarewicza?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: czas powrócić do starych taks notarialnych IP: 85.219.206.* 30.10.07, 13:38 i blokowania zawodów prawniczych dla młodych (1400 notariuszy jest w całej Polsce)niech żyją korporacje zawodowe. Co to za wytykanie kto z kim.Jest uporządkowanie sceny 4 partie i zawsze w każdej znajdą się ludzie o marnej reputacji.Gdyby nie koalicje to wybory byśmy mieli co kwartał.Wiadomo że i LPR i SO zostały użyte do celów politycznych po czym Jarek je zlikwidował.Tak samo zbadaj dlaczego senatorem został Olech przecież są ludzie w PO bardziej wartosciowi, którzy mogli kandydować. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Do wyborców Platformy 30.10.07, 14:31 Macierewicz nie jest choty. Jest w pelni sil. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Do wyborców Platformy 30.10.07, 14:30 Nie, ale wiem, ze nie glosowalem za wicepremierami Lepperem i ministrem Giertychem Odpowiedz Link Zgłoś