Gość: selawi IP: *.rdzaweoko.pl 20.12.07, 15:15 oczywiście oprócz kiełbaski, że tak z góry u[rzedzę pewne fakty..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sc Re: co fajnego można powiesic na choince? IP: *.galaxy-anon.net 20.12.07, 15:21 zdjecie Tuska, bedzie miloooosnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: co fajnego można powiesic na choince? 20.12.07, 15:34 Xiendza albo komuniste, w zaleznosci od sympatii.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc :) IP: *.galaxy-anon.net 20.12.07, 15:42 a kogos z PO...? Pitere albo Komorowskiego, maja bryle - beda ladnie blyskac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: :) IP: *.smsnet.pl 20.12.07, 18:34 Oj SC daj już spokój...można też powiesić Kurskiego? No i co z tego ;). Wracając do meritum...ja wieszam ozdoby ze słomy hehe, swojskie są. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: co fajnego można powiesic na choince? 20.12.07, 15:55 swarozyc napisał: Xiendza albo komuniste, w zaleznosci od sympatii.. '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Moja sympatia podpowiada mi - obu.. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: co fajnego można powiesic na choince? 20.12.07, 20:55 bierzemy jednego, rumianego , dojrzałego, okrąglutkiego swarożyca. owijamy sreberkiem. Dodajemy czerwoną wstążeczkę i ... zakopujemy w ogródku coby skruszał do wiosny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: choinkowy Re: co fajnego można powiesic na choince? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 15:47 Na szpic nadziać Absztyfikanta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: co fajnego można powiesic na choince? IP: *.rdzaweoko.pl 20.12.07, 15:54 wszyscy jesteście choinkowe głupki. Serio pytam! o OZDOBY! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: co fajnego można powiesic na choince? 20.12.07, 15:59 Krzyze i gwiazdy. Gwiazdy moga tez byc dawidowe, a krzyze, zelazne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vx Re: co fajnego można powiesic na choince? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 16:01 Dobry pomysł. Ale nie wszyscy są z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: co fajnego można powiesic na choince? IP: *.rdzaweoko.pl 20.12.07, 16:06 swarozyc napisał: Xiendza albo komuniste, w zaleznosci od sympatii.. '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Moja sympatia podpowiada mi - obu.. no obu, obu, ale oszalałabym , jakbym wieszała ich na WŁASNEJ choince!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: co fajnego można powiesic na choince? 20.12.07, 16:19 Dlaczego mialabys oszalec? Oni chetnie umieraja; jeden za wiare, drugi za proletariat.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: co fajnego można powiesic na choince? IP: *.rdzaweoko.pl 20.12.07, 17:48 > Dlaczego mialabys oszalec? > Oni chetnie umieraja; jeden za wiare, drugi za proletariat.. sugerowałabym raczej- chętnie żyją z wiary i proletariatu. a zresztą, czegokolwiek by nie robili, to nie na mojej choince! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Śledż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 18:06 Jedne powieszone za ogon inne za wargę, a jeszcze inne łykające gałązki lub na nich siedzące. Cudo, taka szczecińska prawdziwa choinka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Re: co fajnego można powiesic na choince? IP: *.rdzaweoko.pl 20.12.07, 21:02 Ja wieszam brylantowe kolie, które mi sie znudziły bądź wyszły z mody. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: co fajnego można powiesic na choince? 20.12.07, 21:20 Gość portalu: selawi napisał(a): > wszyscy jesteście choinkowe głupki. Serio pytam! o OZDOBY! ............. do sex shopu idź Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 na temat 20.12.07, 18:41 owoce cytrusowe typu pomarancza , cytryna , limonka...tniemy na plasterki (tak jak cytrynę do herbaty). Suszymy i na drzewko. 50 zł zawijamy w papierek od cukierka , dodajemy malutki napis np. "skuterek". Zapraszamy wyżej wymienionego na święta i mowimy mu żeby sobie znalazł na choince coś dla siebie:) świetna zabawa:) można tez poukładać albo powiesić pocztówki jakie się dostało z życzeniami a Muminki przesypiają święta z brzuszkami pełnymi igliwia:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selawi Re: na temat IP: *.rdzaweoko.pl 20.12.07, 20:40 no, te cytrusy to już porobiłam, nad tym cukierkiem-skuterkiem to pomyślę, a co do Muminków, to jeden się kiedyś obudził....może zawinę jeden cukierek i napiszę Buka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: na temat IP: *.galaxy-anon.net 20.12.07, 20:43 Gość portalu: selawi napisał(a): > a co do Muminków, to jeden się kiedyś obudził a musial od razu na prezydenta Szczecina sie pchac...? Odpowiedz Link Zgłoś
nieslubne_dziecko_romana Re: na temat 20.12.07, 20:52 Można do choinki przyczepić szyszki... Najsmaczniejsze,ups... najlepsze rozwiązanie to ciastka z dziurką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: decymber najfajniej wyglądalby powieszony komunista o-t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.07, 20:35 Odpowiedz Link Zgłoś