behemot1977 28.12.07, 10:54 Podejmujecie jakieś? Czy te z ubiegłych lat udało się zrealizować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andreas.007 całkowicie chce zmienic swoje zycie! 28.12.07, 12:05 całkowicie i wszystko poczawszy od zycia zawodowego jak i osobistego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Chcę zmienić rzadząca ekipę w mieście. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 13:20 Pozostanę kiełbaską. Może, ale na pewno będę w opozycji do władz Szczecina, chyba, że zaczną kierować się dobrem mieszkanców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Chcę zmienić rzadząca ekipę w mieście. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 22:49 Rozumiem, że dowodem na to iż jest już reprezentowane dobro mieszkańców są jakieś awanse i zatrudnienia dla aktywistów pisu hehehe Gość portalu: kiełbaska napisał(a): > Pozostanę kiełbaską. Może, ale na pewno będę w opozycji do władz > Szczecina, chyba, że zaczną kierować się dobrem mieszkanców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Chcę zmienić rzadząca ekipę w mieście. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 22:55 Rozum od nowa. Kiełbaska cię wspiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mega Re: Chcę zmienić rzadząca ekipę w mieście. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 22:56 żeby rozumiał musiałby mieć rozum.Nie wymagaj od niego za dużo,on tylko PISać POtrafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mega Re: Chcę zmienić rzadząca ekipę w mieście. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 23:05 Do zmiany ekipy jest dobry Piotrek Muszyński - zawsze może przywieźć Misia i POkazać władzy gdzie jest jej miejsce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Chcę zmienić rzadząca ekipę w mieście. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 23:10 Fakt, w każdą norkę wejdzie. I jeszcze może mieć ze sobą kiełbaskę, ale po co mu kiełbaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnum Re: Postanowienia noworoczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 13:53 Będę śledził i piętnował wszystkie nicki absztyfikanta oraz wszelkie formy manipulacji na forum GW. Skoro GW stworzyła narzędzie do walki z przyzwoitymi ludźmi, to należy to wykorzystać odwracając ich działania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DamaKier Postanowiłam, że będzie dobrze! IP: *.rdzaweoko.pl 28.12.07, 19:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Postanawiam nie postanawiać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 23:24 Też mądrze, ale mało politycznie. Kiełbaska jednak popiera. Odpowiedz Link Zgłoś