malcoolm 27.02.08, 11:35 wprowadzenie zakladania tematow wylacznie przez zalogowanych, nie zmniejszyla ilosci troli :( ... trzeba wprowadzic pisanie kazdego postu przez zalogowanych wylacznie! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dl Re: zablokować trole IP: 89.16.85.* 27.02.08, 11:44 sam sie zablokuj pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: zablokować trole 27.02.08, 12:27 Wyjątkowo zgadzam się z przedmówcami. Zresztą co ja mówię - na antypis.info niejaki "malcoolm" właśnie dostał dozywotniego bana:-)))) Pamiętam tu jak przed kilku laty miesięcznie było tu z 100000 postów. Dzięki idiotycznym nożycowym spada i spada. Niedługo dojdzie do 100 na miesiąc. Pani Kowalewska się opala Pan Kowalewski się podwala Pani Kowalewska nogi w górę Pan Kowalewski prosto w dziu.ę -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pt Re: zablokować trole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.08, 12:31 zona.pijaka napisała: ... Jak tam żono? Ujawnisz się? program specjalnie dla ciebie zrobią www.dziennik.pl/wydarzenia/article130573/Jestes_homo_Ujawnij_to_Polsce_w_MTV.html :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: zablokować trole 27.02.08, 12:46 Nie otwieram od "zawsze" linków które mnie nie interesują. Zostawiawm to debilom i dewiantom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pt Re: zablokować trole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.08, 12:54 zona.pijaka napisała: > Nie otwieram od "zawsze" linków które mnie nie interesują. > Zostawiawm to debilom i dewiantom Wypisz-wymaluj link dla ciebie :D:D:D ps. A gdzie można bezkarnie bluzgać na złodziei z samoobrony i szajbusów z lpr? Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: zablokować trole 27.02.08, 13:09 :D:D:D I czym ty się chwalisz Wojtusiu? Gdybyś miał takiego: D:D:D:D:D:D:D 00 Wtedy miałbyś powodzenie w Czarnem. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: zablokować trole 27.02.08, 12:57 zona.pijaka napisała: Pani Kowalewska się opala Pan Kowalewski się podwala Pani Kowalewska nogi w górę Pan Kowalewski prosto w dziu.ę '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Nie ma zadnego pana Kowalewskiego; jest tylko Roch Kowalski i jego "scyzoryk" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość SC poczuł się zagrożony IP: *.cable.smsnet.pl 27.02.08, 12:55 i słusznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
malcoolm Re: SC poczuł się zagrożony 27.02.08, 18:05 na forum antypis nigdy nie pisałem, przykro mi :) kłamstwo ma krótkie nogi! Odpowiedz Link Zgłoś