exman 23.11.07, 21:04 Na nazwę naszego wodolotu !!! Do licha, chrzcin nie przepuścimy urzędasom, sami go sobie nazwiemy ! Mój pierwszy typ to : m/s ANDREAS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztofsf Re: Ogłaszam plebiscyt wodolotowy !!! 23.11.07, 21:06 exman napisał: > Na nazwę naszego wodolotu !!! Do licha, chrzcin nie przepuścimy urzędasom, > sami go sobie nazwiemy ! > Mój pierwszy typ to : m/s ANDREAS nazwijmy go "Tani". Prosze dwa bilety na wodolowt - Tani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: Ogłaszam plebiscyt wodolotowy !!! IP: *.szczecin.mm.pl 23.11.07, 21:07 PO_LOT Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja_live Re: Ogłaszam plebiscyt wodolotowy !!! 23.11.07, 21:08 A mozę "Dumny Szczecin", toby tak nawiązywało do pewnych sytuacji jego urodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czekajac.na.godota Re: Ogłaszam plebiscyt wodolotowy !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 21:08 To jak to ? To już B. sprzedał "nam" wodolot ? Jeżeli tak, czyli juz go sprzedał miastu, to moja propozycje : Dumny Szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
xxtoja_live Re: Ogłaszam plebiscyt wodolotowy !!! 23.11.07, 21:10 Omen nomen to jednak musi tak być, bo oboje o takiej nazwie momysleliśmy, ale ja kasuje nagrode i idziemy razem na piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Ogłaszam plebiscyt wodolotowy !!! 23.11.07, 22:16 Wpadnij nad Odrę, ot taK, na wysokości Wałów choćby...gówna to mało, tam pływają całe eskadry prezerwatw i exkrementów :) Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Pierdziel 23.11.07, 21:21 A żona Krzystka podczas chrztu: "płyń po morzach i oceanach, nadaję ci imie pierdziel" No i ta relacja Kowalewskiej w Wyborczej: "dziś w godzinach rannych dokonano uroczystego podniesienia bandery na m/s pierdziel - najnowszym nabytku Szczecina" Tomasz Chaciński: "halo halo!!!! tu polskie radio Szczecin. Nadajemy audycję na żywo z chrztu pierdziela...." A potem w szczecińskich domach dialog typowy "a może byśmy w sobotę wybrali się do Świnoujścia pierdzielem?" Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Pierdziel 23.11.07, 21:37 i jeszcze żeby to był cover :"nadaję ci imię ja-strz-ą-b"...:):): miłego, white :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Musztarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 22:47 Zgłaszam "Musztarda" dla snobów może być "Musztarda szczecińska", dla peowców - francuska. Kiełabska woli musztardę sarepską, ale po obiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Musztarda 23.11.07, 22:50 W tym wątku, drodzy Państwo, powstrzymajcie się od konwersacji z wędlinami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Musztarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 22:54 E, tam. Cicho być! Kiełbaska ma dziś dzień dobroci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demon m/s Pie..t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 23:37 bo ile można pier...ć o niczym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demon Re: m/s Pie..t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.07, 23:38 P-I-E-R-D-O-L-O-T gdyby ktoś się nie domyślił Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 m/s Miś 23.11.07, 23:42 na miarę naszych możliwości , to oczywista oczywistość Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 a moze po prostu S U K C E S ? 23.11.07, 23:41 ;) Tak po prostu - SUKCES! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 No moze byc Tunel! 24.11.07, 00:10 no moze byc TUNEL, bo zdaje sie nie bedzie tego w Swinoujsciu... zastapic ma go ten wodolot! Albo Gazoport... ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=72417781&a=72417781 Odpowiedz Link Zgłoś