franekkk 08.08.03, 13:59 www.pogon.v.pl/multimedia/jedras.jpg i coś nikt nie typuje wyniku i nie pisze jak kocha pogoń (a był taki wątek ja kocham pogoń co miał więcej wpisów niż lista obecności;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gradus Re: stary szczecin + pogoń IP: *.biomag.uni-jena.de 08.08.03, 14:05 franekkk napisał: > > <a href="http://www.pogon.v.pl/multimedia/jedras.jpg"target="_blank">www.pogon.v.pl/multimedia/jedras.jpg</a> > > i coś nikt nie typuje wyniku i nie pisze jak kocha pogoń (a był taki wątek ja > kocham pogoń co miał więcej wpisów niż lista obecności;) franekkk slyszalem, ze karnet sobie fundneles na sektor 4 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: stary szczecin + pogoń IP: 64.9.159.* 08.08.03, 14:06 W kwestii POGONI najbardziej mnie martwi stan dworca PKP "Szczecin Glowny" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: stary szczecin + pogoń 08.08.03, 14:07 Gość portalu: JACEK napisał(a): > W kwestii POGONI najbardziej mnie martwi stan dworca PKP > "Szczecin Glowny" ;-) nie denerwuj mnie bo mi już powieka lata jak ty o tym dworcu jottke denerwuj no na 4, a ty?? (pewnie karnetu nie ryzykujesz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: stary szczecin + pogoń IP: *.biomag.uni-jena.de 08.08.03, 14:14 franekkk napisał: > Gość portalu: JACEK napisał(a): > > > W kwestii POGONI najbardziej mnie martwi stan dworca PKP > > "Szczecin Glowny" ;-) > > nie denerwuj mnie bo mi już powieka lata jak ty o tym dworcu > jottke denerwuj tacy innowiercy jak Jacek to sa najgorsi :) Jak mozna nie kibicowac Pogoni?? > > no na 4, a ty?? (pewnie karnetu nie ryzykujesz) w sumie moze bym jeszcze dzisiaj na mecz zdazyl... po ostatniej sobocie znow mnie bardzo ciagnie na stadion... ale nieeee, musze byc silny :D bedzie 4:1 Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: stary szczecin + pogoń 08.08.03, 14:23 Gość portalu: Gradus napisał(a): > w sumie moze bym jeszcze dzisiaj na mecz zdazyl... po > ostatniej sobocie znow mnie bardzo ciagnie na stadion... > ale nieeee, musze byc silny :D > bedzie 4:1 wolisz sie na niemki patrzec twoja sprawa;) 2:1 w porywach do trzech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: stary szczecin + pogoń IP: *.biomag.uni-jena.de 08.08.03, 14:30 franekkk napisał: > > wolisz sie na niemki patrzec twoja sprawa;) nie ma na co patrzec (chciaz czasem...) a Polki chyba wszystkie juz wyjechaly :) > 2:1 w porywach do trzech no jak Drumlak nie zagra to sie zgadzam na 2:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesław czy ktoś IP: *.*.*.* 08.08.03, 14:42 juz zgłębbił tajniki procesu "kupowania biletów na mecz Pogoni"? czy to się dynamicznie zmienia żeby powkoorwiać kibiców ? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: czy ktoś 08.08.03, 14:47 podobno w każdym okienku są inne sektory (pani na bieżąco zaznacza które krzesło sprzedała albo już ma zaznaczone) więc jak idziesz z kolesiem i wchodzicie przez różne bramy to sobie teoretycznie na meczu możecie tylko przez komórkę pogadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesław Re: czy ktoś IP: *.*.*.* 08.08.03, 14:54 Byłem dzisiaj w trzech kasach - dwóch na Karłowicza, jednej od Twardowskiego. Na Karłowicza w kasie 1 mieli bilety UWAGA - normalne na sektory 4,17,18., W kasie 2 były UWAGA - normalne na sektory ( chyba na łuku) oraz ulgowe na 7,8,9. W kasie od Twardowskiego Pani miała karnety i jakieś bilety. sorki że ta informacja jest niepełna ale jak pisałem wyżej NIE JESTEM w satnie tego wszystkiego zrozumieć i zapamiętać. Nie wiadomo też jak się ma sprawa z biletami dostępnymi w innych pkt. miasta np. w sklepie Fala ( ludzie z kasy nie wiedzieli, gdzie dokładnie poza tymi miejscami można kupić bilety i jakie to będą bilety Może GW opublikuje skróconą instrukcję kupowania biletów na mecz. minus dla organizacji + dla piłkarzy ( przynajmniej po ostatnim pucharowym meczu p.s. na Groclinie miałem inne miejsca na bilecie a usiadłem na innych i jakoś nie zgłosili się "właściciele" krzesełek... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: czy ktoś 08.08.03, 14:56 reasumując dobrze że nie przyjeżdża legia bo by się cudownym sposobem 45.000 biletów pewnie sprzedało Odpowiedz Link Zgłoś