mamuuska 05.02.08, 21:46 Czy to prawda, ze w czwartek o 15.00 rozpoczyna sie Wielka Manifestacja Niezadowolonych? Z likwidacji szkol, z zamykania szpitali, ze strefy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exman Re: Manifestacja na Grunwaldzkim 05.02.08, 21:50 Tak, i wybuchnie fioletowym ogniem Bartłomiejka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed :) IP: *.ipspace.xilinx.com 05.02.08, 22:48 nie przesadzajmy, ci panowie co tam graja w szachy i czasami pomarudza na zla pogode to nie jest od razu manifestacja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ametyst Re: Manifestacja na Grunwaldzkim IP: *.szczecin.mm.pl 05.02.08, 22:53 Tak , coś jest w innym wątku o tej manifestacji w czwartek i super . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ametyst Re: Manifestacja na Grunwaldzkim IP: *.szczecin.mm.pl 05.02.08, 22:56 A ponoć z Wyspy Puckiej też mają przyjść , bo ich wyrolowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Manifestacja na Grunwaldzkim IP: *.cable.smsnet.pl 05.02.08, 23:27 No to pięknie być w takim gronie :) chętnie przyjdę i porobię zdjęcie - będzie ubawa po pachy! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Manifestacja na Grunwaldzkim 05.02.08, 23:30 lepiej z kamerą,żeby pokazać szczecińskich hamulcowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lager tak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 22:56 na Placu Grunwaldzkim o 15 w czwartek. Dosyć panoszenia się Krzsytka,to jes nasz miasto,mieskzńców a nie grupki wyrostków którzy chą wszystko znisczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ametyst Re: warcholstwo i pieniactwo szczecińskie IP: *.szczecin.mm.pl 05.02.08, 23:08 Każdy orze jak może ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Aj! Absztyfikant! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.08, 23:09 Wujo Kotoń, to by porządek zrobił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Manifestacja na Grunwaldzkim IP: *.cable.smsnet.pl 05.02.08, 23:13 zabierzcie ze sobą motyki - wasi dziadowie na pewno zachowali te skarby gdzieś w piwnicy :) i jazda w obronie brzydkiego klocka! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Manifestacja na Grunwaldzkim 05.02.08, 23:23 Gość portalu: gość napisał(a): > zabierzcie ze sobą motyki - wasi dziadowie na pewno zachowali te > skarby gdzieś w piwnicy :) i jazda w obronie brzydkiego klocka! ............... oni chcą nadal wiochy z tramwajami, natura ciągnie do lasu Odpowiedz Link Zgłoś
lonelyboy1989 Re: Manifestacja na Grunwaldzkim 05.02.08, 23:14 Garstka miłośników starego Jurczykowego porządku przyjdzie pokrzyczeć i po 15 min. się rozejdzie. Zamykanie szkół jest potrzebne, bo liczba dzieci uczących się w nich maleje, i miasto dokłada do nich gigantyczne pieniądze zupełnie bez sensu, szpitale w centrach miast to też chory pomysł, ceny parkowania w strefie nie są wyższe niż w innych miastach. Powoli zaczyna wam, moi drodzy, brakować argumentów przeciw prezydentowi... A gdy zaczną się planowane w centrum budowy zostaniecie sami na placu boju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rek Re: Manifestacja na Grunwaldzkim IP: *.chello.pl 06.02.08, 19:05 Jasne, szpitale można przenieść na obrzeża miasta, chorzy jakoś sobie dojadą. Natomiast bardzo ważne jest, żeby na ich miejsce zainstalować urzędasów z Platformy Obywatelskiej aby mieli blisko do pracy! Panie mądry inaczej może powiedz pan co jeszcze nie opłaca się aby było w śródmieściu Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED pijemy wodke czy browary? IP: *.ipspace.xilinx.com 05.02.08, 23:39 bo nie wiem co zabrac na ta manifestacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość po jabolu dla uczestików! IP: *.cable.smsnet.pl 05.02.08, 23:42 Palikot dostał bełty, może i tym razem PiS rozda jakieś jabole?;) lud byłby happy :). Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: pijemy wodke czy browary? 05.02.08, 23:47 Gość portalu: ZED napisał(a): > bo nie wiem co zabrac na ta manifestacje... z medalami ,koniecznie z medalami, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 to bedzie zbiórka byłych konsomolców 06.02.08, 14:16 pograją w kulki i pójdą na pifko Odpowiedz Link Zgłoś
derc.leprechaun mowisz o swoim tatusiu? 06.02.08, 14:49 juz sie chwalilas, ze twoj tatus byl SBekiem i lal ludzi ZOMOWSKA pala w 1971 roku, i nie interesuje nas co taka sfolocz robi w swoim wolnym czasie, w co gra i co pije. No chyba, ze z kolegami mysli o rozgonieniu manifestacji - jak za dawnych lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: mowisz o swoim tatusiu? 06.02.08, 15:24 nie , to ty się tym chwaliłeś, coś znowu za dużą dawkę wziąłeś i plączesz się w zeznanaiach, przecież wszyscy widzą,że jesteś kryptokomuch, stąd ten opór wobec zmian, życzę ci powrotu do zdrowia psychicznego Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 za Jurczyka czytano bajki pod urzedem miejskim 06.02.08, 01:06 kiedys czytano bajki dla dzieci pod urzedem miejskim teraz podobno pan Krzystek ma przeczytac to co naobiecywał... wyborcom! Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: za Jurczyka czytano bajki pod urzedem miejski 06.02.08, 07:53 andreas.007 napisał: > kiedys czytano bajki dla dzieci pod urzedem miejskim > teraz podobno pan Krzystek ma przeczytac > to co naobiecywał... wyborcom! Przyznaj się, brak Ci honory by nam wyznać że głosowałeś na PiS - Kaczyńskiego i Gosiewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: za Jurczyka czytano bajki pod urzedem miejski 06.02.08, 08:13 za to ty glosowales na Wiecheckiego i Trzosa - szczyt szmaciarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: za Jurczyka czytano bajki pod urzedem miejski 06.02.08, 08:50 solid.solvent napisał: > za to ty glosowales na Wiecheckiego i Trzosa - szczyt szmaciarstwa. Jako jedyna na tym forum udowodniłam fotką z wyborów - że zaprotestowałam przeciwko dominacji po-pisu. Jako jedyna na tym forum jestem za mundurkami w szkołach, przeciwko pedałom, dilerom, łysolom, tatuażom pod okiem. I cieszy mnie uznanie mnie za "szmaciarza" bo nie głosowałam na tych morderców z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Ten to dopiero pojeb 06.02.08, 09:00 onelyboy1989 05.02.08, 23:14 Odpowiedz Zamykanie szkół jest potrzebne, bo liczba dzieci uczących się w nich maleje, i miasto dokłada do nich gigantyczne pieniądze zupełnie bez sensu, szpitale w centrach miast to też chory pomysł, Sobiepan Każdy sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Precz z KOMUNĄ IP: *.chello.pl 06.02.08, 19:31 Bedę w ataku, na wszelki wypadek zabezpieczę dwa Mołotowy. W 1983r na Kościuszki tlko centymetry sprawiły ,że mój koktajl nie wpadł do otwartych drzwi suki z zomowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xsss Re: Precz z KOMUNĄ IP: *.chello.pl 06.02.08, 21:14 ja chetnie pojde popykam z kims w szachy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość az naiwniacy z was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 09:02 myslicie ze budynek zostanie zburzony nie czytacie tekstow dokladnie prezes SCR-u nic nie powiedzial ze ma byc wyburzony budynek on powiedzial ze ten budynek bedzie na inne cele przeznaczone/czytaj dla kolesi/jezeli bedzie szkola nikt nie dostanie koncesji na alkohol i bedzie drugi deptak Boguslawa czyli seks na fontannie bijatyki chlanie pod golym niebem.Nie jestem przeciwnikiem rozwoju ale ten rozwoj nie w ta strone idzie.Powstaje Kaskada tam beda ludzie chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: az naiwniacy z was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 14:31 Kaskada to kolejne centrum handlowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olśniony Re: az naiwniacy z was IP: *.szczecin.mm.pl 07.02.08, 19:18 Gość portalu: gość napisał(a): > myslicie ze budynek zostanie zburzony nie czytacie tekstow dokladnie > prezes SCR-u nic nie powiedzial ze ma byc wyburzony budynek on > powiedzial ze ten budynek bedzie na inne cele przeznaczone/czytaj > dla kolesi/jezeli bedzie szkola nikt nie dostanie koncesji na > alkohol to taki standard PO Odpowiedz Link Zgłoś