trooly 30.10.07, 10:55 w programie Szymona Majewskiego. Kpiła z żony Prezydenta RP. Smutne to i żałosne, nawet wstydliwe. Agusia stara się zwrócić na siebie uwagę ale w mojej ocenie przesadziła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Chylińska obraża RP 30.10.07, 10:58 Sad polowy i pod sciane. kwa, kwa! Odpowiedz Link Zgłoś
levy Abszt - dopisz Chylińską do listy przeprosin 30.10.07, 12:06 tej, którą umieściłeś w innym wątku (czytałem - fajne) i będzie z głowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Chylińska obraża RP 30.10.07, 10:59 To straszne!!!!!!Powiadzasz kpiła??? Nie wolno parodiować??????? Z prezydentowej!!!!!!!!!! Ale przynasz,ze ma talent-Chylińska-nie Prezydentowa. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Chylińska obraża RP 30.10.07, 11:03 Talent ma, a tak dostosowujac się do jej stylu, to powiem że z tym talentem winna sprzątać szalety publiczne. Będzie bardziej wyrazista. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: Chylińska obraża RP 30.10.07, 11:05 Ach to teraz wiem czemu Prezydentowej nie widać nigdzie. teraz wiadomo gdzie szukać. Tylko czy mam ochotę?Raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Chylińska obraża RP 30.10.07, 11:01 Majewski, Chylińska, Kaczyńska...kto ich słucha, kto ogląda ? Ani nie ma na co popatrzeć ani czego posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: No co? Rydzykowi mozna.... IP: 83.18.220.* 30.10.07, 21:38 czekaj czekaj, to już żona prezydenta RP równa się sama najjaśniejsza RP? a czy taka ciotka ( stryjenka, wujenka) też się równa? jest jakaś gradacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Przy okazji trochę nie na temat IP: 83.18.220.* 30.10.07, 21:49 Ja tego programu nie widziałam i nie wiem, czy ta parodia była udana, czy nie. Ale sami powiedzcie, czyż pani prezydentowa nie jest najfajniejszą kaczką z tej całej kaczej ferajny? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Przy okazji trochę nie na temat 30.10.07, 21:53 ja to widzialem i nie było żadnej obrazy tylko parodia jakich wiele jest na rózne osobistosci i polityków w róznych kabaretach czy programach rozrywkowch ,dodam że nawet jak na amatorke całkiem udana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Takamala Re: Chylińska obraża RP IP: *.globalconnect.pl 30.10.07, 21:59 Piszesz, że kpiła z Jolanty Kwaśniewskiej, żony pana Prezydenta Kwaśniewskiego? Tak wielu na tym forum obraża panią Kwaśniewską od tylu, tylu lat. Przecież to żona Głowy Państwa. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Chylińska obraża RP IP: *.chello.pl 30.10.07, 22:16 To poziom TVN,wzięli tego koczkodana ,żeby dać jej zarobić , bo na kolejne dziary jej zabrakło. Jest już po niej. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Chylińska obraża RP 30.10.07, 23:13 Joli nikt nie obrażał, dostawało się Olkowi za pogardę. Odpowiedz Link Zgłoś